Adonis Apoteka
Korpa

ERBA_VITA_ITALIJA

Sastav:Demineralizovana voda, SIPA-PIOKA (biološki manioka sirup, bez glutena), FRUKTOLIZAT: cvet lipe, list matičnjaka, cvet kamilice, nadzemni deo pasiflore, cvet hmelja, cvet slatke narandže, cvet lavande.Indikacije:-Olakšava fiziološki noćni odmor.-Pomaže kod anksioznosti, hiperaktivnosti, nesan..
1.560,00 RSD
Sastav:-SIPA PIOCA je nerafinisani organski sirup dobijen prirodnom enzimskom obradom skroba tapioke. Ne sadrži saharozu i gluten, pogodan je za one koji pate od celijakije. Veoma je slatkog i prijatnog ukusa. Nije rafinisan tako da je prvobitan sastav mikro hranljivih materija očuvan i u gotov..
1.590,00 RSD
Karakteristike:Dove Nourishing Secrets je jedinstvena linija kozmetike za kosu koja se sastoji od tri serije inspirisanih tretmanima nege iz raznih krajeva sveta – Japana, Francuske i Indije.Napomena:Prilikom poručivanja upišite u komentar željenu varijantu artikla...
220,00 RSD
Sastav:Sipa pioica, šipak, ehinacea, cink, bakar.Indikacije:-Kod oslabljenog imuniteta-Kod akutnih virusnih i bakterijskih infekcija-Kod prevencije gripa i prehlade-Kod sklonosti ka infekcijamaDelovanje:-Povećava prirodnu otpornost-Pomaže u odbrani od spoljašnjih alergena-Smanjuje sklonost ka čestim..
1.370,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)