Adonis Apoteka
Korpa

Bol

Bol je neugodan osećaj koji može ograničiti mogućnosti i sposobnosti osobe u dnevnoj rutini. Često deluje kao rano upozorenje da nešto nije u redu s Vašim tielom. Bol može biti neugodan osećaj i neki ljudi ulažu veliki napor da bi saznali kako ga ublažiti.

Kod nas možete pronaći preparate koji Vam mogu olakšati bolove. U ponudi imamo: kapi protiv menstrualnih bolova, kapi protiv zubobolje, kapsule protiv bolova u zglobovima i mišićima.

Kapi protiv menstrualnih bolova

Bolna menstruacija ili dismenoreja problem je koji pogađa većinu ženske populacije, mada je nešto izraženiji kod mlađih žena. Bol se javlja u predelu stomaka i krstima, može biti različitog intenziteta, pa neke žene osećaju slab ili umereno jak bol, dok druge osećaju vrlo jake bolove. Da bi sprečili jake bolove mi Vam preporučujemo: biljne kapi matičnjak Bboherbal, biljne kapi virka, biljne kapi floravitex.

Biljne kapi Matičnjak Bioherbal protiv menstrualnih bolova

Biljne kapi Matičnjak Bioherbal deluje analgetično, pa se može koristiti protiv menstrualnih bolova, glavobolje i zubobolje. Može poboljšati raspoloženje, koncentraciju i san. Tradicionalno, matičnjak se koristi za lečenje anksioznosti i nesanice. Njegov blagi sedativni učinak je dobro poznata osobina u tradicionalnoj medicini. Ove tvrdnje se dokazano podudaraju sa naučnim ispitivanjem, i protežu se do toga da matičnjak može da se koristi i protiv opšte anksioznosti i depresivnosti. Na primer, matičnjak poboljšava hiperaktivnost, probleme sa koncentracijom i impulsivnost kod starije dece u osnovnoj školi. Uzet interno, može da poboljša raspoloženje i/ili kognitivne performanse.

Matičnjak kapi su prirodna pomoć za spavanje, takođe, čini se da pomažu da se smanje simptomi nesanice i poremećaja spavanja, uključujući i za vreme menopauze, kada su takvi simptomi vrlo česta pojava.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Matičnjak Bioherbal, prirodan preparat, efikasno umanjuje menstrualne bolove, opušta i znatno poboljšava rasploženje.

Biljne kapi Virka protiv menstrualnih bolova

Biljne kapi Virka uspešno deluju kod menstrualnih tegoba (neredovni menstrualni ciklus, obilno krvarenje, grčevi praćeni bolovima). Takođe deluju kod upale jajnika, cista, mioma. Regulišu metabolizam i stoga predstavljaju odlično prirodno sredstvo za mršavljenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Virka, proizvod je odličan, menstrualnih bolova više nema, menstracija nije više bolna, nema obilnog krvarenja.

Biljne kapi Floravitex protiv menstrualnih bolova

Biljne kapi Floravitex predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta ploda konopljike (Vitex agnus castus), sa organskim voćnim destilatom. Floravitex kapi smanjuju ili otklanjaju tegobe usled menstrualnih poremećaja kao što su: ciste na jajnicima, sterilitet, bolne i neredovne menstruacije, miomi na materici.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biljne kapi Floravitex, jako su dobre kapi, brzo otklanjaju menstrualne bolove, menstruacije nisu više neredovne, preparat je odličan.

Kapi protiv zubobolje

Zubobolja može biti gadna stvar i definitivno spada među najčešće uzročnike naših posjeta zubaru. Može nastupiti bilo kad, a često je nepristojna tj. dođe nenajavljeno.

Da bi sprečili bolove ili ih umanjili, mi Vam preporučujemo kapi protiv zubobolje dentinol.

Kapi protiv zubobolje Dentinol

Kapi protiv zubobolje Dentinol služe prvenstveno za kratkotrajno i privremeno smirivanje upale i bolova zuba, desni i sluzokože usne duplje, a ne za njihovo lečenje. Supstance od kojih je sastavljen ovaj preparat zajedno sa ekstraktom dobijenim od 11 pažljivo odabranih biljaka (žalfija, kamilica, nana, bokvica, gavez itd.) svaka na svoj način potpomažu u otklanjanju inflamatornih i bolnih senzacija u stanjima zapaljenja desni, pulpe, paradentoze, zubobolje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kapi protiv zubobolje Dentinol, jako brzo deluju, efikasno smanjuju bol i upalu, prirodni preparat.

Kapsule protiv bolova u zglobovima i mišićima

Bol u mišićima i bolovi u zglobovima može da nastane u raznim formama i sa raznim simptomima i uzrocima. Bol u leđima, kolenima, grčevi mišića su najčešći oblici bolova. Bol može biti akutna i hronična. Da bi sprečili bolove ili ih umanjili mi Vam preporučujemo: kapsule doloretan, tablete no-dol max, kapsule artriflex vitalis.

Kapsule Doloretan protiv bolova u zglobovima i mišićima

Kapsule Doloretan sadrže harpagozid iz Đavolje kandže, smanjuje inflamaciju, smanjuje bol. Preporočuje se kod artritisa i reume, bolova u leđima, bola u kolenu i kuku i  jutarnje ukočenost.

Iksustva naših korisnika koji su koristili Kapsule Doloretan, biljni preparat, smanjuje znatno bolove, nema više jutarne ukočenosti ni bolova u kolenu.

Tablete No-dol max protiv bolova u zglobovima i mišićima

Tablete No-dol max su dijetetski dodatak ishrane sa manganom, glukozaminom, kondroitinom, MSM kompleksom i biljnim ekstraktima aloje i đavolje kandže, koji povoljno utiče na pokretljivost zglobova. Olakšava tegobe izazvane hroničnim upalama zglobova, smanjuje bolove i oticanje, pospešuje pokretljivost zglobova i ubrzava oporavak nakon povreda i preloma.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Tablete No-dol max, efikasno i sigurno štiti vaše zglobove i poboljšava pokretljivost.

Kapsule Artriflex vitalis protiv bolova u zglobovima i mišićima

Kapsule Artriflex vitalis povećava elastičnost i pokretljivost zglobova, ligamenata i mišića. Sadrži glukozamin, hondroitin, MSM-a i timijan te efikasno deluje na kolena, kukove, ostale zglobove nogu i ruku, na kičmu i pršljenove vrata. Namenjen je stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kapsule Artriflex vitalis, prirodan preparat, efikasno deluje na zglobove, smanjuje bolove i povećava pokretljivost zglobova.

Sastav:Tinkture od lista matičnjaka (Melissa officinale, 1:5). Sadržaj alkohola: 40% v/v.*Višegodišnja biljka matičnjak je član porodice usnatica (Lamiaceae). Domovina ove biljke je u južnijim delovima Evrope i raznim delovima Bliskog istoka i centralne Azije, ali se sada redovno uzgaja i na drugim ..
345,00 RSD
Proizvod je namenjen za ublažavanje inflamatornog bola. Ne sadrži NSAIL, te se preporučuje pacijentima sa ulkusom zeluca ili tankog creva. Koristi se kod neuropatija, svih vrsta akutnog i hroničnog bola, kao i za podizanje imuniteta, zbog antioksidativnog svostva.Sastav:-Suvi vodeni ekstrakt đavolje..
1.370,00 RSD
Brend: SINEFARM
Sastav: 100 g kapi sadrži:-Alkoholni ekstrakt lekovitog bilja 94%-Etarsko ulje karanfilića 4%-Kamfor 2%Indikacije:Dentinol kapi služe prvenstveno za kratkotrajno i privremeno smirivanje upale i bolova zuba, desni i sluzokože usne duplje, a ne za njihovo lečenje.Odlazak kod stomatologa je obavezan.De..
255,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?Divlja nana ne sadrži metanol, zbog koga se pitoma nana ne sme davati deci ispod dve godine.KAKO DELUJE?Koristi se kao blag sedativ, karminativ, digestiv. Kod menstrualnih poremećaja, grčeva u stomaku, glavobolje, kašlja, prehlade i infekcije urinarnog trakta.Ove informacije nisu zamena z..
120,00 RSD
Brend: DR VITON
Sastav:Enzim Serapeptaza 80000 IU.Indikacije:-Smanjuje zapaljenjske procese, posebno u ušima, nosu i grlu-Prevencija i pomoć kod ateroskleroze-Smanjuje hronično crvenilo-Pomaže kod povreda koje su uzrokovale traumu tkiva-Smanjuje bolove, zadržavanje vode i oticanje-Pomaže kod sinusitisaDelovanje:Dr...
1.125,00 RSD
Brend: MMGLOBAL
Sastav:-Riblji kolagen-Metilsulfonilmetan (MSM)-L-askorbinska kiselina-Suvi ekstrakt smole biljke Boswellia serrata (standardizovan na 30% sadržaja bosvelinske kiseline)*omot kapsule: želatin i boja: titan-dioksid; ; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat i silicijum-dioksid.Indikacij..
2.285,00 RSD
Sastav:-Alfa-lipoinska kiselina-Superoxide dismutase-Borage oil (Gama Linolenic acid )-Vitamin B1(tiamine mononitrate)-Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride)-Vitamin B3 ( niacin)-Vitamin B12 (Methycobalamin)-Vitamin B2  (Riboflavin )-Pantotenska kiselina ( kalcijum-D-pantotenat)-Vitamin E-Selen ..
2.630,00 RSD
Sastav:-Neuro MD sadrži jedinstvenu kombinaciju sledećih nukleotida i vitamina: uridin-5-monofosfat, vitamin B1, B6, B3, B12 ( metilkobalamin)  i folnu kiselinu*Neuro MD ne sadrži so, gluten, kvas, soju ili mlečne proizvode*Proizvod ne sadrži konzervanseIndikacije:-umor i iscrpljenost-bol u vra..
1.900,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Koren kurkume je poznat po impresivnom spektru zdravstvenih prednosti, uključujući antioksidativna, antimikrobna, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja podržavaju jetru. Sastoji se od preko 100 različitih jedinjenja, uključujući isparljiva ulja, polisaharide i kurkuminoide.Sastav:-Sadrži ferment..
3.165,00 RSD
Brend: WERNER
Sastav:Aktivni sastojci:-Uridin monofosfat-Ekstrakt cveta planinske arnike (Arnica montana)-Ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens)-Metilsulfonilmetan (MSM)-Magnezijum hloridIndikacije:Preporučena primena kod:– periferne neuropatije– bolova u leđima– bolova i osećaja trnjenja i mra..
1.700,00 RSD
Brend: WERNER
Sastav:Sadržaj 1 kapsule:Uridin-monofosfat .................. 50 mgNiacin ........................................ 10 mgVitamin B6 ................................ 6mgVitamin B1 ................................ 4mgFolna kiselina ........................... 400µgVitamin B12 ............................
1.785,00 RSD
Sastav:Sadržaj 1 kapsule:Uridin-monofosfat .................. 50 mgNiacin ........................................ 10 mgVitamin B6 ................................ 6mgVitamin B1 ................................ 4mgFolna kiselina ........................... 400µgVitamin B12 ............................
1.610,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)