Adonis Apoteka
Korpa

bebi oprema

bebi oprema
Flaster za čelo trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu. Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač. Efekat hlađenja traje i do 8 sati nakon lepljenja. Ne ostavlja lepljive tragove. Može se koristiti uporedo sa lekovima za snižavan..
380,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:šolja od bambusovog vlakna fina obrada, sigurne, oble ivicedimenzije pakovanja: 8,5 x 8,5 x 15 cmzapremina: 400 ml–Eko proizvod – napravljen od 70% prirodnog materijala;–Dodaci – pored vlakna bambusa, proizvod sadrži i kukuruzni prah, vlakna drveta i plastiku bez bisfenola (melaminsku..
450,00 RSD
Karakteristike:-meke i zaobljene ivice i površine kašika-napravljene od otporne BPA free plastike (polipropilen)-dve kašike u setu-dugačke drške za lakše hranjenje-praktične, lake za održavanje-preporučeni uzrast: 3m +Održavanje i upotreba:Pre prve upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom dobro opra..
250,00 RSD
ADHESAN hanzaplast dečiji Vodootporni flasteri od mikroperforiranog polietilenaUputstvo za upotrebu:Očistite, dezinfikujte i osušite ranu. Nanesite flaster laganim pritiskom kako bi granice dobro prionule za kožu. Obnovite ako je potrebno.Karakteristike:SterilniHipoalergeni lepak, dermatološki testi..
230,00 RSD
Akuku je poljski brend koji je razvijen sa ciljem da roditeljima obezbedi pristupačne i kvalitetne proizvode. Čaša je napravljena od kvalitetne tvrde plastike i poseduje silikonski pisak sa no spill sistemom. Bez Bisfenola A. Zapremina flašice je 280ml i pogodna je za korišćenje od 4m+.Akuku čaša po..
400,00 RSD
Brend: AKUKU
Lančić za lažu poseduje elastični prsten za lako kačenje na lažu.Lančić poseduje i široku štipaljku za lakše kačenje lančića za lažu.Lančić za lažu je dostupan u različitim bojama i dezenima:  žuta – lav, zelena - žaba, plava – zebra, ljubičasta - slon...
220,00 RSD
Brend: AKUKU
Akuku je poljski brend koji je razvijen sa ciljem da roditeljima obezbedi pristupačne i kvalitetne proizvode.Flašica je napravljena od plastike.Zapremina flašice je 125ml i ona poseduje silikonsku cuclu.Sa uskim grlom je i pogodna je za korišćenje od rođenja. Bez Bisfenola A...
305,00 RSD
ASPIRATOR ZA NOS VIVITALAspirator sa silikonskim vrhomBaby aspirator VIVITAL plus namenjen je za redovno održavanje higijene nosića kod zdrave dece i bebica.Upustvo za upotrebu:Pre svake upotrebe aspirator rasklopiti i oprati tplom vodom, zatim deo aspiratora povezanog sa cevčicom staviti mali kom..
270,00 RSD
Brend: JOHNSON SRL
Delovanje:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi).Način primene:Proizvod nanesite podjednako na sve delove tela ko..
830,00 RSD
Brend: AVENT
Opis proizvoda: Avent plastična flašica od 125ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi. Idealna za male količine hrane, sokove i vodeDodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje puna mlek..
955,00 RSD
Brend: PHILIPS
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. Anticolic plastična flašica od 260ml može se koristiti od prvog meseca života, a njen specijalno dizajniran ventil smanjuje pojavu grčeva kod beba. Bez Bisfenola A...
1.110,00 RSD
Brend: AVENT
Avent plastična flašica od 330ml sa silikonskom cuclom sa promenljivim protokom olakšava hranjenje i mami i bebi. Cucla silikon sa prorezom i promenljivim protokom za bebe uzrasta 3m+ (za gušće tečnosti)Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količin..
995,00 RSD
Brend: PHILIPS
Opis proizvoda:Avent plastična flašica od 125ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi.Idealna za male količine hrane, sokove i vodeKarakteristike:Za uzrast 0m+Zapremina 125mlBPA FreeS vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenčeIdealna za male količine hrane, sokove ..
865,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 358 (24 strana)