Adonis Apoteka
Korpa

PROCTER & GAMBLE

Karakteristike:-Sapun sa mirisom Aloe Vere-Safeguard Aloe Vera sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana-Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čine..
100,00 RSD
Karakteristike:-Neutralni sapun-Safeguard sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana-Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno či..
97,00 RSD
Karakteristike:-Sa mirisom kamilice-Safeguard sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana-Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorn..
95,00 RSD
Karakteristike:-Safeguard sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana-Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom-An..
97,00 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu od 3 do 6kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavljena..
14,17 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu od 5 do 9kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavljen..
13,44 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu od 8 do 19kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavljen..
16,04 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu od 8 do 19kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavlje..
20,00 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu od 12 do 25kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavlje..
20,72 RSD
Karakteristike:-Pelene za decu preko 16kg-Prvi meki svilenkasti sloj Tenera pelena momentalno upija tečnost i prolazi do zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene-Tečnost je raspoređena u peleni nakon što je apsorbovana od strane zelenog sloja karakterističnog za Tenera pelene i zaustavljena ..
24,86 RSD
Prikazuje se 76 do 85 od 85 (6 strana)