Adonis Apoteka
Korpa

Problemi sa varenjem

Problemi sa stomakom su česta pojava kod ljudi različitih uzrasta, pa i dece i beba. Kao najčešći problemi sa stomakom javljaju se nadimanje, gasovi, bolovi u stomaku, gorušica, mučnina, vraćanje hrane, kao i problemi sa varenjem koji mogu dovesti do različitih drugih problema poput neredovnog pražnjenja creva, zatvora ili pak dijareje.

Ako imate problem sa varenjem, kod nas možete naći dijetetske suplemente koji će Vam pomoći da olakšate bolove u stomaku. U ponudi imamo, kapsule za probleme sa varenjem, tablete za probleme sa varenjem, čaj za probleme sa varenjem, kapi za probleme sa varenjem.

Kapsule za probleme sa varenjem

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: btonic orange immune kapsule za probleme sa varenjem, enzimax forte kapsule za probleme sa varenjem, flobian kapsule za probeleme sa varenjem.

Btonic orange immune kapsule za probleme sa varenjem

Btonic orange immune preporučuju se osobama koje nemaju balansiranu ishranu i često jedu nutritivno siromašnu hranu, kao i osobama koje boluju od dijabetesa, veganima i vegeterijancima i u sezoni prehlade i gripa. Deluje tako što održava zdravlje crvene flore, nudi prirodnu podršku imunom sistemu i rešava probleme sa nadimanjem i varenjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic orange immune, odličan prirdoni preparat, štiti imuni sistem, reguliše nadimanje i varenje.

Enzimax forte kapsule za probleme sa varenjem

Enzimax forte se preporučuje kod problema sa varenjem. Dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom specifičnih digestivnih enzima koji se, uz pomoć inovativne tehnologije (kapsula u kapsuli) oslobađaju i deluju u želucu i u crevima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Enzimax forte, efikasno reguliše varenje, nema više nadimanja ni bolova u stomaku.

Flobian kapsule za probeleme sa varenjem

Flobian kapsule je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Deluje na uzrok problema, jer posebnim patentiranim mehanizmom prijanja na površinu crevnog epitela sprečavajući delovanje štetnih bakterija i na taj način smanjuje nastanak gasova, nadutost, grčeve, bol u stomaku i reguliše stolicu. Namenjen je za odrasle, a i za decu stariju od 3 godine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Flobian kapsule, odlične su i jedino su pravo rešenje za nadutost, rešavaju problem sa varenje, nema više grčeva ni bolova u stomaku.

Tablete za probleme sa varenjem

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: abexol tablete za probleme sa varenjem, digestal tablete za probleme sa varenjem, salapon tablete za probleme sa varenjem.

Abexol tablete za probleme sa varenjem

Abexol tablete koristi se kod gastrointestinalni problemi: upala želudačne sluznice ili gastritis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, gorušica. Štiti i oporavlja sluznicu želuca od negativnih efekata izazvanih: Lekovima, infekcijama Helicobacter pylori, alkoholom i stresom. Štiti organizam od štetnih efekata oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

Abexol je potpuno prirodan preparat, koji je napravljen od prečišćenog ekstrakta pčelinjeg voska, koji čini smesa 6 primarnih alifatičnih alkohola velike molekulske težine (polikozanoli) u kojoj je glavna komponenta triakontanol.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Abexol tablete, prirodni preparat, uspešno pomaže kod gastrointestinalnih problema, masne jetre.

Digestal tablete za probleme sa varenjem

Digestal tablete mogu da dovedu do ublažavanja i korigovanja poremećaja u varenju. Digestal gastrorezistentne tablete preporučuju se kod poremećaja rada pankreasa i stanja posle hirurških intervencija na želucu, pankreasu, tankom crevu i žučnoj kesi. Ove tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj sredini želuca, a razloži se kada proizvod dospe u tanko crevo. Oslobađanje aktivnih sastojaka i dejstvo počinje odmah po rastvaranju acidorezistentnog omotača.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Digestal tablete, prirodne tablete efikasno koriguju poremećaj u varenju, kao i kod poremećaja pankreasa.

Salapon tablete za probleme sa varenjem

Salapon tablete primenju je se kod poremećene mikroflore: loše varenje, neredovne stolice, nadutost, sindrom iritabilnog creva, osećaj težine u stomaku, kod atopijskog dermatitisa i sklonosti ka alergijama, u svrhu detoksikacije, da bi se poboljšao kvalitet kože (terapija od 21 dana). Salapon obnavlja prirodnu ravnotežu mikroflore normalizuje digestivnu funkciju, povećava protektivnu funkciju kože, jača imuni sistem, i detoksikuje organizam.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Salapon tablete, odlične su za lečenje atopijskog dermstitisa, kao i za regulisanje problema sa varenjem i vidno popravlja kvalitet kože.

Čaj za probleme sa varenjem

U našoj ponudi imamo više vrsta čajeva, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: čaj za varenje i protiv nadimanja, iva herba čaj za probleme sa varnjem, žalfija list čaj za probleme sa varenjem.

Čaj za varenje i protiv nadimanja

Čaj za varenje aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja za varenje i protiv nadimanja povoljno deluju na lučenje želudačnog soka i žuči, ublažavanje nadutosti, grčeva i eliminisanje gasova, olakšanje varenja, kao i na regulisanje stolice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj za varenje, odličan je za bolje varenje, reguliše metabolizam, efikasno otlanja gorušicu i mučninu i ublaža nadutost.

Iva herba čaj za probleme sa varnjem

Iva herba čaj daje se kod obolenja organa za varenje i disanje, dobar je tonik, digestiv i holagog. U narodu postoji verovanje da trava iva ”diže iz mrtvih”. Tako je nastala narodna izreka ”trava iva od mrtva pravi živa”. Naime, ako se koristi ova biljka nakon bolesti ona jača organizam i na taj način pomaže brži oporavak.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Iva herba čaj, olakšava varenje, jača organizam, odličan je čaj "diže iz mrtvih".

Žalfija list čaj za probleme sa varenjem

Žalfija list čaj koristi se kod poremećaja varenja usled nedostatka kiseline i za ispiranje usne duplje i grla kod različitih zapaljenskih procesa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Žalfija list čaj, deluje antibakterijski i protiv upalno, odličan je za ispiranje usne duplje kao i za regulisanje problema sa varenjem.

Kapi za probleme sa varenjem

U našoj ponudi imamo više vsrta kapi, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: floralip kapi za probleme sa varenjem, gastrotin kapi za probleme sa varenjem, probavine kapi za probleme sa varenjem.

Floralip kapi za probleme sa varenjem

Floralip kapi su biljne kapi koje ponmažu kod otežanog varenja, nadutosti, opstipacije, povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi, štite jetru od toksina i infekcija, pomaže lakše izmokravanje.

Ekstrakt artičoke, sikavice i ruse trave poboljšava protok žuči i tako deluje blagotvorno kod svih tegoba koje se javljaju kao posledica lošeg protoka žuči: osećaj nadutosti, mučnina, gorušica, otežano varenje i opstipacija. Usled svog snažnog antioksidativnog dejstva, artičoka i sikavica štite jetru od toksina i infekcija i stimuliše regeneraciju ćelija jetre.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Floralip kapi, biljne kapi, koje znatno pomažu kod stomačnih tegoba, kao i kod varenja, takođe štiti jetru.

Gastrotin kapi za probleme sa varenjem

Gastrotin kapi preporučuju se za normalno funkcionisanje digestivnog sistema, za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica), kod gubitka apetita, kod problema sa jetrom i žučnom kesom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gastrotin kapi, biljne su kapi, odlične su i efikasne, pomažu kod varenja, nema više nadimanja, gorušice ni mučnine, odlične su i za jetru.

Probavine kapi za probleme sa varenjem

Probavine kapi su dodatak ishrani, namenjen odraslim osobama oba pola, pomažu u normalizaciji rada digestivnog sistema. Aktivni sastojci  pomažu u regulaciji rada creva. Smanjuju neprijatne simptome zatvora, grčeve, nadutost. Pospešuju varenje, deluju laksativno i povoljno utiču na fiziološke funkcije u organizmu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Probavine kapi, poptuno prirodan preparat, reguliše rad creva, znatno smanjuju neprijatne simptome zatvora, regulišu varenje.

Sastav:1 tableta sadrži 50 mg prečišćenog voska (smesa tetrakozanola, heksakozanola, oktakozanola, triakontanola, dotriakontanola, tetratrioktanola).Indikacije:Može se koristiti kod: -Gastrointestinalni problemi: Upala želudačne sluznice ili gastritis; Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu; G..
840,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt lista articoke (Cynarae folium).Indikacije i delovanje:-Biljne kapi Artičoke doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi. -Utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit..
250,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista artičoke 1:4 (Cynara scolymus). Energetska vrednost manja od 50kJ/12kcal na 100ml.*Sadrže alkohol 43,0g/100gIndikacije:Artičoka se primenjuje kod dispepsije (poremećaja varenja), nadutosti, mučnine, flatulencije, gubitka apetita itd. takođe ona je i holagog – p..
300,00 RSD
Sastav:Etanolno-vodeni ekstrakt artičoke 100%Indikacije:Kapi se preporučuju uz određeni dijetetski režim, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kao posledica poremećaja varenja izazvanog nedovoljnom sekrecijom žuči.Delovanje:Aktivni princip cinarin sa ostali..
340,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. *Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. **Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.***Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.Indikacije:Za..
1.430,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. *Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. **Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.***Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.Indikacije:Za..
890,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Osim biljnog uglja, kapsule sadrže etarska ulja kamilice, anisa, mente i morača.*Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.Indikacije:-Karbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. -Može se koristiti i k..
600,00 RSD
Sastav:Menthae piperitae herba, Chamomillae flos, Melissae folium, Rubi fruticosi folium, Rubi ideai folium, Hyperici herba, Althaeae radix mundatus.Indikacije:Kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, gastritisa i ulceroznog kolitisa.Delovanje:Neutrališe simptome čira, deluje antibakterijski, p..
480,00 RSD
Sastav:Artemisia absinthium herba, Juglandis folium, Salviae folium, Cichorii radix, Taraxaci radix, Calendulae flos, Marrubii herba, Agrimonia eupatoria herba, Urticae herba, Maydis stigmata.Indikacije:Biljna mešavina 12 kod kandidijaze sanira gljivičnu infekciju kandidom koja zahvata usnu duplju, ..
500,00 RSD
Sastav:Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64.Indikacije:1. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindro..
2.340,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav i delovanje:-Koncentrovani ekstrakt svežeg lišća artičoke za stimulaciju varenja-Koncentrovane ekstrakte ananasa i papaje bogate proteolitičkim enzimima za bolje varenje proteina (bromelain i papain)-Dve vrste prirodnih vlakana za regulaciju probave (inulin i fruktooligosaharidi)-Vitamine B g..
420,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-Inulin-Suvi ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinale)-Cink (u obliku cink-pikolinata)-Sprašen sok ploda acerole (Malpighia glabra) -Vitamin CIndikacije:Preporučuje se:-Veganima i vegeterijancima-Osobama koje boluju od dijabetesa-U sezoni prehlade i gripa-Osobama koje nemaju balansir..
1.190,00 RSD
Sastav:Koren belog sleza (Althaeae radix)Herba podubice (Chamaedryos herba)Cvet kamilice (Chamomillae flos)Koren zečijeg trna (Ononidis radix)Herba kantariona (Hyperici herba)List pitome nane (Menthae piperitae folium)List kupine (Rubi fruticosi folium)Herba trave ive (Teucrii montani herba)Indikaci..
500,00 RSD
Sastav:  -Rizom iđirota ( Calami rhizom                             -Cvet kamilice ( Chamomillae flos )                       -Plod morača ( Foeniculi fructus )..
465,00 RSD
Sastav:-Plod mirođije ( Anethi fructus )-Cvet kamilice ( Chamomillae flos )-Plod korijandera ( Coriandri fructus )-Plod morača ( Foeniculi fructus )-Kora krušine ( Frangulae cortex )-Herba pitome nane ( Menthae piperitae herba )-Herba hajdučke trave ( Millefolii herba )Delovanje:Aktivni sastojci lek..
485,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 66 (5 strana)