Adonis Apoteka
Korpa

AGU (Advanced Growing Up)

Četkica koja će naučiti dete pravilnom pranju zuba. AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i inspirativnim, dok ga praktičan i udoban..
11.999,00 RSD
Kombinacija svih potrebnih funkcija za pripremu zdravih obroka. AGU elektični ketler 6u1 kombinuje sve operacije koje su potrebne za pripremu zdravih obroka za bebe. Ovaj sveobuhvatni proizvod kombinuje nekoliko korisnih funkcija: grejanje vode za pripremu mlečne formule, zagrevanje hrane za b..
11.499,00 RSD
Kompaktni model aparata za pripremu hrane. Kompaktan i prilagodljiv, AGU mini aparat za pripremu hrane 3 u 1 uklapa se u svaku kuhinju i obaviće sve ključne zadatke vezane za kuvanje zdrave i ukusne hrane za najmlađe...i još ponešto. Ima funkcije kuvanja na pari, blendiranja i sterilizacije fl..
15.999,00 RSD
Laka priprema zdrave hrane. AGU Aparat za pripremu hrane 5 u 1 je odličan uređaj za pripremu zdrave hrane po svačijem ukusu. Kombinuje 5 funkcija - sterilizacija, zagrevanje hrane za bebe, održavanje temperature hrane, blendiranje i kuvanje na pari. Praktičan i kompaktan, AGU Octopy aparat za ..
19.999,00 RSD
Čuvar zdravlja vaše bebe.Sterilizator za varalice AGU Fay čuva zdravlje vaše bebe: uređaj uklanja 99.9% klica, bakterija i virusa sa površine varalice i cucle za 59 sekundi. Možete dezinfikovati varalice uvek i svuda: uređaj može biti prikačen za torbu za pelene, kolica ili ranac praktičnim kaišem, ..
5.999,00 RSD
AGU Sunny lampa potpuno kontrolisan sistem koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Upotreba AGU smart lampe sa prirodnom svetlošću obezbeđuje lako buđenje i uspavljivanje za bebe, decu i odrasle. AGU sunčana lampa proizvodi toplu svetlost koja odgovara prirodnoj sunčevoj svetlosti, al..
19.499,00 RSD
Ovaj uređaj čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Uređaj se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je jedan od najvažnijih zadataka tokom prvog meseca života bebe. B..
14.499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)