Adonis Apoteka
Korpa

Holesterol i trigliceridi

Holesterol je voštana supstanca koja se nalazi u hrani životinjskog porekla koju jedemo, kao i u našim ćelijama. Našem organizmu potreban je holesterol kako bi mogao da funkcioniše normalno. Još jedna supstanca uključena u laboratorijske testove lipida je nivo triglicerida. Trigliciredi su specifična vrsta masti u krvi. Visoki trigliceridi mogu biti znak da imate višak telesne masti ili da imate povećan rizik od dijabetesa tipa 2.

Kod nas možete naći više preparata koji Vam mogu pomoći da rešite problem holesterola i triglicerida, u ponudi imamo: kapsule za holesterol i trigliceride, biljne kapi za holesterol i trigliceride.

Kapsule za holesterol i trigliceride

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula za holesterol i trigliceride, ali ćemo vam izdvojiti nekoliko: hartikol kapsule za holesterol i trigliceride, lipoaktiv tablete za holesterol i trigliceride, biokrill active kapsule za holesterol i trigliceride, ave brusnica kapsule za holesterol i trigliceride, bgb esi normolip forte kapsule za holesterol i trigliceride, arteroprotect forte kapsule za holesterol i trigliceride.

Hartikol kapsule za holesterol i trigliceride

Hartikol kapsule su namenjene za održavanje normalne količine holesterola u krvi. Hartikol je prirodni proizvod koji osim fermentisanog crvenog pirinča u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje delovanje. Sinergističko delovanje ove 2 komponente uspešno snižava nivo holesterola i predstavlja primarnu prevenciju hiperholesterolemije i posledičnih cerebrovaskularnih poremećaja.

Dnevnu dozu čini samo jedna kapsula koja sadrži 10 mg monakolina K iz fermentisanog crvenog pirinča, što predstavlja količinu kojom se postiže blagotvoran učinak u održavanju koncentracije holesterola.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hartikol kapsule, proizvoid je prirodan, pomaže pri održavnju preporučenog nivoa holesterola i triglicerida, već posle jedne popijene kutije možete videti promene.

Lipoaktiv tablete za holesterol i trigliceride

Lipoaktiv tablete snižava nivo holesterola, gde policosanol smanjuje nivo LDL-a (loš), a povećava nivo koncentracije HDL-a (dobrog) holesterola. Značajno poboljšava sastav i stabilnost aterosklerotskog plaka. Sprečava slepljivanja krvnih pločica (trombocita), izrazito antitrombotsko i antioksidantno dejstvo i pomaže kod erektilne disfunkcije izazvane zbog kardiovaskularnih problema i dijabetesa tip II.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lipoaktiv tablete, odličan je, brzo deluje, nema negativnih uticaja na krvni pritisak kao ni ni povratni efekat nakon korišćenja, što je jako bitno.

Biokrill active kapsule za holesterol i trigliceride

Biokrill active kapsule služe za smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol) i zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr holesterol).

Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksаntinа. Omegа 3 mаsne kiseline su koncentrisаne polinezаsićene mаsne kiseline u obliku fosfolipidа, što rezultirа njihovim boljim iskorišćenjem. Omegа 3 mаsne kiseline štite od pojаve mnogih bolesti. Oni smаnjuju ukupаn nivo holesterolа kаo i LDL frаkciju (loš holesterol), а povećаvаju HDL frаkciju (dobаr holesterol). Povećаn nivo lipidа u krvi odgovorаn je zа nаstаnаk srčаnih oboljenjа i аteroskleroze. Omegа 3 mаsne kiseline imаju аnti-inflаmаtorno dejstvo i efekаt nа kognitivne funkcije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biokrill active kapsule, reguliše nivo holesterola, takođe štiti od srčanih oboljenja, preparat je odličan.

Ave brusnica kapsule za holesterol i trigliceride

Ave brusnica kapsule su prirodni antibiotik jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznice u organizmu. Moćni oksidans koji podiže imunitet celog organizma, smanjuje povišene vrednosti holesterola i triglicerida u krvi. Preporučuje se kod starije populacije i ljudi sa oslabljenim imunitetom. Takođe se može koristiti kod urinarnih infekcija, sprečava razvoj bakterija u urinarnom traktu, bešici i bubrezima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ave brusnica kapsule, izuzetno su korisne i pomažu, brusnica je jedna od najboljih ko ima problem sa holesterolom,a i sa urinarnim infekcijama, sigurno će Vam pomoći i rešiti Vaše probleme.

Bgb esi normolip forte kapsule za holesterol i trigliceride

Bgb esi normolip forte kapsule su veoma korisne kao dopuna svakodnevnoj ishrane svih osoba koje imaju problem sa regulacijom šećera u krvi ali pre svega se savetuje osobama sa povišenim trigliceridima i holesterolom u krvi. Kapsule utiču na sintezu holesterola koji proizvodi organizam, utiču na koncentraciju ukupnog i LDL holesterola u krvi i ima dokazan efekat vraćanja triglicerida na fiziološki nivo, smanjuje mogućnost nastanka ateroskleroze kod povišenih vrednosti holesterola i triglicerida i utiče na metabolizam šećera i masti - potpomaže normalno korišćenje glukoze pojačavajući dejstvo insulina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi normolip forte kapsule, pozitivno deluju na holesterol, iskustva sa ovim kapsulama su odlična, pomažu i rešavaju zagarantovano problem sa trigliceridima i holesterolom u krvi.

Arteroprotect forte kapsule za holesterol i trigliceride

Arteroprotect forte kapsule namenjene su pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihova elastičnost. Vitamin K2 – MK7* doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Monakolin K izolovan iz crvenog pirinča ima ulogu prirodnog statina i utiče na vrednosti LDL i ukupnog holesterola.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Arteroprotect forte kapsule, proizvod je na biljnoj bazi, reguliše nivo holesterolola, nakon prve terapije rezultati su vidljivi, sve je regulisano.

Biljne kapi za holesterol i trigliceride

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za holesterol i trigliceride, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: biljne kapi artičoka za holesterol i trigliceride, biljne kapi bio-teo za holesterol i trigliceride, kapi bioliver za holesterol i trigliceride, kapi floralip za holesterol i trigliceride.

Biljne kapi artičoka za holesterol i trigliceride

Biljne kapi artičoka doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi. Utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit i lučenje enzima u digestivnom traktu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi artičoka, biljni je preparat, pomaže u smanjenju nivoa holesterola, takođe artičoka pomaže osobama koje ima problema sa jetrom, pa je često nazivaju i "balzam za jetru".

Biljne kapi bio-teo za holesterol i trigliceride

Biljne kapi bio-teo deluije kod masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida. Štiti i regeneriše ćelije jetre, čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči, stimuliše lučenje želudačnog soka i varenje. Bio-Teo biljne kapi na bazi ekstrakata ploda badelja, lista artičoke i žalfije, herbe petrovaca, čestoslavice i kičice, prirodno su rješenje za normalnu funkciju jetre i normalno varenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili biljne kapi bio-teo, kapi efikasno deluju na smanjenje holesterola, kao i da reguliše masnu jetru, brzo deluju i odlične su.

Kapi bioliver za holesterol i trigliceride

Kapi bioliver  je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni lek za insulinsku rezistenciju – biljni lek za kontrolu apetita. BioLiver kapi deluju na: visoke trigleciride, visok nivo lošeg holesterola, na smanjenje ukupnih masnoća, na visok nivo šećera i insulina u krvi, deluju regenerativno na jetru, stimulišu rad jetre i žuči, smanjuju apetit kod insulinske rezistencije, smanjuju ciste na jetri, čiste masnu jetru.

Iskustva naših korisnika koji su koristili kapi bioliver, je najbolji prirodni preparat za smanjenje visokog holesterola i triglecirida, za čišćenje masne jetre, kontrolu šećera i insulina.

Kapi floralip za holesterol i trigliceride

Kapi floralip pomažu u terapiji i očuvanju zdravlja kod povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi, štite jetru od toksina i infekcija. FloraLip biljne kapi za jetru i holesterol pomažu razgradnju holesterola u žučne kiseline i eliminaciju viška holesterola iz organizma putem sistema za varenje. Ova dva procesa dovode do smanjenja nivoa „lošeg“ i povećanja nivoa „dobrog“ holesterola u krvi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili kapi floralip, prirodni preparat, efikasno deluje i reguliše holesterol, kao i masnu jetru i cirozu jetre, preparat je odličan.

Indikacije:GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.Delovanje:-uspostavlja imuno-balans organizma-inhibira rast tumora-umanjuje nus pojave radio i hemo terapije-značajno poboljšava zaštitu od infekcija-deluje k..
7.417,50 RSD
Sastav:- Minerali ( kalijum, kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, cinnk, fosfor...)- Bogat je izvor A, B1, B2, B3, C, D,i E vitamina- Polinezasićene i mononezaćine masne kiseline (Oleinska, palmitinska, linoleinska)- Polifenolna jedinjenja- Amino kiseline i esencijalne masne kiseline, omega 3-6-9- V..
1.520,00 RSD
Brend: ADOC LEK
Sastav:           Vitamin B3 (nikotinamid)                                         Folna kiselina                &n..
1.145,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. -Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova..
1.665,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.-Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova ..
2.245,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt lista articoke (Cynarae folium).Indikacije i delovanje:-Biljne kapi Artičoke doprinose normalnoj digestiji, normalnoj funkciji intestinalnog trakta jetre i normalnom nivou lipida i holesterola u krvi. -Utiču povoljno na formiranje žuči i funkcionisanje žučne kese, poboljšavaju apetit..
250,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav:Vodeno-alkoholni ekstrakt lista artičoke 1:4 (Cynara scolymus). Energetska vrednost manja od 50kJ/12kcal na 100ml.*Sadrže alkohol 43,0g/100gIndikacije:Artičoka se primenjuje kod dispepsije (poremećaja varenja), nadutosti, mučnine, flatulencije, gubitka apetita itd. takođe ona je i holagog – p..
300,00 RSD
Sastav:Etanolno-vodeni ekstrakt artičoke 100%Indikacije:Kapi se preporučuju uz određeni dijetetski režim, kao pomoćno sredstvo u slučajevima povećanog nivoa lipida i holesterola u krvi, kao posledica poremećaja varenja izazvanog nedovoljnom sekrecijom žuči.Delovanje:Aktivni princip cinarin sa ostali..
340,00 RSD
Sastav:Ave brusnica je preparat ekstrakta brusnice (Vaccinium macrocarpon) gde jedna kapsula sadrži 250mg brusnice.*Brusnica je niski zimzeleni žbun, čiji je plod tvrda bobica tamno crvene boje, sa niskom kalorijskom vrednošću i visokim sadržajem vitamina, minerala, polifenola, organskih kiselina i ..
895,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:-Fermentisani crveni pirinač - 200mg-Gama-orizanol - 90mg-Koenzim Q10 - 10mg-Polikozanol (tit. 60% oktakozanol) - 5mg-Hrom - 200mcgIndikacije:Ovaj preparat je veoma koristan kao dopuna svakodnevnoj ishrane svih osoba koje imaju problem sa regulacijom šećera u krvi ali pre svega se savetuje os..
1.035,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:-Fermentisani crveni pirinač - 200mg-Gama-orizanol - 90mg-Koenzim Q10 - 10mg-Polikozanol (tit. 60% oktakozanol) - 5mg-Hrom - 200mcgIndikacije:Ovaj preparat je veoma koristan kao dopuna svakodnevnoj ishrane svih osoba koje imaju problem sa regulacijom šećera u krvi ali pre svega se savetuje os..
1.650,00 RSD
Sastav:Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64.Indikacije:1. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindro..
2.340,00 RSD
Sastav:Sadrži vitamine A, B2, C, D i G, minerale kalijum, natrijum, kalcijum, fosfor i gvožđe.30ml timkture od korena maslačka (teraxacum officnalis 1:5) Sadržaj alkohola: 35% v/vIndikacije:Koristi se za čišćenje organizma, reumatoidni artritis, giht, upalne bolesti kože i urinarne infekcije.De..
430,00 RSD
Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
345,00 RSD
Brend: ALKALOID
Sastav:-Fosfolipide kril-a: 225 mg-Omega 3 masne kiseline: 125 mg (EPA 60 mg, DHA 35 mg)-Holin: 22,5 mg-Astaksantin: 55 µgIndikacije:-Zаštitа od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа-Zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol)-Zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr h..
1.520,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 47 (4 strana)