Adonis Apoteka
Korpa

Bebi apoteka

ADHESAN hanzaplast dečiji Vodootporni flasteri od mikroperforiranog polietilenaUputstvo za upotrebu:Očistite, dezinfikujte i osušite ranu. Nanesite flaster laganim pritiskom kako bi granice dobro prionule za kožu. Obnovite ako je potrebno.Karakteristike:SterilniHipoalergeni lepak, dermatološki testi..
230,00 RSD
Brend: AVENT
Opis proizvoda:Varalica za bebe od 0 do 6 meseci. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zu..
460,00 RSD
Brend: SALVUS
Babymed krema sa cinkom protiv ojeda je medicinska krema za negu kože u predelu pelenske regije kod beba od prvog dana po rođenju, kao i kod stanja ojeda kod nešto starije dece. Namenjena je, pre svega, deci sa osetljivom kožom sklonoj atopijskom dermatitisu i ekcemima.BabyMed zaštitna krema sa cink..
360,00 RSD
Brend: SALVUS
Babymed krema za lice je medicinska krema za negu kože lica beba od prvog dana po rođenju, kao i dece. Namenjena je, pre svega, deci sa osetljivom kožom sklonoj atopijskom dermatitisu i ekcemima. BabyMed krema za lice je hipolaergena sa prirodnim komponentama i višestrukim emolijentnim i hidrirajući..
460,00 RSD
Brend: SALVUS
Babymed kupka 200ml je medicinska kupka za bezbrižno i efikasno kupanje beba od prvog dana po rođenju, kao i dece. Namenjena je, pre svega, deci sa osetljivom kožom sklonoj atopijskom dermatitisu i ekcemima. BabyMed kupka je hipolaergena sa prirodnim komponentama, pre svega površinskim aktivnim mate..
480,00 RSD
Brend: SALVUS
Babymed mleko za telo 200ml je medicinskomleko za negu kože beba od prvog dana po rođenju, kao i dece. Namenjena je, pre svega, deci sa osetljivom kožom sklonoj atopijskom dermatitisu i ekcemima. BabyMedmleko je hipolaergeno sa prirodnim komponentama i višestrukim emolijentnim i hidrirajućim efektom..
690,00 RSD
Brend: SALVUS
Babymed šampon 200ml je medicinski šampon koji se koristi za negu kose i kožeglave beba od prvog dana po rođenju, kao i dece. Namenjena je, pre svega, deci sa osetljivom kožom sklonoj atopijskom dermatitisu i ekcemima. BabyMed šampon je hipolaergen sa prirodnim komponentama, pre svega površinskim ak..
470,00 RSD
Brend: DR NIKOLIC
BABYMEL-D ZA NEGU KOŽE PROTIV OJEDASinergističkim delovanjem prirodnih komponenti, Babymel-D umirujuće deluje na kožu, potpuno sanira upalne procese, neutrališe bol, peckanje, svrab i crvenilo. Formiranjem zaštitnog, vodootpornog sloja na površini kože, Babymel-D sprečava direktan kontakt iritirajuć..
720,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge nedelje nakon rođenja jer njegov nedostatak može uzrokovati demineralizaciju..
545,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge nedelje nakon rođenja jer njegov nedostatak može uzrokovati demineralizaciju..
635,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 + Omega predstavlja dodatni izvor vitamina D i jedne od Omega-3 masnih kiselina DHA (dokozaheksanoične kiseline), namenjen ishrani kod odojčadi i dece. Unos dokozaheksanoične kiseline (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida kod novorođenčadi do 12 meseci starosti. Takođe, DHA doprinosi odr..
910,00 RSD
Za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcijaza normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije okaDHA Omega -3 iz prirodnih morskih algi – najčistiji izvor, visoke koncentracije! DHA, jedna od tri Omega-3 masne kiseline DHA, je najvažnija za zdrav razvoj vida i mozga vaše bebe.DHA j..
815,00 RSD
BAMBO Nature eko vlažne maramice imaju čak 4 sertifikata: Asthma Allergy Denmark sertifikat, Nordic Eco label sertifikat, 0% parabena i parfema, Dermatology logo, što je garancija da su Bambo Nature vlažne maramice nežne prema bebama i životnoj sredini, pa roditelji mogu biti sigurni da mogu da..
265,00 RSD
Brend: DAHLIA
Becollino vlažne maramice Calm&Care Sensitive za održavanje higijene kože beba. Blaga formulacija sa ekstraktom kamilice čisti i neguje bebinu kožu...
180,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 188 (13 strana)