Adonis Apoteka
Korpa

Anemija

Anemija (malokrvnost) se javlja kod osoba koje nemaju dovoljno crvenih krvnih zrnaca koja pomažu da se kiseonik tranposrtuje od pluća do tkiva, a ugljen-dioksid u suprotnom smeru. Anemija se takođe povezuje sa niskim hemoglobinom.

Kada neka osoba boluje od anemije, za nju obično kažemo da je anemična. Biti anemičan obično vuče sa sobom simptome umora, iscrpljenosti, hladnoće i blede kože. Sve ovo se javlja zato što vaši organi ne primaju dovoljno kiseonika kako bi mogli da obavljaju svoj posao.

Kod nas možete pronaći preparate za anemiju to su: kapsule za anemiju, šumeće tablete za anemiju, kesice u prahu za anemiju, sirupi za decu za anemiju.

Kapsule za anemiju

U našoj ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko to su: sideral kapsule za anemiju, vitabiotics feroglobin forte kapsule za anemiju, globifer forte tablete za anemiju.

Sideral kapsule za anemiju

Sideral kapsule su pomoćno lekovito sredstvo, namenje su za lečenje anemije koja je posledica nedostatka gvožđa. Sideral je namenjen tretmanu nedostatka gvožđa, sa formulom posebno namenjenom za period trudnoće. Namenjen je isključivo starijim osobama.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sideral kapsule za anemiju, uspešno pomaže u lečenju anemije, korisnici koji su koristi ovaj lek se osećaju mnogo bolje i deluje brzo.

Vitabiotics feroglobin forte kapsule za anemiju

Vitabiotics feroglobin forte kapsule su namenjene za potrebe kod anemija različitog porekla (žene pre i posle trudnoće, tokom dojenja, redovnih menstrualnih ciklusa, kod adolescenata, sportista, osobe koje pate od hroničnih bolesti, bubrežnih bolesti, autoimunih oboljenja i hroničnih infekcija, onkološki pacijenti, stare osobe, osobe na veganskom i vegetarijanskom režimu ishrane). Namenjen je za odrasle i decu stariju od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vitabiotics feroglobin forte kapsule, znatno utiče na povećanje gvožđa u organizmu, smanjuje umor i iscrpljenost, lek efikasan i pomaže u lečenju anemije.

Globifer forte tablete za anemiju

Globifer forte tablete pomaže u stanjima malokrvnosti, tj kod nedostataka gvožđa u organizmu. Ovo stanje može nastati usled povećanog gubitka krvi (povrede, operacije, porođaj, obilna krvarenja, razni bolesti) ili nedovoljnog unosa, neadekvatnog iskorišćenja gvožđa u organizmu. Unosom Globifer forte tablete smanjuju se simptomi nedostatka gvožđa, kakvi su: slabost, umor, vrtoglavica, bledilo, opadanje kose. Namenjen je starijim osobama.

Iskutsva naših korisnika koji su koristili Globifer forte tablete, glavobolje su brzo prošle, uspešno deluje, nema više slabosti u umora, povećava gvožđe u organizmu.

Šumeće tablete za anemiju

U našoj ponudi imamo više vrsta šumećih tableta, ali ćemo Vam izdvojiti jedne koje su se pokazale kao najbolje to su, biofar gvožđe i folna kiselina šumeće tablete za anemiju.

Biofar gvožđe i folna kiselina šumeće tablete

Šumeće tablete je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 14 mg gvožđa u obliku bisglicinata koji ima bolju iskoristljivost i gastričnu podnošljivost u odnosu na neorganski oblik gvožđa. Gvožđe i folna kiselina imaju važnu ulogu u formiranju crvenih krvnih zrnaca. Vitamin C olakšava resorpciju gvožđa i pomaže njegovu ugradnju u hemoglobin. Namenje je za starije osobe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biofar gvožđe i folna kiselina šumeće tablete, odličan je, poboljšavaju hemoglobin, smanjuju umor i iscrpljenost.

Kesice u prahu za anemiju

U našoj ponudi imamo više proizvoda kesica u prahu za anemiju, ali ćemo Vam izvodjiti par, to su: bgb esi ferrolin c kesice u prahu, ferifolik direct kesice u prahu, gvožđe direkt kesice u prahu.

Bgb esi ferrolin c kesice u prahu za anemiju

Bgb esi ferrolin c kesice u prahu je dijetetski proizvod koji sadrži gvožđe, vitamin C i folnu kiselinu. Koristi se kao dopuna ishrani u slučaju nedostatka gvožđa u organizmu, koji može biti prouzrokovan hroničnim umorom, stresom, intenzivnim fizičkim aktivnostima, trudnoćom i dojenjem, kao i obilnim menstrualnim krvarenjem. Po sastavu je kombinacija organski vezanog gvožđa, vitamina C, folne kiseline i ekstrakta acerole. Za razliku od drugih dijetetskih preparata gvožđa, Ferrolin C pocket drink sadrži prirodni organski kompleks - gvožđe L-pidolat, koji obezbeđuje visoku bioraspoloživost, laku svarljivost i potpunu resorpciju. Namenjen je za starije osobe.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi ferrolin c kesice u prahu, je odličan proizvod, brzo deluje, ne izaziva mučnine ni digestivne tegobe.

Ferifolik direct kesice u prahu za anemiju

Ferifolik direct kesice u prahu preporučuje se kod anemija uzrokovanih nedostatkom gvožđa i/ili folne kiseline. Ferifolik Direct, prašak za direktnu primenu, obezbeđuje gvožđe neophodno za stvaranje hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca, smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti, doprinosi adekvatnom transportu kiseonika u organizmu i pravilnom funkcionisanju imunskog sistema. Ovaj oblik gvožđa idealno prati savremeni tempo života i omogućava brzu, jednostavnu i komfornu nadoknadu u svakoj prilici. Namenjen je za odrasle i za decu stariju od 12 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ferifolik direct kesice u prahu, proizvod je jako prijatnog ukusa, obogaćen aromom šumskog voća, uspešno leči anemiju, smanjuje umor i deluje brzo.

Gvožđe direkt kesice u prahu za anemiju

Gvožđe direkt kesice u prahu se preporučuje osobama kod kojih postoji povećana potreba za gvožđem, folnom kiselinom i vitaminima B12 i C, ženama u reproduktivnom periodu, trudnicama, dojiljama, osobama koje upražnjavaju povećanu fizičku aktivnost, mladima tokom intenzivnog rasta i razvoja, usled nedovoljnog unošenja ovih komponenata hranom ili usled smanjenog unosa tokom redukcionih dijeta. Namenjen je za odrasle, a mogu koristiti i deca starija od 6 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gvožđe direkt kesice u prahu obezbeđuje normalan transport kiseonika u telu, pomaže u razvoju vaših mališana, prijatnog je ukusa.

Sirupi za decu za anemiju

U našoj ponudi imamo više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti par, to su: sanostol sa gvožđem sirup i vitabiotics feroglobin b12 sirup.

Sanostol sa gvožđem sirup za decu za anemiju

Sanostol sa gvožđem sirup koristi se kao dodatak ishrani u slučaju nedovoljnog unosa vitamina i minerala, pojačanim potrebama za ovim nutrijentima u periodu intenzivnog rasta i razvoja,kao i u slučaju blagih simptoma sideropenične anemije (nedostatka gvožđa). Namenjen je deci starijoj od 6 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sanostol sa gvožđem sirup, deci je pomoglo, uspešno poboljšava imunitet, takođe i apetit, deluje brzo i efikasno.

Vitabiotics feroglobin b12 sirup za decu za anemiju

Vitabiotics feroglobin b12 sirup je dijetetski proizvod koji predstavlja jedinstvenu formulu gvožđa za regulaciju krvne slike, očuvanje zdravlja, povećanje vitalnosti i otpornosti organizma. Feroglobin sirup je namenjen deci i osobama sa otežanim gutanjem. Dodatno je obogaćen vitaminom C, medom i sladom, tako da pomaže sazrevanju krvi i ostalih tkiva. Namenjen je za decu od 1 do 12 godina, takođe ga mogu koristiti i stariji.

Iskustva naših korisnika koji su koristili vitabiotics feroglobin b12 sirup, poboljšava krvnu sliku, deca odlično podnose, ima prijatan ukus i ne izaziva mučninu.

Amazonska acerola kapsule sadrze ekstarkt Acerole – voća koje je najbogatije prirodnim vitaminom C odlične bioraspoloživosti.Delovanje:Vitamin C:-štiti ćelije od oksidativnog stresa;-doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema;-normalno formiranju kolagena koji je potreban za normalnu funkciju ..
515,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Gvožđe(u obliku gvožđe (II) glukonata), vitamin C.Indikacije:-  Kod povećanih potreba za gvožđem (trudnoća, dojenje, pubertet)-  Kod nedostatka gvožđa koji nastaje kao posledica nedovoljnog unosa hranom, smanjene resorpcije ili povećanog gubitka (kod žena tokom menstrualnog krvarenj..
790,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav i delovanje:-Gvožđe i folna kiselina pomažu fiziološke procese formiranja krvnih ćelija i hemoglobina. Gvožđe se nalazi u obliku organskog kompleksa gvožđa, fero pidolat, prirodnog porekla, koji karakteriše visoka bioraspoloživost i povišena resorpcija (iskorišćavanje) . Iskoristivost je čak ..
820,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav:-Gvožđe 14mg-Folna kiselina 200mcg-B1 1.4mg B2 1.6mg-B6 2mg-B12 1mcg-Vit C 60mgDelovanje:-Gvožđe i folna kiselina imaju važnu ulogu u formiranju crvenih krvnih zrnaca.-Vitamin C olakšava resorpciju gvožđa i pomaže njegovu ugradnju u hemoglobin.-B12 olaksava upotrebu folne kiseline.Način upotr..
290,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva i klinički je dokazano da poseduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.Indikacije:Doprinosi..
6.200,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Formula koja u jednoj tableti obezbeđuje 1000 µg vitamina B12. Indikacije: Namenjena je za prevenciju razvoja deficita ali i tretman već postojećeg nedostatka vitamina B12.Dodatno, formula je posebno pogodna za vegane, vegetarijance i osobe koje ishranom ne mogu da unesu adekvatne količi..
1.300,00 RSD 1.625,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:Aktivni sastojci:-Niacin (nikotinamid) -Pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat) -Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) -Vitamin B2 (riboflavin) -Vitamin B1 (tiamin-mononitrat) -Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) -Vitamin B12 (cijanokobalamin)-Biotin (D-biotin)Mešavina povrća ..
2.050,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:-Gvožđe (u obliku gvožđe (III)-pirofosfata)-Folna kiselina-Vitamin C-Vitamin B6-Vitamin B12*Proizvod je jako prijatnog ukusa, obogaćen aromom šumskog voća. Ne sadrži šećer, kao zaslađivači su korišćeni: sorbitol, sukraloza i acesulfam K, pa ga mogu bezbedno koristiti i dijabetičari.Indikacije..
1.080,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:    -gvožđe (gvožđe (III)-pirofosfat)    -cink (cink-oksid)    -med*Dodatak meda u FeriMed eliksiru, doprinosi jačanju imuniteta i odbrambenih sposobnosti organizma, i daje mu veoma prijatan ukus.Indikacije: Namenjen je deci od prve godine života.  &nbs..
690,00 RSD
Brend: MEDICODOMUS
Sastav:-Vitamin C               80mg-Gvožđe bisglicinat  20mg-Cink-oksid           9.60mg-Vitamin B6               2mg-Bakar bisglicinat       2mg-Vitamin B2  &..
690,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav:Gvožđe (gvožđe (III) – pirofosfat) 30 mgVitamin C (L – askorbinska kiselina) 60 mgIndikacije:FerriMore Forte kapsule su namenjene nadoknadi gvožđa kod sideropenijske anemije različitog porekla.Delovanje:Preparat sadrži gvožđe i vitamin C.Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrn..
2.185,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav: Gvožđe-pirofosfat, vitamin C, zgušnjivač - modifikovani kukuruzni skrob; kukuruzni skrob; emulgator - suncokretovlecitin; kapsula - želatin; sredstvo protiv zgrudvavanja - magnezijum stearat; boja - titanijum oksidIndikacije: Prevencija i tretman anemije usled deficita gvožđa.Delovanje:..
1.220,55 RSD
Brend: PHARMALIFE
Sastav: Demineralizovana voda, livadski med, koncentrisani sok borovnice, suvi ekstrakt cveta kamilice (Matricaria recutita) titriran i standardizovan na 3% apigenina, gvožđe, cink-glukonat helat, suvi ekstrakt acerole (Malpighia glabra) titriran na 25% vitamina C, konzervans: kalijum-sorbat, v..
1.035,00 RSD
Sastav:Vodeni biljni ekstrakti (54 %): šargarepa, kopriva, spanać, pirevina, komorač, smeđa alga, hibiskus. Mešavina voćnih koncentrata (29,4%): kruška, grožđe, crna ribizla, kupina, višnja, pomorandža, cvekla, limun, rogač, jabuka. Ostali sastojci: med, vodeni ekstrakt šipurka, ekstrakt pšeničnih k..
1.656,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Delovanje:Folna kiselina je neophodan vitamin B grupe za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj emb..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 37 (3 strana)