Adonis Apoteka
Korpa

Glavobolja

Bol u glavi ili glavobolja - jedno od najčešćih oboljenja koje smanjuje kvalitet života čoveka i nameće mu ograničenja.

Ukoliko imate česte glavobolje, kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu pomoći.

U ponudi imamo: mast protiv glabobolje, etarsko ulje protiv glavobolje, gel protiv glavobolje, kesice protiv glavobolje.

Mast protiv glavobolje

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan u pitanju je biljna rosa mast.

Biljna rosa mast

Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.

Efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija, umiruje iritacije nastale usled uboda insekata, efikasan kod masaže sportista, ublažava zamor mišića, dobra za inhalaciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljna rosa mast, odlična mast protiv glavobolje, znatno smanju bol, odlična je za prehlade, kašlja, dobra je i za inhalaciju.

Etarsko ulje protiv glavobolje

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan u pitanju je eukaliptus etarsko ulje.

Eukaliptus etarsko ulje

Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova. Koristi se i kod infekcija disajnih puteva. Ublažava simptome gripa, smanjuje viskozitet sluzi, pa olakšava iskašljavanje. Odličan je lipolitik (djeluje na potkožno masno tkivo) pa se koristi u kozmetičkim preparatima za tretiranja celulita. Eterično ulje eukaliptusa pročišćava prostor, budi snagu i jača energiju. Jača osjećaj samopouzdanja i daje hrabrost za suočavanje s problemima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eukaliptus etarsko ulje, efikasno deluje, odličan je protiv glavobolje, smanjuje bol, takođe je odličan kod bolova u mišićima, kao i za prehlade.

Gel protiv glavobolje

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan u pitanju je magnevital gel.

Magnevital gel

Magnevital gel se preporučuje kod bolova u mišićima, za ublažavanje napetosti i stresa, u stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje, za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože, za detoksikaciju organizma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Magnevital gel, efikanso uklanja stres i napetost, kao i glavobolju.

Kesice protiv glavobolje

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan u pitanju harmony gorki joni za opuštanje magnezijum hlorid kesice.

Harmony gorki joni za opuštanje magnezijum hlorid kesice

Harmony kesice se preporučuju u stanjima stresa, nervne napetosti i razdražljivosti, za miran i neisprekidan san, kod glavobolja i migrena, kod grčeva u mišićima, za očuvanje koštane mase, osobama koje su sklone bolestima kardiovaskularnog sistema, sportistima i starijim osobama.

Magnezijum je ključna komponenta u procesima u kojima se stvara mišićna energija iz ugljenih hidrata, proteina i masti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Harmony gorki joni za opuštanje magnezijum hlorid kesice, delotvoran je kod glavobolje i migrena, takođe je dobar za sportiste, uklanja napetost i stres.

Brend: DAHLIA
Sastav:Na bazi je prirodnih eteričnih ulja.Indikacije:Mast Biljna rosa (menta rosa ) predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova.       efikasno sredstvo protiv glavobolje, prehlade, kašlja, zapaljenja ždrela i bronhija      umiruje iritacije nastale usled u..
211,00 RSD
Proizvod je namenjen za ublažavanje inflamatornog bola. Ne sadrži NSAIL, te se preporučuje pacijentima sa ulkusom zeluca ili tankog creva. Koristi se kod neuropatija, svih vrsta akutnog i hroničnog bola, kao i za podizanje imuniteta, zbog antioksidativnog svostva.Sastav:-Suvi vodeni ekstrakt đavolje..
1.360,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:-Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova.-Preporučuje se utrljavanje uljane mješavine na problematične delova tela.Etersko ulje eukaliptusa delo..
392,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Magnezijum hlorid.*Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki.Indikacije:Preporučuje se:-u stanjima stresa, nervne napeto..
693,00 RSD
Brend: GALAFARM
Sastav i namena:Headgal® roll-on za glavobolje i napetost je moćan prirodan preparat na bazi mentola i ulja od nane koji ublažava glavobolje i ne prouzrokuje štetne posledice za razliku od tableta protiv glavobolje. Praktičan je i lak za upotrebu i može da se koristi često, po potrebi.Delovanje:Ment..
362,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-magnezijum hlorid-etarsko ulje lavande  -etarsko ulje eukaliptusaIndikacije:Preporučuje se:-Kod bolova u mišićima-Za ublažavanje napetosti i stresa-U stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje-Za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože-Za detoksikaciju organizmaDelovanje..
764,00 RSD
Omni-Biotic®MIGRA je pogodan kao deo sveobuhvatnog pristupa za poboljšanje stanja osoba sa napadima migrene i glavoboljama (npr. izazvanih stresom), za dugoročnu primenu. Poboljšava kvalitet života. Pomaže u smanjenju broja dana sa migrenama. Pomaže u smanjenju nelagodnosti povezanih sa stresom.Sast..
6.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)