Adonis Apoteka
Korpa

NEPOZNATA FABRIKA

Namena:Osveživač prostora.Napomena:Prilikom poručivanja u komentar upišite željenu varijantu artikla...
345,00 RSD
Sastav:Kombinacija aktivnog kiseonikai hijaluronske kiseline.Indikacije i delovanje:ProtivupalnoAntibakterijskiPomaže u zarastanju povreda na kožiDeluje protiv bakterija i gljivicaPomaže kod ujeda insekataObnavlja tkivo posle opekotina i sunčanjaHijaluronska kiselina na kozi pravi transparentni film..
430,00 RSD
Sastav:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstrakta:- thymi 1:5;- serpilli 1:5;- origani 1:5.Indikacije:Alkon kapi za odvikavanje od alkoholizma sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku i preporučuju se kod problema sa alkoholizmom.Delovanje:• Izazivaju odbojnost na al..
950,00 RSD
Namena:Always Single Wrap dnevni ulošci predstavljaju proizvod iz Always lnije proizvoda koji Vam pružaju potrebnu zaštitu izmedju ciklusa, kao i u poslednjim danima ciklusa...
150,00 RSD
Karakteristike:Antibakterijske vlažne maramice pružaju zaštitu od bakterija. Dermatološki testirane. Pogodno za osetljivu kožu. Izuzetno mekan i prijatan zahvaljujući visokom kvalitetu...
350,00 RSD
Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
190,00 RSD
Sastav:*3 kapsule-Methylsulphonylmethan (MSM)   750mg-Glukozamin   250mg-Therminalia chebula   250mg-Hondroitin sulfat   125mg-Hijaluronska kiselina   17,45mg-Vitamin C   50mg-Cink   5mg-Mangan   1mg-Bakar   50..
3.225,00 RSD
Namena:Asepsol H 1% se upotrebljava kao gotovi dezinfekcioni rastvor (bez razblaživanja). Koristi se za dezinfekciju i pranje materijala, opreme, medicinskih instrumenata, površina u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, uključujući i površine koje dolaze u kontakt sa hranom. Uklanja masnoće, r..
180,00 RSD
Sastav:Kombinacija cetilpiridinijuma, fluora i ukusa nane Delovanje:Sprečava rast bakterija.*Labaratorijski testirano...
225,00 RSD
Karakteristike:Avent magična šolja je idealna za prelazak sa flašice na šolju, ima sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.• Za uzrast od 6m+• Mekani kljunasti nastavak za lakši prelaz s dojenja ili flašice na upotrebu šolje..
1.020,00 RSD
Avent "Natural" cucla , silikon, 2 otvora , 1+• Za uzrast 1+, cucla sa dva otvora, spori protok Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za vašu bebu• Cucla je dizajnirana tako da podseća na dojku i hranjenje bebe približi prirodnom dojenju• Čini hranjenje lakšim tako da se ..
830,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 689 (46 strana)