Adonis Apoteka
Korpa

Kosti, zglobovi i mišići

Bolovi u zglobovima i kostima znaju biti jako nezgodni, a uglavnom su prouzrokovani njihovom slabošću i neaktivnošću. Vremenom kosti postaju krhke i sklone lomljenju, a javlja se i osteoporoza kao jedno od najčešćih oboljenja.

Olakšajte bol u zglobovima, bol kostiju i bolove u mišićima uz pomoć gelova i kapsula protiv bolova. Kod nas možete pronaći gelove za kosti, mišiće i zglobove, kapsule za kosti, mišiće i zglobove i kesice za kosti, mišiće i zglobove.

Gelovi za mišiće, kosti i zglobove

U našoj ponudi imamo više vrsta gelova ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: termagal vrući gel za mišiće, kosti i zglobove, joint md repair gel za mišiće, kosti i zglobove, krauterhof gavez gel za mišiće, kosti i zglobove.

Termagal vrući gel za mišiće, kosti i zglobove

Termagal vrući gel koristi se kod bolova u koštano-mišićnom sistemu. Na koži izaziva žarenje i pojačava cirkulaciju što pomaže prilikom reumatskih bolova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Termagal vrući gel, ukoliko želite da se rešite bolova u mišićima i zglobovima onda je pravo rešenje za vas ovaj gel, koji je odličan.

Joint md repair gel za mišiće, kosti i zglobove

Joint md repair gel sadrži hijaluronsku kiselinu i hondroitin, koji su u sastavu sinovijalne tečnosti zglobova i zglobne hrskavice. Joint MD repair gel je jedini preparat na tržištu koji predstavlja jedinstvenu i uravnoteženu kombinaciju 6 različitih vrsta biljaka: čili paprike, đumbira, kurkume, ruzmarina, eukaliptusa i kamfora. Gel se preporučuje kod reumatskih bolova, bolova u vratu, bolova u ramenima, bolova u kolenu, bolova skočnom I ručnom zglobu, bolova izazvanih preopterećanjem, povredama ligamenata, povredama mišića, bolova u leđima, išijasa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Joint md repair gel, delotvoran je, pomaže kod bolova u mišićima i zglobovima, odličan je za sportiste, brzo deluje i otklanja bolove.

Krauterhof gavez gel za mišiće, kosti i zglobove

Krauterhof gavez gel je delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova, kao i sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Brzo se upija i ostavlja prijatan osećaj na koži. Kao protivupalno sredstvo efikasan je i kod posekotina, modrica i posle ujeda insekata. Poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva i ima izuzetnu moć ubrzavanja srastanja prelomljenih kostiju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Krauterhof gavez gel, preparat je delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova, kao i sportskih povreda i posttraumatskih stanja.

Kapsule za kosti, mišiće i zglobove

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula ali ćemo izdvojiti nekoliko, to su: arthronal kapsule za kosti, mišiće i zglobove, artriflex kapsule za kosti, mišiće i zglobove, bgb esi no dol max tablete za kosti, mišiće i zglobove, joint md revolution tablete za kosti, mišiće i zglobove.

Arthronal kapsule za kosti, mišiće i zglobove

Arthronal kapsule je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake ručja, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba. Potpomaže normalno stvaranja kolagena, vezivnog tkiva i normalnu koštanu funkciju. Poboljšava fukcionalni kapacitet zglobova i pomaže u oporavku nakon povreda ligamenata i ostalih glavnih ili sporednih elemenata zglobova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Arthronal kapsule, najbolje kapsule, deluju brzo, oporavljaju zglobove, takođe je jako dobar za regeneraciju hrskavice.

Artriflex kapsule za kosti, mišiće i zglobove

Artriflex kapsule preporučuje se kao dodatak svakodnevnoj ishrani osobama u stanjima zapaljenja i ukočenosti zglobova, bola u zglobovima i artroze. Vitalis Artriflex će ublažiti osteoartritis i reumatski artritis, išijas, lumbago i giht, ali se preporučuje i kao preventiva svima onima koji žele da preduprede buduće povrede zglobova i mišića, budući da hrani i izgrađuje hrskavicu i ligamente. Podržava mekoću zglobova, vlaži i naduvava izolacioni sloj hrskavice i pomaže u zaštiti hrskavice od daljeg propadanja i prirodno je obnavlja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Artriflex kapsule, prirodan je preparat, odličan je za ukočenost, išijas, za bolove u zglobovima, brzo deluje i pomaže.

Bgb esi no dol max tablete za kosti, mišiće i zglobove

Bgb esi no dol max tablete olakšava tegobe izazvane hroničnim upalama zglobova, smanjuje bolove i oticanje zglobova i pospešuje njihovu pokretljivost. Kliničke studije pokazuju da kombinovana suplementacija glukozaminom i hondroitinom, tokom 8 nedelja, dovodi do značajne regeneracije hrskavice kod osoba sa degenerativnim promenama, u odnosu na kontrolnu grupu. Hondroitin hrani i podmazuje zglobove. Smanjuje bolove i pospešuje rad zglobova u slučaju blagog ili početnog artritisa. Prisustvo aloje i đavolje kandže obezbeđuje umirujuće i protivupalno dejstvo (bez neželjenih efekata nesteroidnih antiinflamatornih lekova), pa se preporučuju kod zapaljenskih i degenerativnih promena na zglobovima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bgb esi no dol max tablete, ukoliko želite da poboljšate pokretljivost zglobova ili da se rešite oticanje zglobova onda je pravo rešenje za vas Bgb esi no dol max tablete.

Joint md revolution tablete za kosti, mišiće i zglobove

Joint md revolution tablete deluje kod artroze kolena, lakta, ramena, kuka, artroze kičme i zglobova šake, degenerativnih bolesti zglobova, reumatoidnog artitisa, kod zglobova koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Joint md revolution tablete, preparat je pravi izbor kod reumatoidnog artitisa, olakšava bolove u zglobovima, utiče takođe i na ukočenost, odličan je.

Kesice za kosti, mišiće i zglobove

U našoj ponudi imamo više vrsta kesica za kosti, mišiće i zglobove ali ćemo izdvojiti nekoliko, to su: biona 1500mg kesice za kosti, mišiće i zglobove, collagenfix kesice za kosti, mišiće i zglobove, forticolinn kesice za kosti, mišiće i zglobove.

Biona 1500mg kesice za kosti, mišiće i zglobove

Biona 1500mg kesice deluju kod bolova u zglobovima, bolova u kolenima, kod osteroatritisu. Glukozaminsulfat je aminosaharid koji se uobičajen onalazi u ljudskom organizmu i učestvuje u sledećim procesima: izgradnja hijaluronske kiseline sinovijalne tečnosti, stimulisanje biosinteze gradivnih sastojaka zglobne hrskavice: glukozaminoglikana i proteoglikana, glukozamin-sulfatima, takođe, antiinflamatorna svojstva i inhibiše procese degradacije zglobne hrskavice, te i na taj način ostvaruje svoj povoljan efekat na zglobnu hrskavicu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Biona 1500mg kesice, preparat je odličan, ima ukus mente, delotvoran je i pomaže kod bolova u zglobovima.

Collagenfix kesice za kosti, mišiće i zglobove

Collagenfix kesice ublažava bol i povećava pokretljivost zglobova, pospešuje obnavljanje hrskavice, omogućava brži oporavak nakon sportskih povreda, pomaže kod prekomernog opterećenja zglobova nastalog usled fizički zahtevnih poslova ili gojaznosti, takođe je dobar i za prevenciju i usporavanje nastanka degenerativnih promena u zglobovima prouzrokovanih starenjem ili prekomernim opterećenjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Collagenfix kesice, sadrži sve potrebne elemente za oporavak zglobova i hrskavice, brzo deluje, dobar je i za sportiste, brzo oporavlja povrede od sporta.

Forticolinn kesice za kosti, mišiće i zglobove

Forticolinn kesice specifični kolageni peptidi tip I stimulišu ćelije kostiju kako bi povećali sintezu komponenti kostiju kao što je kolagen tip I. Imaju neku vrstu „signalnog efekta“ na osteoblastima kako bi izbalansirali degradaciju kolagena u ekstracelularnoj matrici kostiju, što je suštinski okvir za mineralizaciju kostiju. Pored toga, Forticolinn utiče na degenerativne procese u kostima smanjujući aktivnost osteoklasta. Rezultat je znatno veća sinteza kolagene matrice kostiju. Takođe se preporučuje ženama u menopauzi i osobama koje žele da očuvaju funkciju svojih zglobova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Forticolinn kesice, odličan je za kosti, povećava gustinu kostiju, za globove je takođe dobar, kao za žene u menopauzi.

Sastav:1 tableta sadrži 50 mg prečišćenog voska (smesa tetrakozanola, heksakozanola, oktakozanola, triakontanola, dotriakontanola, tetratrioktanola).Indikacije:Može se koristiti kod: -Gastrointestinalni problemi: Upala želudačne sluznice ili gastritis; Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu; G..
840,00 RSD
Brend: ANAFARM
Sastav:Jedna meka želatinska kapsula sadrži: 300 mcg vitamina A (retinil palmitat) i 2,5 mcg vitamina D3 (holekalciferol). *Ostali sastojci: rafinisano sojino ulje, želatin, riblje ulje, humektant: glicerol.Indikacije:Doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sistema.Delovanje:-Vitamin A do..
515,00 RSD
Brend: DOPPEL HERZ
Dejstvo: Vitamin C doprinosi normalnoj formaciji kolagena, a time i normalnoj funkciji hrskavice i kosti.Vitamini C i E, kao i elementi u tragovima cink, selen i bakar pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Cink doprinosi normalnom očuvanju kostiju.Bakar pomaže u održavanju normalnog vezivn..
1.230,00 RSD
Sastav:-glukozamin sulfat - 500mg-hondroitin sulfat - 100mg-metilsulfonilmetan - 100mg-kolagen - 20mg-hijaluronska kiselina - 18mgIndikacije:Preporučuje se:-kod oštećenih i bolnih zglobova-za poboljšanje pokretljivosti i elastičnosti zglobova-za očuvanje starijih zglobova, kostiju, tetiva i liga..
1.640,00 RSD
Brend: PharmaVital
PharmaVital Alpha Peptide Collagen je proizvod koji sadrži hidrolizat kolagena u obliku aktivnog gela (goveđeg porekla). Hidrolizat kolagena je glavni efikasan sastojak i predstavlja najmodernije dostignuće farmaceutske industrije u pripremi proizvoda koji sadrže kolagen. U osnovi, reč je o mal..
8.800,00 RSD
Sastav:*3 kapsule-Methylsulphonylmethan (MSM)   750mg-Glukozamin   250mg-Therminalia chebula   250mg-Hondroitin sulfat   125mg-Hijaluronska kiselina   17,45mg-Vitamin C   50mg-Cink   5mg-Mangan   1mg-Bakar   50..
3.042,00 RSD 3.380,00 RSD
Dejstvo:Pored aktivnih sastojaka za izgradnju hrskavice zglobova, preparat sadrži i biljne antiinflamatorne supstance na bazi ekstakta: kore bele vrbe, rizoma i korena kurkume koje utiču na oslobađanje od bola kod pacijenata sa osteoartritisom.Način upotrebe:Popiti dve tablete dnevno, odjednom ili..
2.620,00 RSD
Brend: WALMARK
Sastav:-Glukozamin, hondroitin i Boswellina (patentno zaštićen ekstrakt kore drveta Boswellia serrata).Indikacije:-Za zaštitu i regeneraciju zglobova, olakšava bol u slučaju zapaljenja zglobova.*Deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali zglobovi ruku, nogu i kičmenog stuba).Delovanje:-  Olakš..
2.135,00 RSD
Sastav:-Glukozamin-Hondroitin-MSM (metilsulfonilmetan) -TimijanIndikacije:Preporučuje se kao dodatak svakodnevnoj ishrani osobama u stanjima zapaljenja i ukočenosti zglobova, bola u zglobovima i artroze.Specijalna i jedinstvena formulacija klinički dokazanih supstanci efikasno deluje na sve zgl..
1.300,00 RSD
Aspasia collagen beauty je poseban kompleks kolagena i hijaluronske kiseline, obogaćen vitaminima C i E,cinkom i biotinom, u obliku ampula sa gotovim rastvorom, za oralnu upotrebu.Namena:• Sjajna i zdrava koža iznutra• Dopunjuje ishranu sastojcima potrebnim za normalan izgled kožeUpotreba:Jedna ampu..
4.950,00 RSD
Sastav: -Magnezijum 300 mg -Vitamin B6 2 mg Indikacije i delovanje:-Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju zamora i iscrpljenosti, normalnim psihološkim funkcijama i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. -Magnezijum doprinosi normalnoj ..
490,00 RSD
Sastav:Glukozamin sulfat 2KCl, Hondroitin sulfat, Hijaluronska kiselina, Vitamin E.Indikacije:-Aveflex sa hijaluronskom kiselinom je preparat koji sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju i bol-Primenjuje se za smanjenje upale i ukočenosti, za otklanje bola, za smanjenje..
1.150,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 213 (15 strana)