Adonis Apoteka
Korpa

ABELA PHARM

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Afrička šljiva forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Indikacije:Herbiko Afrička šljiva Forte je dodatak ishrani koji može doprineti održavanju normalne seksualne funkcije i libida muškarca, kao i održavanju normalnog funkcionisanja prostate ..
1.440,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ulje pšeničnih klica, meki ekstrakt kore afričke šljive, antioksidans: alfa-tokoferol.Indikacije:Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos:-Normalnoj i jačoj potenciji-Normalnoj funkciji prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ekstraktu kore drveta Afričke šljive,čije su aktivne komponente : terpeni, n-dokozanol i beta-sitosterolIndikacije:Preporučuje se kod:      -Impotencije i muške neplodnosti    -Dobroćudne hiperplazije prostate (uvećanja prostate)    -Prostatitisa (upale..
1.315,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. -Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova..
1.665,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.-Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova ..
2.300,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Lactobacillus rhamnosus GG, suncokretovo ulje, antioksidans:vitamin E.Indikacije: -za sprečavanje i smirivanje grčeva, gasova i nadimanja-za sprečavanje i tretman dijareje-tokom uzimanja antibiotika-kod Clostridium difficile infekcije-za smanjenje funkcionalnog bola u stomaku*Probiotske ..
1.236,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Lactobacillus rhamnosus GG, vitamin D3, cink citrat, suncokretovo ulje, antioksidans: vitamin E.Indikacije:-kod novorođenčadi, odojčadi i dece za regulaciju crevne mikroflore-za sprečavanje i tretman alergija i atopijskog dermatitisa-za jačanje imuniteta-za smanjenje težine i samog trajanja d..
1.310,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Posebna formulacija koja  u jednoj tableti obezbedjuje 800 µg 5-metiltetrahidrofolata, aktivnog oblika folne kiseline koji obezbeđuje maksimalnu iskoristljivost i biološku raspoloživost u organizmu.Indikacije:-Žene u periodu trudnoće i laktacije-Žene koje planiraju trudnoću, posebno ako ..
2.450,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.Indikacije:Preporučuje kod:-Dijabetesa melitusa-Dijabetesne polineuropatije-Oštećenja nerava različitog porekla-Gojaznosti i metaboličkog sindroma-Oboljenja srca i krvnih sudova-Antioksidativna zaštita od starenja Delovanje:-Alfa lipoins..
1.765,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti obezbeđuje 6mg beta-karotena, prekursora (provitamin) vitamina A koji je neophodan za održavanje normalnog čula vida, zaštitu i zdravlje kože i sluzokože i normalnu imunološku funkciju.Indikacije:Preporučuje se kod:-Za zaštitu kože od UV zračenja-Kod ..
1.410,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Predstavlja formulu koja u jednoj tableti sadrži 400 mg kalcijuma i 1000 IU vitamina D3 i obezbeđuje njihov sinergistički efekat koji doprinosi normalnoj gustini i strukturi kostiju, pravilnoj funkciji mišića, kardiovaskularnog i imunološkog sistema.Indikacije:Preporučuje se kod:-Kod osteopen..
1.490,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:10 mg cink-citrata i 55µg L-selenometionina.Indikacije: - Doprinosi jačanju imunog sistema       - Doprinosi antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji      - Doprinosi normalnoj produkciji testosterona   - Doprinosi normalnoj plodnosti i reprod..
1.765,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 10mg cink-citrata.Delovanje:-Cink je mineral od esencijalnog značaja za organizam. Nakon gvožđa, cink je drugi najprisutniji mineral u tragovima u telu i gotovo se nalazi u svakoj ćeliji. Najviše cinka prisutno je u koži, ali i kostima i zubima.U organizmu učestvuje u vel..
1.135,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedinstvena i patentirana formulacija koja u jednoj kapsuli obezbeđuje 25mg gvožđa u proteinskoj formulaciji koja omogućuje da deluje bez mogućnosti javljanja opstipacije, smanjuje iritaciju creva i klinički je dokazano da poseduje dva puta bolju apsorpciju gvožđe-sulfata.Indikacije:Doprinosi..
6.200,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Kvascom obogaćen hrom 200 µg.Indikacije:- Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi- Doprinosi normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina - Doprinosi regulaciji apetita- Doprinosi pravilnom energetskom metabolizmuDelovanje:BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, ob..
1.280,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 103 (7 strana)