Adonis Apoteka
Korpa

Vene

Proširene vene su dominantna bolest površnog venskog sistema. Pod proširenim venama podrazumevaju se dilatirane, izuvijugane i prominentne površne vene donjih ekstremiteta. Bolest je lake prirode i bezopasna je po život bolesnika. Međutim, proširene vene predstavljaju značajan socijalno-medicinski problem u razvijenim zemljama sveta zbog svoje velike učestalosti i ograničavanja radne sposobnosti obolelih.

Ukoliko imate problem sa proširenim venama, kod nas možete naći tablete za vene i kapi za vene koje su veoma efikasne i mogu Vam pomoći.

Tablete za vene

U našoj ponudi imamo više vrsta tableta za vene, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: bgb esi erbaven retard troxerutin tablete za vene, fluxiv tablete za vene, venodia plus tablete za vene.

Bgb esi erbaven retard troxerutin tablete za vene

Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.

Troxerutin - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema, efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i povoljno utiče na mikrocirkulaciju. 

Divlji kesten - prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.

Centela - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.

Crveno grožđe- zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.

Ruskus ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava eliminaciju prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.

Borovnica sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi erbaven retard troxerutin tablete, sprečava pojavu hemoroida, sprečava pucanje kapilara i otklanja osećaj umora i težine u nogama.

Fluxiv tablete za vene

Fluxiv se preporučuje osobama sa hroničnom venskom insuficijenciom (osećaj teških nogu, bol, jutarnji umor nogu), osobama sa akutnim hemoroidalnim sindromom.

Tri aktivna sastojka u kombinaciji, produžavaju vazokonstriktorni efekat na venskom zidu: povećavaju venski tonus i smanjuju vensku hipertenziju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fluxiv tablete, odličan preparat, pomaže normalnoj funkciji krvnih sudova, jako su efikasne i pomažu.

Venodia plus tablete za vene

Venodia plus je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, prečišćenim i mikronizovanim, i dodatkom ekstrakata koprive i borovnice, a koji mogu doprineti očuvanju periferne cirkulacije.

Venodia plus tablete preporučuju se kod hronične venske insuficijencije, teških, oteklih nogu, svraba i peckanja nogu, trnjenja i grčeva u nogama i hemoroida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Venodia plus tablete, odlične su za cirkulaciju, rešavaju problem sa kapilarima i proširenim venama, otklanja težonu u nogama.

Kapi za vene

U našoj ponudu imamo više vrsta kapi za vene, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: cirkulokap kapi za vene, vendoksin kapi za vene, venovin eliksir za vene.

Cirkulokap kapi za vene

Biljne kapi cirkulokap doprinose normalnoj vaskularnoj funkciji. Upotrebljavaju se kod inflamatornih i kongestivnih edema. Povećavaju venski refluks i poboljšavaju limfatičnu kinetiku.

Koriste se kod problema usled hronične venske isuficijencije, kao što su bolovi i težina u nogama, noćni grčevi, svrab i otok u nogama. Pomažu kod povećanja apetita i boljeg varenja hrane.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cirkulokap kapi, doprinose normalnoj vaskularnoj funkciji, smanjuju peckanje i svrab nogu, kao i grčeve, odlične su i efikasne.

Vendoksin kapi za vene

Vendoksin kapi preporučuju se za ublažavanje tegoba kod proširenih vena na nogama, tromboflebitisa, hemoroida, otoka i osećaja težine i bola u nogama. Vendoksin kapi sadrže mešavinu tinktura biljnih droga koje povoljno deluju na zid venskih krvnih sudova čineći ih elastičnijim, smanjuju njihovu propustljivost i sprečavaju, odnosno smanjuju već nastali otok, čime se ublažavaju subjektivni simptomi kao što su bol i osećaj težine u nogama. Diuretično dejstvo pojedinih sastojaka preparata upotpunjuje ovaj efekt. Vendoksin kapi preporučuju se prvenstveno osobama sa proširenim venama i hemoroidima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Vendoksin kapi, poboljšavaju vensku cirkulaciju, odlične su protiv pucanja kapilara, smanjuju i otok.

Venovin eliksir za vene

Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije, arterioskleroze, tromboze, gangrene, krvnog prtiska, otvorenih rana.

Venovin ima svojstva da prečišćava krvne sudove, i da sa zidova krvnih sudova skida sve štetne naslage.

Venovinom se postižu izuzetni rezultati i kada se upotrebljava bez bazne terapije, nema kontraindikacija, a zbog svoje snage i multiefikasnosti pripada grupi najboljih eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Venovin eliksir, uspešno sprečava pojavu kod oslabljene cirkulacije, pripada grupi najboljih eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.

Brend: E.S.I.
Sastav:Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice.Indikacije:-Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. -Redovno korišćenje er..
895,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakti: podbela (Tussilago farfara), zdraljike (Melilotus officinalis), hajducke trave (Achillea millefolium), cveta nevena (Calendulae flos), korena gaveza (Symphytum officinale), ploda kestena (Aesculus hippocastanum)   Indikacije:-Upotrebljavaju se kod inflamatornih i kongesti..
385,00 RSD
Sastav:-Vodeno-etanolni ekstrakt lista sremuša (1:5), Allium ursinum-Vodeno-etanolni ekstrakt lista sa cvetom gloga (1:5), Crataegus sp.-Vodeno-etanolni ekstrakt cveta jagorčevine (1:5), Primula veris-Vodeno-etanolni ekstrakt herbe bele imele (1:5), Viscum albumIndikacije:– za održavanje normalne ci..
580,00 RSD
Sastav:Diosmin, hesperidin, trokserutin i vitamin C, koji deluju sinergistički. Efekat ove kombinacije je superioran u odnosu na bilo koju komponentu korišćenu kao monoterapiju. Jedinstvena kombinacija 500 mg bioflavonoida.Indikacije:- osobama sa hroničnom venskom insuficijenciom (osećaj teških nogu..
940,00 RSD
Sastav:Mumie je prirodna smola, odnosno kompleks organskih bioloških supstanci. Sadrži više od 60 biološki aktivnih supstanci koji se nalaze baš u onom obliku koji organizam na najbolji mogući način može iskoristiti. Indikacije: - kod umora, malaksalosti, slabosti, nedostatka energije,&nbs..
1.260,00 RSD
Brend: Vega d.o.o.
Sastav:Jedna kapsula sadrži 450mg mikronizovanog diosmina i 50mg mikronizovanog hesperidina.Indikacije:Venalek kapsule se primenjuju kod hronične venske insuficijencije,svraba i peckanja nogu,trljenja i grčeva u nogama,teških,oteklih nogu,hemoroida.Delovanje:Venalek je dodatak ishrani na bazi diosmi..
1.020,00 RSD
Sastav:-Extractum Hippocastani semen     45,00ml-Tinktura Millefolii herba                 20,00 ml-Tinktura Geranii herba                   15,00 ml-Tinktura Meliloti herba    &nb..
1.650,00 RSD
Sastav:Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Ekstrakt koprive 50mg, Ekstrakt borovnice 50mg.Indikacije:Preporučuju se kod:-Hronične venske insuficijencije-Teških, oteklih nogu-Svraba i peckanja nogu-Trnjenja i grčeva u nogama-HemoroidaDelovanje:Venodia plus je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, ..
1.410,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Ekstrakt koprive 50mg, Ekstrakt borovnice 50mg.Indikacije:Preporučuju se kod:-Hronične venske insuficijencije-Teških, oteklih nogu-Svraba i peckanja nogu-Trnjenja i grčeva u nogama-HemoroidaDelovanje:Venodia plus je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, ..
2.280,58 RSD
Sastav:Crveno vino, Neven, Matičnjak, Petrovac, Majčina dušica, Hajdučka trava, Kopriva, Gvožđe, Bakar, Cink.Indikacije:Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije; arterioskleroze,..
1.425,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)