Adonis Apoteka
Korpa

Intimna higijena

Intimna higijena žena je veoma važna za očuvanje balansa vaginalne flore. Žene su osetljivije i podložnije raznim infekcijama i zbog toga je pravilna intimna higijena važna za očuvanje mikrobiološkog balansa i održanje dobrog vaginalnog zdravlja.

Kod nas možete naći sve za intimnu higijenu, uključujući higijenske uloške. U ponudi imamo: gelove za intimnu higijenu, vaginalne kapsule, losione za intimnu higijenu, higijenske uloške.

Gelovi za intimnu higijenu

U ponudi imamo više vrsta proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: biota intima gel za intimnu negu, lactacyd ocean fresh gel za intimnu higijenu, saforelle intimni gel, uriage gyn phy gel za intimnu higijenu.

Biota intima gel za intimnu negu

Biota intima je gel koji nežno čisti intimnu regiju. Namenjen je tokom lečenja vaginalnih infekcija, ženama u menopauzi, u trudnoći i tokom dojenja, kod devojčica i adolescentkinja, za svakodnevnu upotreba u cilju održavanja čiste i zdrave intimne zone.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biota intima gel za intimnu negu, odličan gel, može svakodnevno da se koristi, ne izaziva iritacije, nežan je i efikasan za vaginalne infekcije.

Lactacyd ocean fresh gel za intimnu higijenu

Lactacyd ocean gel je pogodan za svakodnevnu primenu, naročito tokom menstruacije i nakon vežbanja, plivanja ili saune. Lagana tekstura u formi gela sa osvežavajućim mirisom. Formula bez sapuna sa trostrukim dejstvom je obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline, mentola i deo aktivnog kompleksa (Deo Active complex™), čime pruža prijatan osećaj hlađenja i svežine i pomaže u sprečavanju pojave neprijatnih mirisa. Pored toga održava prirodnu mikrofloru intimne zone.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Lactacyd ocean fresh gel za intimnu higijenu, lagana je tekstura i prijatan miris, sprečava neprijatne mirise.

Saforelle intimni gel

Saforelle gel štiti i umiruje osetljivu i/ili iritiranu kožu, specijalno formulisan za osetljivu i nadraženu kožu. On nežno čisti i umiruje iritaciju i nelagodnost. Njegov blago-alkalni pH i formulacija obogaćena ekstraktom čička i čini tretman odgovarajući za svakodnevnu upotrebu poštujući prirodnu ravnotežu kože. Za optimalnu toleranciju. Formula bez sapuna, bez parabena, bez boje, bez fenoksietanola

Iskustva naših korisnika koji su koristili Saforelle intimni gel, nežno čisti i umiruje nadraženu kožu, ne izaziva iritacije blag je i ima laganu teksturu.

Uriage gyn phy gel za intimnu higijenu

Uriage Gyn Phy je osvežavajući gel za higijenu intimnog područja kojim se poštuje prirodna kiselost intimnog područja zahvaljujući fiziološkom pH 5,5. Za blago pranje intimnog područja. Svakodnevna upotreba, posle porođaja, tokom menstruacije, u menopauzi. Mogu ga upotrebljavati i devojčice sa navršene četiri godine.

Zahvaljujući fiziološkom pH (pH=5,5) i Glyco-gyn kompleksu nežno čisti osetljivu sluznicu intimnog područja bez isušivanja te štiti mikrofloru zahvaljujući šećernim derivatima. Uriage termalna voda hidrira, umiruje i deluje protuupalno. Glyco-Gyn kompleks čisti, osvežava i umiruje. Mlečna kiselina održava korisnu mikrofloru intimnog područja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Uriage gyn phy gel za intimnu higijenu, odličan gel za intimnu higijenu, čisti osetljivu kožu, mogu ga koristiti i deca.

Vaginalne kapsule

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti jedan, u pitanju je finderm forte beta.

Finderm forte beta

Finderm Forte Beta pomaže u regeneraciji atrofičnih i distroficnih stanja vaginalne sluznice i pomaže zarastanje različitih vrsta lezija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Finderm forte beta, vaginalete su odlične, ne izazivaju iritacije, bezbedne su i lake su za upotrebu.

Losioni za intimnu higijenu

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: eucerin intim protect losion za intimnu higijenu, nivea intimo fresh comfort losion.

Eucerin intim protect losion za intimnu higijenu

Eucerin losion blago čisti intimnu regiju, održava prirodnu pH vrednost, umiruje iritacije i štiti od infekcija, neguje i pruža udobnost. Koža u intimnoj regiji je posebno osetljiva i ako je narušena njena prirodna barijera, postaje podložna iritaciji, nelagodnosti i čak infekcijama. Zato joj je potreban blagi i umirujući preparat za čišćenje. Eucerin Losion za intimnu higijenu ima pH vrednost 4,5, prilagođenu ženskoj intimnoj regiji, i blagi surfaktantni sistem tenzida. Formulisan sa mlečnom kiselinom same kože, održava prirodnu vaginalnu mikrofloru i umiruje iritacije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eucerin intim protect losion za intimnu higijenu, blag je i odlično čisti, neguje kožu, znatno umiruje iritacije.

Nivea intimo fresh comfort losion

Nivea losion je posebno osmišljen za blago čišćenje kože osetljivog intimnog područja.Pruža prijatan osećaj svežine i udobnosti tokom čitavog dana. Nieva intimo fresh comfort losion obogaćen aloe verom i mirisom belog čaja, nežno čisti i osvežava osetljivu kožu intimne regije, pružajući dugotrajan osećaj čistoće i svežine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nivea intimo fresh comfort losion, pruža osećaj svežine, ima lep miris nije jak, nežno čisti i osvežava, ne izaziva iritacije i veoma je blag.

Higijenski ulošci

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: always platinum normal ulošci, always platinum secure night ulošci, libresse classic normal ulošci, libresse goodnight ultra ulošci, naturella classic normal ulošci, naturella ultra night ulošci.

Always platinum normal ulošci

Always ulošci sa krilcima preporučuje se za dnevnu upotrebu prilikom blage i srednje jačine ciklusa. Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.

Iskustva korisnika koji su koristili Always platinum normal ulošci, odlični ulošci, upijaju savšeno i upijaju neprijatne mirise i jako su udobni.

Always platinum secure night ulošci

Always night ulošci neutrališu neprijatne mirise (tehnologija neutralisanja neprijatnih mirisa sadrži lagani miris). Higijenski uložak dermatološki ispitan kako bi bio nežan prema koži, higijenski uložak sa krilcima drži uložak bezbedno na svom mestu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Always platinum secure night ulošci, nežan je prema koži, najbolji uložak za udobnost i zaštitu.

Libresse classic normal ulošci

Libresse ulošci udobni su za nošenje i pružaju Vam neophodnu sigurnost. Zaštita tokom ciklusnih dana, površinski sloj mekan kao pamuk, nežni su prema Vašoj koži i poseduju jedinstven dizajn prilagođen obliku Vašeg tela.

Iskustva naši korisnika koji su koristili Libresse classic normal ulošci, pružaju Vam sigurnost tokom celog dana, udobni su i ne ocrtavaju se.

Libresse goodnight ultra ulošci

Libresse goodnight ulošci su dizajnirani tako da ti istovremeno pružaju neverovatnu udobnost i maksimalnu zaštitu, trostruka zaštita u vidu uloška koji ti savršeno pristaje.

Zaštita tokom ciklusnih dana- izuzetno obilno krvarenje. SecureFit™ tehnologija specijalno oblikovana tako da pristaje tvom telu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Libresse goodnight ultra ulošci, pružaju maskimalnu zaštitu tokom cele noći, udobni su i odlični.

Naturella classic normal ulošci

Naturella Classic higijenski ulošci predstavljaju poboljšani oblik proizvoda sa novim površinskim slojem i losionom koji zaštitu Vaše kože čini još boljom. Naturella sa kamilicom smiruje Vašu kožu i pomaže joj da održi prirodni balans. Uz to obezbeđuje i moć upijanja koja Vam je neophodna.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Naturella classic normal ulošci, ulošci sa kamilicom su odlični, udobni i uklanjaju neprijatne mirise, ne izazivaju iritacije, štite vas tokom celog dana.

Naturella ultra night ulošci

Naturella night ulošci su ciklusni ulošci za dodatnu zaštitu tokom noći sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Naturella ultra night ulošci, pružaju zaštitu tokom noći, udobni su i štite vašu kožu, pružaju osećaj mekoće.

Dnevni ulošci

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: always platinum normal dnevni ulošci, discreet deo spring breeze dnevni ulošci, libresse classic dnevni ulošci, naturella light dnevni ulošci.

Always platinum normal dnevni ulošci

Always Platinum dnevni ulošci pretstavljaju proizvod iz Always Platinum linije proizvoda koji Vam pruža potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa. Ovi prozračni, fleksibilni i dermatološki testirani ulošci Vam pružaju svakodnevnu zaštitu za dugotrajan osećaj svežine. Pored toga Platium dnevni ulošci neutrališu neprijatne mirise, ostavljajući svež miris satima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Always platinum normal dnevni ulošci, pruža osećaj svežine i svakodnevnu zaštitu i neutrališu neprijatan miris.

Discreet deo spring breeze dnevni ulošci

Discreet dnevni ulošci poseduju posebnu finesu i mekoću, koji ostavljaju neverovatan osećaj svežine koji će Vas pratiti tokom celog dana. Predstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj. Ovi tanki i veoma mekani ulošci, pristaju svakom tipu donjeg veša da ih nećete osetiti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Discreet deo spring breeze dnevni ulošci, imaju odličnu moć upijanja, mekani su i nevidljivi kao da ih nemate, daju osećaj svežine.

Libresse classic dnevni ulošci

Libresse Classic dnevni ulošci obezbeđuju vrhunsku udobnost i mekoći i nežni su prema koži. Libresse Classic dnevni ulošci su osnovni dnevni ulošci pogodni za svaki dan. Udobni su za nošenje i pružaju neophodnu sigurnost. Nežni su prema koži i poseduju jedinstven dizajn prilagođen obliku tela.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Libresse classic dnevni ulošci, udobni su i mekani, daju osećaj svežine i neutrališu neprijatne mirise, pogodni su za svaki dan.

Naturella light dnevni ulošci

Naturella dnevni uložak omogućava udobnost tokom celog dana.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Naturella light dnevni ulošci, lagan i udoban, ostavlja svež miris.

Namena:Afrodita krema za depilaciju sa kamilicom nežna formula za neinvazivno, a istovremeno brzo i efikasno uklanjanje dlačica na posebno osetljivim područjima: licu, bikini zoni, pazuhu.*Predstavlja izvrstan izbor za depilaciju svih tipova kože, posebno osetljive.Delovanje:Ekstrakt kamilice ublaža..
525,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Zaštita tokom ciklusnih danaKarakteristike:Always Platinum Night sa krilcima vam nudi zaštitu sa kojom ćete se osećati sigurno tokom celog dana. Deo Always palete proizvoda, sada sa 1000 upijaju..
400,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Always Platinum Normal sa krilcima preporučuje se za dnevnu upotrebu prilikom blage i srednje jačine ciklusa.Karakteristike:- Hiljade mekanih mikrojastučića- Zaštitne barijere protiv curenja- Ne..
400,00 RSD
Karakteristike:• Više mekoće sa 1000 mikro jastučića mekih poput pamuka• Više zaštite uz visokoupijajuće ivice• Unapređeno moćno jezgro sa više upijajućeg materjala (u odnosu na Always Ultra)• Neutrališe neprijatne mirise (tehnologija neutralisanja neprijatnih mirisa sadrži lagani miris)• Higijenski..
380,00 RSD
Karakteristike:-Sa 1000 mikro jastučića mekih poput pamuka (ne sadrži pamuk) Više zaštite uz visokoupijajuće ivice (u odnosu na Always Ultra) Unapređeno moćno jezgro sa više upijajućeg materjala (u odnosu na Always Ultra) Neutrališe neprijatne mirise (tehnologija neutralisanja neprijatnih mirisa sad..
380,00 RSD
Karakteristike:-Sa 1000 mikro jastučića mekih poput pamuka (ne sadrži pamuk) Više zaštite uz visokoupijajuće ivice (u odnosu na Always Ultra) Unapređeno moćno jezgro sa više upijajućeg materjala (u odnosu na Always Ultra) Neutrališe neprijatne mirise (tehnologija neutralisanja neprijatnih mirisa sad..
145,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:Always Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim d..
160,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Zaštita tokom ciklusnih dana.Karakteristike:Always Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim d..
380,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Always Super Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci pretstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da..
380,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Preporučuje se za dane sa veoma jakim ciklusom.Karakteristike:Always Ultra Night higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom dana i noći.Ovaj pro..
370,00 RSD
Sastav:Tehnologija za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Osnaženo jezgro za još bolju moć upijanja.Namena:Preporučuje se za dane sa veoma jakim ciklusom.Karakteristike:Always Ultra Night higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom dana i noći. Ovaj pr..
255,00 RSD
Namena:Always Ultra Normal higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana...
190,00 RSD
Namena:Always Ultra Normal higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana...
415,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 76 (6 strana)