Adonis Apoteka
Korpa

NEPOZNATA FABRIKA

Namena:Osveživač prostora.Napomena:Prilikom poručivanja u komentar upišite željenu varijantu artikla...
430,00 RSD
Sastav:Kombinacija aktivnog kiseonikai hijaluronske kiseline.Indikacije i delovanje:ProtivupalnoAntibakterijskiPomaže u zarastanju povreda na kožiDeluje protiv bakterija i gljivicaPomaže kod ujeda insekataObnavlja tkivo posle opekotina i sunčanjaHijaluronska kiselina na kozi pravi transparentni film..
550,00 RSD
Sastav:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstrakta:- thymi 1:5;- serpilli 1:5;- origani 1:5.Indikacije:Alkon kapi za odvikavanje od alkoholizma sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku i preporučuju se kod problema sa alkoholizmom.Delovanje:• Izazivaju odbojnost na al..
950,00 RSD
Sastav:*3 kapsule-Methylsulphonylmethan (MSM)   750mg-Glukozamin   250mg-Therminalia chebula   250mg-Hondroitin sulfat   125mg-Hijaluronska kiselina   17,45mg-Vitamin C   50mg-Cink   5mg-Mangan   1mg-Bakar   50..
3.225,00 RSD
Namena:Asepsol H 1% se upotrebljava kao gotovi dezinfekcioni rastvor (bez razblaživanja). Koristi se za dezinfekciju i pranje materijala, opreme, medicinskih instrumenata, površina u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, uključujući i površine koje dolaze u kontakt sa hranom. Uklanja masnoće, r..
180,00 RSD
Karakteristike:Avent magična šolja je idealna za prelazak sa flašice na šolju, ima sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.• Za uzrast od 6m+• Mekani kljunasti nastavak za lakši prelaz s dojenja ili flašice na upotrebu šolje..
1.020,00 RSD
Avent "Natural" cucla , silikon, 2 otvora , 1+• Za uzrast 1+, cucla sa dva otvora, spori protok Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za vašu bebu• Cucla je dizajnirana tako da podseća na dojku i hranjenje bebe približi prirodnom dojenju• Čini hranjenje lakšim tako da se ..
910,00 RSD
Karakteristike:-Poklon set za negu tela.-Razigran i ultra ženstven miris sa blistavim voćnim notama, strastveno okružen mošusom, cvetnim i slatkim notama belog sleza.*Set sadrži dezodorans 150ml + gel za tuširanje 250ml..
620,00 RSD
Sastav i namena:Ogrlica od ćilibara chips med - Baby Line od prirodnog baltičkog ćilibara, za bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta.Delovanje:Prilikom zagrevanja ogrlice na prirodnoj temperaturi tela, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja. Ova ulja sadrže sukcinatnu kiselinu koja se lako apsorb..
1.540,00 RSD
Sastav:-Dokozoheksaenska kiselina ( omega-3 masna kiselina) 100mg Indikacije:-Ukoliko Vaša beba prima Babytol D3 + K1 do kraja trećeg meseca nakon rođenja, preporučeno je da uz Babytol D3+ K1 date Babytol DHA Omega! (čist DHA u dozi od 100 mg dnevno).Posle završetka primene Babytol D3+K1 nastav..
910,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 525 (35 strana)