Adonis Apoteka
Korpa

BILJNI KOMPLET DIJABETES, broj 2

BILJNI KOMPLET DIJABETES, broj 2

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BILJNI KOMPLET DIJABETES, broj 2
2.340,00 RSD
Pregleda: 173
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

Sastav:

-Bio-Teo biljne kapi br. 30 na bazi pasuljevine, ovsa, lista kupine, borovnice i crnog duda prirodno su rešenje za regulisanje šećera u krvi. Zahvaljujući solima hroma, mangana, ali i drugim aktivnim materijama kao što su: silicijumova kiselina, arginin, flavonidi i fitoaleksin, ove kapi stimulišu lučenje insulina, deluju kao blagi diuretik sprečavaju nagle skokove šećera u krvi nakon obroka i štite krvne sudove dijabetičara, sprečavajući razvoj pušačke noge i odumiranja tkiva.  

-Bio-Teo biljne kapi br. 64 na bazi pelena, iđirota, morača i hajdučke trave, namenjene su zdravlju organa za varenje. Kapi se upotrebljavaju kao sredstvo za olakšavanje tegoba organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kod bolova i grčeva u stomaku.

*Kao dopunu preporučujemo Bio-Teo biljni komplet br. 1 za jačanje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i Biljne kapi br. 16 Imunodetox, na bazi lista i korena koprive i lincure.

**Kod masne jetre, tj. kod povišenog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida, savetujemo vam da uključite i Bio-Teo biljne kapi br. 63.


Indikacije:

Biljni komplet br. 2 Anti-Diabet sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 30 i Bio-Teo biljne kapi br. 64 na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta.


Delovanje:

 -Pomaže kod povišenog šećera u krvi

 -Ostvaruje povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta

 -Štiti krvne sudove kod dijabetičara

 -Reguliše nivo šećera i ne dozvoljava nagle skokove usled stresa i nakon obroka

 -Štiti od pojave pušačke noge i odumiranje udova

 -Ublažava simptome dijabetesa: umor, zamućen vid, razdražljivost, često mokrenje…

*Kao dopunu preporučujemo Bio-Teo biljni komplet br. 1 za jačanje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i Biljne kapi br. 16 Imunodetox, na bazi lista i korena koprive i lincure.


Način upotrebe:

Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno sa vodom ili čajem, sa pauzama 10-15 minuta između svakog uzimanja kapi iz bočica kompleta, pri čemu redosled nije presudan.

Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

I nedelja       5kapi

II nedelja    10kapi

III nedelja   15kapi

IV nedelja   20kapi

V nedelja    25kapi

VI nedelja   30kapi

na dalje      30kapi

*Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: biljni , komplet , dijabetes , broj , 2 , 308129 , biljne , kapi , i , etarska , ulja