Adonis Apoteka
Korpa

FRUCTUS

Brend: FRUCTUS
Sastav:List crvenog afričkog grma 90%, prirodna aroma pomorandže 5%, kora cimeta 3%, kora pomorandže 2%.*Crveni afrički grm (Rooibos) je žbunasta biljka poznata po tome što za uspevanje zahteva čist vazduh, bez izduvnih gasova i industrijskih zagađenja.Indikacije i delovanje:-Prijatne je arome i del..
221,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Suvi ekstrakt ploda komorača 0,2g (po dozi:1 kašika od 5g).Indikacije:Proizvod Baby Čaj namenjen je bebama starijim od dve nedelje (uz konsultaciju sa pedijatrom) kao i maloj i starijoj deci za otklanjanje grčeva,*Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje det..
563,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Indikacije:Brusnica čaj sa 51% sadržaja brusnice predstavlja efikasno i snažno preventivno i lekovito sredstvo kod tegoba izazvanih infekcijom urinarnog trakta, problemima sa bubrezima itd...
267,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Laku noć čaj sadrži pažljivo odabranu kombinaciju lekovitih biljaka čije aktivne supstance utiču na opuštanje organizma. Zahvaljujući blagom sedativnom efektu ovaj čaj omogućava kvalitetan odmor i predstavlja idealan napitak za lake noći i nasmejana jutra.   ..
201,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Plod šipka, cvet hibiskusa, plod divlje jabuke, aroma divlje trešnje.Delovanje:Bogatstvo C vitamina, flavonoidi, voćne i kofeinske kiseline deluju pozitivno na telo i um, dok aroma divlje trešnje oplemenjuje ukus čaja i pojačava vaš užitak...
151,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Koren zečjeg trna, list sene, kukuruzna svila, plod komorača, plod šipka, cvet hibiskusa, koren slatkog drveta i cvet kamilice.Indikacije:Fitness čaj ispoljava pozitivno delovanje kod akutne opstipacije.Čaj je najbolje upotrebljavati mesec dana prema uputstvu navedenom na ambalaži, a zatim se..
161,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Fructus Baby instant čaj je dodatak ishrani na bazi visoko prečišćenih ekstrakata komorača i kima.Ovaj 100% prirodan proizvod namenjen je za ublažavanje stomačnih grčeva kod beba starijih od druge nedelje života...
312,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Jabuka sa cimetom je čaj koji će na poseban način osvežiti vaša čula.Napitak je aromatizovan aromom jabuke i cimeta koja dodatno oplemenjuje ukus, a aroma je čuvana u filter kesici sa aroma omotačem...
221,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Mešavina biljnog čaja sa prirodnom aromom ananasaSastav:Cvet kamilice, plod šipka, list matičnjaka, list nane, cvet zove, plod komorača, prirodna aroma ananasa 8%, list slatke kupine, kora pomorandžeNačin upotrebe: Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu, prelijete sa 2 dl ključale..
211,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Magnezijum– 375mg (u obliku magnezijum – oksida)Vitamin B6 – 1.4mg Indikacije:Magnewill preporučujemo kod:-Glavobolja i migrena-Povećanih psiho-fizičkih napora-U stanjima stresa, razdražljivosti i depresije-Osobama koje su sklone bolestima kardiovaskularnog sistema-Kod grčeva u mišićima-..
442,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Delovanje:MAGNUM 400 MAX  je preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, pa je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma.Indikacije:• grčeva i bolova u mišićima• problema sa opstipac..
502,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Natal plus je čaj namenjen dojiljama. Ovaj proizvod odlikuje ekskluzivna ambalaža gde je poseban akcenat stavljen na bezbednost proizvoda. jer je svaka filter kesica je dodatno zaštićena aroma omotačem...
211,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:-Cvet hibiskusa-Plod šipka-Plod divlje jabuke-Kora pomorandže-Kora cimeta-Prirodna aroma pomorandže 3%-Aroma vanile 2%-Cvet karanfilića..
231,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Usitnjeno lišće zelenog čaja, u kome su zastupljene bioaktivne materije: tein, teobromin, teofilin i eterično ulje.Delovanje:Dejstvo čaja je utoliko jače, ukoliko čaj ima više kofeina, jer je kofein glavni sastojak čaja, koji draži moždane centre. Time se objašnjava i povećanje sposobnosti uč..
80,50 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:Usitnjeno lišće zelenog čaja, u kome su zastupljene bioaktivne materije: tein, teobromin, teofilin i eterično ulje, sa dodatom aromom limuna.Delovanje:Dejstvo čaja je utoliko jače, ukoliko čaj ima više kofeina, jer je kofein glavni sastojak čaja, koji draži moždane centre. Time se objašnjava ..
121,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)