Adonis Apoteka
Korpa

MARBAL HEALTH

Namenjen bebama, koristi ga cela porodica - više od obične zaštitne kreme!Za sve tipove kože i za sve uzraste!Pazljivo birani sastojci iz prirode!Na koži stvara zaštitnu barijeru, štiti od infekcije i razmnožavanja bakterija, vrši epitelizaciju i regeneriše kožu.Prijatnog mirisa I teksture, formira ..
0,00 RSD
Instant napitak, prijatnog osvezavajuceg ukusa.Smanjuje kilograme i ubrzava metabolizam!Sastav: -L-Karnitin  je jedinjenje koje organizam sam proizvodi iz aminokiselina (metionina i lizina). U nekim slučajevima ove aminokiseline postaju uslovno esencijalne pa je neophodno da ih unosimo put..
4.531,50 RSD 4.770,00 RSD
Instant napitak, prijatnog osvezavajuceg ukusa.Smanjuje kilograme i ubrzava metabolizam! Sastav: -L-Karnitin  je jedinjenje koje organizam sam proizvodi iz aminokiselina (metionina i lizina). U nekim slučajevima ove aminokiseline postaju uslovno esencijalne pa je neophodno da ih unosimo pu..
2.246,75 RSD 2.365,00 RSD
Recite NE virusima i bakterijama!Preduhitrite potrebu upotrebe antibiotika! Neviron sirup predstavlja idealnu kombinaciju prirodnih biljnih ekstrakata koji jačaju imunitet i sprečavaju sve vrste virusnih i bakterijskih infekcija. Prirodna podrška imunitetu i organizmu dece i odraslih u stanjima..
667,85 RSD 703,00 RSD
Najbolje iz prirode. I za noć i za dan ! Delovanje:-Jedinstvena i jedina kombinacija koja podjednako umanjuje simptome benigne hiperplazije prostate i jača libido -Smanjuje učestalo i noćno mokrenje -Smanjuje rezidualni urin, poboljšava pražnjenje mokraćne bešike -Pojačava mlaz urina -Smanjuje osec..
1.140,00 RSD 1.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)