Adonis Apoteka
Korpa

Čajevi

Čajevi su prvobitno imali ulogu sredstava za lečenje. Čajevi sadrže polifenole, pigmente i eterična ulja koji smanjuju štetno delovanje peroksida u organizmu. Popularno se kaže kako su oni čuvari zdravlja i "lovci" na slobodne radikale.

Kod nas možete pronaći više vsrta čajeva koji Vam mogu pomoći u ponudi imamo: čajevi protiv urirnarnih infekcija, čajevi za mršavljenje, čajevi za bebe prtotiv grčeva.

Čajevi protiv urinarnih infekcija

Osećaj peckanja ili bol pri mokrenju, učestalo mokrenje i svrab su jedni od najčešćih simptoma koji ukazuju na postojanje urinarne infekcije.

U našoj ponudi možete naći više vrsta čajeva koji Vam mogu pomoći kod urinarnih infekcija, mi ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to: urološki čaj uroclean, čaj uroprotekt, uvin čaj.

Urološki čaj Uroclean protiv urinarnih infekcija

Urološki čaj Uroclean je jedinstvena čajna mešavina koprive uve i origana protiv urinarnih infekcija.

Iskusta naših korisnika koji su koristili Urološki čaj Uroclean, odličan je, pomaže kod urinarnih infekcija, nema više svraba ni peckanja.

Čaj Uroprotekt protiv urinarnih infekcija

Čaj Uroprotekt efikasno doprinosi održanju zdravlja organa urinarnog trakta. Poseduje antibakterijsko i snažno diuretsko dejstvo. Mogu ga koristiti odrasle osobe, kao i deca i trudnice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj Uroprotekt, čaj je fenemenalan, brzo deluje, smanjuje tegobe, nema više urinarnih infekcija i odlično je što mogu i trudnice da ga piju.

Uvin čaj protiv urinarnih infekcija

Uvin čaj služi za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutih kod upale mokraćnih kanala i bešike. Povoljno deluju na izmokravanje, čime se ne remeti balans elektrolita. Takođe, prisutni aktivni sastojci pokazuju i antimikrobni efekat (čime deluju na uzročnike urinarnih infekcija) a svojim spazmolitičnim dejstvom ublažavaju grčeve i bolove izazvane upalom sluzokože mokraćnih kanala.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Uvin čaj, da je čaj veoma dobar "magični čaj", efikasno pomaže kod urinarne infekcije, smanjuje tegobe, grčeva više nema ni peckanja.

Čajevi za mršavljenje

Za sve one koji žele da dovedu svoju liniju do savršenstva, u našoj ponudu se nalaze različiti čajevi za mršavljenje koji će Vam pomoći na putu gubljenja kilograma, to su: čaj biljna mešavina za mršavljenje, čaj fitness plus za mršavljenje, čaj za mršavljenje Kirkolina.

Čaj biljna mešavina za mršavljenje

Čaj biljna mešavina pospešuje eliminisanje viška tečnosti iz organizma, stimuliše sagorevanje masti, povoljno utiče na probavu i ubrzava metabolizam. Redovnom upotrebom čaja dolazi do smanjenja viška kilograma i celulita, reguliše se nivo holesterola u krvi, organizam biva pročišćen od toksina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj biljna mešavina, smanjuje telesnu težinu kao i celulit, odličan je i efikasno čisti organizam.

Čaj Fitness plus za mršavljenje

Čaj Fitness plus sa 10 vrsta biljaka, povoljno deluje na redukciju telesne mase. Fitness Plus pozitivno deluje kod akutne opstipacije, pospešuje čišćenje organizma i deluje diuretički. Na ovaj način uspostavlja se neophodan prolazak materija kroz organizam, bez suvišnog zadržavanja u crevima koje stvara tegobe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj Fitness plus, efikasno deluje na gubljenje kilograma, čisti organizam, osećaćete se lakše i bolje, prijatan je i odličan.

Čaj za mršavljenje Kirkolina

Čaj Kirkolina aktivni sastojci lekovitog bilja poboljšavaju fiziološke funkcije digestivnog trakta i doprinose boljem metabolizmu masnih materija. Efekti se manifestuju u vidu pojačanog čišćenja organizma i eliminacije tečnosti sa produktima metabolizma. Redovnom upotrebom ovog čaja uz kontrolisanu ishranu dolazi do efikasnog smanjenja telesne mase.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj za mršavljenje Kirkolina, dejstvo počinje posle 24h od prve popijene čaše, odličan je za pražnjenje creva, brzo deluje, takođe i smanjuju telesnu težinu.

Čajevi za bebe protiv grčeva

Čaj se može davati bebi već od druge nedelje života, posebno kod blagih probavnih tegoba sa grčevima i nadimanjem. U našoj ponudi možete naći više vrsta čajeva za bebe koji mogu pomoći Vašim mališanima, to su: čaj baby instant protiv grčeva, čaj plantax protiv grčeva, senjački čaj protiv grčeva.

Čaj Baby instant protiv grčeva

Čaj Baby instant namenjen je bebama starijim od dve nedelje (uz konsultaciju sa pedijatrom) kao i maloj i starijoj deci za otklanjanje grčeva. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost. Plod komorača sadrži dekstrozu i nije potrebno dodatno zaslađivanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj Baby instant, je po istraživanjima broj jedan u otklanjanju grčeva kod beba, deca lepo reaguju na čaj, odličan je i efikasno ublažava grčeve.

Čaj Plantax protiv grčeva

Čaj Plantax  za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja. Mogu da ga koriste odrasli i deca od 4-11 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj Plantex, smanjuje brzo grčeve, umiruje stomak, pomaže i kod varenja, bebe lepše spavaju i raspoloženije su.

Senjački čaj protiv grčeva

Senjački čaj je tradicionalna čajna mešavina koja na prirodan način umiruje i opušta kako bebe tako i dojilje, ublažava grčeve i smanjuje plač kod beba. Senjački čaj se može davati bebi već od druge nedelje života, posebno kod blagih probavnih tegoba sa grčevima i nadimanjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Senjački čaj, blagotvorno deluje na smirenje grčeva kod male dece, osećaju se mnogo bolje, nema više tegoba ni grčeva.

Brend: FRUCTUS
Sastav:List crvenog afričkog grma 90%, prirodna aroma pomorandže 5%, kora cimeta 3%, kora pomorandže 2%.*Crveni afrički grm (Rooibos) je žbunasta biljka poznata po tome što za uspevanje zahteva čist vazduh, bez izduvnih gasova i industrijskih zagađenja.Indikacije i delovanje:-Prijatne je arome i del..
221,00 RSD
Brend: AMER PROM
Sastav:Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom, vitaminima, mineralima, sukcinatima i biljnim proteinima.Indikacije:Preporučuje se kod:  -Upala unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida - Upala mokraćnih kanala - Bakterija u mokraći (Escherichia coli i dr.)  -U..
648,00 RSD
Brend: ADONIS
Već nekoliko hiljada godina Angelika se koristi kao lek i začin. Prema legendi koren Angelike je na zemlju doneo arhangel. Zbog toga je i nastao naziv Angelika.OSTALI NAZIVI: angelika, kravojac, anđeoski koren, sveti koren, anđelikaNAZIVI NA DRUGIM JEZICIMA:Latinski nazivi:Angelica archangelica..
212,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI? Sadrži 1,5-4% etarskog ulja, oko 10% masnog ulja, 20% belančevina i šećera. Etarsko ulje sadrži 80-90% anetola zbog čega se na hladnoći mrzne. Sadrži još estragola, metilkarvikola, anizaldehida i anisove kiseline.KAKO DELUJE? Ekspektorans, karminativ, digestiv, galaktogog i korigens miri..
171,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?Aronija je prava riznica makro i mikro elemenata kao što su gvožđe, kalcijum, bakar, jod, bor, molibden, mangan, kalijum i kobalt, te vitamini C, P, PP, B6, B2, E i provitamin A. Od svega što se nalazi u zrelim plodovima crne aronije, najvažnije su bojene materije, antocijani. Nađeno je 1..
287,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Suvi ekstrakt ploda komorača 0,2g (po dozi:1 kašika od 5g).Indikacije:Proizvod Baby Čaj namenjen je bebama starijim od dve nedelje (uz konsultaciju sa pedijatrom) kao i maloj i starijoj deci za otklanjanje grčeva,*Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje det..
563,00 RSD
Karakteristike:Becutan instant čajevi su specijalno formulisana mešavina brižljivo odabranih lekovitih biljaka koje su prikladne za decu i odrasle.Pospešuje probavu i sprečavanje crevnih gasova...
241,00 RSD
Sastav:BECUTAN instant čaj od slatkog komorača je mešavina ekstrakta i eteričnog ulja ploda slatkog anasona i lako svarljivih šećera.*Proizvod ne sadrži: veštačke boje; arome; konzervanse; mlečne proteine i gluten.Namena:Bezbedni sastojci za konzumiranje već nakon prve dve n..
502,00 RSD
Brend: ADONIS
Sastav:Koren belog sleza 100%.* Ostali nazivi: beli slez, slezovina, belodunIndikacije:Koristi se protiv upala organa za disanje i ždrela, kao blago sredstvo protiv dijareje, za klizme, za obloge na upaljenim mestima. Ima antiseptično dejstvo pa se koristi kod suvog iritirajućeg kašlja, u gutljajima..
297,00 RSD
Sastav:Betulae folium, Basilica herba, Serpylii herba, Polygoni avicularis herba, Equiseti herba, Millefolii herba, Herniariae herba, Graminis rhizome, Origani vulgaris herba, Chamomillae flos, Hyperici herba, Tiliae flos.Indikacije:Kod upale bešike.Delovanje:Deluje kao prirodan uroantiseptik i omog..
508,00 RSD
Sastav:Menthae piperitae herba, Chamomillae flos, Melissae folium, Rubi fruticosi folium, Rubi ideai folium, Hyperici herba, Althaeae radix mundatus.Indikacije:Kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, gastritisa i ulceroznog kolitisa.Delovanje:Neutrališe simptome čira, deluje antibakterijski, p..
508,00 RSD
Sastav:Heracleum sphondyllium radix, Filipendula hexapetala herba, Apium graveolens herba, Frangulae cortex, Sennae folium, Betula pendula folium, Uvae ursi folium, Petroselini folium, Chamomillae flos.Indikacije:Čaj za mršavljenje.Delovanje:Sinergističkim dejstvom biljnih sastojaka, Biljna mešavina..
508,00 RSD
Sastav:Artemisia absinthium herba, Juglandis folium, Salviae folium, Cichorii radix, Taraxaci radix, Calendulae flos, Marrubii herba, Agrimonia eupatoria herba, Urticae herba, Maydis stigmata.Indikacije:Biljna mešavina 12 kod kandidijaze sanira gljivičnu infekciju kandidom koja zahvata usnu duplju, ..
508,00 RSD
Sastav:Alchemilla vulgaris herba, Agrimonia eupatoria herba, Chelidonium majus herba, Galii veri herba, Calendulae flos, Melissae herba, Apium graveolens herba, Arctium lappa radix, Salviae folium, Urticae herba, Rosmarinus officinalis herba.Indikacije i delovanje:Ublažava nastale tegobe, dovodi do ..
508,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 203 (14 strana)