Adonis Apoteka
Korpa

Bebi oprema

Kupovina opreme za bebe predstavlja veliki izazov za buduće roditelje. Dok se neki odlučuju da sa nabavkom počnu na vreme i da pre nego što buduća mama krene u porodilište sve bude spremno, drugi čekaju poslednji trenutak.

Biranje, upoređivanje i kupovina proizvoda kao što su kreveci za bebe, nosiljke, podloge za presvlačenje predstavlja jednu vrstu pripreme za roditeljstvo. Kada se sve to unese u stan, on tada postaje dom i biva ispunjen atmosferom radosnog iščekivanja.

Praktične, potrebne i neophodne stvari

Ono oko čega se svi prvo pobrinu je krevetac za bebu i dečija kolica. Međutim, oprema za bebe podrazumeva dosta drugih stvari, sitnih i krupnijih.

Postoji čitav niz praktičnih stvari koje vam mogu olakšati prve nedelje i prve mesece u podizanju bebe. Pored neizostavnih pelena i flašica za bebe, oprema i pribor za kupanje i presvlačenje mališana su od izuzetnog značaja. Zatim su tu kolevke, ljuljaške, nosiljke, ogradice za bebe itd.

U kasnijem periodu biće vam potrebna stolica za hranjenje, pribor za jelo i mnogo novih i različith sitnica.

Kod nas možete naći svu potrebnu opremu za vaše mališane, u ponudi imamo: flašice za bebe, cucle za bebe, glodalice za bebe, zvečke za bebe, varalice za bebe, pribor za bebe, četkica za zube za bebe, pasta za zube za bebe.

Flašice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent anti-colic flašica, avent natural staklena flašica.

Avent anti-colic flašica

Avent anti-colic flašica za uzrast 0m+, sa vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenče.

Idealna za male količine hrane, sokove ili vodu.

Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.

Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba.

Bočica Anti-Colic kompatibilna je sa kompletnim asortimanom AVENT, uključujući i Natural bočice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent anti-colic flašica, odlična fališaca za vaše mališane, idelana za mleko, sokove i sprečava stmačne grčeve kod beba.

Avent natural staklena flašica

Avent natural staklena flašica je staklena flašica iz Natural linije koja poseduje široki otvor i silikonsku cuclu sa dvostrukim ventilom protiv grčeva. Flašica se može koristiti nakon prvog meseca života.

Flašica je ergonomski oblikovana, napravljena od stakla koje je otporno na toplotu. Široki otvor omogućava lakše pranje i punjenje. Cucla sa jedinstvenim laticama koje oponašaju izgled majčine dojke. Inovativni dizajn sa dvostrukim ventilom sprečava da se beba naguta vazduha i tako smanjuje pojavu grčeva. Može se kombinovati sa svim Avent proizvodima, osim sa proizvodima iz linije Classic.

Sterilizacija: u mikrotalasnom ili električnom sterilizatoru.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent natural staklena flašica, flašica je od stakla tako da je otporna na toplotu, lako se održava, sprečava stomačne grčeve kod beba.

Cucle za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent classic cucla sa dva otvora 1m+, avent classic cucla sa jednim otvorom 0m+, avent natural cucla sa četiri otvora 6m+.

Avent classic cucla sa dva otvora 1m+

Avent classic cucla sa dva otvora 1m+ je jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i propušta vazduh u flašicu, a ne u bebin stomak.

Kompatibilne sa Classic flašicom, ne sadrži BPA, spor protok, namenjeno bebama od 1m+.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent classic cucla sa dva otvora 1m+, odlična cucla za vaše mališane, ima spor protok pa beba uzima koliko joj je potrebno.

Avent classic cucla sa jednim otvorom 0m+

Avent classic cucla sa jednim otvorom 0m+ je pogodna je za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba. Cucla je kompatibilna sa Philips Avent Classic flašicama.

Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.

Uzrast: 0-6m

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent classic cucla sa jednim otvorom 0m+, sprečava stomačne grčeve, smanjuje prejedanje i odlična je.

Avent natural cucla sa četiri otvora 6m+

Avent natural cucla sa četiri otvora 6m+ ima prirodno zahvatanje – Široka cucla oblika dojke omogućava prirodno zahvatanje poput zahvatanja dojke i olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Jedinstvene udobne latice – Latice unutar cucle povećavaju mekoću i elastičnost bez savijanja cucle. Vaša beba će uživati u prijatnom i zadovoljnijem hranjenju.

Unapređen ventil za sprečavanje grčeva– Inovativni dizajn sa dvostrukim ventilom smanjuje pojavu grčeva i neprijatnosti propuštajući vazduh u flašicu, a ne u bebin stomak.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent natural cucla sa četiri otvora 6m+, sprečava grčeve, mekana cucla, vaša beba će uživati u hrani.

Glodalice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: babyjem slonče glodalica, bertoni glodalica jagoda.

Babyjem slonče glodalica

Babyjem slonče glodalica ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića, laka za održavanje i BPA free.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Babyjem slonče glodalica, odlična za bebice koje muku muče za zubićima, ublažava bolove i zanimljiva je za grickanje.

Bertoni glodalica jagoda

Bertoni glodalica jagoda meka i prijatna glodalica za decu.

Mekana i fleksibilna, napravljena od najkvalitetnije plastike. Može se staviti u frižider tako da se podloga sa vodom ohladi, i na taj način pomaže u ublažavanju bolova prilikom rasta zubića.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bertoni glodalica jagoda, mekana glodalica i prijatna za decu, ublažava bolove prilikom rasta zubića.

Varalice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent ultra air 6-18m varalica, avent ultra soft varalica 6-18m, elfi rk61-1 silikonska varalica.

Avent ultra air 6-18m varalica

Avent ultra air 6-18m varalica varalica za bebe od 6-18 meseci. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.

Cucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena.

Dodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko usta, i prati prirodan oblik bebinog lica.

Prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.

Ortodontska i simetrična cucla.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent ultra air 6-18m varalica, prati prirodan razvoj bebinih zuba, ne menja oblik, mekana i fleksibilna.

Avent ultra soft varalica 6-18m

Avent ultra soft varalica 6-18m je ortodontska, sklopiva i simetrična cucla. Prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.

Dodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko usta, i prati prirodan oblik bebinog lica. Cucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena.

Može se prati u mašini za pranje posuđa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent ultra soft varalica 6-18m, bez mirisa i ukusa je, odlična je za vaše mališane, ne menja oblik ili boju tokom vremena.

Elfi rk61-1 silikonska varalica

Elfi rk61-1 silikonska varalica napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona.

Dizajnirana da umiri bebu, simpatičnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici.

Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk61-1 silikonska varalica, napravljena je od najkvalitetnije plastike, mekana je za bebine desni i umiruje bebu.

Zvečke za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: elfi rk47 joy zvečka sa prestenovima, elfi rk50 fantasy zvečka sa lopticom, bertoni valjak zvečka.

Elfi rk47 joy zvečka sa prestenovima

Elfi rk47 joy zvečka sa prestenovima šarena, veselih boja, sa delovima koji se pomeraju, prijatnog zvuka i odlična za privlačenje bebine pažnje – baš to je Elfi zvečka JOY.

Materijal - postojana plastika (polistiren i polipropilen).

Laboratorijski testirana, sigurna, odlična za razvoj audio i motornih osobina beba.

Vedre boje podstiču razvoj sposobnosti hvatanja predmeta i interakcije.

Napravljena od izdržljivog materijala, dugotrajna i kvalitetna.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk47 joy zvečka sa prestenovima, bebice su zadovoljne, ima vesele boje pa je vašim mališanima još interesantnija, privlači pažnju i kvalitetna je.

Elfi rk50 fantasy zvečka sa lopticom

Elfi rk50 fantasy zvečka sa lopticom jedna od prvih bebinih igračaka, namenjena zabavi, upoznavanju zvukova, kontroli sluha i vežbanju krupne motorke – Elfi zvečka.

Materijal - postojana plastika (polipropilen) bez bisfenola.

Laboratorijski testirana, zdravstveno sigurna.

Svetle, vesele boje i oblik podstiču razvoj sposobnosti hvatanja predmeta i interakcije.

Napravljena od izdržljivog materijala, dugotrajna i kvalitetna.

Zvečka je odlično sredstvo za razvoj audio i motornih osobina beba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk50 fantasy zvečka sa lopticom, kvalitetnog i izdržljivog materijala je, odlična je za razvoj morotnih osobina.

Bertoni valjak zvečka

Bertoni valjak zvečka je napravljena da savršeno odgovara dečijim rukama.

Zvečke su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj.

Stimulišu bebin sluh i mobilnost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bertoni valjak zvečka, zabavnog je oblika i odlična za motoričku sposobnost, bebice ih obožavaju.

Pribor za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izvojiti nekoliko: bigbamboo kosmonaut činija od bambusa, canpol babies 2/477 set za hranjenje, canpol babies 4/412 činija, canpol babies melamine bunny 4/530 termo kašičica.

Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa

Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa je praktična okrugla činija, fino obrađena i ima sigurne ivice, za decu 4m+.

70% biljnog materijala – bambus vlakna, kukuruzni prah i vlakna drveta.

Eko ilustracije od papira – dodaju se na proizvode vrelim pritiskom, bez upotrebe lepka.

Prilagođena veličina – činija odgovara potrebnim količinama hrane za bebe i decu.

Pogodna za pranje u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici).

Nije pogodna za korišćenje u mikrotalasnoj pećnici.

Određene namirnicemogu delimično promeniti boju proizvoda, ali to ne utiče na njegovu sigurnost i zdravstvenu ispravnost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa, odlična je za hranjenje, sigurna za decu, možete je prati i u mašini za sudove.

Canpol babies 2/477 set za hranjenje

Canpol babies 2/477 set za hranjenje za prve samostalne obroke Vaše bebe.

Kašičica, viljuščica i nožić posebno dizajnirani da ih dete lako uhvati.

Drške se ne klizaju, a pribor ima dubok zahvat što će sprečiti prosipanje hrane.

Metalni pribor

Za decu uzrasta od 18m+

Ne sterilisati i ne prati u mašini za sudove.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies 2/477 set za hranjenje, set je siguran za vašu decu i idealan za samostalno hranjenje, sprečavaju prosipanje hrane.

Canpol babies 4/412 činija

Canpol babies 4/412 činija za decu uzrasta od 0m+.

Različitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka.

Pogodna za prva hranjenja i male obroke.

Osnova, koja onemogućava prosipanje hrane, čini činiju stabilnom.

BPA Free.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies 4/412 činija, zanimljive činije za vaše mališane, duboke su tako da se hrana ne može prosuti, činije su takođe stabilne.

Canpol babies melamine bunny 4/530 termo kašičica

Canpol babies melamine bunny 4/530 termo kašičica specijalni vrh je dizajniran tako da ne povredi Vašu bebu.

Canpol kašičica za hranjenje sa melaminom.

Predviđeno za decu uzrasta 5m+.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies melamine bunny 4/530 termo kašičica, kašikice su odlične za vaše mališane, sigurne su i ne mogu se povrediti.

Četkica za zube za bebe

U pondudi imamo više vrsta proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco plava četkica za zube, 6m+, chicco roze četkica za zube, 6m+.

Chicco plava četkica za zube

Chicco plava četkica za zube ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta.

Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni.

Ergonomska drška napravljena je od meke, neklizajuće gume i omogućava lako i sigurno držanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco plava četkica za zube, nežna četkica za zube, ima nežne dlakice tako da će vašim mališanima odgovarati, lagamna je za korišćenje.

Chicco roze četkica za zube, 6m+

Chicco roze četkica za zube, 6m+ ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta.Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće.

Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni.

Ergonomska drška napravljena je od meke, neklizajuće gume i omogućava lako i sigurno držanje.

Iskustava naših korisnika koji su koristili Chicco roze četkica za zube, 6m+, nežna četkica za zube, ima nežne dlakice tako da će vašim mališanima odgovarati, lagamna je za korišćenje.

Pasta za zube za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco mild mint dečija pasta za zube, chicco pasta za zube sa ukusom jagode.

Chicco mild mint dečija pasta za zube

Chicco mild mint dečija pasta za zube sa blagim ukusom mente za oralnu negu idealna za prve stalne zube, dece starijih od 6 godina.

Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu.

Formule su čiste, jednostavne, sigurne i idealne za zaštitu dečijih zuba. Sardži ksilitol koji je prevencija za nastanak karijesa.

Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uklanjanju nečistoća bez oštećivanja mlečnih zuba.

Obogaćena betainom i vitaminom E, sa ciljem da zaštiti desni.

Miks mente i voćnog ukusa idealna za decu.

Pasta ne sadži konzervans.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco mild mint dečija pasta za zube, ima lep i prijatan ukus, odlična za zube i sadrži vitamin E koji štiti desni vaših mališana.

Chicco pasta za zube sa ukusom jagode

Chicco pasta za zube sa ukusom jagode sa ukusom jagode za oralnu negu idealna za decu od dvanaestog meseca do treće godine.

Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu.

Formule su čiste, jednostavne, sigurne i idealne za zaštitu dečijih zuba.

Sardži ksilitol koji je prevencija za nastanak karijesa.

Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uklanjanju nečistoća bez oštećivanja gleđi.

Ukus jagode je idealan za decu.

Pasta ne sadži konzervans.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco pasta za zube sa ukusom jagode, odlična za svakodnevnu oralnu higijenu, uklanja nečistoće, bezbedna za decu.

Brend: JOHNSON SRL
Namena:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca.Delovanje:Odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi).Način upotrebe:Proizvod nanesite podjednako na sve delove..
1.140,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Za uzrast 0m+-BPA Free-S vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenče-Idealna za male količine hrane, sokove ili vodu-Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane-Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba-Bočica Anti-Colic ko..
950,00 RSD
Brend: PHILIPS
Karakteristike:-Za uzrast 1m+-BPA Free-S vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenče-Idealna za male količine hrane, sokove ili vodu-Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane-Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba-Bočica Anti-Colic ko..
1.550,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Za uzrast 1m+-BPA Free-S vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenče-Idealna za male količine hrane, sokove ili vodu-Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane-Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba-Bočica Anti-Colic ko..
1.120,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:• Jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i propušta vazduh u flašicu, a ne u bebin stomak• Kompatibilne sa Classic flašicom• Ne sadrži BPA• Srednji protok• Namenjeno bebama od 3m+..
810,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:• Jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i propušta vazduh u flašicu, a ne u bebin stomak• Kompatibilne sa Classic flašicom• Ne sadrži BPA• Cucla sa prorezom• Brz protok, za gustu hranu• Namenjeno bebama od 6m+..
830,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:• Jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i propušta vazduh u flašicu, a ne u bebin stomak• Kompatibilne sa Classic flašicom• Ne sadrži BPA• Spor protok• Namenjeno bebama od 1m+..
835,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Cucla je kompatibilna sa Philips Avent Classic flašicama.-Bez Bisfenola A. -Pogodna je za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba.-Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.-Materijal: silikon-Protok: spori-Uzrast: 0-6m..
810,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Uzrast 0m+-Veseli i zabavni dizajn životinja-Bez mirisa i ukusa-Ortodontska, sklopiva i simetrična cucla-Prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni-Silikon je gladak, proziran, lako se čisti i ne lepi se-Cucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremen..
750,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:• Jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i propušta vazduh u flašicu, a ne u bebin     stomak• Kompatibilne sa Classic flašicom• Ne sadrži BPA• Cucla sa prorezom• Promenljivi protok, za gustu hranu• Namenjeno bebama od..
710,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:• Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA• Za uzrast 6m+• Otvor - prorez• Za gustu hranu, brzi protok• Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane• Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba• Odgovara svim Avent Classic flašicama..
810,00 RSD
Brend: AVENT
Opis:Jedinstveni ventil na cucli savija se i prati bebin ritam hranjenja.Mleko teče brzinom koju beba odabere, i tako se smanjuje mogućnost prejedanja, povraćanja, podrigivanja i gasova.Karakteristike:• Jedinstven sistem protiv grčeva – Dok se beba hrani, jedinstveni ventil na cucli savija se i pro..
830,00 RSD
Karakteristike:Avent magična šolja je idealna za prelazak sa flašice na šolju, ima sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.• Za uzrast od 6m+• Mekani kljunasti nastavak za lakši prelaz s dojenja ili flašice na upotrebu šolje..
1.020,00 RSD
Avent "Natural" cucla , silikon, 2 otvora , 1+• Za uzrast 1+, cucla sa dva otvora, spori protok Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za vašu bebu• Cucla je dizajnirana tako da podseća na dojku i hranjenje bebe približi prirodnom dojenju• Čini hranjenje lakšim tako da se ..
910,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 371 (25 strana)