Adonis Apoteka
Korpa

PROCTER & GAMBLE

ALWAYS NORMAL DUO DNEVNI ULOŠCI a20Always Normal dnevni ulošci pretstavljaju proizvod iz Always Linije proizvoda koji Vam pružaju potrebnu zaštitu izmedju ciklusa, kao i u poslednjim danima ciklusa.Ovi prozračni, fleksibilni i dermatološki testirani ulošci Vam pružaju svakodnevnu zaštitu za dugotr..
165,00 RSD
ALWAYS PLATINUM DNEVNI ULOŠCI a20Always Platinum dnevni ulošci pretstavljaju proizvod iz Always Platinum linije proizvoda koji Vam pruža potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa.Ovi prozračni, fleksibilni i dermatološki testirani ulošci Vam pružaju svakodnevnu zaštitu za dugotrajan osećaj sv..
125,00 RSD
ALWAYS PLATINUM DNEVNI ULOŠCI a50Always Platinum dnevni ulošci pretstavljaju proizvod iz Always Platinum linije proizvoda koji Vam pruža potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa.Ovi prozračni, fleksibilni i dermatološki testirani ulošci Vam pružaju svakodnevnu zaštitu za dugotrajan osećaj sv..
260,00 RSD
ALWAYS PLATINUM NIGHT DUO PACK a12Šta god da Vam se desi tokom dana Always Platinum Night je tu da Vam se nadje u svakoji situaciji.Always Platinum Night sa krilcima vam nudi zaštitu sa kojom ćete se osećati sigurno tokom celog dana.Pakovanje: 12 kom...
250,00 RSD
ALWAYS PLATINUM NORMAL DUO PACK a16Šta god da Vam se desi tokom dana Always Platinum je tu da Vam se nadje u svakoji situacijiAlways Platinum Normal sa krilcima Vam nudi zaštitu sa kojom ćete se osećati sigurno tokom celog dana.Pakovanje: 16 komada..
250,00 RSD
ALWAYS PLATINUM SUPER DUO PACK a14Šta god da Vam se desi tokom dana Always Platinum Night je tu da Vam se nadje u svakoji situaciji.Always Platinum Super sa krilcima vam nudi zaštitu sa kojom ćete se osećati sigurno tokom celog dana.Pakovanje: 14 komada...
230,00 RSD
ALWAYS SENSITIVE ULTRA NORMAL PLUS a10Always Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost.Njihova specijalna formula sa površinskim s..
160,00 RSD
ALWAYS SENSITIVE ULTRA NORMAL PLUS DUO a20Always Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost.Njihova specijalna formula sa površinsk..
280,00 RSD
ALWAYS SENSITIVE ULTRA SUPER PLUS DUO a16Always Sensitive Ultra Duo higijenski ulošci predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost.Njihova specijalna formula sa površinskim..
260,00 RSD
ALWAYS ULTRA LIGHT DUO a20Always zaštita u ekonomičnom pakovanju sa manjom moći upijanja.Pakovanje: 20 uložaka..
260,00 RSD
ALWAYS ULTRA NIGHT a7Always Ultra Night higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom dana i tokom spavanja.Ovaj proizvod je osmišljen kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja. Njegov specijalni dizajn sa 60% većim zadnjim delom omoguća..
170,00 RSD
ALWAYS ULTRA NIGHT DUO a14Always Ultra Night higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom dana i tokom spavanja.Ovaj proizvod je osmišljen kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja. Njegov specijalni dizajn sa 60% većim zadnjim delom om..
250,00 RSD
ALWAYS ULTRA NORMAL DUO a20Always Ultra Normal higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana. Njegova jedinstvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija.Always ulošci napravljeni od pamuka..
240,00 RSD
ALWAYS ULTRA NORMAL PLUS a10Always Ultra Normal higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana. Njegova jedinstvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija.Always ulošci napravljeni od pamuk..
160,00 RSD
ALWAYS ULTRA SUPER PLUS a8Always Ultra Sper Plus higijenski ulošci predstavljaju proizvod koji Vam pruža maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana. Njegova jedinstvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija.Always ulošci napravljeni od pamuk..
160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 93 (7 strana)