Adonis Apoteka
Korpa

ARTEROPROTECT FORTE kapsule, 60kom

ARTEROPROTECT FORTE kapsule, 60kom

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
ARTEROPROTECT FORTE kapsule, 60kom
1.835,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ABELA PHARM
  • Šifra proizvoda: 306905
Pregleda: 1871
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

-Monakolin K

-Vitamin K2-MK7


Indikacije:

-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.

-Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihova elastičnost.


Delovanje:

-Vitamin K2 – MK7* doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata.

-Upotreba vitamina K2-MK7 može pomoći i da se poboljša elastičnost kalcifikovanih krvnih sudova i na taj način dodatno smanji rizik za nastanak srčanog i moždanog udara.

-Monakolin K izolovan iz crvenog pirinča ima ulogu prirodnog statina i utiče na vrednosti LDL i ukupnog holesterola.

*Dobija se patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i prečišćavanja, garantuje dobijanje all-trans, bioaktivnog oblika vitamina K2-MK7, u izuzetno visokom procentu (>99%).


Način upotrebe:

Uzima se u dozi od 1 kapsule dnevno.


Napomena:

Nije namenjeno trudnicama, dojiljama, osobama sa oboljenjima jetre, bubrega, mišića, osobama sa preosetljivošću na statine, nelečenim hipotireoidizmom ili povišenim nivoom transaminaza. Osobe koje su na terapiji statinima, varfarinom, hemofiličari i osobe koje čekaju na operaciju ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.