Adonis Apoteka
Korpa

Bebi hrana

Brend: AVENT
-Varalica izuzetne mekoće, a sa fleksibilnim štitnikom koji prati prirodan oblik bebinog lica, sa zaštitnim poklopcem, sklopiva, od silikona bez BPA, nema mirisa i ukusa, dizajnirana je da se prilagodi   prirodnom razvoju detetovog nepca, zuba i desni-Namenjena je za uzrast od 6 do 18 meseci-BP..
830,00 RSD
Hipp kašica banana i breskva u jabuci Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje.Bez konzervansa i veštačkih boja. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Pažljivo pripremano radi očuvanja n..
260,00 RSD
Hipp kašica Borovnice u jabuci • Dijetetski proizvod• Namenjeno za stariju odojčad od 5 meseci života i malu decu• Bez glutena• Sastav: voće 92,8% (jabuka 41,8%, blago kiseli sok od jabuke 34%, borovnice 17%) blagi koncentrat soka od jabuke, mleveni pirinač, vitamin C• Bez dodatka: šećera (šećer ..
260,00 RSD
Hipp kašica bundeva sa jabukom Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje.Bez konzervansa i veštačkih boja. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusaSastav: Bundeva* 54%, jabuke* 24%, voda, pi..
190,00 RSD
Hipp kašica bundeva sa krompirom Sastojci pažljivo kuvani na pari, sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija.Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje, bez dodatka soli, bez konzervansa i veštačkih boja.Sasta..
180,00 RSD
Hipp kašica ćuretina sa pirinčem i šargarepom Sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, bez dodatka soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, ..
280,00 RSD
Hipp kašica ćuretina sa povrćem Sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, sa smanjenim sadržajem soli. Bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važ..
270,00 RSD
Kombinacija voća i žitarica za bebe od 6.meseca:    Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima)    Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje    Bez dodatka veštačkih boja i konzervansa (u skladu sa zakonom) ..
265,00 RSD
Hipp kašica jagnjetina sa šargarepom i krompirom Bez dodatka soli, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija. Bogat beta-karotenom (provitamin vitamina A) sa omega..
250,00 RSD
Hipp kašica kajsija Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Sastav: Kajsije 46%,voda, šećer, griz od pirinča, skrob od pirinča, L-askorbinska kiselina (izvor vitamina C).Uzrast: 4..
265,00 RSD
Hipp kašica krompir, jabuka i cvekla sa govedinom 220gBez glutena, bez dodatka soli, bez dodatka mlečnih proizvoda.Bez veštačkih aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez boja i konzervansa.Sa komadićima, važno za dete kad uči žvakanje sa omega 3 masnim kiselinama.Sastav: Povrće* 35% (krompir* 20%, cve..
270,00 RSD
 Sastav: Povrće 53% (krompir 26%, paradajz 25%, luk), voda, pileće meso 9,4%, kukuruzno brašno, pirinčani skrob, repičino ulje1,9%, začini (biber, kim). Sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, sa niskim sadržajem soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa..
260,00 RSD
Hipp kašica piletina sa povrćem i testeninom 220gSa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, sa smanjenim sadržajem soli. Bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene u..
240,00 RSD
Hipp kašica povrće sa pirinčem i piletinom 190gBez dodatka soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari.Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija.Sastav: Po..
250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 102 (7 strana)