Adonis Apoteka
Korpa

Snižene cene

Brend: GALENIKA AD
Sastav:1g kreme sadrži- 0,05 g dekspantenolaDelovanje:Dekspantenol, aktivan princip krema Pantenol, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu ( vitamin B5). Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina..
283,50 RSD 315,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Sastav:1g masti sadrži- 0,05 g dekspantenolaDelovanje:Dekspantenol, aktivan princip masti Pantenol, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu ( vitamin B5). Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina..
283,50 RSD 315,00 RSD
Brend: Hemofarm AD
Alphalipoin forte se upotrebljava u stanjima povećanih potreba za zaštitom od štetnih uticaja slobodnih radikala.Sastav : Jedna gastrorezistentna kapsula sadrži 300mg Alfa lipoinske kiselinePosebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom is..
760,00 RSD 950,00 RSD
Becutan instant čajevi su specijalno formulisana mešavina brižljivo odabranih lekovitih biljaka koje su prikladne za decu i odrasle.Pospešuje probavu i sprečavanje crevnih gasova...
198,00 RSD 220,00 RSD
BECUTAN instant čaj od slatkog komorača je mešavina ekstrakta i eteričnog ulja ploda slatkog anasona i lako svarljivih šećera, koji su u potponosti prilagođenih potrebama bebinog probavnog sistema i bezbedni za konzumiranje već nakon prve dve nedelje bebina života.Priprema: 5g instant čaja rastvorit..
373,50 RSD 415,00 RSD
Becutan dečija krema Njegov je sastav u celosti prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože. Lako se upija, a zahvaljujući svojoj jedinstvenoj blagoj formulaciji, može se nanositi više puta a da pri tom ne dođe do prezasićenosti.Ne sadrži parabene...
234,00 RSD 260,00 RSD
Sadrži visoko kvalitetne i pažljivo odabrane materije koje daju trajnu zaštitu i intenzivnu negu za kožu detetaSastav je u potpunosti prilagođen potrebama najosetljivije kože bebaProizvod je klinički i dermatološki testiranPreporučuje se kao proizvod za negu osetljive kože za sve uzrasteNjena pH vre..
180,00 RSD 200,00 RSD
Penušava kupka.Zahvaljujući posebnim hidratantnim sastojcima, čak i kod čestog kupanja, ne isušuje osetljivu bebinu kožu.  Ne sadrži sapun, ne sadrži alkohol, ne sadrži parabene...
216,00 RSD 225,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan baby kupka 400ml temeljno čisti i hrani kožu, ne iritira i ne izazva suze. Razvijena je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima i ima prilagođenu pH vrednost. Klinički testiran. Preporučuje se za negu osetljive kože svih uzrasta. Ne sadrži sapun, alkohol, ni parabene.Uzrast: 0m+..
261,00 RSD 290,00 RSD
Becutan baby mleko za telo 200ml obogaćeno je sa sastojcima koji brzo rehidriraju kožu deteta posle kupanja. Klinički testirano, razvijen u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima. Preporučuje se i za upotrebu kod odraslih osetljive kože.Uravnotežena pH vrednost. Ne sadrži alkohol ni parabene.Uzrast..
198,00 RSD 220,00 RSD
Becutan puder za decu apsorbuje višаk vlаge i štiti kožu od upаlа. Aktivni dodаci smiruju crvenilo i ujedno neguju nežnu dečju kožu posebno nа vrаtu i preponаmа.Proizvod je klinički i dermаtološki testirаnRаzvijen u sarаdnji sа dermаtolozimа i pedijаtrimаPreporučuje se i odrаslimа sа suvom ili upаlj..
180,00 RSD 200,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan baby šampon i kupka je idealna kombinacija za negu i  higijenu dečije kože i kose u jednom koraku. Proizvod je klinički testiran i ima prilagođenu pH vrednost. Sadrži glyceryl oleat prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože, aloe veru i ekstrakt pšeničnih..
211,50 RSD 240,00 RSD
Karakteristike:-Becutan baby šampon i kupka je idealna kombinacija za negu i  higijenu dečije kože i kose u jednom koraku.-Proizvod je klinički testiran i ima prilagođenu pH vrednost.-Sadrži glyceryl oleat prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože, aloe veru i ek..
252,00 RSD 280,00 RSD
 Ima izuzetno blago dejstvo i ne iritira i ne izaziva suze On nežno neguje kosu deteta, omekšava je i pomaže za lakše češljanje, dajući joj sjaj i svilenkast izgled Ne sadrži sapun Ne sadrži alkohol Proizvod je klinički i dermatološki testiran Nastao je u saradnji sa de..
198,00 RSD 220,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 41 (3 strana)