Adonis Apoteka
Korpa

BIljne kapi i etarska ulja

Etarska ulja su proizvodi biljnih ćelija, veoma jakog mirisa, a biljne kapi izrađene su ekstrakcijom usitnjene biljne sirovine pomoću razblaženog etanola.

Poznato je da su etarska ulja odlična za opuštanje, nekoliko kapi u toplu kupku je odlična metoda za opuštanje misli, mišića i celog tela. Osim za opuštanje etarska ulja se koriste za negu kože, lečenje akni, gljivica, prevenciju kod celulita i strija. Da napomenemo da mnoga etarska ulja deluju kao antimikrobni agensi.

Biljne kapi su mnogo jače od čajeva, a mogu vam pomoći i kao antiseptik za otvorene rane.

Kod nas možete pronaći više vrsta proizvoda etarskih ulja i biljnih kapi u ponudi imamo: biljne kapi za ublažavanje stresa, biljne kapi mršavljenje, biljne kapi protiv nesanice,  biljne kapi za cirkulaciju, biljne kapi za imunitet, etarsko ulje za akne, etarsko ulje protiv nadimanja.

Biljne kapi za ublažavanje stresa

Stres je normalno stanje organizma dok ne pređe u hroničnu fazu. Stres nije naša “druga” priroda, niti je stanje koje treba da traje. Jedan od najvećih problema današnjice je to što se na stres naviknemo.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda biljnih kapi za ublažavanje strasa, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: biljne kapi depresine, biljne kapi imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje, biljne kapi relax, biljne kapi valerijana.

Biljne kapi Depresine za ublažavanje stresa

Biljne kapi Depresine ublažavaju osećaj anksioznosti, pad koncentracije, stabilizuju nagle promene raspoloženja i umanjuju osećaj teskobe i straha. Blagotvorno deluju na smanjenje depresivnog stanja organizma. Biljne kapi su dodatak ishrani, namenjen odraslim osobama oba pola.

Iskustva naših korisnika koji su koristili biljne kapi depresine, pomažu vrlo brzo, efikasno smanjuju promene raspoloženja, dosta se osećaju bolje i raspoloženije.

Biljne kapi Imunodetox za ublažavanje stresa i opuštanje

Biljne kapi imunodetox ublažava nervnu napetost, nervozu i neurasteniju,smanjuje stres, razdražljivost, lupanje srca. Takođe pomažu i kod nervoznog stomaka, kod nesanice i migrene (jake glavobolje) i ublažava simptome PMS-a. 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Imunodetox, ublažava napetost, pomaže da se osećate bolje, odmornije i opuštenije.

Biljne kapi Relax za ublažavanje stresa

Biljne kapi Relax regulišu metabolizam, imaju relaksirajuće dejstvo, umanjuju napetost i hiperaktivnost, regulišu hormonalni balans, i jačaju živce. U svom sastavu sadrže mešaviniu ekstrakata valerijane, matičnjaka, gloga, lavande, kantariona i bosiljka.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Relax, pomažu kod regulacije metabolizma, opuštaju, smanjuju hiperaktivnost i uravnotežuju hormone, osećaćete se mnogo bolje.

Biljne kapi Valerijana za ublažavanje stresa

Biljne kapi Valerijana doprinose smirivanju, kod iritacije stresa i normalnom snu. Aktivni sastojci korena valerijane pomažu u uspostavljanju mentalnog blagostanja u slučajevima napetosti i stresa, doprinose optimalnom mentalnom i fizičkom opuštanju, smanjuju grčeve i poremećaje u varenju, promovišu zdravlje kardiovaskularnog sistema, pomažu nastupanje i održavanje prirodnog sna.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Valerijana, da je jedan od najboljih biljnih lekova protiv nervoze, anksioznosti, uznemirenosti i nesanice, brzo i efikasno deluje.

Biljne kapi za mršavljenje

Biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda biljnih kapi za telesnu težinu, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: biljne kapi za kontrolu telesne mase kirkolina, biljne kapi propolis plus slim fit.

Biljne kapi za kontrolu telesne mase Kirkolina

Biljne kapi kontrolu telesne mase Kirkolina predstavljaju biljni preparat koji sadrži ekstrakte krušine, sene, šipka, breze i artičoke. Zahvaljujući svog bogatom sastavu, popravlja rad digestivnog trakta, stimuliše peristaltiku creva i olakšava njihovo pražnjenje uz eliminaciju viška tečnosti. Stoga podstiče smanjenje telesne mase uz adekvatnu ishranu i fizičku aktivost.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi kontrolu telesne mase Kirkolina, pokazuju da se upotrebom ovih biljnih kapi poboljšava opšti kvalitet života, iako je glavni benefit zdravo skidanje kilograma i postizanje željene telesne težine, kao i regulacija rada creva.

Biljne kapi Propolis plus slim fit za mršavljenje

Biljne kapi Propolis plus slim fit je Prirodni revitalizirajući preparat, koji reguliše metabolizam i time dovodi do smanjenja telesne težne. Dodatak ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja nadopunjava delovanje propolisa, tako da ovaj prirodni dijetalni preparat deluje višestruko povoljno na organizam. Delovanje preparata se manifestuje bržom peristaltikom creva, usled čega je smanjena resorpcija hrane, a samim tim dolazi i do smanjenja telesne težine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Propolis plus slim fit, odlične su, povolja je cena, dobre su za varenje i znatno se može izgubiti višak kilograma.

Biljne kapi protiv nesanice

Nesanica je poremećaj spavanja koji podrazumeva da imate problema da zaspite ili tokom sna. Akutna nesanica je kratkotrajan problem sa spavanjem. Može potrajati nekoliko nedelja, a zatim nestati. Hronična nesanica znači da se vaš problem sa spavanjem ponavlja više puta nedeljno i da takav obrazac traje nekoliko meseci.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda biljnih kapi protiv nesanice, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: biljne kapi glog, biljne kapi neuro tin, biljne kapi za umirenje i protiv nesanice sed san.

Biljne kapi Glog protiv nesanice

Biljne kapi Glog je poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga ima povoljno dejstvo kod izražene napetosti i nervoze, nesanice, gušenja, posebnog uzrujanja, različitih uzbuđenja i grčeva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Glog, prirodan i delotvoran preparat, ima delotvorna dejstva i pomaže kod nesanice.

Biljne kapi Neuro tin protiv nesanice

Biljne kapi Neuro tin je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona. Pomaže kod nervne napetosti, stresa i uznemirenosti i kod nesanice i problema sa spavanjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Neuro tin, idealan preparat za smirivanje i uznemirenosti, takođe je odličan za nesanicu, spavaćete kao beba.

Biljne kapi za umirenje i protiv nesanice Sed san

Biljne kapi Sed san je dijetetski suplement, pomaže kod poremećaja raspoloženja i u tretmanu blažih depresivnih stanja, takođe je koristan kod nesanice i anksioznosti. Biljne kapi nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi za umirenje i protiv nesanice Sed san, idealan je za smirenje, opušta i dobar je za nesanicu.

Biljne kapi za cirkulaciju

Cirkulacija je jedna od glavnih funkcija neophodna za održavanje života. Predstavlja neprekidan proces kretanja krvi (cirkulisanja) kroz zatvoren sistem tj. telo u cilju obezbeđivanja normalnog funkcionisanja organizma. Loša cirkulacija se javlja kada dođe do smanjenog ili ograničenog protoka krvi u određenim delovima tela. Slaba cirkulacija se može javiti kod oba pola, ali je češća kod žena.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda biljnih kapi za cirkulaciju, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: biljne kapi cirkulokap, biljne kapi vendoksin, biljne kapi za bolju cirkulaciju.

Biljne kapi Cirkulokap za cirkulaciju

Biljne kapi Cirkulokap koriste se kod problema usled hronične venske isuficijencije, kao što su bolovi i težina u nogama, noćni grčevi, svrab i otok u nogama. Upotrebljavaju se kod inflamatornih i kongestivnih edema. Povećavaju venski refluks i poboljšavaju limfatičnu kinetiku.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Cirkulokap, znatno poboljšavaju cirkulaciju i pozitivno utiču na rad kardiovaskularnog sistema.

Biljne kapi Vendoksin za cirkulaciju

Biljne kapi Vendoksin preporučuju se za ublažavanje tegoba kod proširenih vena na nogama, tromboflebitisa, hemoroida, otoka i osećaja težine i bola u nogama. Vendoksin kapi preporučuju se prvenstveno osobama sa proširenim venama i hemoroidima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Vendoksin, prirodan je preparat, proširene vene na nogama se povlače, problemi sa cirkulacijom nestaju, grčevi u nogama isčezavaju, deluje odlično.

Biljne kapi za bolju cirkulaciju

Biljne kapi za bolju cirkulaciju preparat predstavlja mešavinu tinktura i preporučuje se kao pomoćna terapija u cilju poboljšanja rada kardiovaskularnog sistema. Efekti ovog preparata ogledaju se u poboljšanju cirkulacije krvi, smanjenju krvnog pritiska i blagom sedativnom dejstvu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi za cirkulaciju da je vrhunski biljni preparat koji brzo poboljšava cirkulaciju i dužom upotrebom čisti krvne sudove.

Biljne kapi za imunitet

Osnovna uloga imunog sistema je uspostavljanje prirodne barijere koja će zaustaviti sve viruse, bakterije, gljivice ili izmenjene, prekancerozne ćelije na putu da naškode našem zdravlju.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda biljnih kapi za imunitet, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko: biljne kapi imuno tin, bilje kapi propolis sa kantarionom i vitaminom c, biljne kapi valechin.

Biljne kapi Imuno tin za imunitet

Biljne kapi Imuno tin je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona. Koristi se za održavanje imuniteta, kod slabosti organizma, gubitka apetita, prehlade.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Imuno tin, kapi su odlične, brzo deluju, pomažu u održavanju imuniteta, odlične su protiv prehlade i gripa.

Bilje kapi propolis sa kantarionom i vitaminom c za imunitet

Bilje kapi propolis sa kantarionom i vitaminom c propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. U sebi sadrži širok spektar fiziološki aktivnih materija kao što su bioflavonoidi, polifenoli, antocijani, fitohormoni, etarska ulja, polen, vitamini, mikro i makro elementi te zbog toga predstavlja važan dodatak ishrani i snažan protektor. 

Ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko, antioksidativno i imunostimulirajuće dejstvo. Povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma, a može se koristiti kod upale usta, grla, nosa i uha, kao i u ginekologiji i dermatokozmetologiji, kod površinskih rana i infekcija na koži i sluzokoži, aktivirajući enzime ćelijskog metabolizma čime stimuliše procese regeneracije i epitelizacije oštećenog tkiva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bilje kapi propolis sa kantarionom i vitaminom c, prirodni sastojci, jako su delotvorni i pomažu, jača organoizam i štiti ga od raznih infekcija.

Biljne kapi Valechin za imunitet

Biljne kapi Valechin kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi mešavine ekstrakata organskih biljnih sirovina ehinacee, šipurka, majčine dušice, jagorčevine, poljske nane i odoljena, organskim voćnim destilatom. Organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija. Valechin kapi pomažu i u inaktivaciji (HPV)  virusa koji je uzročnik kondiloma delujući na sam virus i imuni sistem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Valechin kapi, deluju umirujuće, odlične su za imunitet, takođe su dobre i protiv gripa i virusa, delotvorne su.

Etarsko ulje za akne

Akne su inflamatorno (upalno, zapaljensko) oboljenje kože, uzrokovano promenama u pilosebacealnoj jedinici (strukturi koja se nalazi u koži i sastoji se iz folikula dlake i njemu pridružene lojne žlezde). Uobičajeno je da se akne nazivaju bubuljice.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda etarskih ulja za akne, ali ćemo Vam izvodjiti jedan koji se pokazao kao najbolji to je etarsko ulje čajno drvo.

Etarsko ulje Čajno drvo za akne

Etarsko ulje Čajno drvo je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vaginalnih infekcija. Takođe se koristi i kod gljivičnih infekcija praćenih iritacijom i svrabom, poput atletskog stopala i gljivičnih infekcija noktiju. Čest je sastojak rastvora za ispiranje desni i usne duplje, kao i preparata za negu kose i protiv vašiju. Preporučuje se i kod problema na koži (akne, neurodermatitis), infekcije zubnog mesa i vaginalnih infekcija, kao i kod ozleda i opekotina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Etarsko ulje Čajno drvo, prirodan proizvod, smanjuje crvenilo i upalu od akni, efikasan je u skidanju sebuma.

Etarsko ulje protiv nadimanja

Nadutost stomaka tj. nadimanje je česta pojava, nadutost stomaka i gasovi prisutni su kod više od 30% populacije. Nadimanje predstavlja osećaj punoće u gornjem delu stomaka čiji je uzrok akumuliran gas i/ili hrana.

U našoj ponudi možete naći više proizvoda etarskih ulja protiv nadimanja, ali ćemo Vam izvodjiti jedan koji se pokazao kao najbolji to je etarsko ulje karanfilić.

Etarsko ulje Karanfilić protiv nadimanja

Etarsko ulje Karanfilić deluje na crevnu floru i stimuliše motoriku sistema organa za varenje. Efikasno je u slučaju prisustva Candide albicans u digestivnom traktu (koja se često pojavljuje posle upotrebe antibiotika) i u slučaju čestih infekcija urinarnog trakta (izazvanih bakterijom Echerichia coli), povoljno deluje i u slučaju opstipacije. Stimuliše kontrakcije materice i može se koristiti dve nedelje pre termina porođaja za harmonizovanje kontrakcija. Korisno je i u slučaju bolnih menstruacija.

Eugenol, koji se nalazi u etarskom ulju u najvećem procentu, povoljno deluje na mišićni tonus, tako da se preporučuje pre i posle sportskih aktivnosti, za masažu mišića, radi boljeg učinka i bržeg oporavka od umora Kod parodontopatije povoljno deluje na epitelizaciju sluzokože desni.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Etarsko ulje Karanfilić, odličan je za varenje, nema više nadutosti ni nadimanja stomaka, takođe je odličan za urinarne infekcije, deluje brzo.

Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt ploda aronije (Aronia Melanocarpa).Indikacije:Dodatak ishrani,namenjen odraslim osobama oba pola za jačanje imuniteta.Delovanje:-Biljne kapi Aronije sadrže bogat izvor antioksidansa. -Plod aronije sadrži i vitamine B,C i E i pomaže kod pojačanja imunološkog sistema. -U sebi sadrže i ..
250,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt lista articoke (Cynarae folium).Indikacije i delovanje:-Biljne kapi Artičoke doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi. -Utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit..
250,00 RSD
Sastav:Etanolno-vodeni ekstrakt artičoke 100%Indikacije:Kapi se preporučuju uz određeni dijetetski režim, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kao posledica poremećaja varenja izazvanog nedovoljnom sekrecijom žuči.Delovanje:Aktivni princip cinarin sa ostali..
340,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista artičoke 1:4 (Cynara scolymus). Energetska vrednost manja od 50kJ/12kcal na 100ml.*Sadrže alkohol 43,0g/100gIndikacije:Artičoka se primenjuje kod dispepsije (poremećaja varenja), nadutosti, mučnine, flatulencije, gubitka apetita itd. takođe ona je i holagog – p..
300,00 RSD
Sastav:-Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ) i cveta lavande (Lavandula angustifolia Mill.).-Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluj..
3.470,00 RSD
Sastav:-Bio-Teo biljne kapi br. 30 na bazi pasuljevine, ovsa, lista kupine, borovnice i crnog duda prirodno su rešenje za regulisanje šećera u krvi. Zahvaljujući solima hroma, mangana, ali i drugim aktivnim materijama kao što su: silicijumova kiselina, arginin, flavonidi i fitoaleksin, ove kapi stim..
2.340,00 RSD
Sastav:-Biljne kapi br. 43 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe timijana, lista crnog sleza, korena jagorčevine i korena omana, čija redovna primena doprinosi zdravlju gornjih disajnih puteva.-Biljne kapi br. 44 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista bokvice, herbe majčine duši..
2.340,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
345,00 RSD
Sastav:-40 ml tinkture od herbe Virka (Alchemilla vulgaris, 1:5)*Sadržaj alkohola: 55% v.vv*Nema posebnog mirisa, a ukus je opor i gorak.Indikacije:Kapi efikasno pomažu kod fibroida i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, kod menstrualnih grčeva praćenih bolovima, kod mioma, polipa, cisti,..
431,25 RSD
BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirod..
1.120,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Bokvica je zeljasta jednogodišnja biljka, rasprostranjena po celoj Evropi, Aziji, Americi, Australij i Africi.Koristi se još odavnina kao biljni preparat.Namena:-Kao Diuretik-Kao Ekspektornas-Za zaustavljanje krvarenjaDelovanje:-List Bokvice deluje antimikrobno, antiupalno, kao antihistaminsk..
250,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Etanolno-vodeni ekstrakt lista bokvice (Plantago Major), cveta kamilice (Matricaria recutita), herbe bosiljka (Ocimum basilicum), lista podbela (Tussilago farfara) 1:5.Indikacije:Dodatak imenjen odraslim osobama oba pola, pomažu normalizaciji rada disajnih putevaDelovanje:Pomažu kod akutne i ..
385,00 RSD
Sastav:Aetheroleum malaleuca al.Dobija se ekstrakuje iz svežih listova i grančica hidrodestilacijom.Indikacije:-Etarsko ulje čajnog drveta je čest sastojak proizvoda koji se koriste u slučaju zapaljenskih procesa na koži poput akni, manjih rana, posekotina, opekotina, herpesa, ujeda insekata i vagin..
560,00 RSD
Sastav:Candidaplant® biljne kapi predstavljaju 100% prirodni proizvod na bazi biljaka: nevena, virka, zlatnice, vranilove trave, medvetke i sremuša.*Candidaplant® biljne kapi predstavljaju mešavinu biljnih ekstrakta dobijenih organskim voćnim destilatom, što ih čini jedinstvenim, znatno kvalitetniji..
970,00 RSD
Sastav:Vodeno-etanolni ekstrakt lista sa cvetom gloga (1:5), Crataegus sp., vodeno-etanolni ekstrakt cveta jagorčevine (1:5), Primula veris, vodeno-etanolni ekstrakt cveta crvene deteline (1:5), Trifolium pratense, vodeno-etanolni ekstrakt lista sremuša (1:5), Allium ursinum.Indikacije:   ..
580,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 74 (5 strana)