Adonis Apoteka
Korpa

Kosa

Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.

Češalj za kosu

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: donegal 1504 češalj, donegal 9952 češalj, titania 1801/4 men češalj, top choice 1550 češalj.

Donegal 1504 češalj

Donegal češalj je pogodan sve tipove kose i  ne oštećuje kosu. Dužina: 20,5 cm

Iskustva naših korisnika koji su koristili Donegal 1504 češalj, češalj je jako lagan, odličan za kosu, lako raščešljava kosu.

Donegal 9952 češalj

Donegal češalj je pogodan za sve tipove kose i ne oštećuje kosu. Dužina: 8,8 cm

Iskusva naših korisnika koji su koristili Donegal 9952 češalj, za sve tipove kose, lak za raščešljavanje kose, praktičan je.

Titania 1801/4 men češalj

Titania češalj za sve tipove kose.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Titania 1801/4 men češalj, odličan češalj, dobar je za raščešljavanje, a i kod šišanja kose.

Top choice 1550 češalj

Top choice češalj za sve tipove kože, materijal je pp, ima u više boja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top choice 1550 češalj, za sve tipove kose je, lagan i odličan je.

Četke za kosu

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: top choice 2052 četka za kosu, top choice 4773 četka za kosu, top choice 63169 četka za kosu.

Top choice 2052 četka za kosu

Top choice četka za kosu za sve tipove kože, materijal je pp.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top choice 2052 četka za kosu, laka za korišćenje, odlična za kosu, kvalitetna je.

Top choice 4773 četka za kosu

Top choice četka za kosu je od prirodnog drveta, iglice su metalne.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top choice 4773 četka za kosu, odlična četka, jako prijatna za kosu, lagano raščešljava, ne čupa, odlična je.

Top choice 63169 četka za kosu

Top choice četka za kosu za sve tipove kose je, iglice su metalne.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top choice 63169 četka za kosu, ima metalne iglice što znatno olakšava raščešljavanje kose.

Četke za feniranje kose

U ponudi imamo više proizvoda, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: titania 1767 ns četka za feniranje, titania 1784 drvena četka za feniranje, titania 1769 četka za feniranje, top choice 4452 četka za feniranje, top choice 63091 četka za feniranje.

Titania 1767 ns četka za feniranje

Titania četka za feniranje je vrhunskog kvaliteta za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Titania 1767 ns četka za feniranje, što se tiče kućnog feniranja, jako je lagana za upotrebu, ne mrsi kosu i lepo je isfenira.

Titania 1784 drvena četka za feniranje

Titania drvena četka za feniranje, vrhunskog kvaliteta, za kućnu i profesionalnu upotrebu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Titania 1784 drvena četka za feniranje, odlična četka za feniranje, lako se koristi i lepo ispravlja kosu, ne mrsi je i četkice su mekane.

Titania 1769 četka za feniranje

Titania četka za feniranje je velika okrugla četka pravi volumen i velike lokne prirodnog izgleda. Drška je ergonomskog oblika i ne klizi, što olakšava feniranje. Pogodna za dugačku i kosu srednje dužine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Titania 1769 četka za feniranje, četka je savršena za lokne, ne mrsi kosu i lako se koristi, takođe je i odlična za feniranje na ravno.

Top choice 4452 četka za feniranje

Top choice četka za feniranje je kvalitetna četka, drvena je i laka sa korišćenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Top choice 4452 četka za feniranje, savršena je za sitne lokne koje izgledaju baš prirodno, takođe je odlična i za feniranje, ne mrsi kosu, za sve tipove kose je.

Top choice 63091 četka za feniranje

Top choice četka za feniranje je metalna četka, vrhunskog kvaliteta, za sve tipove kose.

Iskustv anaših korisnika koji su koristili Top choice 63091 četka za feniranje, lagana za korišćenje, odlična za feniranje bilo koje frizure, za sve tipove je kose.

Karakteristike:Češalj je pogodan za sve tipove kose.Ne oštećuje kosu.Dužina: 20,5 cm..
120,00 RSD
Ervamatin kapsule sa dodatkom Acai Berry-ja i idealnim sastavom vitamina i minerala se preporučuju za brži rast kose, noktiju i bolji izgled kože.Sastav:-Amazonski Acai Berry-Ekstrakt amazonske acerole-prirodni izvor  vitamina C-Vitamin B7, B5, B3-Vitamin D-Vitamin E-Bakar i CinkNačin upotrebe:..
1.160,00 RSD
Karakteristike:Četka za kosu vrhunskog kvaliteta za kućnu i profesionalnu upotrebu...
360,00 RSD
Karakteristike:Velika okrugla četka pravi volumen i velike lokne prirodnog izgleda. Drška je ergonomskog oblika i ne klizi, što olakšava feniranje.Pogodna za dugačku i kosu srednje dužine...
520,00 RSD
Karakteristike:Četka za kosu vrhunskog kvaliteta za kućnu i profesionalnu upotrebu...
775,00 RSD
Karakteristike:-Češalj za češljanje svih tipova kose-Plastični češalj za savršeno glatku kosu-Za sve tipove i dužine kose-Dužina 17.2cmNapomena:Prilikom poručivanja upište u komentar željenu varijantu artikla...
115,00 RSD
Brend: TOP_CHOICE
Karakteristike:Materijal: ppBoja: više bojaNapomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla (boja)...
175,00 RSD
Brend: TOP_CHOICE
Karakteristike:Higijenski češalj za kosu.Materijal: ppBoja: Crna..
80,00 RSD
Brend: TOP_CHOICE
Karakteristike:-Profesionalni, pažljivo napravljeni "FALCON" češalj izrađen od jake, fleksibilne, antistatičke i otporne na toplotu ABS plastike-Deo četke sastoji se od retko raspoređenih, debelih zubaca iste dužine-Ergonomska duga ručka olakšava upotrebu češlja-Nezamenjiv je za razdvajanje i obliko..
195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 29 (2 strana)