Adonis Apoteka
Korpa

JAMAX M

Brend: JAMAX M
Karakteristike:Prirodan, ekološki proizvodBiorazgradiv i obnovljiv materijalFina obrada, sigurne iviceSimpatične, eko ilustracije Sigurne boje-ekološki proizvod – napravljen od prirodnog, biorazgradivog i obnovljivog materijala-dodaci proverene sigurnosti – uz bambus materijal, proizvod sadrži ..
530,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:Prirodan, ekološki proizvodBiorazgradiv i obnovljiv materijalFina obrada, sigurne iviceSimpatične, eko ilustracije kosmonautaSigurne boje-ekološki proizvod – napravljen od prirodnog, biorazgradivog i obnovljivog materijala-dodaci proverene sigurnosti – uz bambus materijal, proizvod sa..
300,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:Prirodan, ekološki proizvodBiorazgradiv i obnovljiv materijalFina obrada, sigurne iviceSimpatične, eko ilustracije princeze iz bajkeSigurne boje-ekološki proizvod – napravljen od prirodnog, biorazgradivog i obnovljivog materijala-dodaci proverene sigurnosti – uz bambus materijal, proi..
305,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:šolja od bambusovog vlakna fina obrada, sigurne, oble ivicedimenzije pakovanja: 8,5 x 8,5 x 15 cmzapremina: 400 ml–Eko proizvod – napravljen od 70% prirodnog materijala;–Dodaci – pored vlakna bambusa, proizvod sadrži i kukuruzni prah, vlakna drveta i plastiku bez bisfenola (melaminsku..
400,00 RSD
Brend: JAMAX M
Elfi šolja 3 u 1 prati rast i razvoj bebe, prilagođavajući svoje delove njenom razvojnom dobu.Ova šolja sadrži:-plastičnu flašicu,-nastavak sa silikonskom cuclom sa širokim grlom;-nastavak sa silikonskim piskom;-nastavak sa slamčicom;-nastavak sa drškama;-poklopac.Karakteristike:-visokokvalitetna pl..
500,00 RSD
Brend: JAMAX M
Za lako i brzo učenje korišćenja šolje i odvikavanja od flašice – predlažemo Elfi šolju sledećih osobina:Karakteristike:-Materijal: kvalitetna plastika vrhunskih osobina (polipropilen) bez bisfenola.-Sa tvrdim piskom i poklopcem koji čuva njegovu higijenu i kvalitet.-Specijalno dizajnirani plastični..
450,00 RSD
Brend: JAMAX M
Sirovinski sastav proizvoda – BPA free plastika (polipropilen, poliester), silikonOdržavanje – ručno i mašinsko pranjeSterilizacija – pogodan za sve načine sterilizacijeSpecifičnosti – moguće korićenje u mikrotalasnoj pećnici, bez gornjeg dela...
460,00 RSD
Brend: JAMAX M
Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drugačije od klasičnog stakla, a odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i v..
320,00 RSD
Brend: JAMAX M
Elfi Bubamara kutija za varalice• Omogućava da varalica ostane čista i na sigurnom kada se ne koristi• Ergonomičan dizajn i odličan kvalitet koji obezbeđuje dugotrajnost• Jednostavna za upotrebu i pogodna za varalice svih veličina• Može se sterilisati u ključaloj vodi i mikrotala..
250,00 RSD
Brend: JAMAX M
Negujte nežne bebine nokte Elfi makazicama sledećih karakteristika:Karakteristike:-Svi metalni delovi makazica napravljeni su od nerđajućeg čelika, a plastični od kvalitetne plastike bez bisfenola.-Veličina i dizajn su prilagođeni malim bebinim noktićima. -Vrh makazica je zaobljen radi bolje si..
280,00 RSD
Brend: JAMAX M
Nova ideja za sigurnost prvih zalogaja bebe – Elfi mljackalicaElfi mljackalica je super praktičan način da svoju bebu upoznate sa raznim ukusima i ponudite joj da uči samostalno da jede, bez brige da bi se ona mogla zagrcnuti ili prosuti hranu.  Karakteristike:-odličan način za uvođenje čv..
440,00 RSD
Brend: JAMAX M
Karakteristike:-Preporučen uzrast: 0m+-Sirovinski sastav proizvoda – BPA free plastika (polipropilen)-Održavanje – ručno i mašinsko pranje-Sterilizacija – hladna sterilizacija...
370,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 99 (7 strana)