Adonis Apoteka
Korpa

Muškarci

I muškarci vode računa o svom izgledu. Muško lice i koža imaju posebne potrebe i zahtevaju drugačiju negu od ženske kože. Zbog toga se razvijaju posebni proizvodi za muškarce koji će najbolje odgovarati njihovim potrebama.

Kozmetika za muškarce obuhvata proizvode kao što su: dezedoransi za muškarce, gel za tuširanje za muškarce, pena za brijanje za muškarce.

Dezedoransi za muškarce

U ponudi imamo više vrsta dezedoransa ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: denim black dezodorans u spreju, dove men clean comfort dezodorans sprej, loreal carbon protect dezodorans u spreju, nivea men fresh active 48h dezodorans u spreju.

Denim black dezodorans u spreju

Denim je dezedorans za muškarce, luksuzna mešavina ambre, mošusa i šumskih mirisnih nota čine ovaj dezodorans nezaboravnim, pružajući osećaj svežine tokom celog dana.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Denim black dezodorans u spreju, miris je odličan, postojan je i nema neprijanih mirisa tokom celog dana.

Dove men clean comfort dezodorans sprej

Dove men je ima čist i svež miris limuna, mandarine, lavande, nane, mošusa i ćilibarskih nota. Jedinstvena tehnologija koja sadrži hidrirajuće agense štiti kožu pazuha od iritacije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dove men clean comfort dezodorans sprej, štiti kožu, nema iritacija, postojan je i miris je odličan.

Loreal carbon protect dezodorans u spreju

Loreal carbon protect - antiperspirant obogaćen ugljem za celokupnu 4 u 1 zaštitu.

Iskustva naših korisinika koji su koristili Loreal carbon protect, štiti kožu, ne izaziva iritacije, lako se nanosi.

Nivea men fresh active 48h dezodorans u spreju

Nivea dezodorans fresh active sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža pouzdanu 48h zaštitu od znojenja uz osećaj svežine. Optimalna kombinacija dezodorantne zaštite i blage nivea nege.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nivea men fresh active, pruža 48h zaštitu, daje osećaj svežine i nema neprijatnih mirisa, miris je odličan.

Gelovi za tuširanje za muškarce

U pondi imamo više vrsta gelova za tuširanje,a li ćemo Vam izdvojiti nekoliko: dove men gel za tuširanje, fa men gel za tuširanje, loreal barber club gel za tuširanje.

Dove men gel za tuširanje

Dove men gel za tuširanje za telo sprečava isušivanje Vaše kože, a njegov prijatan miris Vam obezbeđuje osećaj svežine tokom celog dana. 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dove men gel za tuširanje, prijatno je mirisa, ne isušuje kožu, ostavlja kožu glatkom i mekom.

Fa men gel za tuširanje

Fa men gel za tuširanje aktivirajte telo sa osvežavajućim gelom za tuširanje, ne isušuje kožu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fa men gel za tuširanje, štiti kožu, odličan gel za tuširanje, neguje kožu.

Loreal barber club gel za tuširanje

Loreal berber gel za tuširanje sa formulom obogaćenom esencijalnim uljem kedra, nežno čisti, hidrira i omekšava kožu, kosu i bradu. Muževan miris sa autentičnim notama kedrovine. Pogodan za telo, kosu i bradu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Loreal berber gel za tuširanje, odličan proizvod dobijate 3u1, može da se koristi za kožu, kosu i bradu, prijatno mirisa, daje svećonu i sjaj koži i kosi.

Pene za brijanje za muškarce

U pondi imamo više vrsta pena za brijanje, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: alex pena za brijanje, gillette sensitive pena za brijanje, nivea deep pena za brijanje.

Alex pena za brijanje

Alex pena za nećno brijanje, umiruje kožu nakon brijanja. Za negovanu kožu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alex penu za brijanje, odlična pena, lako se nanosi, ne izaziva iritaciju na koži posle brijanja.

Gillette sensitive pena za brijanje

Gillette Series Sensitive pena za brijanje pruža izvanredno klizanje brijača i obezbeđuje zaštitu i ugodnost prilikom brijanja. Blag mirirs. Preporučuje se muškarcima sa osetljivom kožom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gillette sensitive pena za brijanje, ima blag miris, pruža zaštitu koži, ne izaziva iritacije, odlična je za one koje imaju osetljivu kožu.

Nivea deep pena za brijanje

Nivea deep pena čisti kožu i omogućava ugodno brijanje. Inovativna formulacija sa crnim ugljem efikasno deluje protiv bakterija, omekšava dlaku, štiti kožu od posekotina i omogućava glatko brijanje. Inovativna formulacija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nivea deep pena za brijanje, efikasno omekšava dlaku takođe deluje i protiv bakterija, posle brijanja koža je meka i glatka i bez iritiacija.

Namena:Losion posle brijanja.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
150,00 RSD
Način upotrebe:Dobro protresite pre upotrebe. Prskati ispod pazuha sa 15 cm udaljenosti. Čuvati na tamnom mestu i temperaturi nižoj od 50°C. Napomena: Ispražnjenu bocu ne paliti i ne probijati. Ne prskati na otvoreni plamen ili užarene predmete.Čuvati van domašaja dece. Ne prskati u oči, lice, ..
380,00 RSD
Karakteristike:Jedan od najpopularnijih muških mirisa lansiran 1964. godine.Gornje note čine limun, bergamot, lavanda, anis i bosiljak. Srce čine note geranijuma, jasmina i ylang-ylanga. Baza se sastoji od sandalovine, hrastove mahovine, vetivera, pačulija, tonke i vanile...
490,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Karakteristike:Antiperspirant u spreju nudi efikasnu zaštitu protiv znojenja i neprijatnih mirisa sa jedinstvenom  tehnologijom koja sadrži hidrirajuće agense koji štite kožu pazuha od iritacije...
340,00 RSD
Set sadrži:-DOVE MEN roll-on, 50mlgel za tuširanje, 55ml-SIGNALpasta, 16mlsklopiva četkica-DOVEkrema, 75ml..
1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 51 (4 strana)