Adonis Apoteka
Korpa

Zaštita od sunca

Topli dani i predstojeće leto izmamiće nas na sunce. Iako je povremeno izlaganje sunčevim zracima preporučljivo i zdravo, često se događa da tokom letnjih meseci u tome nismo umereni. Zbog toga na koži mogu nastati mnoga oštećenja, a ujedno se podstiče ubrzano starenje. Zaštita od sunca je neophodna, naročito u letnjem periodu godine. Bez obzira na odeću koju nosite, korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom je leti obavezno. Neosporno je da sunce utiče na naše zdravlje. Njegovo štetno dejstvo je poznato na ćelijama kože.

Kod nas možete naći veliki izbor preparata za zaštitu kože od sunca, u ponudi imamo: kreme za sunčanje, losione za sunčanje, losione za sunčanje za decu, sprej za sunčanje za decu, mleko za sunčanje.

Kreme za sunčanje

U ponudi imamo više vrsta krema za sunčanje, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: uriage bariederm cica spf50+ krema, sebamed sun spf50+ krema, ruboril spf50+ krema, eveline sun spf50 krema za lice, eucerin sun spf30 krema, bioderma photoderm ar spf50+ tonirana krema za osetljivu kožu.

Uriage bariederm cica spf50+ krema

Uriage bariederm koristi se kod kože oštećene suncem, svraba, nakon dermo-estetskih intervencija i tetovaža. Uriage termalna voda, GF-obnavljajući kompleks, cink oksid, d- pantenol, hijaluronska kiselina, UVA i UVB hemijski filter, organski silikon. Izoluje, štiti, obnavlja i umiruje kožu izloženu agresivnim činiocima, sprečava nastanak tamnih i crvenih fleka kod ožiljaka.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Uriage bariederm cica spf50+ krema, odlična krema za sunčanje, štiti kožu od sunca i obnavlja je.

Sebamed sun spf50+ krema

Sebamed sun namenjena je za veoma osetljivu kožu koja ne podnosi delovanje sunca. Pouzdana UVA + UVB zaštita sa pH 5.5. Vodootporni i postojani na pesku. Lako se nanose, ne maste, ne ostavljaju beo trag. Testirana efikasnost i tolerantnost kože. Dermatološki i klinički testirani.

Visoko efikasni UVA/UVB filteri kombinovani sa mikro-pigmentima sprečavaju sunčeve zrake da izazivaju oštećenja i iritaciju kože

Zaštita kože sa vitaminom E i regeneracija sa provitaminom B5.

Prirodna Hidro-Fruktol formula obezbeđuje intenzivnu hidrataciju i štiti kožu od isušivanja.

Bez ulja i alkohola.

Iskustva naših korisnika koji su koristli Sebamed sun spf50+ krema, odlična krema za osetljivu kožu, ne maste kožu i vodootporna je, štiti kožu i hidrira je i što je bitno ne isušuje je.

Ruboril spf50+ krema

Ruboril krema je namenjena za reaktivnu kožu sklonu crvenilu i osetljivu na sunce. Za dnevnu negu i zaštitu od sunca.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ruboril spf50+ krema, štiti kožu od sunca, neguje je i umiruje crvenilo na koži.

Eveline sun spf50 krema za lice

Eveline sun krema za zaštitu od sunca SPF 50 sa hijaluronskom kisjelinom ,vitaminima A, E i F. Za osetljivu i kožu sklonu alergijama.

Sprečava starenje i štiti DNK ćelija kože.

Sprečava pojavu pigmentacije.

Hidrira i poboljšava opšte stanje kože.

Nemasna formula se lako i brzo apsorbuje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eveline sun spf50 krema za lice, sadrži vitamine, za ostljivu kožu je, štiti kožu i ne masti je i brzo upija.

Eucerin sun spf30 krema

Eucerin sun krema spf30 je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan koji štiti i umiruje osetljivu i suvu kožu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost i na atopičnoj koži. Ne sadrži parfeme i ima laganu, kremastu teksturu.

Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). HEVIS svetlost prodire u dublje slojeve kože i može dovesti do stvaranja slobodnih radikala, koji ometaju rad ćelija i razlažu kolagen i elastin koji koži daju mladalački izgled. HEVIS svetlost takođe se povezuje i sa nejednakom pigmentacijom kože i melazmom. Sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eucerin sun spf30 krema, odlična krema koja štiti kožu od sunca, takođe umiruje kožu i najbolja je za suvu i osetljivu kožu, lagana je i odlično se nanosi na kožu.

Bioderma photoderm ar spf50+ tonirana krema za osetljivu kožu

Bioderma photoderm je zaštitna tonirana krema za osetljivu i kožu sklonu crvenilu.

Photoderm AR krema je specijalno formulisana za osetljivu, reaktivnu ili kožu sklonu crvenilu. Jedinstveni Rosactiv® patent direktno deluje na glavni uzrok crvenila i proširenih kapilara, tako da prevenira i umanjuje njihovu pojavu. Cellular Bioprotection® Patent podstiče prirodne mehanizme odbrane od sunčevog zračenja, štiti ćelijsku DNK i sprečava fotostarenje. Visoki UVA i UVB filteri omogućavaju optimalnu zaštitu kože. Zahvaljujući prirodnim pigmentima prilagođava se boji tena.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bioderma photoderm ar spf50+ tonirana krema za osetljivu kožu, veoma visoka zaštita od sunca protiv crvenila za ujednačenu kožu, neguje kožu, umanjuje pojavu proširenih kapilara i umanjuje crvenilo.

Losioni za sunčanje

U ponudi imamo više vrsta losiona za sunčanje, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: eucerin sun sensitive spf50+ ekstra lagani losion, nivea sun protect and bronze losion za zaštitu od sunca spf30, sebamed sun spf50+ losion, top ten caroten spf15 losion.

Eucerin sun sensitive spf50+ ekstra lagani losion

Eucerin sun losion ekstra lagani spf50 je losion za zaštitu tela od sunca koji umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Pogodan je i za atopičnu kožu. Izrazito lagani losion za zaštitu tela od sunca se trenutno upija i vodootporan je. Takođe sadrži „Bez tragova nakon pranja” tehnologiju.

Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A, koji neutrališe slobodne radikale koji izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). HEVIS svetlost prodire u dublje slojeve kože i može dovesti do stvaranja slobodnih radikala, koji ometaju rad ćelija i razlažu kolagen i elastin koji koži daju mladalački izgled. HEVIS svetlost takođe se povezuje i sa nejednakom pigmentacijom kože i melazmom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eucerin sun sensitive spf50+ ekstra lagani losion, izrazito lagan losion za zaštitu tela od sunca, vodootporan je, lagan i umiruje osetljivu kožu.

Nivea sun protect and bronze losion za zaštitu od sunca spf30

Nivea sun protect & bronze losion za zaštitu od sunca ima dvostruko dejstvo: trenutna UV zaštita i prirodna preplanula boja zahvaljujući ekstraktu promelanina koji pospešuje proizvodnju melanina u samoj koži. Za lepu i zdravu preplanulu boju. Nemasna formulacija je vodootporna i nema efekat samopotamnjivanja. Formulacija je bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nivea sun protect and bronze losion za zaštitu od sunca spf30, odličan losion, štiti kožu od sunca, nemasna formulacija, ne ostavlja tragove lako se nanosi.

Sebamed sun spf50+ losion

Sebamed sun losion je za veoma osetljivu kožu koja ne podnosi delovanje sunca pouzdana UVA + UVB zaštita sa pH 5.5.

Visoko efikasni UVA/UVB filteri kombinovani sa mikro-pigmentima sprečavaju sunčeve zrake da izazivaju oštećenja i iritaciju kože.

Zaštita kože sa vitaminom E i regeneracija sa provitaminom B5.

Prirodna Hidro-Fruktol formula obezbeđuje intenzivnu hidrataciju i štiti kožu od isušivanja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sebamed sun spf50+ losion, lagan losion za osetljivu kožu, štiti kožu od oštećenja od sunčevih zraka kao i od iritacije.

Top ten caroten spf15 losion

Top ten kompozicija beta-karotina (prirodnog ekstrakta ulja šargarepe) i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija vitamina E, pantenola i prirodnih ulja, kožu intenzivno hidrira, neguje i štiti od prevremenog starenja. Upotreba ovog losiona smanjuje rizik od pojave crvenila.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top ten caroten spf15 losion, efikasno smanjuje rizik od pojave crvenila, štiti od sunca, takođe sadrži ekstrat ulja šargarepe pa možete dobiti i lep preplanuli ten.

Losioni za sunčanje za decu

U ponudi imamo više vrsta losiona za decu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: top ten kids sensitive sf50 losion u spreju, top ten kids sensitive spf30 losion u spreju, faktor m sun kids spf50 losion za suncanje.

Top ten kids sensitive sf50 losion u spreju

Top ten losion za zaštitu od sunca namenjen nežnoj dečjoj koži. Štiti od iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim atmosferskim uticajima. Kompozicija prirodnih ekstraktnih ulja šargarepe i masline uz efikasane međusobno uravnotežene UVA/UVB filtere obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu. Jedinstven umirujuć kompleks ulja lavande i ši putera uz dodatak prirodnog mirisa i konzervansa smanjuje rizik od pojave alergija. Mogu ga koristiti i osobe foto osetljivije kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top ten kids sensitive sf50 losion u spreju, odličan losion za decu, štiti kožu, obezebđuje dugotrajnu zaštitu, bezebdan za decu i ne izaziva alergije ni iritacije.

Top ten kids sensitive spf30 losion u spreju

Top ten kids štiti od iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim atmosferskim uticajima. Kompozicija prirodnih ekstraktnih ulja šargarepe i masline uz efikasane međusobno uravnotežene UVA/UVB filtere obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu. Jedinstven umirujuć kompleks ulja lavande i ši putera uz dodatak prirodnog mirisa i konzervansa smanjuje rizik od pojave alergija. Posebno je formulisan za nežnu dečju kožu. Mogu ga koristiti i osobe foto osetljivije kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top ten kids sensitive spf30 losion u spreju, štiti dečiju kožu od sunca, štiti od iritacija, odličan za decu.

Faktor m sun kids spf50 losion za sunčanje

Faktor m sun je preporučen za decu i ljude koji su skloni da izgore na suncu. Ovaj faktor hidrira kožu i vraća joj elastičnost koju koža gubi pri svakom izlaganju suncu. Losion sa bademovim uljem i vitaminima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Faktor m sun kids spf50 losion za sunčanje, odlično štiti kožu, za decu je odličan ne mogu da pocrvene ni da izgore, hidrrira kožu i ne izaziva iritacije na koži.

Sprej za sunčanje za decu

U ponudi imamo više vsrta sprejeva za decu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco spf 50+ sprej, ladival kids spf30 sprej, top ten kids sensitive spf30 losion u spreju.

Chicco spf 50+ sprej

Chicco sprej za sunčanje spf 50+ sa visokim zaštitnim faktorom, namenjen deci starijoj od godinu dana. Vodootporna formula bez parfema. Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco spf 50+ sprej, odličan sprej za zaštitu od sunca, pogotovu kada dete ima svetao ten, odličan je da zaštiti kožu, dermatološki je testiran, ne izaziva iritacije.

Ladival kids spf30 sprej

Ladival kids je jedinstvena trostruka ćelijska zaštita od opekotina od Sunca i crvenila kože usled izlaganja suncu. Formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa, pogodan i za primenu kod neurodermatitisa. Posebno negujuća, bogata formulacija, sistem zaštitnih filtera koji su kompatibilni sa kožom, vodootporan proizvod za zaštitu od sunca, ostavlja prijatan osećaj na koži.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ladival kids spf30 sprej, izuzetni neguje dečiju kožu, štiti od opekotina od sunca i crvenila, ostavlja prijatan osećaj na koži.

Top ten kids sensitive spf30 losion u spreju

Top ten kdis štiti od iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim atmosferskim uticajima. Kompozicija prirodnih ekstraktnih ulja šargarepe i masline uz efikasane međusobno uravnotežene UVA/UVB filtere obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu. Jedinstven umirujuć kompleks ulja lavande i ši putera uz dodata prirodnog mirisa i konzervansa smanjuje rizik od pojave alergija. Posebno je formulisan za nežnu dečju kožu. Mogu ga koristiti i osobe foto osetljivije kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top ten kids sensitive spf30 losion u spreju, odličan losion za decu, štiti kožu od sunca, smanjuje rizik od pojave alergija.

Mleko za sunčanje

U ponudi imamo više mleka za sunčanje, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: faktor m sun spf30 mleko za sunčanje, goti sun spf22 mleko za sunčanje.

Faktor m sun spf30 mleko za sunčanje

Faktor m sun milk intensive je mleko za intezivno tamnjenje sa šajmerom i vitaminima A, D i E koje Vam pomaže da Vaša koža na lep i brz način potamni.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Faktor m sun spf30 mleko za sunčanje, umiruje oštećenu kožu, odlično mleko za preplanuli ten, brzo deluje i efikasno.

Goti sun spf22 mleko za sunčanje

Shodno Vašem tipu kože, tenu i osetljivosti na uticaj sunčevih zraka, kao i dužini izlaganja, preporučuje se upotreba mleka za sunčanje sa većim protektivnim faktorom za osobe sa osetljivom kožom i svetlijim tenom, dok osobe sa tamnijim tenom mogu koristiti mleko sa manjim zaštitnim faktorom. Pored svoje protektivne uloge,  uz dodatak ulja Jojobe i vitamina E daju koži: neprekidnu zaštitu od UVA & UVB zračenja, hrane Vašu kožu, daju joj potrebnu vlažnost, sprečavaju pojavu crvenila i opekotina, obezbeđuju elastičnost, čine kožu mirišljavom i prijatnom na dodir.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Goti sun spf22 mleko za sunčanje, štiti kožu od pojave crvenila i opekotina, čini kožu mirišljavom i glatkom.

Sastav:AQUA/WATER/EAU, DIBUTYL ADIPATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], PROPANEDIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CORN STARCH MODIFIED, DICAPRYLYL ETHER, SIL..
2.550,00 RSD
Sastav:AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PTFE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SILICA, TRIDECYL SALICYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN, ..
2.395,00 RSD
Brend: DOING
Namena:Zaštitna tonirana krema za osetljivu i kožu sklonu crvenilu.Delovanje:Photoderm AR krema je specijalno formulisana za osetljivu, reaktivnu ili kožu sklonu crvenilu. Jedinstveni Rosactiv® patent direktno deluje na glavni uzrok crvenila i proširenih kapilara, tako da prevenira i umanjuje njihov..
2.400,00 RSD
Namena:Krema sa veoma visokom zaštitom od sunca specifično namenjena koži sa hiperpigmentacijama.*Hipoalergijski proizvod, nije komedogen, bez parfema.Delovanje:Bioderma inovacija :pomoću pojačane zaštite od vidljive svetlosti i specifičnih aktivnih sastojaka protiv pigmentacija,Photoderm M smanjuje..
2.280,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-Butil metoksidibenzoilmetan (UVA filter),-Oktokrilen (UVB filter),-Etilheksil metoksicinamat (UVB filter),-Titan dioksid (fizički UVA/UVB filter),-Ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice,-Ektoin,-Ši buter,-Skvalan,-Vitamin ENamena:-Zaštitu kože lica i tela od UVA/UVB i IR zraka, dece i o..
1.380,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby krema za sunčanje SPF50 75ml sa visokim zaštitnim faktorom, namenjena osetljivoj koži beba. -Vodootporna formula bez parfema. -Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano. -UVA i UVB zaštita. -Sadrži vit..
920,00 RSD
Karakteristike:-Chicco sprej za sunčanje spf 50+ sa visokim zaštitnim faktorom, namenjen deci starijoj od godinu dana. -Vodootporna formula bez parfema. -Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano. -UVA i UVB zaštita. -Sadrži vita..
1.745,00 RSD
Sastav:-Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).-Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i Gliciretins..
2.355,00 RSD
Sastav:Aqua, Homosalate,  Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tapioca Starch, C12-15 Alkyl Benzoate,  Dibutyl Adipate, Phenylbenzimidazole Sulfo..
2.230,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 8 sati. Preparat je izrazito lagan, ne masti se i nije lepljiv te se brzo i lako upija. Takođe je i nekomedogen.Dejstvo: Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere šir..
1.920,00 RSD
Eucerin sun pigment control fluid spf50 je pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože koji sprečava pojavu hiperpigmentacija izazvanih suncem. Efikasno štiti kožu od opekotina, UV indukovanog starenja i pojave pigmentnih fleka. Smanjuje hiperreaktivnost kože, pruža antioksidativnu zašt..
2.340,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 76 (6 strana)