Adonis Apoteka
Korpa

Kosa i koža glave

Da bismo sačuvali dobro zdravlje kose, treba najpre voditi računa o koži glave. Upravo tu se ćelije razmnožavaju zahvaljujući neophodnim elementima (kiseonik, nutritivne supstance i mineralne soli). Higijena i nega kože glave i kose mora da bude prilagođena u zavisnosti od eventualnih problema, kao što je svrab, iritacja, opadanje kose, masna, suva, tanka kosa.

Sjajna, bujna, lepršava kosa je ukras svake glave, zato kod nas možete naći preparate za Vašu kosu koji će Vam pomoći, u ponudi imamo: Šampon za kosu protiv peruti, šampon za masnu kosu, šampon protiv opadanja kose, maske za kosu, ulja za kosu.

Šampon za kosu protiv peruti

U ponudi imamo više vrsta šampona, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: alpecin a3 šampon protiv peruti, bgb esi rigenforte šampon protiv peruti, biomelem protiv peruti šampon, ducray kelual ds šampon protiv peruti, eucerin dermo capillaire gel-šampon protiv masne peruti, krauterhof šampon protiv peruti.

Alpecin a3 šampon protiv peruti

Aktivni kofeinski kompleks neguje kožu temena i stabilizuje njenu barijernu funkciju, štiti koren dlake i jača kosu. Kada se primenjuje redovno, Alpecin Aktiv šampon sprečava pojavu nove peruti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alpecin a3 šampon protiv peruti, odličan šampon, jača kosu i uklanja perut.

Bgb esi rigenforte šampon protiv peruti

Medicinski šampon sa aktivnom supstancom pirokton olamin koji ima antimikotičko dejstvo i smanjuje nastanak naslaga peruti. 

Biotinax ® kompleks vitamina H (biotina) i aminokiselina metionina i cistina neguje kosu i stimuliše njen brži rast

Bio-sumporna jedinjenja - normalizuju lučenje sebuma

Tea tree oil (ulje čajevog drveta) i propolis održavaju kosu i kožu glave čistom jer imaju bakteriostatsko dejstvo.

Pantenol jača kosu i sprečava njeno kidanje

Minerali: cink, magnezijum, gvožđe, bakar i silicijum jačaju strukturu vlasi

Mentol, etarsko ulje nane i lavande čiste, dezodorišu i osvežavaju kosu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi rigenforte šampon protiv peruti, efikasan je, obnavlja kosu, regeneriše je i sprečava ponovnu pojavu peruti.

Biomelem protiv peruti šampon

Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake, pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena do vrha, stimuliše rast kose preko korena dlake. 

Biošampon protiv peruti sa voćnim kiselinama i ekstraktom kvasca za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i ultrahranljivi kompleks B vitamina i prirodnih voćnih kiselina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biošampon protiv peruti, jača i hrani kosu, daje joj sjaj i blistavost, takođe stimuliše rast kose.

Ducray kelual ds šampon protiv peruti

Ducray kelual je namenjen težim oblicima peruti čije se pojavljivanje ponavlja, a propraćeno je svrabom i crvenilom kože glave. Kelual DS šampon protiv tvrdokorne peruti povezane sa seboroičnim dermatitisom. Ciklopiroksolamin i Pirokton Olamin, deluju u kombinaciji za optimalnu efikasnost protiv gljivice Malessezia, ograničavajući njeno razmnožavanje. Svrab je smanjen već nakon prve primene. Smanjuje crvenilo i trajno uklanja perut.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ducray kelual ds šampon protiv peruti, uklanja crvenilo sa glave, smanjuje svrab i trajno uklanja perut, efikasan je i brzo deluje.

Eucerin dermo capillaire gel-šampon protiv masne peruti

Eucerin DermoCapillaire Gel šampon protiv masne peruti je specijalno kreiran za masnu perut i seboreični dermatitis. Nežno uklanja lepljive žute ljuspice sa kože glave i kose, i efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti. Njegova blaga formulacija umiruje kožu glave i umanjuje pojavu svraba već od prvog pranja, dok njegovi posebni agensi daju kosi zdravi sjaj i mekoću.

Efikasno kontroliše nastajanje masne peruti i umiruje svrab. Istovremeno nežno uklanja nečistoće sa kože glave i daje kosi zdrav sjaj i mekoću.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eucerin dermo capillaire gel-šampon protiv masne peruti, uklanja nežno lepljive žute ljuspice sa glave, smanjuje svrab i odličan je.

Krauterhof šampon protiv peruti

Krauterhof je Blagi biljni šampon pogodan za sve tipove kose. Efikasan u borbi protiv peruti, neguje i hrani kosu i prilagođen je prirodnoj pH vrednosti kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Krauterhof šampon protiv peruti, odličan je, lepo miriše, nije jak, efikasan je u borbi protiv peruti.

Šampon za masnu kosu

U ponudi imamo više vrsta šampona za masnu kosu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: herbis za masnu kosu biljni šampon, krauterhof ruzmarin šampon za masnu kosu, allin šampon za masnu kosu.

Herbis za masnu kosu biljni šampon

Herbis je jedinstveni proizvod za negu masne kose. Sadrži ekstrakte lista i korena koprive i ekstrakt kantariona koji blago i prirodno regulišu prekomerno lučenje sebuma. Hrani koren kose, zaustavlja opadanje i pospešuje rast kose. Kosi daju elastičnost i sprečavaju pucanje i cvetanje krajeva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Herbis za masnu kosu biljni šampon, odličan biljni šampon, hrani kosu i sprečava pucanje kose, regeneriše je.

Krauterhof ruzmarin šampon za masnu kosu

Krauterhof šampon sa uljem ruzmarina, neguje i hrani masnu kosu. Sastojci ruzmarina podstiču cirkulaciju kože glave prilikom pranja kose. ​Prilagođen je prirodnoj pH vrednosti kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Krauterhof ruzmarin šampon za masnu kosu, šampon je odličan ima prijatan miris, odlično opere teme glave, ne isušuje krajeve.

Allin šampon za masnu kosu

Allin šampon koji uklanja masnoću kose i seboreične naslage sa kože. Razmekšava i uklanja nečistoću iz kose, smanjuje masnoću i seboreične naslage sa kose i kože i na taj način oslobađa koren vlasi od pritiska. dejstvo: ekstrakt moćne mešavine livadskog bilja sa Stare planine pojačava cirkulaciju kože glave, a prisutni biljni sapunini izvlače pojačanu masnoću i nečistoću sa kose.

Biljke svojim bogatim oligomineralnim sastavom i etarskom komponentom hrane koren vlasi i daju umirujući efekat koži glave.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Allin šampon za masnu kosu, pravo rešenje za neuredne i masne vlasi, pokazuju da odlično deluje na sve probleme kose i temena.

Šampon protiv opadanja kose

U ponudi imamo više vrsta šampona protiv opadanja kose, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: alpecin kofein c1 šampon protiv opadanja kose, bgb esi rigenforte šampon protiv opadanja kose, ducray anaphase šampon protiv opadanja kose, fitoval šampon protiv opadanja, nerilex šampon protiv opadanja kose.

Alpecin kofein c1 šampon protiv opadanja kose

Šampon koji stimuliše rast kose direktno u korenu. Jača oslabljeni koren dlake. Deluje preventivno kod hereditarnog (naslednog) gubitka kose. Svakodnevnim pranjem kose šamponom C1, koren dlake se odmah snabdeva aktivnim sastojkom (kofeinom). Samo 120 sekundi je dovoljno da se kofein apsorbuje u korenu kose. Ukoliko se ostavi duže, apsorbuje se više kofeina u kožu temena. Šampon protiv opadanja kose za sve tipove kože temena.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alpecin kofein c1 šampon protiv opadanja kose, odličan šampon, brzo deluje, sprečava prevremeni gubitak kose.

Bgb esi rigenforte šampon protiv opadanja kose

Rigenforte šampon, za svakodnevnu upotrebu, namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je za tanku i oštećenu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu.

Proizvod ne sadrži veštačke boje, parabene i sulfate, pa se posebno preporučuje i nakon tretmana kose keratinom kako bi se duže očuvali efekti tog tretmana.

Iskustva naših korisnika koju su koristili Bgb esi rigenforte šampon protiv opadanja kose, šampon je super, za sve tipove kose mmogu ga koristiti i žene i muškarci. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu jer je veoma blag i ne deluje agresivno na kosu i vlasište.

Ducray anaphase šampon protiv opadanja kose

Krem šampon protiv opadanja kose priprema kožu glave za primenu proizvoda protiv gubitka kose. Zajedničkim delovanjem aktivnih sastojaka (tokoferol nikotinat, vitaminski kompleks i Ruscus) stimuliše se mikrocirkulacija vlasišta i osigurava ćelijama u korenu vlasi energija potrebna za njihov metabolizam. Redovna upotreba Anaphase šampona održava gustoću kose te joj vraća volumen i snagu kada oslabi ili postane beživotna. Kremasta tekstura omogućava masažu u toku pranja kose. Masaža kože glave je važna kod gubitka kose, jer pojačava tonus kose i omogućava bolju apsorpciju aktivnih supstanci.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ducray anaphase šampon protiv opadanja kose, jača i revitalizuje beživotnu kosu, šampon je blag i efikasan.

Fitoval šampon protiv opadanja

Ova jedinstvena kombinacija sadrži peptide pšenice koji prodiru duboko u korteks dlake i jačaju vlakna kose, glikogen koji se u unutrašnjosti korena dlake pretvara u energiju i tako stimuliše deobu i metabolizam ćelija. Ubrzavanje ćelijskih procesa u korenu dlake stimuliše rast jače kose. Ruzmarin i amika poboljšavaju cirkulaciji krvi u koži glave. Ovaj šampon ne iritira kožu glave.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fitoval šampon protiv opadanja, predstavlja proizvod broj jedan kada je u pitanju opadanje kose, odličan šampon, ne iritira kožu glave.

Nerilex šampon protiv opadanja kose

Nerilex šampon protiv opadanja kose sadrži aktivne supstance za pranje, koje temeljno čiste koren kose i kožu glave, blagotvorno deluju na sprečavanje preranog opadanja i proređivanja kose i ujedno reaktiviraju koren kose i stimulišu njen rast. Nerilex šampon za kosu je prijatnog mirisa, pH vrednost je optimalno prilagođena koži (pH = 5,5), može se redovno koristiti za negu kose.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Nerilex šampon protiv opadanja kose, odličan je protiv peruti, protiv opadanja kose, svraba po temenu, a dobar je i za masnu kosu.

Maske za kosu

U ponudi imamo više vrsta maski za kosu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: eveline aroma coffee maska za kosu, garnier botanic therapy honey & propolis maska za kosu, ziaja maslinovo ulje maska za kosu.

Eveline aroma coffee maska za kosu

Aroma Сoffee maska namenjena je kosi koja je slaba i sklona opadanju. Prirodni ekstrakt kafe stimuliše folikul dlake sprečavajući njeno opadanje. Ekstrakt čilija povećava protok krvi i aktivira metaboličke procese u korenu  ubrzavajući rast kose.  Ekstrakt guarane regeneriše i jača.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Eveline aroma coffee maska za kosu, idealna je za kosu koja je slaba i sklona opadanju, prirodni ekstrakt kafe stimuliše folikul dlake sprečavajući njeno opadanje.

Garnier botanic therapy honey & propolis maska za kosu

Gernier botanic maska za kosu je namenjea za obnovu veoma oštećene kose.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Garnier botanic therapy honey & propolis maska za kosu, obnavlja i štiti oštećenu kosu od korena do vrhova.

Ziaja maslinovo ulje maska za kosu

Ziaja je maska za suvu i lomljivu kosu. Regeneriše kosu i ne otežava je. Jača i poboljšava prirodnu elastičnost kose, vraća fleksibilnost, mekoću i sjaj. Stvara zaštitni film na kosi koji je štiti od nepovoljnog uticaja spoljašnjih faktora.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ziaja maslinovo ulje maska za kosu, obnavlja kosu, idelna je za suvu i beživotnu kosu, daje joj sjaj i mekoću.

Ulja za kosu

U ponudi imamo više vrsta ulja za kosu, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: livsane ricinus ulje, marion oriental ulje za oporavak kose, sensilens orahovo ulje.

Livsane ricinus ulje

Livsane ricinusovo ulje se upotrebljava za negu suve kože, kose i noktiju i kao noseće ulje u uljima za masažu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Livsane ricinus ulje, odlično je za kosu, oporavlja je i regeneriše, takođe je odlično za nokte i kožu, jača nokte a koži daje mekoću.

Marion oriental ulje za oporavak kose

Ulje jojobe – neguje i vlaži kosu. Suncokret obnavlja strukturu kose, dajući joj prirodan sjaj i štiti od sunčevih zraka. Vaša kosa je meka, glatka i negovana.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Marion oriental ulje za oporavak kose, jača kosu i obnavlja je, daje joj sjaj.

Sensilens orahovo ulje

Sensilis Orahovo ulje se upotrebljava za negu suve, zrele i istanjene kože, neguje suvu i oštećenu kosu, pospešuje njeno obnavljanje i daje joj sjaj, jača dlaku i čini kosu otpornijom na svakodnevna mehanička oštećenja, posebno je pogodno za tamnije nijanse kose, preporučuje se i kod opadanja kose i kod peruti, u kozmetici se koristi kao sastojak za poboljšanje tena i za negu suve kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sensilens orahovo ulje, neguje kosu, pogodan je naročito za tamnije tonove kose, takođe se upotrebljava se za negu suve, zrele i istanjene kože.

Brend: GALENIKA AD
Sastav:1ml rastvora sadrži: dekspantenola 50mgDelovanje: Dekspantenol, aktivan sastojak Pantenol rastvora, pretvara se u organizmu u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina, sint..
306,00 RSD 360,00 RSD
Sastav:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum,Coco-Glucoside, Cocamide DEA, Aloe Barbadensis Leaf Juice,  Mentha Arvensis Leaf Oil, Glycol Distearate,  Cocamide MEA,  Laureth-10, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,  Sodium Sulfite, Sodium Su..
420,00 RSD
Karakteristike:Formulom 100% organskog ulja argana nežno neguje i čini kožu mekšom, a kosi nudi regeneraciju od korena do vrhova...
420,00 RSD
Namena:Redovnim pranjem ojačaćete svoju kosu, smanjiti njeno ispadanje i na prirodan se način pobrinuti da ponovno bude sjajna i zdravog izgleda.Delovanje:Sadrži 100% prirodan beli luk, čiji miris tokom pranja kose nećete osetiti jer šampon sadrži parfem prijatnog mirisa. Način upotrebe:Naneti ..
430,00 RSD
Sastav:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Coco-Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Panax Ginseng Root Extract,  Lactic Acid,  Sodium Benzoate,  Potassium Sorbate, Sodium Sulfate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolin..
340,00 RSD
Delovanje:Kosu, telo i vlasište bogato neguje i osvežava te im daje raskošnu mekoću. Način upotrebe: Naneti šampon na mokru kosu, umasirati, zatim isprati...
420,00 RSD
Namena:Pogodan za masnu kosu, kao i za jačanje i smanjenje opadanja kose.Delovanje:Uklanja masnoću s kose i vlasišta Reguliše izlučivanje sebuma iz žlezda lojnicaDelotvorno jača strukturu i sprečava prerano opadanje koseKosi daje gipkost i sjaj.Način upotrebe: Naneti šampon na mokru kosu, ..
560,00 RSD
Namena:Posebno preporučljiv za kosu koja naginje prekomernom ispadanju. Delovanje:Pospešuje prokrvljenost vlasišta i tako ga revitalizuje te istovremeno jaca kosu - od korena do vrhova. Način upotrebe: Naneti šampon na mokru kosu, umasirati, zatim isprati...
420,00 RSD
Namena:Svilenkasta kosa & negovana koža.Delovanje:Jača strukturu kose i pruža joj svilenkastu mekoću, hrani kožu i daje joj neverovatnu podatnost.Način upotrebe: Naneti šampon na mokru kosu, umasirati, zatim isprati...
415,00 RSD
Delovanje:Daje kosi lakoću, podatnost i zdravi sjaj, kožu blago neguje i daje joj  novu svežinu i energiju.Način upotrebe:Naneti na mokru kosu, umasirati, zatim isprati...
420,00 RSD
Brend: ALLIN
Sastav:Prirodni biljni preparat na bazi ekstrakata korena i lista koprive i belog luka.Namena:Ima za svrhu jačanje kose, sprečavanje opadanja i pojavu svraba i peruti.Delovanje:Izraženo regenerativno deluje svih vrsta alopecije. Takođe, idealan za upotrebu kod osoba koje žele da postignu primetni ra..
1.025,00 RSD
Brend: ALLIN
Sastav:Aqua destillate, aethyl alcohol, allium sativum, urticae radix, urticae folium, sodium laureth sulfate.Namena:-Ima za svrhu jačanje kose, sprečavanje opadanja i pojavu svraba i peruti. -Izraženo regenerativno deluje kod svih vrsta alopecije.-Takođe, idealan za upotrebu kod osoba koje žele da ..
555,00 RSD
Brend: ALLIN
Sastav:5 listova žalfije, 4 lista koprive, 2 grančice majčine dušice, 3 cveta mirte.Namena:Allin šampon koji uklanja masnoću kose i seboreične naslage sa kože.Delovanje:Razmekšava i uklanja nečistoću iz kose, smanjuje masnoću i seboreične naslage sa kose i kože i na taj način oslobađa koren vlasi od..
550,00 RSD
Brend: DR.WOLFF
Sastav:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-3 Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Panthenol, Parfum, Glycerin, Sodium Citrate, Allantoin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Caffeine, Menthol, Limonene, Triticum ..
1.220,00 RSD
Brend: DR.WOLFF
Sastav:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Butylene Glycol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Parfum, Panthenol, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Allantoin, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Menthol, Caffeine, Bisabolol, Citric Acid, S..
1.195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 182 (13 strana)