Adonis Apoteka
Korpa

PROCTER & GAMBLE

NATURELLA THICK SINGLE NORMAL a10Higijenski ulošciNaturella Thick Single Normal ciklusni ulošci sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 10 komada...
135,00 RSD
NATURELLA ULTRA DUO MAXI a16Higijenski ulošciNaturella Ultra Duo Maxi ciklusni ulošci sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 16 komada...
210,00 RSD
NATURELLA ULTRA DUO NIGHT a14Higijenski ulošciNaturella Ultra Duo Night ciklusni ulošci za dodatnu zaštitu tokom noći sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 14 k..
205,00 RSD
NATURELLA ULTRA DUO NORMAL a20Higijenski ulošciNaturella Ultra Duo Normal ciklusni ulošci sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 20 komada...
210,00 RSD
NATURELLA ULTRA SINGLE MAXI a8Higijenski ulošciNaturella Ultra Single Maxi ciklusni ulošci sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 8 komada...
135,00 RSD
NATURELLA ULTRA SINGLE NIGHT a7Higijenski ulošciNaturella Ultra Single Night ciklusni ulošci za dodatnu zaštitu tokom noći sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje:..
135,00 RSD
NATURELLA ULTRA SINGLE NORMAL a10Higijenski ulošciNaturella Ultra Single Normal ciklusni ulošci sa krilcima koji drže uložak na mestu pružaju osećaj mekoće i zaštite vašoj koži vaše intimne regije. Sadrže Dermacream za dodatni komfor i negu intimne regije.Pakovanje: 10 komada...
135,00 RSD
Karakteristike:-Meka četkica za zube sa mekanim vlaknima-Oral B 3D white Pro Flex četkica za zube-Uklanja i do 90% površinskih mrlja sa zuba..
500,00 RSD
Karakteristike:-Ova četkica izrađena je sistemom dvostrukih vlakana:Centralna vlakna za poliranje nežno uklanjaju površinske mrlje i duboko čiste nedostupna mestaVlakne u obliku slova Z dizajnirana su za čišćenje prostora između zubaPozadina četkice je dizajnirana za čišćenje jezika kako bi se ukl..
110,00 RSD
Karakteristike:-Ovalni oblik četkice omogućava lakše pranje bočnih zuba-Uglačane, zaobljene dlačice, prodiru duboko, ali nežno i bezbedno do teško pristupačnih mesta..
150,00 RSD
Namena:Tečnost za ispiranje ustaKarakteristike:-Oral B tečnost za ispiranje usta štiti desni, jaca zubnu gledj i pomaze u održavanju zdravlja vaših zuba-Ima svežu aromu mente i ne sadrži alkohol..
545,00 RSD
Karakteristike:-Oral B Gum&Enamel Pro-Repair pasta za zube brine o vašim desnima i obnavlja gledj zuba-Redukuje iritacije desni i pomaže obnavljanje istanjene gledji za 2 nedelje-Ostavlja primetnu zaštitu na zubima i desnima dok glatka formula pruza dugotrajni osecaj hladjenja-Zrnasta formula pr..
370,00 RSD
Namena:Oral - B CrossAction su premium zamenske glave za električne četkice za zubeKarakteristike:-Sa posebnom tehnologijom dopiru do zuba i između njih i obezbeđuju potpuno i dubinsko čišćenje, uklanjajući do 100% više od obične četkice za zube-Ostavljaju čist dah tokom celog dana-Oral - B CrossAct..
1.300,00 RSD
Namena:Konac za čišćenje zubaKarakteristike:-Oral B Satin Mint konac za zube predstavlja proizvod specijalno dizajniran da efikasno ukloni naslage između zuba, za čiste i zdrave zube i desni-Zahvaljujući njegovoj specijalnoj formuli, pomaže u smanjenju problema sa desnima i karijesom-Njegova fleksi..
235,00 RSD
Karakteristike:-Dečja pasta za zube za uzrast iznad 3 godine-Oral B Frozen&Cars dečja pasta za zube sa SUGAR SHIELD tehnologijom štiti protiv kiselina koje nastaju iz šećera-Blag ukus-Sa vašim omiljenim Disney junacima - Frozen za devojčice i Cars za dečake..
260,00 RSD
Prikazuje se 31 do 45 od 85 (6 strana)