Adonis Apoteka
Korpa

Dojenje

Dojenje je nit života koja povezuje Vas i Vašu bebu, put zdravlja, imuniteta, ali i spona za građenje odnosa ispunjenog ljubavlju i osećanja za međusobne potrebe, verbalne i neverbalne.

Majčino mleko je najbolja hrana za bebu zato što sadrži sve što je potrebno bebi u prvim mesecima života i to vodu, zaštitne i hranljive materije. Dojenje se preporučuje do kraja prve godine ali i kasnije, ukoliko dete uzima dovoljno ostale nemlečne hrane.

Kod nas možete pronaći preparate za trudnice i dojilje, koje Vam mogu pomoći i olakšati trudnoću, to su kapsule i tablete za dojilje, kapsule za trudnice.

Kapsule i tablete za dojilje

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula za dojilje ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko koje su se pokazale kao najbolje, to su: vitabiotics pregnacare new mum tablete, serrap md forte 120000 spu kapsule, lactil kapsule.

Vitabiotics pregnacare new mum tablete za dojilje

Vitabiotics pregnacare new mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu. Pregnacare New Mum smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu reguliše hormonalne aktivnosti i \"umiruje\" zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma jer su tu i \"borci\" za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink, poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vitabiotics pregnacare new mum, preparat je odličan, nadoknađuje sve minerale i vitamine, mame su zadovoljne kao i njihovi mališani.

Serrap md forte 120000 spu kapsule za dojilje

Serrap md forte 120000 spu kapsule pomažu kod dojilja sa bolovima u grudima uzrokovanim prevelikim lučenjem mleka, fibrocistične bolesti dojke, gingivitisa, periodontitisa, hirurških intervencija u stomatologiji, oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji, mastopatije i fibromatoznih promena na dojkama, bronhitisa, bronhiektazije, bronhijalne astme, laringitisa, faringitisa, rinofaringitisa, otoka nakon povreda i trauma, postoperativnih otoka i krvnih podliva.

Serapeptaza je poznata kao leptirov enzim, enzim E-15 ili enzim svilene bube. Preciznije, to je proteolitički enzim ili enzim razlagač proteina - izolovan iz mikroba koji su autohtoni u probavnom sistemu svilene bube. Ovaj enzim se prirodno proizvodi i u ljudskom telu, ali njegovo dejstvo je izraženije kada se dodatno unosi u obliku suplemenata.

Iskiustva naših korisnika koji su koristili Serrap md forte 120000 spu kapsule, ima efikasno dejstvo, ublažava bolove, odličan je za dojilje.

Lactil kapsule za dojilje

Lactil kapsule je dodatak ishrani koji sadrži suve ekstrakte semena anisa i ploda komorača koji doprinose produkciji majčinog mleka tokom perioda laktacije. Takođe, doprinose i normalnim funkcijama digestije hrane.

Stimuliše laktaciju: Doprinosi produkciji majčinog mleka tokom perioda laktacije.

Podstiče bebu da sisa: Daje prijatan ukus majčinom mleku.

Pomaže bebi da lakše vari: Smanjuje nadutost i stvaranje gasova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lactil kapsule, pozitivno utiče na stvaranje mleka, pre svega je dobar za bebe, olakšava varenje i ublažava grčeve, što je za Vaše mališane jako bitno.

Kapsule za trudnice

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za trudnice, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko to su: elevit kapsule za trudnice, mamavit plus kapsule, premama duo tablete i kapsule.

Elevit kapsule za trudnice

Elevit je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su Vam potrebni pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja. Sadrži 18 vitamina i minerala i 280mg omega-3 masnih kiselina. Omega-3 masne kiseline su posebno značajne kao podrška razvoju mozga i očiju kod ploda. Sadrži i poseban oblik folne kiseline - Metafolin koji je značaj zbog bolje biološke raspoloživosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elevit tablete za trudnice, preparat je super, sadrži sve potrebne vitamine koje Vam trebaju i nema nus pojava.

Mamavit plus kapsule za trudnice

Mamavit plus je najsavremenija formulacija za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. MamaVit plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće. U pomenutim periodima znatno su povećane potrebe organizma žena i deteta koje se razvija. Dodatni unos hranljivih materija se ne postiže jednostavnim povećanjem unosa hrane. Uz zdravu ishranu, preporučuje se dodatno uzimanje vitamina i minerala.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Mamavit plus, kapsule su sjajne, trudnicama baš prijaju, ne izazivaju mučnine, sadrže dosta vitamina i minerala.

Premama duo tablete i kapsule za trudnice

Premama duo tablete i kapsule su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. Unošenje folata preko dodataka ishrani povećava folatni status kod majke, što doprinosi smanjenju rizika od defekata neuralne tube. DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i odojčeta, jod doprinosi normalnoj funkciji tiroidne žlezde, vitamin D i Kalcijum doprinose održavanju zdravim kostima i zubima, vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena i normalnoj funkciji kože.

Iskiustva naših korisnika koji su koristili Premama duo tablete i kapsule, odlične su za trudnice, obezbeđuju dovoljnu količinu folata, ima dosta vitamina i minerala što su bitni za majku kao i za bebu.

Elevit® je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su Vam potrebni pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja.Doziranje:Dnevno uzmite jednu kapsulu dodatka ishrani ELEVIT®, uz obrok. ELEVIT® možete uzimati pre začeća, tokom cele trudnoće i perioda dojenjaSastav:vitam..
2.030,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Sastav:-Fitolat tablete su  prirodnog sastava i sadrže visokoprečišćene suve biljne ekstrakte:                                                         ..
1.070,00 RSD
Sastav:Vodeni biljni ekstrakti (54 %): šargarepa, kopriva, spanać, pirevina, komorač, smeđa alga, hibiskus. Mešavina voćnih koncentrata (29,4%): kruška, grožđe, crna ribizla, kupina, višnja, pomorandža, cvekla, limun, rogač, jabuka. Ostali sastojci: med, vodeni ekstrakt šipurka, ekstrakt pšeničnih k..
1.656,00 RSD
Brend: FINE FOODS
Sastav:Gravidon A je dodatak prehrani koji sadrži 12 vitamina, 9 minerala, oligoelemente, probiotik (L. Rhamnosus) i đumbir.Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta) % preporučeno dnevno Dopuštenje (RDA)Beta karoten 3 mg*Vitamin B1 2,1 mg 191 %Vitamin B2 2,4 mg 171 %Vitamin B3 27 mg 169 %Vitamin B5 12 mg ..
1.630,00 RSD
Brend: HIPP
Sastav:Dekstroza, maltodekstrin, ekstrakt matičnjaka 1,3%, prirodna aroma limunske trave, ekstrakt koprive 1%, ekstrakt komorača 0,1%, ekstrakt ždravljevine 0,1%, ekstrakt anisa 0,2%, ekstrakt kima 0,5%*bez veštačkih aroma,konzervansa i bez glutenaDelovanje:HiPP čaj za dojilje sadrži izabranu mešavi..
820,00 RSD
Brend: EWOPHARMA
Sastav:Ekstrakt anisa i komorača.*Organski proizvod, bez šećera, kapsula je biljnog porekla.Indikacije:Lactil® je dodatak ishrani koji sadrži suve ekstrakte semena anisa i ploda komorača koji doprinose produkciji majčinog mleka tokom perioda laktacije. Takođe, doprinose i normalnim funkcijama digest..
1.390,00 RSD
Sastav:1 kapsula sadrži:Omega -3 riblje ulje, od toga                               400mgdokozaheksaenska kiselina (DHA)                      250mgeikozapentaenska k..
1.895,00 RSD
Sastav:Mamavit tablete sadrže vitamine A, E, C, D, vitamine B kompleksa, folnu kiselinu, kao i minerale i oligoelemente: kalcijum, magnezijum, molibden, gvožde, hrom, jod, mangan, bakar, cink i selen.Indikacije:Mamavit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i olig..
1.120,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Natal plus je čaj namenjen dojiljama. Ovaj proizvod odlikuje ekskluzivna ambalaža gde je poseban akcenat stavljen na bezbednost proizvoda. jer je svaka filter kesica je dodatno zaštićena aroma omotačem...
195,00 RSD
Sastаv:Tablete: Vitamin E, Vitamin C, Pantotenska kiselina, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin PP, Vitamin B6, Folati, Biotin, Vitamin D, Vitamin B12, Kalcijum, Magnezijum, Gvožđe, Cink, Mangan, Bakar, Hrom, Jod, Selen, Molibden.Kapsule: Omega-3 Riblјe ulјe, DHA, EPA*Pakovanje: Kartonska kutija sadrži ..
1.720,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Aktivni sastojci u 1 tableti:Kalcijum - 200mgVitamin C - 40mgMagnezijum - 37,5mgVitamin E - 20mg alfa-TEPantotensak kiselina - 20mgNiacin - 9mgCink - 7,5mgGvožđe - 7mgVitamin B6 - 4mgVitamin B1 - 4mgVitamin B2 - 2mgBakar - 0,5mgMangan - 0,5mgFolna kisleina - 200µgBiotin - 75µgJod - 75µgSelen ..
2.060,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Vitamin D, vitamin E, vitamin K, vitamin C, vitamini B1, B2, B3, B6, folna kiselina, vitamin B12, biotin, pantotenska kiselina, magnezijum, gvožđe, cink, bakar, selen, jod, prirodni kompleks karotenoida, omega-3 riblje ulje (DHA, EPA)*Pakovanje: 28 multivitaminskih tableta i 28 kapsula omega-..
2.065,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)