Adonis Apoteka
Korpa

Rehidratacija

Rehidratacija je postupak nadoknade izgubljene tečnosti (vode i elektrolita Na, K, Mg, Cl) u metabolizam nakon dehidratacije tj. gubitka iste nekim od sledećih načina: fizičkim naporom, patološkim stanjima (dijareja, povraćanje, krvarenje).

Nadoknadite izgubljenu tečnost sa dijeteskim suplementima za rehidrataciju. U ponud imamo: kesice za rehidrataciju, prašak za rehidrataciju.

Kesice za rehidrataciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kesica za rehidrataciju, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: hydrostar kesice, rehidromix kesice, maxmedica rehidro max kesice, rehidran kesice.

Hydrostar kesice za rehidrataciju

Hydrostar kesice sadrži glukozu i elektrolite, kao napitak predstavlja idealnu kombinaciju za rehidrataciju. Namenjen je osobama tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Takođe omogućava optimalnu hidraciju, obezbeđuje energiju tokom fizičke aktivnosti, sprečava pojavu simptoma dehidracije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hydrostar kesice, obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje aktivnosti, efikasna je i pomaže.

Rehidromix kesice za rehidrataciju

Rehidromix kesice služi za dijetalnu ishranu bolesnika kod gubitka elektrolita i vode. Namenjen je kod rehidracije, u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Rehidromix kesice, odličan je u primeni rehidratacije, takođe je odličan i za održavanje hidracije kod odraslih, ali i kod dece, preparat je odličan i efikasan.

Maxmedica rehidro max kesice za rehidrataciju

Maxmedica rehidro max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem. Namenje je za Odojčad (od 2. meseca), decu i odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Maxmedica rehidro max, preparat koji ima u sebi probiotik, jača imunitet kod odraslih i dece.

Rehidran kesice za rehidrataciju

Rehidran kesice je prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće ponovo uspostaviti i održavati normalnu hidrataciju. Namenjen je i za decu i za odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Rehidran kesice, nadoknađuje minerale i vodu izgubljena prolivom ili povraćanjem, takođe održava normalnu hidrataciju.

Prašak za rehidrataciju

U našoj ponudi imamo više vrsta praška za rehidrataciju, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: orosal 65 prašak za rehidrataciju, salvit orsovit prašak za rehidrataciju.

Orosal 65 prašak za rehidrataciju

Orosal 65 prašak koristi se za nadoknadu tečnosti i elektrolita kod dece i odraslih. Rastvor Orosal 65 se koristi kod lakog i srednje teškog stepena dehidracije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem. Namenjen je za odrasle i za decu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Orosal 65 prašak, odličan je za dehidracije kod dece i odraslih, nadoknađuje tečnost, smanjuje proliv i povraćanje.

Salvit orsovit prašak za rehidrataciju

Salvit orsovit prašak je salvusov lako rastvorljivi granulirani prašak u vrećicama, namenjen za oralnu primenu kao pomoć pri dijetalnoj ishrani bolesnika s gubitkom elektrolita i vode izazvane prolivom i povraćanjem. Namenje je za bebe, decu i odrasle.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Salvit orsovit prašak, pomaže da nadoknadi izgubljenu vodu i elektrolite zbog povraćanja ili proliva, ima prijatan ukus narandže, efikasan je i odličan preparat.

Brend: Esensa
Sastav: - glukoza - natrijum - magnezijum - kalijumIndikacije:HydroStar prašak sadrži glukozu i elektrolite, kao napitak predstavlja idealnu kombinaciju za rehidrataciju. Namenjen je osobama tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti.Delovanje: - omogućava..
110,00 RSD
Brend: DR.THEISS
NamenaŠumeće tablete su namenjene za pripremanje napitka koji doprinosi nadoknadi tečnosti i očuvanju balansa elektrolita. Delovanje-Kalijum i vitamin C doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema.-Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. -Vitamin C pomaže smanjenju osećaja umora i iscrpl..
485,00 RSD
Sastav: Glukoza 2882,56 mg, Hloridi 425,51 mg, Natrijum 275,88 mg, Citrati 258,70 mg, Kalijum 160 mg, Saccharomyces boulardii 200 mg (4 x 109 CFU).*prirodna aroma jagodeIndikacije i delovanje:Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripr..
1.105,00 RSD
Sastav:Nutridrink je kompletna visokoenergetska hrana (1,5kcal/ml) bogata gluraminom (15g/l), bez glutena i purina.Indikacije:Dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene-Koristi se za prevenciju i lečenje malnutricije kod onkoloških bolesti (tokom radio i hemoterapije), kod hronične ops..
260,00 RSD
Sastav:Nutridrink je kompletna visokoenergetska hrana (1,5kcal/ml) bogata gluraminom (15g/l), bez glutena i purina.Indikacije:Dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene-Koristi se za prevenciju i lečenje malnutricije kod onkoloških bolesti (tokom radio i hemoterapije), kod hronične ops..
260,00 RSD
Sastav:Nutridrink je kompletna visokoenergetska hrana (1,5kcal/ml) bogata gluraminom (15g/l), bez glutena i purina.Indikacije:Dijetetski proizvod - hrana za posebne medicinske namene-Koristi se za prevenciju i lečenje malnutricije kod onkoloških bolesti (tokom radio i hemoterapije), kod hronične ops..
260,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Sastav:Glukoza, natrijum hlorid, natrijum hidrogenkarbonat, kalijum hloridIndikacije:-Koristi se za nadoknadu tečnosti i elektrolita kod dece i odraslih-Rastvor Orosal 65 se koristi kod lakog i srednje teškog stepena dehidracije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem*Povraćanje nije prepreka ..
215,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav:Glukoza i elektroliti.Indikacije i delovanje:Rehidran prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehid..
100,00 RSD
Brend: FIDIFARM
Sastav:Minerali u 250 ml rastvora (1 kesica/5,2 g praška):-Natrijum 440 mg-Kalijum 200 mg-Hloridi 580 mg-Citrati 480 mgIndikacije:-Kod rehidracije, u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih-Za dijetalnu ishranu bolesnika kod gubitka elektrolita i vode.Delovan..
420,00 RSD
Brend: SALVUS
Sastav:U 250 ml (1 vrećica/6,25 g); Natrijum 345 mg, kalijum 194 mg, hloridi 436 mg, citrati 542mg,tindalizirane bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus 1x109 / 16x109*Proizvod sadrži šećer i zaslađivač*Proizvod je sa prijatnim ukusom pomorandžeIndikacije:-ORSOVIT-  je Salvusov  lako..
540,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)