Adonis Apoteka
Korpa

Bebi program

Program za bebe sadrži kompletan asortiman svega što Vam je potrebno od ishrane, opreme i kozmetičkih sredstava od rođenja bebe do kasnijeg perioda. Uživajte u vremenu provedenom sa Vašom bebom, uštedite dragocene minute i koristite samo najkvalitetnije proizvode za ishranu i negu.

Kod nas možete naći sve što Vam je potrebno za bebu, sve na jednom mestu. U ponudi imamo: flašice za bebe, varalice za bebe, pumpice za izmuzavanje mleka, pribor za ishranu, kupke za bebe, kreme za bebe.

Flašice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent anti-colic flašica, avent natural flašica 60ml, canpol babies 59/200 flašica, nip staklena flašica.

Avent anti-colic flašica

Avent anti-colic flašica za uzrast 1m+, sa vrlo nežnom silikonskom cuclom za novorođenče.

BPA Free

Idealna za male količine hrane, sokove ili vodu. Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.

Pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba. Bočica Anti-Colic kompatibilna je sa kompletnim asortimanom AVENT, uključujući i Natural bočice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent anti-colic flašica, odlična je za novorođenče, sprečava grčiće kod beba, mleko teče brzinom kojom beba odabere.

Avent natural flašica 60ml

Avent plastična flašica sa cuclom od 60ml za novorođenče je inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak.

Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent natural flašica 60ml, idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu, ima dvostruki ventil tako da smanjuje pojavu grčeva kod beba.

Canpol babies 59/200 flašica

Canpol babies 59/200 flašica za uzrast 0m+, ima ergonomski oblik.

Silikonska cucla bez BPA. Flašica otporna na toplotu i ekstremne promene temperature

Inovativni dizajn s ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak. Zahvaljujući ergonomskom obliku flašice jednostavna je za držanje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies 59/200 flašica, flašica je otporna na toplotu, takođe smanjuje pojavu stomačne grčeve kod beba, jednostavna je za držanje.

Nip staklena flašica

Nip staklena flašica je zapremine 250ml i napravljena od kvalitetnog borosilikatnog stakla i uskog je grla.

Cucla koja dolazi uz flašicu namenjena je za mleko, tako da se flašica može korisiti od rođenja (0m+).

Nip staklena flašica dolazi sa zanimljivim dezenom mede u dve boje: plavoj i roze.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nip staklena flašica, je odlična i kvalitetna flašica, ima usko grlo, flašica se može koristiti od rođenja, ima zanimljive detalje koje će Vaše mališane oduševiti.

Varalice za bebe

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: avent ultra air 6-18m varalica, elfi rk69-1 classic okrugla silikonska varalica, nip silikonska varalica 5-18m, nuk blue silikonska varalica.

Avent ultra air 6-18m varalica

Avent ultra air 6-18m varalica štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.

Karakteristike Avent ultra air 6-18m varalica:

BPA Free

Bez mirisa i ukusa

Ortodontska i simetrična cucla

Prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni

Dodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko usta, i prati prirodan oblik bebinog lica

Cucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena

Može se sterilisati

Može se prati u mašini za pranje posuđa

Iskustva naših korisnika koji su koritili Avent ultra air 6-18m varalica, super je za bebe, prati razvoj zuba i desni, ne gubi oblik tokom vremena.

Elfi rk69-1 classic okrugla silikonska varalica

Elfi rk69-1 classic okrugla silikonska varalica je okrugla silikonska varalica. BPA free plastika (polipropilen, poliester), silikon.

Može se prati ručno i u mašini za sudove i takođe je pogodna za sve vrste sterilizacije.

Iaskustva naših korisnika koji su koristili Elfi rk69-1 classic okrugla silikonska varalica, varalica je odlična za vaše mališane, laka za održavanje, prati razvoj zuba i ne gubi oblik.

Nip silikonska varalica 5-18m

Nip silikonska varalica 5-18m je anatomskog oblika omogućava pravilan položaj desni, sa rupicama za ventilaciju kože oko usta koje štite osetljivu bebinu kožu.

Veselih boja i dezena.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nip silikonska varalica 5-18m, poseduje rupice za ventilaciju koja štiti bebinu kožu, omogućava pravilan razvoj zuba, laka je za održavanje.

Nuk blue silikonska varalica

Nuk blue silikonska varalica je idealna za vašu bebu budući da anatomski oblik ne remeti bebinu potrebu za sisanjem, a samo držanje varalice pomaže jačanju desni i mišića vilice.

Dolazi u higijenskoj kutiji i pogodna za uzrast 0-6m.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nuk blue silikonska varalica, idealna je za vaše mališane, ima anatomski oblik i jača desni.

Pumpice za izmuzavanje mleka

U ponudi imamo više proizvoda, ali izdvojićemo Vam nekoliko: avent pumpica za izmuzavanje mleka, canpol babies easy start električna pumpa za izmlazanje, chicco električna pumpica za izmlazanje mleka.

Avent pumpica za izmuzavanje mleka

Avent pumpica za izmuzavanje mleka izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice.

Nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka. Pumpica ima mekane jastučice za masažu. Pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicu. U pakovanju sa pumpicom dolazi jedna flašica i cucla. Kompaktna je i lagana.

Jednostavna je za upotrebu i transport, jer ne zauzima puno prostora, kompatibilna sa drugim proizvodima iz asortimana.

Lako se čisti i održava zahvaljujući malom broju delova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Avent pumpica za izmuzavanje mleka, odlična pumpica za izmazanje, lagana je za korišćenje, ima mekane jastučice za masažu.

Canpol babies easy start električna pumpa za izmlazanje

Canpol babies easy start električna pumpa za izmlazanje poseduje tri stepena usisne snage (Natural, Express i Strong).

Tri stepena usisne snage pumpice zadovoljiće potrebe svake mame.

Dok pumpa grudi masira ih pomoću silikonskog jastuka.

Dva načina napajanja (na baterije i putem punjača) omogućavaju istovremeno korišćenje i u kući a i na putovanjima. Na ovaj način efikasno podržava i kontroliše laktaciju, štiti grudi od mlečne stagnacije i pomaže dojenju tokom punoće grudi.

Radi veoma tiho tako da se možete u potpunosti opustiti tokom perioda izmazanja.

Kompatabilna je sa ostalim priborom za hranjenje i skladištenje mleka.

Sa adapterima je kompatabilna sa svim canpol flašicama i priborom za skladištenje mleka.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies easy start električna pumpa za izmlazanje, odlična je za sve mame, brzo i lako izmlazanje mleka, sprečava mastitis, štiti grudi, takođe poseduje i pribor za skladištenje mleka.

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka

Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka omogućava majkama da svoje dragoceno mleko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu.

Pumpica je kompaktna i ne zauzima puno prostora, pa je samim tim laka za transportovanje i skladištenje kada nije u upotrebi. Lako se pere i održava. Pumpica je kompatibilna sa svim Chicco NaturalFeeling flašicama. Pritiskanjem dugmeta i korišćenjem ventila za podešavanje protoka možete odabrati nivo koji najbolje odgovara vašim potrebama. Automatski se čuva nivo koji ste podesili prilikom poslednjeg korišćenja i memoriše se za sledeću upotrebu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka, udobna pumpica, izmlazuje mleko lako i jednostavno, odgovara grudima svih veličina, bez muke se uzmazajte i uživajte.

Pribor za ishranu

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bigbamboo kosmonaut činija od bambusa, canpol babies 2/477 set za hranjenje, canpol babies 4/412 činija, canpol babies činija sa poklopcem + escajg, disney frozen kutija za obroke, lorelli set kašika i činija.

Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa

Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa je praktična okrugla činija, fina obrada, sigurne ivice.

70% biljnog materijala – bambus vlakna, kukuruzni prah i vlakna drveta.

Činija odgovara potrebnim količinama hrane za bebe i decu, pogodna za pranje u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici).

Nije pogodna za korišćenje u mikrotalasnoj pećnici.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bigbamboo kosmonaut činija od bambusa, je praktična za decu, ima sigurne ivice.

Canpol babies 2/477 set za hranjenje

Canpol babies 2/477 set za hranjenje za decu uzrasta od 0m+, različitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka.

Pogodna za prva hranjenja i male obroke. Osnova, koja onemogućava prosipanje hrane, čini činiju stabilnom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies 2/477 set za hranjenje, odlične su i praktične za decu, sa veselim dezenima koje će eatveseliti vaše mališane.

Canpol babies 4/412 činija

Canpol babies 4/412 činija za decu uzrasta od 0m+, različitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka.

Pogodna za prva hranjenja i male obroke, osnova, koja onemogućava prosipanje hrane, čini činiju stabilnom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies 4/412 činija, odlična za manje obroke, onemogućava prosipanje hrane što je idealno za vaše mališane.

Canpol babies činija sa poklopcem + escajg

Canpol babies činija sa poklopcem + escajg za decu uzrasta od 6m+, različitih boja koje će zaokupiti pažnju vašeg deteta tokom obroka.

Pogodna za prva hranjenja i male obroke.

Osnova koja onemogućava prosipanje hrane, čini činiju stabilnom.

Poseduje i neklizeće dno.

Može se prati u mašini za sudove.

U pakovanju se nalazi jedna činija sa poklopcem i pribor za hranjenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Canpol babies činija sa poklopcem + escajg, omogućava hranjenje stabilno i bez prosipanja, sa različitim veselim bojama.

Disney frozen kutija za obroke

Disney frozen kutija za obroke je plastična kutija za obrok sa Disney dekorima.

U sebi sadrži dve odvojive kutije sa poklopcima i plastičnu viljuškicu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Disney frozen kutija za obroke, odlična za manje obroke, sa zanimljivim dezenom koji će oduševiti mališane.

Lorelli set kašika i činija

Lorelli set kašika i činija za decu uzrasta od 6m+, dizajnirano tako da može da stane u svaku torbu ili tašnu za putovanje.

Poklopac ne dozvoljava da se hrana prospe. Mogu se prati u mašini za pranje posuđa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lorelli set kašika i činija, praktična i idealna da stane u torbu, odlična za decu, može se prati u mašini za sudove.

Kupke za bebe

U ponudi imamo više vrsta, ali ćemo izdvojiti nekoliko: becollino kupka, becutan penušava kupka, kosili ultra sensitive plava kupka, uriage xemose uljana kupka.

Becollino kupka

Becollino kupka blaga formula sa postojanom i obilnom penom, dizajnirana sa specijalnom formulacijom bez suza i namenjena održavanju svakodnevne higijene beba.

Sadrži blage površinski aktivne materije – gliceril oleat, koji čisti i obnavlja prirodne lipide kože, a prirodno se nalazi u koži tek rođenih beba. Ekstrakt nevena, neguje, obnavlja i umiruje kožu beba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Becollino kupka, čisti i osvežava bebinu kožu, odlična za vaše mališane i sigurna je za njihovu kožu.

Becutan penušava kupka

Becutan je baby kupka temeljno čisti i hrani kožu, ne iritira i ne izazva suze.

Razvijena je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima i ima prilagođenu pH vrednost. Klinički testiran. Preporučuje se za negu osetljive kože svih uzrasta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Becutan penušava kupka, za osetljivu kožu vaše bebe, neguje i čisti, nežan je prema koži.

Kosili ultra sensitive plava kupka

Kosili ultra sensitive plava kupka sadrži blage površinski aktivne materije.

Namenjena je održavanju svakodnevne higijene beba.

Kosili baby kupka stvara postojanu i obilnu penu i zahvaljujući blagim površinskim materijama nežno, ali efikasno čisti kožu, bez isušivanja.

Iskustva naših korisnika koji su koristiti Kosili ultra sensitive plava kupka, odlična za bebe, neguje i čisti kožu, nežna i ne izaziva alergiju.

Uriage xemose uljana kupka

Uriage xemose uljana kupka za suvu i vrlo suvu kožu sklonu atopiji. Bez mirisa i konzervansa. Hipoalergeno ulje. Nekomedogeno. Testirano na koži sklonoj atopiji.

Dermatološko ulje za kupanje prilagođeno suvoj i vrlo suvoj koži i koži sklonoj atopiji. Nežno čisti, umiruje kožu i uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba, obnavlja kožnu barijeru i ostavlja zaštitni sloj na koži kako bi se umanjio isušujući efekat tvrde vode. Prikladno je za suvu, grubu i ljupastu kožu lica i tela kod beba, dece, odraslih i starijih. Ultra emolijentna i bogata tekstura vraća koži osećaj prijatnosti. Prikladno za korišćenje u fazi upale kože! Kliničko ispitivanje pod dermatološkim nadzorom na 30. dece s atopijskim dermatitisom: smanjenje suvoće kože 54%, smanjenje grube kože 57%, smanjenje ljuspanja kože 53%, povećanje podatnosti kože 29%.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Uriage xemose uljana kupka, ulje za bebe je idealno za negu kože, za suvu kožu, mogu da koriste i odrasli, takođe se preporučuje da se koristi i u fazi upale kože.

Kreme za bebe

U ponudi imao više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: babygal dečija vitaminska krema, becutan dečija krema, kosili ultra sensitive plava krema za bebe, mustela zaštitna vitaminska krema, sebamed baby extra soft krema, sudocrem krem za zaštitu kože.

Babygal dečija vitaminska krema

Babygal dečija vitaminska krema je vitaminska krema sadrži hipoalergijski lanolin. Obogaćena vitaminima.

Za svakodnevnu negu i zaštitu nežne dečije kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Babygal dečija vitaminska krema, obogaćena krema, odlična za vaše mališane, omekšava bebinu kožu.

Becutan dečija krema

Becutan dečija krema njegov je sastav u celosti prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože. Priklаdаn je zа negu suve i osetljive kože kod svih uzrаstа.

Imа pH vrednost prilаgođenu koži, lako se upija, a zahvaljujući svojoj jedinstvenoj blagoj formulaciji, može se nanositi više puta, a da pri tom ne dođe do prezasićenosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Becutan dečija krema, za osetljivu bebinu kožu, odlična je i pomaže.

Kosili ultra sensitive plava krema za bebe

Kosili ultra sensitive plava krema za bebe sa dodatkom ulja makadamije je pogodna za svakodnevnu negu osetljive kože dece i odraslih. Sadrži visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance koje obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela. Sastav je u celini prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože.

Karakteristike kosili ultra sensitive krema za bebe:

Intenzivno neguje i štiti kožu beba

Sprečava nastajanje ojeda ispod pelena

Ubrzava zarastanje površinskih oštećenja kože

Lako se razmazuje i brzo se upija

Ima pH vrednost prilagođenu koži

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kosili ultra sensitive plava krema za bebe, idelana krema za vaše najmlađe, brzo upija, štiti kožu i omekšava je, prilagođena je koži.

Mustela zaštitna vitaminska krema

Mustela zaštitna vitaminska krema je idealna za umirenje i sprečavanje pelenskog osipa.

Delovanje:

Štiti kožu od iritacija (urin, feces, trenje) zahvaljujući efektu barijerne zaštite

Sadrži kaprilil glikol koji sprečava razvoj bakterija.

Vitamin B5 i karite maslac umiruju kožu i čine je mekom.

Vitamin F pruža trenutno olakšanje ako je već prisutan pelenskog osipa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Mustela zaštitna vitaminska krema, odlična je u sprečavanju pelenskog osipa, čini kožu mekom i neguje je, lako se nanosi.

Sebamed baby extra soft krema

Sebamed baby extra soft krema je intenzivna nega i zaštita osetljive dečije kože. Posebna preporuka za negu u oblastima prevoja (lakta, kolena, prepona). Preporuka za negu lica i tela naročito tokom zimskih meseci.

Delovanje:

Pantenol pomaže regeneraciju kože

Vitamin E štiti kožu od štetnih uticaja okoline

Biljni ekstrakt kamilice smiruje iritiranu kožu naročito u područjima kontakata sa ekskretima

Alantoin čini kožu mekom i glatkom 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sebamed baby extra soft krema, idelana je za oštećenu i iritiranu kožu, smiruje je i čini kožu mekom i glatkom.

Sudocrem krem za zaštitu kože

Sudocrem krem za zaštitu kože za svakodnevnu zaštitu kože prekrivene pelenama izložene iritantnim materijama stolice i mokraće.

Preporučuje se:

za ublažavanje simptoma ujeda komaraca

nega kože u slučaju blagih opekotina (napr. opekotina od sunca)

nega bubuljičavog dela kože (tretman bubuljičave kože)

nega ogrebotina na koži

nega posle brijanja i depilacije

nega kože prekrivene ekcemom

nega dekubitusa

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sudocrem krem za zaštitu kože, krema je odlična za sve, pogotovu za iritiranu kožu, deluje efikasno mogu je i odrasli koristiti.

Brend: AKUKU
Karakteristike:Lančić za lažu poseduje elastični prsten za lako kačenje na lažu.Lančić poseduje i široku štipaljku za lakše kačenje lančića za lažu.*Lančić za lažu je dostupan u različitim bojama i dezenima:  žuta – lav, zelena - žaba, plava – zebra, ljubičasta - slon.Napomena:Prilikom poručiva..
220,00 RSD
* Adaptirana formula za bebe bez kazeina, namenjena za ishranu novorodjencadi i odojcadi do navrsenih 6 meseci* Hidrolizovani proteini surutke se lako vare i efikasni su u ublažavanju kolika,* Niski nivoi laktoze takođe olakšavaju varenje i tako smanjuju nelagodnost u trbuhu, nadutost i grčeve*..
1.390,09 RSD
* Adaptirana formula za bebe bez kazeina, namenjena za ishranu novorodjencadi i odojcadi do navrsenih 6 meseci* Hidrolizovani proteini surutke se lako vare i efikasni su u ublažavanju kolika,* Niski nivoi laktoze takođe olakšavaju varenje i tako smanjuju nelagodnost u trbuhu, nad..
1.390,09 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 699 (47 strana)