Adonis Apoteka
Korpa

O nama

Apotekarska ustanova ADONIS je osnovana u Sokobanji 1991. godine. Danas posluje u okviru dvanaest apoteka na području Sokobanje, Zaječara, Aleksinca i Žitkovca, Niša i Boljevca, koje su izgradile prepoznatljiv identitet zasnovan, pre svega, na prevenciji bolesti, promociji i očuvanju pravilnih životnih navika. Zaposleni, diplomirani farmaceuti i farmaceutski tehničari sa dugogodisnjim iskustvom se neprekidno profesionalno usavršavaju kroz razne vidove edukacija. U svakom trenutku, u prijatnoj atmosferi naših apoteka, dobićete sve informacije i stručne savete u vezi svoje terapije.

Pratimo sve inovacije i trendove u struci.

Proširujemo asortiman lekova, medicinskih pomagala, dijetetskih suplementa, preparata i medicinskih sredstava za poboljšanje zdravlja, medicinske i dekorativne kozmetike i bebi opreme. Sve su veći zahtevi tržišta ali i korisnika naših usluga. Težimo ka individualnom pristupu svakom pacijentu i tako stručnim savetima i ljubaznošću uspostavimo uzajamnu komunikaciju.

Sada činimo još jedan korak napred, uslovljen novim trendovima u komunikaciji sa korisnicima usluga- otvaramo online apoteku. To našim korisnicima daje mogućnost da sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme, mogu da pristupe potrebnim informacijama i obave kupovinu. Time postajemo još bliži našem jedinom cilju - kvalitetna i potpuna usluga, namenjena Vama.

Vaš Adonis