Adonis Apoteka
Korpa

Štitna žlezda

Štitna žlezda (štitnjača, štitasta žlezda) je žlezda sa endokrinim lučenjem i nalazi se sa prednje i bočne strane grkljana i dušnika.  poremećaja funkcije štitne žlezde dolazi kada se nekontrolisano luče ili ne luče hormoni. Simptomi mogu biti razni. Gojenje ili mršavljenje su simptomi koji odmah mogu da ukažu na probleme sa štitnom žlezdom.

Ako imate problem sa štitnom žlezdom ili simptomima koji ukazaju na štitnu, kod nas možete naći preparate koji su efikasni i koji će Vam pomoći u rešenju tih problema. U ponudi imamo: kapsule za štitnu žlezdu i tablete za štitnu žlezdu.

Kapsule za štitnu žlezdu

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko koje su se pokazale kao najbolje: selenum complex 200mcg kapsule za štinu žlezdu, strong nature tiroid formula kapsule za štitnu žlezdu, thyrosel kapsule za štitnu žlezdu.

Selenum complex 200mcg kapsule za štinu žlezdu

Selenum complex namenje je za pravilan rad štitne žlezde, protiv artritisa, za povećanje plodnosti kod oba pola, za jačanje imuniteta. Selen je neophodan ligoelement. On je na prvom mestu jak antioksidans. Šiti ćelije od oksidacije, preranog starenja, učestvuje u prevenciji kardiovaskularnih bolseti i stimuliše imunitet. U jetri podstiče izbacivanje nekih otrova, a uključen je i u proizvodnju hormona štitne žlezde. Naš organizam ne proizvodi selen, pa ga je neophodno unostiti putem hrane ili kao suplement.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Selenum complex kapsule, biljni je preparat odličan za očuvanje zdravlja i štitne žlezde, jača iminitet, viljivi rezultati posle prve popijene kutije.

Strong nature tiroid formula kapsule za štitnu žlezdu

Strong nature tiroid formula je dodatak ishrani na bazi aminokiseline l-tirozina, vitamin E, selena i joda koji doprinose pravilnom radu štitne žlezde.

L-tirozin je uslovno esencijalna aminokiselina neophodna za sintezu hormona štitne žlezde. S obzirom da nastaje od esencijalne aminokiseline fenilalanina, nedostatak ove kiseline u hrani koju unosimo može dovesti i do smanjenja l-tirozina u organizmu.

Selen deluje kao snažan antioksidans, posebno u kombinaciji za vitaminom E. Zajedno sa jodom učestvuje u proizvodnji tiroidnih hormona i na taj način doprinose normalnoj funkciji štitne žlezde.

Vitamin E jedan je od najvažnijih antioksidanasa koje organizam ne može sam da sintetiše. Potrebe organizma za vitaminom E obezbeđuju se unosom hrane bogate ovim vitaminom ili primenomdijetetskih suplemenata.

Jod je mikroelement od vitalnog značaja za funkciju štitne žlezde. On je suštinska komponenta tiroidnih hormona, koji su neophodni za normalan razvoj i metabolizam.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Strong nature tiroid formula kapsule, kapsule su na bazi joda, doprinose pravilnom radu štitne žlezde, efikasne su i odlične.

Thyrosel kapsule za štitnu žlezdu

Thyrosel kapsule su namenjene kod osoba koje boluju od Hashimoto thyreoiditis-a i osoba sa narušenom normalnom funkcijom štitne žlezde.

Selen doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde i zajedno sa cinkom doprinosi zaštiti ćelija od oksidstivnog stresa i normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Magnezijum doprinosi smanjenju umora i normalnom balansu elektrolita.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Thyrosel kapsule, preparat je odličan, korisnici su zadovoljni rezultatita, pomaže i delotvoran je kod štitne žlezde, kao i kod imunog sistema.

Tablete za štitnu žlezdu

U našoj ponudi možete naći više vrsta tableta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko koje su se pokazalane kao najbolje: selen 100 max tablete za štitnu žlezdu, tiroxil tablete za štitnu žlezdu.

Selen 100 max tablete za štitnu žlezdu

Selen 100 max je esencijalni mineral i u našoj hrani ga nema dovoljno, a samim tim i u našem organizmu, tj.nalazi se u tragovima. Doprinosi funkcionisanju imunog sistema, štitne žlezde, normalnoj spermogenezi, što ga čini veoma važnim mineralom. Vrlo je moćan antioksidans i samim tim doprinosi neutralisanju efekata slobodnih radikala i smanjenju oštećenja koja su nastala pod njihovim dejstvom.

Selen je neophodni oligoelement. Štiteći ćelije od oksidacije, on doprinosi sprečavanju preranog starenja kože, mišića i mozga. Namenje je za odrasle i za decu koja su starija od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Selen 100 max tablete, odlične su tablete, doprinose normalnom funkiconisanju imunog sistema i štitne žlezde, odličan je i za decu.

Tiroxil tablete za štitnu žlezdu

Tiroxil je dodatak ishrani koji se koristi za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.

Zahvaljujuci njihovim svojstvima Tiroxil 4.0 se koristi kod smanjene funkcije štitne žlezde, kada ona luči manje hormona nego što je organizmu potrebno da bi se održavao normalan telesni metabolizam.

Selen je neophodan i za pretvaranje T4 (neaktivna forma tireoidnog hormona) u T3 (aktivna forma). U kombinaciji, selen i mio-inozitol, deluju snažnije i moćnije. Pomaže obnavljanje fiziološke funkcije kod tireoidne žlezde kod dijagnoze subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Tiroxil tablete, odlične su za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde, posle prve terapije se vide rezultati, efikasne su i delotvorne.

Brend: PHARMANOVA
Sastav:-55 mcg selena (L-selenometionin) -10 mg cinka (cink glukonat)Indikacije:-Za normalan rad štitne žlezde-Plodnost muškaraca i žena-ImunitetDelovanje:Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tak..
465,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav: Sadrži 100 mcg selena u jednoj tableti što je ujedno i maksimalna dnevna doza.Indikacije:Jačanje imuniteta.Delovanje:-Selen je esencijalni mineral i u našoj hrani ga nema dovoljno, a samim tim i u našem organizmu, tj.nalazi se u tragovima. Doprinosi funkcionisanju imunog sistema, štitne žlez..
470,00 RSD
Sastav:Sadržaj 1 kapsule:200 mg L-tirozina10 mg alfa-TE vitaminaE (kao dl-alfa-tokoferil acetat);100 µg selena(kao natrijum-selenat)100 µg joda (kao kalijum-jodat).Indikacije:Strong Nature Tiroid formula je dodatak ishrani na bazi aminokiseline l-tirozina, vitamin E, selena i joda koji doprinose pra..
910,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Sastav:-Stabilizovane pirinčane mekinje 400mg-Alga spirulina 125mg-List i bobice pasjeg trna 75mg-Asai bobice 75mg-Vegeterijanski omot kapsule (hidroksimetilpropilceluloza) 118mg-Alfa-lipoinska kiselina 10mg-Arabinogalaktan iz drveta ariša 8,25mg-Selen (kao selenoetionin) 200μg*Bez glutena, alergena..
2.700,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:U jednoj kapsuli:-Magnezijum-oksid   200mg-Cink-glukonat          10mg-Selen (L-selenometionin)   110mcgIndikacije:ThyroSel je namenjen kod osoba koje boluju od Hashimoto thyreoiditis-a i osoba sa narušenom normalnom funkcijom štitne žlezde.Delovan..
1.260,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži:Mio-inozitol ......................... 600 mgSelen .................................... 83 µgIndikacije:Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji se koristi za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimot..
1.495,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)