Adonis Apoteka
Korpa

Mršavljenje

Kako zdravo smršati? Pravilna i redovna ishrana je najbitnija po ljudski organizam. Svaki organizam je priča za sebe i ne postoji jedinstvena formula po pitanju ishrane koja treba da se poštuje. Koristite raznovrsne namirnice u ishrani, naš moderan ili savremeni  način života ostavio je posledice na digestivne organe i organe za izbacivanje otpada iz tela.

Kako bi organizam pravilno radio neophodno je unositi raznovrsne namirnice. I kako bi telo imalo najbolje gorivo neophodno je koristiti suplemente ili dodatke ishrani. Bez korišćenja suplemenata nema pravilne ishrane ni čišćenja organizma. Ako želite da odradite čišćenje određenog organa ili celog organizma a da se telo pravilno I hrani na pravom ste mestu.

Uključite fizičku aktivnost, preporuka je 30 minuta umerene telesne aktivnosti dnevno dovoljno je za postizanje većine koristi za zdravlje.

Izbegavajte stres, nađite unutrašnji mir I oslonac. Znajte, da uvek između onoga što mora biti i onoga što ne mora pokori se onome što mora. Zato sve je prolazno i ne dozvolite da stresu pridajete značaj. 

Bolje spavajte, za dobar san potrebna je prvenstveno dobra higijena spavanja i izbegavanje svih činilaca koji mogu poremetiti san. Odraslom čoveku je potrebno oko 8 sati spavanja.

Možete i koristiti i preparate za mršavljenje, kod nas možete naći proizvode koji Vam mogu pomoći, u ponudi imamo: kapsule za mršavljenje.

Kapsule za mršavljenje

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: dr. viton cla kapsule 1000mg, amazonski acai berry, apuretin slim, citrolinea max kapsule, hepato slim 30 kapsula, herbafast detox.

Dr. viton cla kapsule 1000mg

Dr. viton cla kapsule konjugovana linolna kiselina (CLA), poreklom iz ulja šafranike učestvuje u sagorevanju masti i izgradnji mišića, jačanju imunog sistema i regulaciji nivoa šećera u krvi.

Iskustva naših koirisnika koji su koristili Dr. viton cla kapsule 1000mg, odlične su za mršavljenje, jačaju imunitet, efikasne su.

Amazonski acai berry

Amazonski Acai Berry je prirodni samleveni plod palme, tamno ljubičaste bolje.

Predstavlja značajan izvor biološki aktivnih sastojaka sa višestrukim blagotvornim svojstvima na ljudski organizam - neutrališe slobodne radikale u organizmu, izbacuje toksine iz organizma, štiti srce i krvne sudove, ubrzava metabolizam, poboljšava varenje, ubrzava sagorevanje masti, daje osecaj sitosti, usporava proces starenja i daje energiju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Amazonski acai berry, prirodan preparat, znatno poboljšava varenje, daje energiju, takođe ubrzava metabolizam i pomaže u mršavljenju.

Apuretin slim

Apuretin Slim je dodatak ishrani sa prirodnim sastojcima koji pomažu pri eliminaciji viška vode iz organizma, ubrzavaju metabolizam i redukuju telesnu težinu.

Apuretin Slim:

Ubrzava metabolizam.

Pomaže u programu smanjeja prekomerne telesne težine.

Pomaže zaštiti ćelije od oksidativnog stresa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Apuretin slim, ubrzava metabolizam, smanjuje telesnu težinu, proizvod je sa prirodnim sastojcima.

Citrolinea max kapsule

Citrolinea max kapsule je dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju.

Ovaj preparat ima termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospešuje eliminaciju postojećih masnih naslaga uz poboljšavanje fizičke izdržljivosti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Citrolinea max kapsule, sagoreva masti, odlične kapsule takođe ubrzavaju metabolizam, redukuju telesnu težinu.

Hepato slim 30 kapsula

Hepato slim 30 kapsula pomaže održavanju normalne funkcije jetre i normalnog metabolizma lipida.

Štiti ćelije jetre od štetnog delovanja slobodnih radikala i doprinosi regeneraciji hepatocita. Povećava metabolizam lipida i doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Citrolinea max kapsule uravnotežava funkciju jetre, regeneriše jetru, eliminiše toksične materije iz organizma, održava optimalnu telesnu masu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hepato slim 30 kapsula, održava optimalnu telesnu težinu, odličan je u održavanju normalne funkcije jetre, takođe eliminiše toksične materije iz organizma.

Herbafast detox

Herbafast detox namenjene su za izbacivanje viška tečnosti, nagomilanih toksina i potpomaže eliminaciji celulita što su sve preduslovi zdravog mršsavljenja.

Takođe,doprinose opštoj detoksickaciji i prečišćavanju organizma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Herbafast detox, pomaže u mršavljenju, ali i odličan je za celulit, eliminiše ga, takođe je odličan i za detoksikaciju.

Brend: DR VITON
Konjugovana linolna kiselina (CLA), poreklom iz ulja šafranike učestvuje u sagorevanju masti i izgradnji mišića, jačanju imunog sistema i regulaciji nivoa šećera u krvi.Aktivni sastojci: Ulje šafranike 1000mg, od toga CLA 800mgNačin upotrebe:Odrasli: 1 kapsula dnevnoNapomena: Dodatak ishra..
1.080,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)