Adonis Apoteka
Korpa

ABELA PHARM

Brend: ABELA PHARM
ACTIVE B Complex kapsule sa folatom PreporucujU se kod nedostatka vitamina B, hronicnog umora, iscrpljenosti, problema u funkcionisanju nervnog sistema, oslabljenog imuniteta, malokrvnosti, suve i problematicne koze, disbalansa metabolizma hormona i vitamina. Sadrzi kompleks B vitamina (vitami..
555,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Pored pozitivnih uticaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive, dodatan pozitivan uticaj na zdravlje muškaraca i „dobar osećaj“ ostvaruje upravo dodatak SAMe. SAMe utiče na sintezu neurotr..
990,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva u kapima. Još jača i potentnija, praktičnija za primenu, komfornija za poneti.Već poznato dejstvo Afričke šljive pojačano je 7 x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore afričke šljive u sastavu se nalazi i ulje pšeničnih klica i vitamin E. Namenjena je kao podrška..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
AFRIČKA ŠLJIVA je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprečava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou. Afrička Šljiva na taj način pomaže da se:Postigne erekcijaOdrži erekcijaPojača želja za seksomZahvaljujući visokom p..
870,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata.Vitamin K2-MK7 u Arteroprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja ..
870,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u Arteroprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja..
1.620,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Probiotske kapi BebiCol sa cinkom se preporučuju već od prvog dana života.Delovanje:BebiCol sa cinkom sadrži najbolje ispitanu probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG u dokazano efikasnoj dozi od 10 milijardi, a takođe sadrže vitamin D3 i cink koji pomažu da se ojača imunitet i poveća odbrana ..
936,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života.Delovanje:BebiCol forte probiotske kapi sadrže Lactobacilus rhamnosus GG, najbolje ispitan probiotik na svetu. Probiotska kultura kapi ima sposobnost da preživi stomačne kiseline i žuč, veže se za creva i ..
890,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Posebna formulacija koja obezbedjuje 10mg cinka u jednoj tableti. BiVits Cink sadrži organski cink-citrat, oblik koji obezbedjuje bolju apsorpciju i  raspoloživost cinka u organizma.BiVits Cink doprinosi:Zaštiti i jačanju imunog sistemaZdravlju kose, kože i noktijuNormalnoj produkciji test..
1.057,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Cink Selen je dijetetski proizvod koji obezbeđuje snažan sinergistički efekat cinka i selena u jednoj tableti. BiVits Cink Selen sadrži organske oblike minerala koji obezbeđuju bolju apsorpciju i iskoristljivost minerala u organizmu.BiVits Cink Selen se preporučuje:- Za jačanje imuniteta;- Za..
1.640,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbeđuje 200 mikrograma hroma. Organski oblik hroma iz kvasca obogaćenog hromom obezbeđuje bolju apsorpciju i biološku raspoloživost minerala u organizmu. Jedna od najvažnijih uloga hroma u organizmu je regulacija nivoa glukoze u krvi.BiVits..
1.075,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuje optimalnu dnevnu dozu selena. Jedna tableta BiVits Selena obezbedjuje 55 mikrograma organskog oblika L-selenometionina što predstavlja 100% nutritivne referente vrednosti za unos selena. Organski oblik selena obezbedjuje bolju apsorpciju i iskoris..
1.185,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits B complex je dijetetski proizvod koji objedinjuje vitamine B grupe i omogućava nadoknadu celog kompleksa u jednoj tableti. BiVits B complex sadrži aktivan oblik folne kiseline, koji doprinosi boljoj iskoristljivosti proizvoda. Kompleks doprinosi normalnoj psihološkoj i nervnoj funkciji, ..
1.075,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Vitamin C 1000 acerola je dijetetski suplement koji obezbeđuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbeđuje snažan antioksidativni efekat. Ekstrakt Acerole osim vitamina C sadrži i druga bioaktivn..
1.425,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Posebna formulacija koja obezbedjuje 500 mg Vitamina C i ekstrakt acerole koji predstavlja prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C obezbedjuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.Doprinosi:Jačanju imunitetaBržem oporavku nakon infekcijeNormalnoj produkciji ..
1.075,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 96 (7 strana)