Adonis Apoteka
Korpa

PAR PAK

Brend: PAR PAK
Dejstvo:EdeMax sadrži serapeptazu, aktivnosti 120.000 SPU u jednoj kapsuli. Serapeptaza je proteolitički enzim koji pomaže kod upalnih stanja, praćenih otokom i bolom. Enterično obložena kapsula obezbeđuje stabilnost i povećava bioraspoloživost i farmakološke efekte na mestu delovanja serapeptaze.N..
1.180,00 RSD
Brend: PAR PAK
Dejstvo:Serapeptaza je proteolitički enzim koji smiruje upalne procese i ublažava otok i bol.Ekstrakt korena gaveza sadrži alantoin, aktivni sastojak koji doprinosi regeneraciji ćelija i tkiva, i elaginsku i ruzmarinsku kiselina koje deluju antioksidativno i smiruju upalne procese.Metil salicilat d..
1.205,00 RSD
Brend: PAR PAK
Dejstvo:Palmitoiletanolamid (PEA) može ublažiti upalne procese i bol tako što inhibira oslobađanje proinflamatornih molekula, reguliše aktivost mikroglija ćelija (smanjuju prekomernu mikroglijsku aktivnost usled hronične aktivacije ovih ćelija odn. hronične inflamacije) i indirektno aktivira endoka..
2.535,00 RSD
Brend: PAR PAK
Dejstvo:Escin, aktivni princip divljeg kestena, smiruje upalne procese, štiti i jača zid krvnih sudova, povećava njihovu otpornost i smanjuje permeabilnost za tečnosti, i na taj način ublažava otok.Dihidrokvercetin je bioflavonoid koji zahvaljujući svom antioksidativnom i antiinflamatornom delovanj..
1.015,00 RSD
Brend: PAR PAK
Dejstvo:Poboljšava opštu vitalnost organizma, snabdeva ćelije energijom, štiti ih od dejstva slobodnih radikala, doprinoseći time zaštiti od malignih promena.Koristi se za:-Srčane insuficijencije i kardiomiopatije-Povišenog holesterola i triglicerida-Angine pektoris-Hipertenzije-Alchajmerove bolest..
583,00 RSD
Brend: PAR PAK
Sastav:AstaMax kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina.Indikacije:-U cilju poboljšanja funkcije imunog sistema-Za brži oporavak tokom i nakon bolesti-Za održavanja normalnog krvnog pritiska i nivoa holesterola u krvi-Za očuvanja mentalnih sposobnosti-Kod dijabetičara, u..
1.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)