Adonis Apoteka
Korpa

Dojilje

Sve što je novopečenoj mami potrebno za negu dojenja možete naći kod na, možete pronaći proizvode za negu i svu prateću opremu za dojilje.

U ponudi imamo: pumpice za izmlazavanje, tuferi za grudi, silikonske bradavice, ulošci za grudi, kreme za grudi.

Pumpice za izmlazanje

Kod nas možete naći više vrsta proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent pumpica za izmuzavanje mleka, chicco električna pumpica za izmlazanje mleka, chicco pumpica za izmlazanje mleka, elfi rk90 pumpica za izmlazanje.

Avent pumpica za izmuzavanje mleka

Avent pumpica nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka. Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice, pumpica ima mekane jastučice za masažu, pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicu, kompaktna je i lagana, lako se čisti i održava zahvaljujući malom broju delova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent pumpica za izmuzavanje mleka, odlična je, lako se koristi, ima mekane jastučice, pa izmlazanje nije bolno.

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka omogućava majkama da svoje dragoceno mleko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Pumpica je kompaktna i ne zauzima puno prostora, pa je samim tim laka za transportovanje i skladištenje kada nije u upotrebi. Lako se pere i održava. Pumpica je kompatibilna sa svim Chicco NaturalFeeling flašicama. Pritiskanjem dugmeta i korišćenjem ventila za podešavanje protoka možete odabrati nivo koji najbolje odgovara vašim potrebama. Automatski se čuva nivo koji ste podesili prilikom poslednjeg korišćenja i memoriše se za sledeću upotrebu.

Iskustva naših korisisnika koji su koristili Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka, odlična je, laka je za korišćenje i udobna tokom izmlazanja, lako se održava i pere.

Chicco pumpica za izmlazanje mleka

Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko. Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco pumpica za izmlazanje mleka, odlična je, odgovara za grudi svih veličina, lako se i jednostavno koristi, udobna je.

Elfi rk90 pumpica za izmlazanje

Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju. Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mleka. Ono se izmlazava direktno u flašicu, tako da bez presipanja i dodatnih troškova možeš hraniti svoju bebu iz Elfi plastične flašice od 150 ml, koja je deo ovog seta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk90 pumpica za izmlazanje, odgovara svim veličinama grudi, lako se koristi, odlična je za mleko i dojenje Vaše bebe.

Tuferi za grudi

Kod nas možete naći više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent tuferi za grudi, chicco tupferi za grudi.

Avent tuferi za grudi

Avent tuferi su ultra tanki jednokratni tuferi i nevidljivi su ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali. Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom. Dermatoloski ispitani.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent tuferi za grudi, odlični su, tanki ali se ne ocrtavaju ispod odeće, kvalitetni su i dobri.

Chicco tupferi za grudi

Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu dojenja kada može doći do iritacija grudi koje mogu ceo period dojenja učiniti bolnim i teškim. Antibakterijska tkanina štiti od bakterijskih infekcija. Superapsorbujući materijal upija svu tečnost i sprečava izlivanje, održavajući kožu suvom. Anatomski oblikovani tuferi omogućavaju koži da diše, sprečavajući pojavu iritacija. Tanki su i nevidljivi ispod garderobe. Lepljiva traka omogućava da se ulošci za grudi ne pomeraju kada je toplo vreme.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco tupferi za grudi, odličan materijal, jako su udobni i ne pomeraju se ispod odeće, takođe sprečavaju izlivanje mleka iz grudi, ne izazivaju iritacije.

Ulošci za grudi

Kod nas možete naći više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti jedan koji se pokazao kao najbolji: nuk ulošci za grudi.

Nuk ulošci za grudi

Nuk ulošci za grudi su ultra upijajući i udobni ulošci. Bezmalo su nevidljivi, prijatni su za kožu. Poseduju spoljni sloj koji omogućava koži da diše i sistem pričvršćavanja onemogućava pomeranje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ulošci za grudi, su odlični, jako su prijatni, ne pomeraju se tokom nošenja niti ocrtavaju a što je najbitnije sprečavaju izlivanbje mleka iz grudi.

Silikonske bradavice

Kod nas možete naći više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: canpol babies easy start 18/603 silikonska bradavica, veličina m/l, farlin bf631 veštačka bradavica, veličina m.

Canpol babies easy start 18/603 silikonska bradavica

Štitnici za grudi Canpol Babies su proizvedene od mekog silikona. Štite bolne i ispucale bradavice, ubrzavaju zarastanje i omogućujući bezbolno hranjenje. U verziji Easy Start, uža gornja ivica bradavice omogućava bebi da zagrli majčine grudi dok jede, oseti toplinu i miris njene kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies easy start 18/603 silikonska bradavica, odlične su, štite bradavice, olakšavaju Vama i vašoj bebi dojenje, beba će imati osećaj kao da su to Vaše bradavice.

Farlin bf631 veštačka bradavica, veličina m

Farlin veštačke bradavice napravljene su od visokokvalitetnog, izdržljivog silikona. Sprečavaju vraćanje majčinog mleka i olakšavaju bebi sisanje. Efikasno štite bolne i izranavljene bradavice tokom dojenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Farlin bf631 veštačka bradavica, veličina m, štite bradavice, odlične su za dojenje, ne izazivaju iritacije.

Kreme za grudi

Kod nas možete naći više vrsta proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: amer d melem za dojilje, multi-mam balzam, multi-mam lanolin.

Amer d melem za dojilje

Amer d melem je jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja. Primenjuje se kod zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja i kod zastoja mleka u dojkama. Omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Amer d melem za dojilje, neguje grudi, odličan je kod ispucalih dojki.

Multi-mam balzam

Multi-mam balzam za negu suvih i osetljivih bradavica dojilja. Prirodan proizvod koji nije potrebno uklanjati pre dojenja, štiti bradavice u toku dojenja i sprečava stvaranje ragada, ima trenutan umirujući efekat i održava kožu mekom, elastičnom i zdravom, zamenjuje i nadoknađuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Multi-mam balzam, potpuno prirodan proizvod i odličan za dojenje, efikasno štiti bradavice od pucanja i iritacija, takoše nema potrebe ga uklanjati pre dojenja, bebu možete normalno dojiti i sa tim balzamom koji ste naneli na bradavice.

Multi-mam lanolin

Multi-mam za negu bradavica, štiti bradavice u toku dojenja i sprečava stvaranje ragada. Ima momentalan umirujući efekat i održava kožu mekom, elastičnom i zdravom. Zamenjuje i nadoknađuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Multi-mam lanolin, održava kožu mekom i lepom, štiti bradavice tokom dojenja, koža je zdrava i elastična.

Brend: AMER PROM
Sastav:Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja.Namena:Primenjuje se kod :-  Zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja-  Kod zastoja mleka u dojkamaDelovanje:Omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.Benefiti proizvoda:Pažljivim odabirom sastojaka biljnog..
1.185,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpiceNežno stimuliše nadolaženje i protok mlekaPumpica ima mekane jastučice za masažuPomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicuU pakovanju sa pumpicom dolazi jedna flašica i cuclaKompaktna..
5.905,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:1.AVENT pumpica za izmuzavanje mleka bez BPA:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpiceNežno stimuliše nadolaženje i protok mlekaPumpica ima mekane jastučice za masažuPomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicuU pakovanju sa p..
6.315,00 RSD
Brend: AVENT
 Avent ručna pumpica za mleko zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu čini izmazanje jednostavnim i lakim. Pumpica nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka. Pumpica poseduje jastučiće koji nežno masiraju grudi prilikom izmazanja. Kompaktna je, lagana i ne zauzima puno prostora, pa samim tim se..
6.315,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike: -Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatoloski ispitani..
638,00 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:-Ultra tanki jednokratni tuferi-Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali-Jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom-Dermatološki ispitani..
1.185,00 RSD
Karakteristike:Štitnici za grudi Canpol Babies su proizvedene od mekog silikona. Štite bolne i ispucale bradavice, ubrzavaju zarastanje i omogućujući bezbolno hranjenje. U verziji Easy Start, uža gornja ivica bradavice omogućava bebi da zagrli majčine grudi dok jede, oseti toplinu i miris njene k..
432,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. -Chicco ručna pumpica Wellbeing omogućava majkama da na lak i jednostavan način izmazaju svoje dragoceno mleko. -Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući ergonomskoj ručki i mekanoj silikonskoj čašici pumpice..
5.505,00 RSD
Karakteristike:-Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja. Poseduju antibakterijsku tkaninu koja obezbeđuje zaštitu grudi prilikom dojenja.-Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu d..
668,00 RSD
Brend: JAMAX M DOO
Karakteristike:Rukovanje sa Elfi Pumpicom je jednostavno, a snagu izmlazanja možeš podešavati po želji i subjektivnom osećaju.Levak Pumpice je univerzalne veličine i odgovara i manjim i većim grudima, a  na njegovom obodu je meko silikonsko jastuče koje masira dojku i tako stimuliše lučenje mle..
2.105,00 RSD
Karakteristike:Pumpica za izmuzavanje BF-638P- Sigurna i jednostavna.- Ogovara svim oblicima grudi.- Svi materijali: Polikarbonatska tuba i silikonska pumpa se mogu sterilisati...
698,00 RSD
Karakteristike:Sistem pumpica za izmuzavanje BF-640- Jednostavno se kombinuje sa cuclom i postaje flašica za hranjenje.- Silikon na tubusu blago masira dojku, smanjuje bol i stimuliše protok mleka...
2.255,00 RSD
Brend: GALAFARM
Sastav i namena:Sensilis® lanolin za trudnice i dojilje iz mam care linije za negu kože bradavica kod dojilja. Delovanje:-Smanjuje mogućnost pojave ragada na bradavicama kod dojilja-Nadoknađuje prirodnu masnoću i vlažnost kože koja se gubi pri dojenju-Proizvod ima slab miris koji ne smeta bebi-..
838,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 23 (2 strana)