Adonis Apoteka
Korpa

NEPOZNATA FABRIKA

Namena:Osveživač prostora.Napomena:Prilikom poručivanja u komentar upišite željenu varijantu artikla...
415,00 RSD
Sastav:Proizvod sadrži podjednake količine alkoholnog tečnog ekstrakta:- thymi 1:5;- serpilli 1:5;- origani 1:5.Indikacije:Alkon kapi za odvikavanje od alkoholizma sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku i preporučuju se kod problema sa alkoholizmom.Delovanje:• Izazivaju odbojnost na al..
1.257,00 RSD
Karakteristike:Avent magična šolja je idealna za prelazak sa flašice na šolju, ima sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili na putu.• Za uzrast od 6m+• Mekani kljunasti nastavak za lakši prelaz s dojenja ili flašice na upotrebu šolje..
1.020,00 RSD
Avent "Natural" cucla , silikon, 2 otvora , 1+• Za uzrast 1+, cucla sa dva otvora, spori protok Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za vašu bebu• Cucla je dizajnirana tako da podseća na dojku i hranjenje bebe približi prirodnom dojenju• Čini hranjenje lakšim tako da se ..
914,00 RSD
Sastav i namena:Ogrlica od ćilibara chips med - Baby Line od prirodnog baltičkog ćilibara, za bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta.Delovanje:Prilikom zagrevanja ogrlice na prirodnoj temperaturi tela, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja. Ova ulja sadrže sukcinatnu kiselinu koja se lako apsorb..
1.545,00 RSD
Sastav:Ogrlice od ćilibara proizvedene su od 100% prirodnog baltičkog ćilibara. *Poreklo: LitvanijaDelovanje:Prilikom zagrevanja ogrlice na prirodnoj temperaturi tela, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja. Ova ulja sadrže sukcinatnu kiselinu koja se lako apsorbuje u kožu, a potom u krvotok. Baltički..
1.615,00 RSD
Sastav:-Dokozoheksaenska kiselina ( omega-3 masna kiselina) 100mg Indikacije:-Ukoliko Vaša beba prima Babytol D3 + K1 do kraja trećeg meseca nakon rođenja, preporučeno je da uz Babytol D3+ K1 date Babytol DHA Omega! (čist DHA u dozi od 100 mg dnevno).Posle završetka primene Babytol D3+K1 nastav..
984,00 RSD
Karakteristike:-Formula sadrži derivate jojobe koji hidriraju i jačaju trepavice kako bi bile zdrave i zaštićene prodiranjem u folikule dlake i hidrirajući vlakna iznutra. -Formulisan je bez parafina, parabena, mirisa, TEA ili D5...
733,00 RSD
Karakteristike:-praktična okrugla činija-fina obrada, sigurne ivice-simpatične, eko ilustracije pirata-dimenzije: 17,5 x 17,5 x 4,5 cm-za decu: 4 m +- 70% biljnog materijala – bambus vlakna, kukuruzni prah i vlakna drveta- dodaci – bpa free plastika (melaminska smola) – vezivna smesa- eko ilustracij..
452,00 RSD
Karakteristike:Prirodan, ekološki proizvodBiorazgradiv i obnovljiv materijalFina obrada, sigurne iviceSimpatične, eko ilustracije psaSigurne boje-ekološki proizvod – napravljen od prirodnog, biorazgradivog i obnovljivog materijala-dodaci proverene sigurnosti – uz bambus materijal, proizvod sadrži i ..
392,00 RSD
Sastav:Aktivne komponente: Lactobacillus prašak (bakterije Lactobacillus acidophilus PXN 35 i Lactobacillus plantarum PXN47) Suvi ekstrakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpan), standardizova na 170-200mg/g antocijanina, min 15mg/g antocijanozida i min 7.2% proantocijanidina, od toga proantocijanid..
2.110,00 RSD
Namena:- Brzo uklanja bubuljice- Čisti i smiruje kožu- Za problematičnu ili masnu kožu*Nežan je i bez alkohola, tako da je pogodan čak i za osetljivu kožu.Delovanje:-Clean – sprej koji uklanja bubuljice i sprečava nastanak novih, smiruje kožu i smanjuje crvenilo. Pročišćava kožu i reguliše proizvod..
221,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 450 (30 strana)