Adonis Apoteka
Korpa

Alergije

Alergije predstavljaju burnu reakciju našeg imunskog sistema na alergene iz prirode. Najčešći alergen je polen, a najčešće godišnje doba za alergije proleće.

Kod nas možete pronaći više proizvoda za lečenje alergija kao što su: antibiotici protiv alergija, sprej za nos protiv alergija, šumeće tablete protiv alergija, kapsule za decu protiv alergija.

Antibiotici protiv alergija

U našoj ponudi imamo više vrsta proizvoda za ublažavanje alergije, ali Vam možemo izdvojiti nekoliko proizvoda, to su: immuno gd-poly kapsule protiv alergije, imuneffect tablete protiv alergije i imunolak adults d3 + zn kapsule protiv alergije.

Immuno gd-poly kapsule protiv alergije

Immuno GD-poly je potpuno prirodni preparat koji reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja. Takođe pomaže i kod alergija,infekcija i oštećenja jetre. Regulacijom imunog sistema pomaže da se spreči pojava alergije ( štiti ćeliju,sprečava oslobađanje histmina i vezivanje alergena ) ali i da se eliminišu simptomi alergije,ukoliko se ona javi ( gušenje,kijanje,peckanje u grlu,curenje vodenog sekreta iz nosa,crvenilo i peckanje očiju ). Preporučuju se za starije osobe, koristi se 2 puta dnevno po 3 kapsule uz čašu mlake vode.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Immuno GD-poly, posle prve kutije korišćenja im je bilo bolje, alergije nije više bilo, svrab i crvenilo su nestali, svi simptomi su se povukli.

Imuneffect tablete protiv alergije

Imuneffect tablete dokazano smanjuje učestalost infekcija disajnih puteva i upotrebu antibiotika, jača imunitet i pomaže kod alergija. Takođe pomaže i osoba sa oslabljenim imunitetom, u periodima povećane učestalosti respiratornih i drugih oboljenja. U svom sastavu imaju beta glukan, sacharomyces cerevisiae, visoko prečišćeni, zink, bioflavonoidi, vitamin C. Preporučuju se za starije osobe, koristi se 2 tablete dnevno tokom bolesti i 1 tableta dnevno za jačanje imuniteta.

Iskustva naših korisnika koje su koristile Imuneffect tablete protiv alergije, imunitet im se znatno poboljšao, brzo deluje, prirodni je preparat i što je najbitnije eliminiše simptome alergije vrlo brzo.

Imunolak adults d3 + zn kapsule protiv alergije

Imunolak adults d3 + zn kapsule su namenjene za odrasle osobe koje su sklone alergijama i alergijskim reakcijama(različite vrste ekcema, atopijski dermatitis, alergijski rinitis). Namenjene su i za osobe oslabljenog imuniteta i kod osoba koje koriste antibiotike i nakon antibiotske terapije. Smanjuje simptome alergijskih reakcija, povoljno deluje kod inflamatornih bolesti creva, predstavlja prevenciju kancera kolona. Mogu ih koristiti starije osobe, jednu kapsulu dnevno.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Imunolak adults d3 + zn kapsule protiv alergije, deluje brzo, poboljšava imunitet, ublažava alergijske reakcije, ekcema i dermatitisa više nema.

Sprej za nos protiv alergija

U našoj ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko to su: proponasal sprej za nos protiv alergije, herbiko propomucil sprej za nos protiv alergije i nasaleze sprej protiv alergija.

Proponasal sprej za nos protiv alergije

Proponasal sprej za nos se koristi kod infekcija i upalnih procesa nosa i gornjih disajnih puteva. Formulisan na bazi propolisa, taninske kiseline i eukaliptusa, poboljšava prohodnost gornjih disajnih puteva, pa se preporučuje njegova primena i kod zapušenog nosa, kao i za ublažavanje tegoba koje prate rinosinuzitis. Mehanička sprej pumpica koju preparat poseduje, omogućava njegovo raspršivanje u najsitnije kapi i ravnomerno raspoređivanje po sluznici nosa. Preporučuje se kod osoba sa neprohodnim disajnim putevima, kod prehlade i kijavice, kod infekcija gornjih disajnih puteva i kod krvarenja iz nosa. Namenjen je za starije osobe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Proponasal sprej za nos protiv alergije, je sprej koji im je pomogao da ublaže alergiju, veoma brzo otpušava nos i poboljšava disajne puteve, brzo deluje.

Herbiko propomucil sprej za nos protiv alergije

Herbiko propomucil sprej za nos ima antialergijsko, antimikrobno, antioksidantno i protivupalno delovanje. Preporučuje se svim osobama koje su podložne alergenima (polen, grinja, životinjska dlaka i dr.) iz vazduha, sinuzitisi, polenska kijavica, alergijski rhinitis. Ne izaziva zavisnost, pospanost i može se koristiti u dugom vremenskom periodu. Namenje je za odrasle i za decu, uzrast odrasli i deca starija od 12 godina i za decu uzrasta od 3 do 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili deluje brzo, pomaže da snažno razredi sekret u nosu, smanjuje zapušenost u nosu, znatno smanjuje polensku kijavicu.

Nasaleze sprej protiv alergija

Nasaleze sprej je revolucionarni pristup zaštiti i kontroli alergija. Imitira prirodnu sluz, Po sastavu je potpuno prirodan jer sadrži: prirodni inertni prah celuloze i prah mente.

Nasaleze deluje tako što stvara barijeru izmedju alergena u vazduhu i sluzokože nosa. Nasaleze prah u nosu reaguje sa vlagom i formira zaštitni gel koji predstavja nepropusnu barijeru za alergene. Na taj način smanjuje rizik da alergeni dodju u kontak sa sluzokožom nosa, čime se smanjuje verovatnoća da se oslobodi histamin i pojavi  alergijska reakcija. Nasaleze klinički dokazano deluje brzo i efikasno kod alergija na polen, prašinu, životinjske dlake, grinje. Namenjen je za starije osobe i za decu stariju od 3 godine.

Iskustva naših korisnika koje su koristile Nasaleze sprej, deluje posle 2 minuta nakon korišćenja, prirodan je što je najbitnije, za decu je bezbedan, deluje jako brzo i efikasno u smanjenju alergija.

Šumeće tablete protiv alergija

U našoj ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izvodjiti jedan koji se pokazao kao najbolji to su invita ca- c 1000 šumeće tablete.

Invita ca- c 1000 šumeće tablete doprinose, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnoj mišićnoj funkciji i metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji imunog sistema, krvnih sudova i desni i olakšavanju tegoba kod alergija. Mogu ga koristiti odrasli i deca starija od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Invita ca- c 1000 šumeće tablete, poboljšava imuni sistem, da jako dobro deluje i da znatno olakšava tegobe kod alergija, deci odgovara i sviđaim se da piju šumeće tablete zato što ima ukus limuna i limete.

Kapsule za decu protiv alergija

U našoj ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izvodjiti par to su: claricell junior pastile protiv alergije, deHist snažno sredstvo protiv alergija, lertal tablete protiv alergije.

Claricell junior pastile protiv alergije

Claricell junior pastile sadrži Wellmune 1,3/1,6 beta glukan, dobijen iz ćelija visoko prečišćenog pekarskog kvasca, 100 % prirodnog sastava. Pomaže imunom sistemu u zaštiti organizma od bolesti, čini ga jakim i aktivnim, povećava otpornost na infekciju i smanjuju se simptomi alergije. Namenjen je za decu od 3 do 12 godina starosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Claricell junior pastile za svoju decu, brzo deluje, jača imaunitet, štiti organizam od bolesti, ublažava alergije, preparat je odličan za decu.

DeHist snažno sredstvo protiv alergija

DeHist pomaže kod alergijskih stanja izazvanih viškom histamina, kao što su: svrab (posebno kože, očiju, nosa, ušiju, gornjeg nepca); koprivnjača (urtikarija), promene na koži slične dermatitisu i ekcemu, zapušen nos ili curenje iz nosa (kongestije nosnih prolaza), glavobolje slične migreni, zapušen nos ili curenje iz nosa (kongestije nosnih prolaza). De Hist pomaže razgradnju histamina, otklanja probleme i simptome koje histamin može da prouzrokuje, neutrališe efekte histamina iz namirnica koje ga prirodno sadrže, i stvara usove da organizam sam postepeno razvije mehanizme sopstvene razgradnje i pravilnog metabolizma histamina. Namenjen je za decu stariju od 12 godina i za odrasle osobe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili DeHist za svoju decu, prirodni je preparat, promene na koži brzo nestaju, zapušenog nosa više nema, alergija se povlači, deca lepo reaguju na lek i dosta pomaže.

Lertal tablete protiv alergije

Letar tablete su prirodni, dijetetski preparat koji se koristi  u terapiji alergijskog rinitisa i konjunktivitisa. Lertal tablete su dijetetski proizvod čija je efikasnost klinički dokazana u terapiji alergijskog rinitisa kod dece. Brzo delovanje na simptome potiče iz brzo otpuštajućeg sloja. Prednost prirodnih preparata u terapiji alergijskog rinitisa ogleda se u činjenici da dugotrajna primena ne dovodi do neželjenih efekata antihistaminika i kortikosteroida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Letar tablete za svoju decu, da je prirodan preparat, brzo deluje, odgovara deci i nema neželjene efekte, ublažava simpote alergijskog rinitisa.

Brend: BIOFAR
Sastav:Biofar Calcium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 500mg kalcijuma iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu i 250mg magnezijuma, uz dodatak bakra, mangana i cinka.Indikacije:Preporučuje se ženama u menopauzi, u prevenciji i terapiji os..
370,00 RSD
Brend: 2M
Sastav:Wellmune1,3/1,6 beta-glukani iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae), holekalciferol, zaslađivači (ksilitol, sorbitol, eritritol, steviol, glikozidi), suncokretovo ulje, goveđi želatin, regulatori kiselosti (natrijum-citrat), jabučna kiselina, prirodna aroma tutti frutti, boja (paprika ekstrakt)..
1.435,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži: 400mg hidrolizovanog lignina.Indikacije: Primenjuje se kod:- Dizenterije, salmoneloze, dispepsije i toksičnih infekcija- Trovanja hranom i alkoholo- Putničke dijareje- Pioinflamatornih bolesti sa florističkom intoksikacijom- Alergija na lekove i hranu- Insuficijencije b..
575,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Prah spora gljive 100 mg, ekstrakt spora gljive 100mg.Indikacije:Kod osoba koje imaju alergije, oslabljenog imuniteta, oštećenja jetre nastala used dejstva hemijskih, fizičkih ili bioloških agenasa.Delovanje:Immuno GD-poly je preparat na bazi praha spora i ekstrakta spora gljive Ganodermae lu..
2.800,00 RSD
Brend: WALMARK
Sastav:-Beta glukan-Sacharomyces cerevisiae, visoko prečišćeni -Zink -Bioflavonoidi -Vitamin CIndikacije: - Kao podrška za vreme trajanja bolesti ili tokom oporavka - Osobama sa oslabljenim imunitetom za prevenciju bolesti - U periodima povećane učestalosti respiratorni..
1.250,00 RSD
Sastav:Vodeno-etanolni ekstrakti korena koprive, korena lincure, lista koprive, korena vodopije, lista kupine, korena čička i korena maslačka.Indikacije:    -Za jačanje imuniteta    -Pomaže kod anemija (malokrvnosti)    -Protiv alergija    ..
1.200,00 RSD
Brend: PILEJE
Sastav:• 5 milijardi korisnih bakterija (na kraju roka trajanja):-Lactobacilus Casei BL 2401-Lactobacilus Salivarius BL 2201-Bifidobacterium Breve 3406• 12 mg Cinka u Hypro-ri obliku za bolju resopciju i bioiskoristljivost• 2700 IJ Vitamina D3 – adekvatna doza za jak imunitet odraslihIndikacije:Imun..
2.685,00 RSD
Brend: SAVE HEALTH
Sastav:Jedna kapsula sadrži 5 milijardi liofiliziranih bakterija mlečne kiseline u sledećem odnosu:-Lactobacillus casei BL 2401 (40%),-Lactobacillus salivarius BL 2201 (40%) i-Bifidobacterium breve BL 3406 (20%).Indikacije:Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u sta..
1.775,00 RSD
Brend: PHARMAMED
Sastav:Kalcijum karbonat, vitamin C, cink, vitamin D3, aroma narandže.Indikacije:prevencija alergijakod alergijaprevencija osteoporozeNačin upotrebe:Dva puta dnevno sadržaj kesice sipati direktno na jezik. Granulat iz kesice se veoma brzo otopi na jeziku, stoga nije potrebno dodavati tečnost...
650,00 RSD
Brend: Esensa
Proponasal sprej rastvor za nos sadrži ekstrakt propolisa i taninsku kiselinu. Tanin deluje adstrigentno i pomaže pri odstranjivanju povećane količine sekreta iz nosne šupljine. Etarsko ulje eukaliptusa sadržano u proponasal spreju, deluje antiseptično i olakšava disanje.SASTAV:Ekstrakt propolisa, p..
475,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Kvercetin je bioflavonoid koji doprinosi smanjenju polenske kijavice, smanjenju zapaljenja i zajedno sa bromelainom doprinosi sprečavanju oslobađanja histamina. Bromelain pospešuje dejstvo kvercetina.Sastav:-Kvercetin 400mg – aktivni oblik-Magnifood kompleks sadrži: list koprive, kurkumu i cvet zove..
3.420,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)