Adonis Apoteka
Korpa

ABELA PHARM

Brend: ABELA PHARM
Sastav:Afrička šljiva forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Indikacije:Herbiko Afrička šljiva Forte je dodatak ishrani koji može doprineti održavanju normalne seksualne funkcije i libida muškarca, kao i održavanju normalnog funkcionisanja prostate ..
1.150,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ulje pšeničnih klica, meki ekstrakt kore afričke šljive, antioksidans: alfa-tokoferol.Indikacije:Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos:-Normalnoj i jačoj potenciji-Normalnoj funkciji prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ekstraktu kore drveta Afričke šljive,čije su aktivne komponente : terpeni, n-dokozanol i beta-sitosterolIndikacije:Preporučuje se kod:      -Impotencije i muške neplodnosti    -Dobroćudne hiperplazije prostate (uvećanja prostate)    -Prostatitisa (upale..
980,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. -Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova..
935,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:-Monakolin K-Vitamin K2-MK7Indikacije:-Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze.-Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova ..
1.835,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Lactobacillus rhamnosus GG, suncokretovo ulje, antioksidans:vitamin E.Indikacije: -za sprečavanje i smirivanje grčeva, gasova i nadimanja-za sprečavanje i tretman dijareje-tokom uzimanja antibiotika-kod Clostridium difficile infekcije-za smanjenje funkcionalnog bola u stomaku*Probiotske ..
940,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Lactobacillus rhamnosus GG, vitamin D3, cink citrat, suncokretovo ulje, antioksidans: vitamin E.Indikacije:-kod novorođenčadi, odojčadi i dece za regulaciju crevne mikroflore-za sprečavanje i tretman alergija i atopijskog dermatitisa-za jačanje imuniteta-za smanjenje težine i samog trajanja d..
936,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.Indikacije:Preporučuje kod:-Dijabetesa melitusa-Dijabetesne polineuropatije-Oštećenja nerava različitog porekla-Gojaznosti i metaboličkog sindroma-Oboljenja srca i krvnih sudova-Antioksidativna zaštita od starenja Delovanje:-Alfa lipoins..
1.420,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:10 mg cink-citrata i 55µg L-selenometionina.Indikacije: - Doprinosi jačanju imunog sistema       - Doprinosi antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji      - Doprinosi normalnoj produkciji testosterona   - Doprinosi normalnoj plodnosti i reprod..
1.640,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 10mg cink-citrata.Delovanje:-Cink je mineral od esencijalnog značaja za organizam. Nakon gvožđa, cink je drugi najprisutniji mineral u tragovima u telu i gotovo se nalazi u svakoj ćeliji. Najviše cinka prisutno je u koži, ali i kostima i zubima.U organizmu učestvuje u vel..
995,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Kvascom obogaćen hrom 200 µg.Indikacije:- Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi- Doprinosi normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina - Doprinosi regulaciji apetita- Doprinosi pravilnom energetskom metabolizmuDelovanje:BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, ob..
990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 105 (7 strana)