Adonis Apoteka
Korpa

Dijetetski suplementi

Brend: GALENIKA AD
Sastav:Pantotenska kiselina, vitamin C.Namena:Preporučuje se za negu i zaštitu oralne sluzokožeDelovanje:-Pantenol sa vitaminom C oriblete se primenjuju za ublažavanje tegoba nastalih nakon manjih povreda ili opekotina kao i za stimulisanje regeneracije sluznice usne duplje, ždrela, jezika i desni k..
400,00 RSD
Indikacije:GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.Delovanje:-uspostavlja imuno-balans organizma-inhibira rast tumora-umanjuje nus pojave radio i hemo terapije-značajno poboljšava zaštitu od infekcija-deluje k..
7.417,50 RSD
Brend: BIO ART
Sastav:Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola.Indikacije: -brzo podižu nivo raspoloženja, -podižu nivo osećaja sreće  -efikasno otk..
1.160,00 RSD 1.450,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Polifenoli u dozi od 400mg/30ml poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije.Indikacije i delovanje:Snažan antioksidans koji pomaže u:-zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu-prevenciji KVB kroz antioksidativno delovanje u primarnoj i sekundarnoj preve..
3.175,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži 50 mg prečišćenog voska (smesa tetrakozanola, heksakozanola, oktakozanola, triakontanola, dotriakontanola, tetratrioktanola).Indikacije:Može se koristiti kod: -Gastrointestinalni problemi: Upala želudačne sluznice ili gastritis; Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu; G..
840,00 RSD
Sastav:Sаdrži 180 mg 100% prirodnog vitаminа C, poreklom iz Acerole.Delovanje:-Sаdrži prirodni vitаmin C poreklom iz Acerole.-Vitаmin C je neophodаn zа prаvilаn rаst i rаzvoj kostiju, kože, hrskаvice, mišićа i krvnih sudovа, pomаže u održаvаnju zdrаvih zubа i desni, moćаn je аntioksidаns, koji bloki..
690,00 RSD
Brend: ANAFARM
Sastav:Jedna meka želatinska kapsula sadrži: 300 mcg vitamina A (retinil palmitat) i 2,5 mcg vitamina D3 (holekalciferol). *Ostali sastojci: rafinisano sojino ulje, želatin, riblje ulje, humektant: glicerol.Indikacije:Doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sistema.Delovanje:-Vitamin A do..
515,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Afrička šljiva forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe).Indikacije:Herbiko Afrička šljiva Forte je dodatak ishrani koji može doprineti održavanju normalne seksualne funkcije i libida muškarca, kao i održavanju normalnog funkcionisanja prostate ..
1.440,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ulje pšeničnih klica, meki ekstrakt kore afričke šljive, antioksidans: alfa-tokoferol.Indikacije:Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos:-Normalnoj i jačoj potenciji-Normalnoj funkciji prostate (kod prostatitisa, benigne hiperplazije prostate, poremećaja..
1.520,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Ekstraktu kore drveta Afričke šljive,čije su aktivne komponente : terpeni, n-dokozanol i beta-sitosterolIndikacije:Preporučuje se kod:      -Impotencije i muške neplodnosti    -Dobroćudne hiperplazije prostate (uvećanja prostate)    -Prostatitisa (upale..
1.315,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Sastav:List crvenog afričkog grma 90%, prirodna aroma pomorandže 5%, kora cimeta 3%, kora pomorandže 2%.*Crveni afrički grm (Rooibos) je žbunasta biljka poznata po tome što za uspevanje zahteva čist vazduh, bez izduvnih gasova i industrijskih zagađenja.Indikacije i delovanje:-Prijatne je arome i del..
220,00 RSD
Brend: JORDAN AS
Sastav:1 kapsula sadrži 500mg ulja iz ajkuline jetre, od toga 20% alkoksi glicerola.Indikacije:Ajkus je preventiva i pomoć pri lečenju-Prehlade-Gripa-Astme-Bronhitisa-Alergija-Stresa-Depresija-Povišenog krvnog pritiska-Kod koronarnih i kardiovaskularnih oboljenja-Reguliše broj limfocita-Za vreme hem..
765,00 RSD
Brend: DOPPEL HERZ
Dejstvo: Vitamin C doprinosi normalnoj formaciji kolagena, a time i normalnoj funkciji hrskavice i kosti.Vitamini C i E, kao i elementi u tragovima cink, selen i bakar pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Cink doprinosi normalnom očuvanju kostiju.Bakar pomaže u održavanju normalnog vezivn..
1.230,00 RSD
Brend: TG PHARM
Aktivni Ugalj dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave, smanjenje nadutosti i pojave gasova. Adsorbuje veliki broj toksičnih materija unetih hranom i lekovima, kao i bakterija iz creva. Doprinosi smanjenju nadimanja nakon obroka. Ne upotrebljavati aktivni ugalj u isto vreme kad i d..
120,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 1245 (83 strana)