Adonis Apoteka
Korpa

PROCTER & GAMBLE

PAMPERS PANTS 4 a52Pelene u obliku gaćica za decu od 9 do 15kgDa biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants. Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za Vašu bebu. I do 12 sati bez vlažnosti u pelenama koje se lako menjaju. Extra-sleep sloj brzo ..
28,76 RSD
PAMPERS PANTS 5 a48Pelene u obliku gaćica za decu od 12 do 17kgDa biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants. Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za Vašu bebu. I do 12 sati bez vlažnosti u pelenama koje se lako menjaju. Extra-sleep sloj brzo..
32,00 RSD
PAMPERS PANTS 6 a44Pelene u obliku gaćica za decu preko 16kgDa biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants. Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za Vašu bebu. I do 12 sati bez vlažnosti u pelenama koje se lako menjaju. Extra-sleep sloj brzo upi..
34,10 RSD
PAMPERS 2 a76Pelene za decu od 4 do 8kgPampers Active baby sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće. Beba će se buditi suva kao i prethodne noći. Pelene imaju 3 upijajuća kanala, fleksibilne strane, mikro perl..
20,56 RSD
PAMPERS PREMIUM CARE 1 a54Pelene za decu od 2 do 5kgZa Vašeg mališana prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.Zbog toga je P..
20,35 RSD
PAMPERS PREMIUM CARE 2 a50Pelene za decu od 4 od 8kgZa Vašeg mališana prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.Zbog toga je P..
23,70 RSD
PAMPERS PREMIUM CARE 3 a80Pelene za decu od 6 do 10kgZa Vašeg mališana prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.Zbog toga je P..
28,12 RSD
PAMPERS PREMIUM CARE 4 a52Pelene za decu od 9 do 14kgZa Vašeg mališana prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.Zbog toga je ..
33,00 RSD
PAMPERS PREMIUM CARE 5 a44Pelene za decu od 11 do 16kgZa Vašeg mališana prvi dodiri su način otkrivanja sveta oko sebe. Sa svakim nežnim dodirom, svakim kontaktom, svet počinje da dobija oblik. I da bi Vaša beba mogla da otkriva svet sa uživanjem, njena koža mora da bude zdrava i suva.Zbog toga je..
39,00 RSD
PAMPERS PURE 4 a28Pelene za decu od 9 do 14kgPampers Pure pelene štite kožu Vaše bebe pružajući joj 100% zaštitu. Ne sadrže hlor, parabene, latex, već su izradjene od prirodnih materijala - pamuka, mekih vlakana na biljnoj bazi i drugih pažljivo odabranih materijala klinički ispitanih za osteljivu..
46,43 RSD
PAMPERS PURE 5 a24Pelene za decu od 11kg navišePampers Pure pelene štite kožu Vaše bebe pružajući joj 100% zaštitu. Ne sadrže hlor, parabene, latex, već su izradjene od prirodnih materijala - pamuka, mekih vlakana na biljnoj bazi i drugih pažljivo odabranih materijala klinički ispitanih za ostelji..
54,17 RSD
Karakteristike:-Pampers Sensitive vlazne maramice imaju izuzetno meku teksturu i zato se mogu koristiti od samo rodjenja vase bebe-Zbog posebnog losiona koji pomaze u obnavljanju prirodne PH vrednosti koze, deluju kao zastitna barijera protiv iritacija..
140,00 RSD
Karakteristike:-Dizajnirane da liče na kupaći-Ne natapaju se u vodi kao obične pelene, poseduju elastičnu traku na struku i otvorima za noge za odlično prijanjanje, u slučaju nužde lako se skidajuVeličina: 3 midiKilaža: 6-11kg..
650,00 RSD
Karakteristike:-Dizajnirane da liče na kupaći-Ne natapaju se u vodi kao obične pelene, poseduju elastičnu traku na struku i otvorima za noge za odlično prijanjanje, u slučaju nužde lako se skidajuVeličina: 4-5Kilaža: 9-15kg..
650,00 RSD
Prikazuje se 61 do 75 od 85 (6 strana)