Adonis Apoteka
Korpa

Bebi hrana

Hrana za bebe i decu od izuzetne je važnosti za sve roditelje. U trenutku kada vaša beba više ne pije isključivo majčino mleko, počinje uzbudljivo vreme uvođenja dohrane u ishranu za bebe. U hranu za bebe i decu ubrajaju se samo visokokvalitetni sastojci iz kontrolisane proizvodnje.

Važno je da hrana za bebe i decu bude raznovrsna i ukusna jer su bebe pravi mali gurmani koji razvijaju sopstvene sklonosti prema širokoj paleti ukusa.

Kada uvesti dodatnu hranu u ishranu za bebe?

Prvo majčino mleko, zatim dohrana bebe kašom, a kasnije i veći, porodični obroci – plan ishrane beba prilagođen je njihovim individualnim potrebama. Kad beba bude spremna za dohranu, krenite polako prvo sa sitno pasiranim kašicama za bebe. Kaša od žitarica i voćna kaša pogodne su za bebe u uzrastu od pet meseci života. Sledeći obrok mogu biti zrnaste žitarice s vrednim hranjivim sastojcima.

Koja je bolja hrana za bebe: voće ili povrće?

Svoju prvu kašu većina beba uz mlečnu ishranu okusi između četvrtog i sedmog meseca života. Teglice za bebe od povrća ili voća za bebe i decu dobra je osnova za dohranu bebe i omogućava deci da probaju različite ukuse. U početku je dovoljno započeti s manje vrsta ukusa.

Kašice za ishranu beba pasirane su i zato su lako jestive i svarljive. Hrana za bebe od osmog meseca života izdašnija je i polako priprema decu na veće obroke. 

Znamo kako bebe i odojčad mogu biti izbirljivi kada je hrana u pitanju, kod nas možete naći veliki asortiman hrane za bebe, u ponudi imamo: adaptirano mleko za bebe, kašice za bebe (povrće), kašice za bebe (voće), žitarice za bebe.

Adaptirano mleko za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojtiti nekoliko: aptamil 1 pronutra advance mleko 0m+, aptamil 2 pronutra advance mleko 6m+, aptamil 3 pronutra advance mleko 12m+, aptamil 4 pronutra advance mleko 24m+, bebelac 1 početno mleko za odojčad 0-6 meseci, bebelac 2 prelazno mleko za odojčad 6-12 meseci, bebelac 3 prelazno mleko od 12 meseci, hipp 1 combiotic mleko 0-6m, hipp 2 combiotic mleko 6+m, hipp 3 combiotic junior mleko 12+m.

Aptamil 1 pronutra advance mleko 0m+

Aptamil 1 pronutra advance mleko je jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema.

Iskustva naših korisnika koji su kupovali Aptamil 1 pronutra advance mleko 0m+, odlično je za razvoj, lako se priprema i ne stvara grčiće kod beba.

Aptamil 2 pronutra advance mleko 6m+

Aptamil 2 pronutra advance mleko je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Aptamil 2 pronutra advance mleko 6m+, odlično je za razvoj, lako se priprema i ne stvara grčiće kod beba.

Aptamil 3 pronutra advance mleko 12m+

Aptamil 3 pronutra advance mleko je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko.

Aptamil 3, uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrijente neophodne za normalan rast i razvoj deteta u drugoj godini života.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Aptamil 3 pronutra advance mleko 12m+, odlično je za razvoj, lako se priprema i ne stvara grčiće kod beba.

Aptamil 4 pronutra advance mleko 24m+

Aptamil 4 pronutra advance mleko sadrži manje zasićenih masti, manje natrijuma i manje proteina nego u kravljem mleku.

Patentirana mešavina prebiotika za zdravu crevnu floru, sadržo sve važne vitamine, minerale i mikroelemente i obogaćen gvožđem da bi sprečio anemiju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Aptamil 4 pronutra advance mleko 24m+, odlično je za razvoj, lako se priprema i ne stvara grčiće kod beba.

Bebelac 1 početno mleko za odojčad 0-6 meseci

Bebelac 1 početno mleko za odojčad početno mleko za odojčad, od rođenja do 6 meseci, dijetetski proizvod.

Obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bebelac 1 početno mleko za odojčad 0-6 meseci, bebama odgovara, nema promena u stolici i takođe nemaju grčiće, dosta je hranljivo i lepo napreduju.

Bebelac 2 prelazno mleko za odojčad 6-12 meseci

Bebelac 2 prelazno mleko za odojčad je formula za dohranu s hranljivim sastojcima koji su potrebni bebi za zdrav rast i razvoj, pogodna da se koristi od 6. meseca nadalje, kao deo uravnotežene i mešovite ishrane.

Doprinosi personalnom zdravlju i individualnosti svakog odojčeta. Pravilna ishrana tokom perioda odojčeta esencijalna je za osiguranje rasta, razvoja i postizanje dobrog zdravlja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bebelac 2 prelazno mleko za odojčad 6-12 meseci, bebama odgovara, nema promena u stolici i takođe nemaju grčiće, dosta je hranljivo i lepo napreduju.

Bebelac 3 prelazno mleko od 12 meseci

Bebelac 3 prelazno mleko je nutritivno izbalansirana formula koja maloj deci obezbeđuje hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. Pogodna je za malu decu stariju od 12 meseci i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.

Doprinosi personalnom zdravlju i individualnosti svakog malog deteta. Pravilna ishrana tokom perioda malog deteta esencijalna je za osiguranje rasta, razvoja i postizanje dobrog zdravlja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bebelac 3 prelazno mleko od 12 meseci, bebama odgovara, nema promena u stolici i takođe nemaju grčiće, dosta je hranljivo i lepo napreduju.

Hipp 1 combiotic mleko 0-6m

Hipp 1 combiotic mleko je organski proizvod, visoko adaptirana mlečna formula sa jedinstvenom kombinacijom prebiotika i probiotika po uzoru na majčino mleko.

Namenjeno za odojčad od rođenja kada se ne doje ili kada se dohranjuju.

Dokazano stimuliše imunitet kod odojčadi i smanjuje učestalost infekcija. Lako probavljivo. Obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvih 6 meseci života.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp 1 combiotic mleko 0-6m, odlično mleko za vaše mališane, takođe bitno da su redovne stolice kod beba i odlično i prihvataju mleko.

Hipp 2 combiotic mleko 6+m

Hipp 2 combiotic mleko je prelazno mleko za odojčad od 6. meseca starosti, sadrži prirodne kulture mlečne kiseline (L - fermentum), prvobitno izolovane iz majčinog mleka, i važna dijetalna vlakna (GOS - galakto oligosaharidi dobijeni iz laktoze).

Sadrži i vitamine C i D, koji doprinose funkcionisanju imunog sistema, i gvožđe koje igra ulogu u kognitivnim funkcijama.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp 2 combiotic mleko 6+m, odlično mleko za vaše mališane, takođe bitno da su redovne stolice kod beba i odlično i prihvataju mleko.

Hipp 3 combiotic junior mleko 12+m

Hipp 3 combiotic junior mleko zadovoljava posebne potrebe u ishrani beba od 12 meseci starosti i podržava njihov zdrav razvoj.

HiPP JUNIOR COMBIOTIC® 3 organsko naknadno mleko sadrži prirodne kulture mlečne kiseline, prvobitno izolovane iz majčinog mleka i važna dijetalna vlakna (GOS - galakto oligosaharidi dobijeni iz laktoze). Sadrži i vitamine C i D koji igraju ulogu u funkcionisanju imunog sistema a vitamin D doprinosi i održavanju zdravih kostiju i zuba. HiPP JUNIOR COMBIOTIC® 3 organsko mleko može da se korisiti kao mlečni napitak za doručak, uz musli, pre spavanja ili kao međuobrok.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp 3 combiotic junior mleko 12+m, odlično mleko za vaše mališane, takođe bitno da su redovne stolice kod beba i odlično i prihvataju mleko.

Kašice za bebe (povrće)

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: hipp ćuretina sa povrćem kaša 12+m, hipp kasa curetina sa pirincem i sargarepom 8+m, hipp kasa jagnetina sa sargarepom i krompirom 4+m, hipp povrće sa pirinčem i teletinom kaša 8+m, juvitana batat brokoli i junetina kašica 6+m, nutrino piletina i povrće pire 6+m.

Hipp ćuretina sa povrćem kaša 12+m

Hipp ćuretina sa povrćem kaša sadrži sitne komadiće – kako bi bebe naučile da žvaću, sa smanjenim sadržajem soli. Bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.

Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp ćuretina sa povrćem kaša 12+m, odlične su za razvoj i jako su ukusne tako da će vaši mališani obožavati da jedu i prihvatiti.

Hipp kasa curetina sa pirincem i sargarepom 8+m

Hipp kasa curetina sa pirincem i sargarepom sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, bez dodatka soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.

Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija.

Za bolje snabdevanje jodom - od suštinskog značaja za funkciju štitne žlezde, bogat beta-karotenom (provitamin vitamina A).

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp kasa curetina sa pirincem i sargarepom 8+m, odlične su za razvoj i jako su ukusne tako da će vaši mališani obožavati da jedu i prihvatiti.

Hipp kasa jagnetina sa sargarepom i krompirom 4+m

Hipp kasa jagnetina sa sargarepom i krompirom bez dodatka soli, bez konzervansa i veštačkih boja.

Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija. Bogat beta-karotenom (provitamin vitamina A) sa omega 3 masnim kiselinama.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp kasa jagnetina sa sargarepom i krompirom 4+m, odlične su za razvoj i jako su ukusne tako da će vaši mališani obožavati da jedu i prihvatiti.

Hipp povrće sa pirinčem i teletinom kaša 8+m

Hipp povrće sa pirinčem i teletinom kaša je organski proizvod, bez glutena, kompletan obrok. 

Sadrži Omega 3 masne kiseline kiseline iz organski proizvedenog repičinog ulja.

Bez dodatka boja, veštačkih aroma, konzervansa i zgušnjivača. Bez dodatka mlečnih proizvoda.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp povrće sa pirinčem i teletinom kaša 8+m, odlične su za razvoj i jako su ukusne tako da će vaši mališani obožavati da jedu i prihvatiti.

Juvitana batat brokoli i junetina kašica 6+m

Juvitana batat brokoli i junetina kašica namenjena je bebama uzrasta od 6. meseca starosti.

Kašica je kompletan obrok za bebe napravljen u kombinaciji povrća sa kvalitetnim delovima junećeg mesa. Pored vitamina, minerala i dijetnih vlakana ova kašica obezbeđuje i visoko vredne belančevine neophodne za rast i razvoj bebe. Juvitana kašica batat, brokoli i junetina je prirodna i zdrava hrana bez dodatka soli, konzervansa, arome i veštačkih boja. Ne sadrži gluten. Konstantan kvalitet, sigurnost, zdravstvena bezbednost i jednostavnost pripreme samo su deo prednosti ove kašice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Juvitana batat brokoli i junetina kašica 6+m, je fine homogene strukture, lako svarljiva, ukusna, energetski pogodna kao nemlečna hrana odojčeta.

Nutrino piletina i povrće pire 6+m

Nutrino piletina i povrće pire je dijetetski proizvod, hrana za odojčad i malu decu.

Za uzrast od 5. meseca, sterilizovano i bez glutena.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nutrino piletina i povrće pire 6+m,kašica je lako svarljiva, sadrži vitamin A koji je od velikog značaja za vid, rast i razvoj.

Kašice za bebe (voće)

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: hipp kajsija kaša, hipp šljiva kaša, juvitana banana + jabuka kašica, juvitana jabuka sa keksom kašica.

Hipp kajsija kaša 4+m

Hipp kajsija kaša bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.

Pažljivo pripremana radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa. Namenjena je za uzrast 4+ meseci. Koristiti kao voćni međuobrok, desert ili dodatak kašici.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp kajsija kaša 4+m, ukusna i kvalitetna kašica, slatkog ukusa, ali ne previše, vaši mališani će ih obožavati.

Hipp šljiva kaša 4+m

Hipp šljiva kaša bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.

Namenjena za bebe uzrasta nakon navršenog 4. meseca i malu decu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hipp šljiva kaša 4+m, ukusna i kvalitetna kašica, slatkog ukusa, ali ne previše, vaši mališani će ih obožavati.

Juvitana banana + jabuka kašica 4+m

Juvitana banana + jabuka kašica je fine homogene strukture, lako svarljiva, ukusna, energetski pogodna kao prva nemlečna hrana odojčeta.

Odličan je izvor vitamina, minerala, antocijana i dijetnih vlakana. Kašica banana i jabuka od juvitane je prirodna i zdrava hrana bez dodatka konzervansa, arome i veštačkih boja. Ne sadrži gluten. Konstantan kvalitet, sigurnost, zdravstvena bezbednost i jednostavnost pripreme samo su deo prednosti ove kašice.

Proizvodi se od kvalitetnih sirovina strogo kontrolisanog porekla, potpuno prirodnih i zdravih plodova ubranih u fazi tehnološke zrelosti, kako bi se sačuvale sve hranljive i zaštitne materije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Juvitana banana + jabuka kašica 4+m, kašica je od prirodnih sastojaka što je bitno za vaše mališane, ukusna je i lako je svarljiva, mališani će je obožavati.

Juvitana jabuka sa keksom kašica 6+m

Juvitana jabuka sa keksom kašica sadrži proizvode od soje, idealna kao voćni međuobrok ili dezert.

Može se dati detetu bez posebne pripeme, bez glutena.

Iskustva naših korisnika koji su koristili juvitana jabuka sa keksom kašica 6+m, kašica je od prirodnih sastojaka što je bitno za vaše mališane, ukusna je i lako je svarljiva, mališani će je obožavati.

Žitarice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: lino rižolino žitna kaša 4m, nutrino 5 žitarica + jabuka i banana bezmlečna kaša 6+m, nutrino heljda sa suvom šljivom suva žitna kaša 6+m, nutrino mlečna kaša sa keksom 6+m, nutrino prvi griz i banana mlečna kaša 6+m.

Lino rižolino žitna kaša 4m

Lino rižolino žitna kaša je idealan za početak dohrane, budući da je riža jedna od namirnica koja se među prvima uvodi u dohranu odojčadi. Ova ukusna kaša od riže je obogaćena vitaminima (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) i gvožđem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lino rižolino žitna kaša 4m, lako se priprema, ukusan obrok i zdrav ta vaše mališane, lako je svarljiv.

Nutrino 5 žitarica + jabuka i banana bezmlečna kaša 6+m

Nutrino 5 žitarica + jabuka i banana bezmlečna kaša se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala (gvožđe, cink i jod).

Žitarice su važan deo bebine ishrane u uzrastu uvođenja dopunske hrane.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nutrino 5 žitarica + jabuka i banana bezmlečna kaša 6+m, sadrže prirodne sastojke, odlične su za vaše mališane za doručak ili večeru, probajte Nutrino ukuse i uverite se da postoji 100% prirodna kupovna hrana za najmlađe.

Nutrino heljda sa suvom šljivom suva žitna kaša 6+m

Nutrino heljda sa suvom šljivom suva žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 4 minerala - Ca, Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi.

To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitna kaša je bogata gvožđem koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece. Izvor vlakana.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nutrino heljda sa suvom šljivom suva žitna kaša 6+m, sadrže prirodne sastojke, odlične su za vaše mališane za doručak ili večeru, probajte Nutrino ukuse i uverite se da postoji 100% prirodna kupovna hrana za najmlađe.

Nutrino mlečna kaša sa keksom 6+m

Nutrino mlečna kaša sa keksom  je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.

Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je bebama apetit najveći.

kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nutrino mlečna kaša sa keksom 6+m, sadrže prirodne sastojke, odlične su za vaše mališane za doručak ili večeru, probajte Nutrino ukuse i uverite se da postoji 100% prirodna kupovna hrana za najmlađe.

Nutrino prvi griz i banana mlečna kaša 6+m

Nutrino prvi griz i banana mlečna kaša se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala.

Pakovanje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer je sa ziperom koje zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.  Namenjena je za uzrast od 6. meseca i daje se predveče ili ujutru kada je bebama apetit najveći.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nutrino prvi griz i banana mlečna kaša 6+m, adrže prirodne sastojke, odlične su za vaše mališane za doručak ili večeru, probajte Nutrino ukuse i uverite se da postoji 100% prirodna kupovna hrana za najmlađe.

* Adaptirana formula za bebe bez kazeina, namenjena za ishranu novorodjencadi i odojcadi do navrsenih 6 meseci* Hidrolizovani proteini surutke se lako vare i efikasni su u ublažavanju kolika,* Niski nivoi laktoze takođe olakšavaju varenje i tako smanjuju nelagodnost u trbuhu, nadutost i grčeve*..
1.390,09 RSD
* Adaptirana formula za bebe bez kazeina, namenjena za ishranu novorodjencadi i odojcadi do navrsenih 6 meseci* Hidrolizovani proteini surutke se lako vare i efikasni su u ublažavanju kolika,* Niski nivoi laktoze takođe olakšavaju varenje i tako smanjuju nelagodnost u trbuhu, nad..
1.390,09 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 128 (9 strana)