Adonis Apoteka
Korpa

Higijena usne duplje

Higijena usta i zuba predstavlja jednu od najznačajnijih mera za očuvanje oralnog zdravlja. Zdravi zubi nam, pored estetike, omogućuju i pravilnu ishranu kao i pravilan govor.

Pravilna higijena zuba podrazumeva svakodnevnu negu zuba, odnosno pranje uz upotrebu paste, četkice i konca.

Kod nas možete naći sve što Vam je potrebnu za higijenu usta i zuba, u ponudi imamo: četkice za zube odrasle, četkice za zube za decu, električne četkice za zube za odrasle, električne četkice za zube za decu, paste za zube za odrasle, paste za zube za decu, tečnost za ispiranje usta, konac za zube.

Četkice za zube za odrasle

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: curaprox cs5460 ultra soft četkice, lacalut aktiv četkica za zube, lacalut sensitive četkica za zube, parodontax extra soft četkica za zube, oral b delicate white 3 effect 40 medium četkica za zube.

Curaprox cs5460 ultra soft četkice

Prednosti četkice za zube Curaprox CS 5460 "ortho": 5460 ultra tankih CUREN® vlakana, urezana vlakana na sredini četkice, prilagođena korisnicima fiksnih ortodontskih aparata, osmougaoni držač za lakše držanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox cs5460 ultra soft četkice, odlična četkica, mekana i čisti teško dostupna mesta.

Lacalut aktiv četkica za zube

Lacalut aktiv četkica je specijalno izrađena od mekih vlakana, temeljno čisti i masira zube i desni. Posebno pogodna zbog dvokomponentne drške sa ležištem za palac. Održavanje higijene usne duplje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lacalut aktiv četkica za zube, ima meka vlakna, temeljno čisti i nežna je prema desnima.

Lacalut sensitive četkica za zube

Lacalut sensitive predstavlja jedinstvenu četkicu sa kombinacijom normalnih i ultra tankih vlaknima, koji Vašim zubima pružaju temeljno čišćenje za besprekorno blistav izgled Vašeg osmeha. Pored toga, ova četkica pomaže u uklanjanju bakterija na jeziku koji su najveći izazivaoci neprijatnog daha u Vašim ustima. Posebno se preporučuje osobama koje imaju osetljive desni.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lacalut sensitive četkica za zube, temeljno čisti, jako je nežna i odlična četkica ko ima osetljive desni.

Parodontax extra soft četkica za zube

Četkica za zube Parodontax® Extra soft posebno je dizajnirana kako bi bila nežna za desni. Ima malu glavu za četkanje što omogućuje bolji pristup teško dostupnim mestima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Parodontax extra soft četkica za zube, brzo i temeljno čisti Vaše zube, odlična za desni mekana je i nežna.

Oral b delicate white 3 effect 40 medium četkica za zube

Oral b četkica za zube ima ovalni oblik četkice omogućava lakše pranje bočnih zuba. Uglačane, zaobljene dlačice, prodiru duboko, ali nežno i bezbedno do teško pristupačnih mesta.

Iskutva naših korisnika koji su koristili Oral b delicate white 3 effect 40 medium četkica za zube, uz ovu četkicu ćete lakše prati Vaše zube, dlačice prodiru duboko i čiste teška dostupna mesta.

Četkice za zube za decu

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: chicco plava četkica za zube, colgate smiles dečija četkica, lacalut baby četkica za zube, oral b baby stage četkica za zube, curaprox smart ultra soft dečija četkica.

Chicco plava četkica za zube

Chicco baby četkica za zube 6m+ ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta. Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni. Ergonomska drška napravljena je od meke, neklizajuće gume i omogućava lako i sigurno držanje.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Chicco plava četkica za zube, odlična četkica za decu, za urast je od 6m, mekana i nežna prema desnima i zubima.

Colgate smiles dečija četkica

Colgate smiles je dizajnirana za potrebe dece uzrasta 2-6 godina koja imaju sve prednje zube i kojima rastu kutnjaci.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Colgate smiles dečija četkica, četkica je odlična za decu, za uzrast je od 2 do 6 godina, nežna prema zubima, čisti temeljno.

Lacalut baby četkica za zube

Lacalut baby četkica za zube za decu do 4 godine sa mekim vlaknima i malim zaobljenim vrhom radi zaštite od povreda, pri neveštom pranju zuba kod najmlađih.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Lacalut baby četkica za zube, za decu je od 4 godine, ima zaobljen vrh pa je dodatno zaštićena od povreda, temeljno i lako čisti zube.

Oral b baby stage četkica za zube

Oral b baby četkiza za zube njena veličina prilagođena je dečijoj vilici, a drška dizajnirana tako da vam ne sklizne nego maksimalno olakša rukovanje.

U prvom stadijumu njihove oralne higijene, bebe stare 4-24 meseca imaju osetljive zubiće kojima je potrebna posebna nega. Zbog ovoga je izuzetno važno da nežno perete zubiće vaše bebe sa četkicom dizajniranom i prilagođenom njihovim potrebama

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Oral b baby stage četkica za zube, četkica je za decu od 4 do 24m, četkica je dizajnirana baš za njih i olakšava im rukovanje, nežna je za desni i jako mekana.

Curaprox smart ultra soft dečija četkica

Curaprox smart izrađena je po uzoru na najprodavaniju četkicu za zube CURAPROX CS 5460, ali sa manjom glavom, što je čini idealnom za decu uzrasta od 5 godina pa nadalje. Četkica je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim pranjem, uz potrebu minmalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj,  kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Curaprox smart ultra soft dečija četkica, odlična je za decu, lagana je i ima mekane četkice koje omogućavaju pristup i na težim dostupnim mestima, za decu uzrasta je od 5 godina.

Električne četkice za zube za odrasle

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan koji se pokazao kao najbolji u pitanju je: oral b vitality crossaction 2d elektricna četkica za zube.

Oral b vitality crossaction 2d elektricna četkica za zube

Oral-B Vitality CrossAction električna punjiva četkica za zube pruža klinički dokazanu superiornu čistoću u odnosu na običnu četkicu za zube. CrossAction glava četkice okružuje svaki zub pod 16 stepeni, a 2D akcija čišćenja oscilira i rotira za bolje uklanjanje nečistoća od obične četkice za zube. Tajmer vam pomaže da perete zube tačno 2 minute koliko stomatolozi preporučuju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Oral b vitality crossaction 2d elektricna četkica za zube, mnogo je bolja nego obična četkica, više naslaga skine i bolje čisti, nežna prema desnima i zubima, takođe je dobro što ima tajmer i tačno znate koliko perete minuta zube.

Električne četkice za zube za decu

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti jedan koji se pokazao kao najbolji u pitanju je: oral b stages star wars vitality električna četkica.

Oral b stages star wars vitality električna četkica

Oral B Vitality četkica za zube klinički dokazano čisti bolje od klasične četkice.

Profesionalno nadahnut dizajn glave četkice Cross Action obavija svaki zub vlaknima nakošenima za 16 stepeni, dok 2D tehnologija čišćenja oscilirajućim i rotacijskim pokretima donosi bolje uklanjanje zubnih naslaga od obične klasične zubne četkice. Ugrađeni tajmer vremena pomaže da pranje zuba traje 2 minuta kao što preporučuju stomatolozi.

Četkica ima jednu brzinu rada i u jednoj minuti ima 5600 pulsacija. Potrebno je 18h za potpuno punjenje. Tako napunjena četkica može raditi 30 minuta (2 minuta po jednom pranju zuba).

Kompatibilna sa svim Oral B glavama za četkice.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali njihovoj deci Oral b stages star wars vitality električna četkica, za decu je odlična bolje čisti nego obična četkica i zabavnija je, čisti sve nečistoće, ima i tajmer koji pomaže da pranje zuba traje 2 minuta koliko je i potrebno.

Paste za zube za odrasle

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: sensodyne extra whitening pasta za zube, oral b gum & enamel pro-repair pasta za zube, maxlab srebrosept pasta za zube, lacalut white pasta za zube, elmex sensitive pasta za zube.

Sensodyne extra whitening pasta za zube

Sensodyne Whitening pasta za zube predstavlja proizvod iz Sensodyne linije proizvoda za oralnu higijenu koji je pomaže u uklanjanju mrlja i vraća vašim zubima prirodnu belinu.

Njegova specijana formulacija prodire duboko u zub, umiruje nerve i uklanja bol.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sensodyne extra whitening pasta za zube, pasta je odlična, čisti zube i uklanja sve mrlje, takođe umiruje nerve u zubima.

Oral b gum & enamel pro-repair pasta za zube

Oral B Gum&Enamel Pro-Repair pasta za zube brine o vašim desnima i obnavlja gleđ zuba. Redukuje iritacije desni i pomaže obnavljanje istanjene gleđi za 2 nedelje. Ostavlja primetnu zaštitu na zubima i desnima dok glatka formula pruža dugotrajni osecaj hlađenja.

Zrnasta formula pruža aktivno obavljanje zahvaljujući rastvarajućim kristalima. Optimizovano iskustvo hlanjenja za dugotrajnu svežinu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Oral b gum & enamel pro-repair pasta za zube, pruća osećaj hlađena, efikasno čisti zube, uklanja gleđ.

Maxlab srebrosept pasta za zube

Maxlab srebrosept pasta je antibakterijska pasta za zube bez fluora se ističe svojim jedinstvenim sastavom.

Eliminiše bakterije, gljivice i zubni plak, ostavljajući zaštitni sloj na zubima. Nanočestice srebra pružaju dugotrajnu zaštitu od bakterija, koje uzrokuju karijes i neugodan zadah.

Lekoviti sastojci mente i žalfije, alantoin i MSM deluju protiv upalno, jačaju desni i sluzokožu usne šupljine.

U kombinaciji sa srebrom utiču na zarastanje ranica i afti. Dovoljno je naneti pastu na zube veličine zrne graška.

Pasta osvežava dah, blagotvorno utiče na desni i ublažava bol.

Ne sadrži konzervanse, fluoride i veštačke boje i arome.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxlab srebrosept pasta za zube, ne sadrži veštačke boje ni arome, uklanja karijes i neugodan zadah, temeljno čisti vaše zube.

Lacalut white pasta za zube

Lacalut White vraća prirodnu boju zuba i uklanja prebojenost uzrokovanu nikotinom, čajem, kafom ili drugim prehrambenim proizvodima, remineralizuje zubnu gleđ i štiti od karijesa. Uklanjanje prebojenosti zuba, čuva prirodnu belinu zuba, bez oštećenja zubne gleđi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lacalut white pasta za zube, vraća belinu vaših zuba, štiti od karijesa.

Elmex sensitive pasta za zube

Elmex Sensitive pasta za zube, posebno je razvijena za negu i zaštitu izloženih zubnih vratova. Namenjena je osobama sa izloženim zubnim vratovima i preosetljivim zubima.

Preosetljivost je smanjena zahvaljujući sloju Kalcijum fluorida koji okludira otvorene tubuluse. Sprečava karijese dentina sa aminofluoridom abrazija je svedena na minimum posebnim sistemom agensa za čišćenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elmex sensitive pasta za zube, pasta je odlična za sve one koje imaju preosetljive zube, štiti zube i lagano čisti, sprečava karijes na zubima.

Paste za zube za decu

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: oral b stages star wars dečija pasta za zube, elmex kids pasta za zube, chicco pasta za zube sa ukusom jagode.

Oral b stages star wars dečija pasta za zube

Oral B Star Wars dečja pasta za zube sa SUGAR SHIELD tehnologijom štiti protiv kiselina koje nastaju iz šećera. Dečija pasta za zube za uzrast iznad 6 godina.

Blag ukus mente. Sa vašim omiljenim Star Wars junacima.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Oral b stages star wars dečija pasta za zube, pasta je odlična, deci je zabavna zbog crtanih junaka, ima blag ukus mente, temeljno čisti.

Elmex kids pasta za zube

Elmex pasta za zube kids 0-6g 50ml posebno je razvijena za nežnu i efikasnu negumlečnih zuba. Koristi se od pojavljivanja prvogmlečnog zuba, pa sve do 6. godine života. Predstavlja efikasnu zaštitu od karijesa. Prilagodjena koncentracija fluorida. Blagog je i prijatnog ukusa.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Elmex kids pasta za zube, štiti od karijesa, za decu od 0 do 6 godina, ima blag i prijatan miris.

Chicco pasta za zube sa ukusom jagode

Chicco baby pasta za zube sa ukusom jagode za oralnu negu idealna za decu od dvanaestog meseca do treće godine. Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu. Formule su čiste, jednostavne, sigurne i idealne za zaštitu dečijih zuba.

Sardži ksilitol koji je prevencija za nastanak karijesa. Niska abrazivna formula pomaže pri nežnom uklanjanju nečistoća bez oštećivanja gleđi.

Ukus jagode je idealan za decu. Pasta ne sadži konzervans.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali svojoj deci Chicco pasta za zube sa ukusom jagode, za decu uzrasta od 12m do 3 godine, štiti od karijesa, nežno uklanja sve nečistoće, ima ukus jagode pa će je deca dodatno obožavati.

Tečnost za ispiranje usta

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: curasept ads 220 tečnost za ispiranje usta, lacalut aktiv rastvor za negu usne duplje, listerine advanced tartar control rastvor za ispiranje usta, oral b gum & enamel fresh mint tečnost za ispiranje usta, parodontax rastvor za ispiranje usne duplje.

Curasept ads 220 tečnost za ispiranje usta

Tečnost za ispiranje Curasept ADS® 220 idealna je za sve koji imaju poteškoće sa tkivima oko zuba, kao i za korisnike proteza ili ortodontskih aparata. Pomaže i u zaštiti desni pre i nakon dentalnih zahvata ili tokom intenzivne oralne higijene. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati.Zahvaljujući sastavu ADS® (Anti-Discoloration System) neželjeni efekti hlorheksidina su u potpunosti smanjeni, jer je znatno smanjena mogućnost pojave obolenja zuba i jezika i nema promene u osećaju ukusa.Tečnost za ispiranje Curasept ADS® ne sadrži alkohol, tako da ne isušuje sluzokožu usta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curasept ads 220 tečnost za ispiranje usta, oldična tečnost za zube, kao i za one koji imaju protezu, štiti desni, smanjuje oboljenje zuba, tečnost ne sadrži alkohol.

Lacalut aktiv rastvor za negu usne duplje

Lacalut rastvor sprečava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca. Štiti od upale gingive i karijesa. Čisti i neguje zube pre pranja i nakon obroka. Primenom rastvora pre pranja zuba, otapaju se naslage bakterija na zubima koje su glavni uzrok nastajanja karijesa i parodontoze. Nakon pranja zuba, ispiranjem, sprečava se stvaranje zubnog kamenca i štiti od upale desni. Idealan za osobe sa zubnim protezama.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lacalut aktiv rastvor za negu usne duplje, efikasno čisti zube i neguje ih, štiti od kamenca kao i od upale desni, odlična je i za osobe sa protezama.

Listerine advanced tartar control rastvor za ispiranje usta

Listerine tečnost za ispiranje usta Advanced Tartar Control održava zube belim zahvaljujući formuli protiv kamenca. Sprečava i smanjuje zubne naslage, uništava bakterije između zuba i pruža dugotrajno svež dah. Redovnim korišćenjem Listerina Advanced Tartar Control smanjuje se pojava kamenca.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Listerine advanced tartar control rastvor za ispiranje usta, odlična je protiv kamenca, pruža takođe i dugotrajan svež dah.

Oral b gum & enamel fresh mint tečnost za ispiranje usta

Oral B tečnost za ispiranje usta štiti desni, jača zubnu gleđ i pomaže u održavanju zdravlja vaših zuba. Ima svežu aromu mente i ne sadrži alkohol.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Oral b gum & enamel fresh mint tečnost za ispiranje usta, štiti desni, čisti zube i osvežava dah, ne sadrži alkohol.

Parodontax rastvor za ispiranje usne duplje

Parodontax® tečnost za ispiranje usta je antibakterijska tečnost za ispiranje usta za svakodnevnu upotrebu, koja pomaže u smanjenju plaka i time održava zdravlje desni.

Kliničke studije su pokazale da Parodontax® tečnost za ispiranje usta za svakodnevnu upotrebu uklanja do 3,5 puta više karijesa između zuba od samog pranja zuba. Dodatak fluorida pomaže u jačanju zuba i prevenciji od karijesa. Efikasno smanjenje karijesa, u kombinaciji sa pranjem zuba. Do 12 sati delovanja. Dnevna zaštita od karijesa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Parodontax rastvor za ispiranje usne duplje, za svakodnevnu je upotrebu, održava zdravlje desni, štiit od karijesa, jača zube, odlična je tečnost.

Konac za zube

U ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: oral b unwaxed konac za zube, lacalut konac za zube.

Oral b unwaxed konac za zube

Oral B Unwaxed konac za zube predstavlja proizvod specijalno dizajniran da efikasno ukloni naslage između zuba, za čiste i zdrave zube i desni. Zahvaljujući njegovoj specijalnoj formuli, pomaže u smanjenju problema sa desnima i karijesom. Njegova fleksibilnost Vam omogućava da dostignete do teško dostižnih mesta, tako da ste 100% sigurni da ste očistili zube.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Oral b unwaxed konac za zube, efikasno uklanja naslage između zuba, takođe pomaže u smanjeju problema sa desnima, odličan je za čišćenje zuba.

Lacalut konac za zube

Lacalut konac za zube sastoji se od najlonskih vlakana što omogućava lakše korišćenje, čak i za početnike. Uklanjanje naslaga hrane i otpadaka od interdentalnih prostora i kontaktnih površina zuba. Mentol daje osećaj svežine i čistoće.

Ekonomičan za upotrebu, paket sadrži 50 metara konca (4 meseca svakodnevnog korišćenja).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lacalut konac za zube, lako se koristi, efikasno čisti, ima blag ukus mente pa daje svežinu i osećaj čistoće.

Brend: 2M
Namena:Kutija za čuvanje proteza.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
160,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Namena:Koristi se u dermatologiji, kozmetici, stomatologiji, hirurgiji i opštoj medicini.Vrlo je praktičan za putovanja.- akne- dezinfekciju otvorenih rana i posekotina- dezinfekciju grla i desni- dezinfekciju nogu i obuće- opekotine- proširene vene i poboljšanje cirkulacije.Delovanje:DEVERRA  ..
410,00 RSD
Brend: VITRO-BIO
Sastav:Med, glicerol, ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon), ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillus).Namena:Aphtaplus je proizvod sa lokalnim dejstvom koje ciljano deluje na afte i povrede u ustima.Delovanje:Viskozna priroda proizvoda stvara zaštitni film na leziji/afti, kao i između proteze i ..
780,00 RSD
Karakteristike:Dečija zubna pasta sa fluoridom i kalcijumom.Pomaže u jačanju gleđi i štiti od karijesa.Ne gutati...
250,00 RSD
Brend: STERLING
Sastav:Sorbitol, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Aroma, Cllulose Gum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium FluorideKarakteristike:-Unicorn dečija pasta za zube predstavlja proizvod iz dečije SO.DI.CO linije za oralnu higijenu-Specijalno j..
265,00 RSD
Karakteristike:-Becutan dečija pasta za zube 50ml štiti zube od karijesa, temeljno i nežno odstranjuje naslage hrane sa dečijih zubića. -Ima ukus šumskih jagoda.-Uzrast: 6g+..
320,00 RSD
Karakteristike:Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana.Pasta koja sprečava pojavu karijesa...
135,00 RSD
Karakteristike:Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez naslaga i maksimalno zaštićeni od karijesa...
160,00 RSD
Karakteristike:    -Chicco baby četkica za zube 6m+ ima zaobljenu glavu koja je idealna za dečja usta.    -Četkica ujedno masiraju desni i čiste zubiće. Dlačice su nežne kako ne bi oštetile dečije desni.    -Ergonomska drška napravljena je od meke, nekliz..
450,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby pasta za zube sa ukusom jabuke i banane za oralnu negu idealna za decu od šestog meseca do treće godine. -Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu. -Formule su čiste, jednostavne,..
440,00 RSD
Karakteristike:-Chicco baby pasta za zube sa ukusom jagode za oralnu negu idealna za decu od dvanaestog meseca do treće godine. -Chicco je, u saradnji sa majkama, pedijatrima i ekspertima za decu uradio studiju da bi obezbedio svakodnevnu oralnu higijenu za decu. -Formule su čiste, jednostavne, sigu..
480,00 RSD
Karakteristike:-Chicco četkica za zube plava 3-6 god sa veoma mekanom zašiljenom prirodnom dlakom, sa ultra finim završecima, za nežno čišćenje gleđi i osetljivih desni. -Glava četkice je sa dodatkom za čišćenje jezika, sa interesantnim poklopcem i vakuum držačem.Uzrast: 3-6god...
290,00 RSD
Karakteristike:-Chicco četkica za zube plava 3-6 god. sa veoma mekanom zašiljenom prirodnom dlakom, sa ultra finim završecima, za nežno čišćenje gleđi i osetljivih desni. -Glava četkice je sa dodatkom za čišćenje jezika, sa interesantnim poklopcem i vakuum držačem.Uzrast: 3-6god...
375,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 157 (11 strana)