Adonis Apoteka
Korpa

Dijabetes

Dijabetes ili šećerna bolest je hronična bolest iz grupe poremećaja metabolizma. Nastaje kada pankreas više ne luči dovoljno insulina ili ne može da iskoristi postojeći insulin. Ovo dovodi do hiperglikemije, povišenog nivoa glukoze u krvi čije dugotrajno prisustvo može dovesti do oštećenja tkiva i organa i ozbiljnih komplikacija.

Kod nas možete pronaći više vrsta proizvoda za dijabetes koji Vam mogu pomoći, to su: kapsule za dijabetes, čaj biljna mešavina za dijabetes i zaslađivač tablete.

Kapsule za dijabetes

U našoj ponudi imamo više vrsta kapsula za dijabetes, to su: oligogal cr kapsule za dijabetes, glucokontrol kapsule za dijabetes, diabetwell kapsule za dijabetes, btonic orange immune kapsule za dijabetes, btonic green metabolism kapsule za dijabetes.

Oligogal cr kapsule za dijabetes

Oligogal cr kapsule se preporučuju dijabetičarima u cilju povećanja efikasnosti insulina i sniženju povišenog nivoa šećera u krvi. Takođe se preporučuju osobama sa povećanim rizikom za nastanak dijabetesa (smanjena tolerancija na glukozu, gojaznost, visok krvni pritisak, povećan nivo masnoća u krvi), gojaznim osobama u cilju poboljšanja podnošljivosti na glukozu, smanjenja telesne mase i regulisanja nivoa holesterola, sportistima u cilju povećanja mišićne mase i snage, obnavljanja rezervi energije u mišićima i boljeg „sagorevanja” masnih naslaga, srčanim bolesnicima u fazi oporavka posle srčanog infarkta kada se javlja nedostatak hroma, osobama koje se nepravilno hrane u cilju održavanja normalnog sadržaja hroma u organizmu i sprečavanja poremećaja izazvanih njegovim nedostatkom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kapsule Oligogal cr, preparat je odličan, nema "guranja" viška šećera u masno tkivo, takođe je odličan u sagorevanju masnih naslaga.

Glucokontrol kapsule za dijabetes

Glucokontrol kapsule preporučuje se kod poremećaja metabolizma glukoze u dijabetesu, kod komplikacija dijabetesa i oštećenja perifernih nerava (utrnulost, žarenje, bol, svrab), kod štetnih uticaja slobodnih radikala na organizam zbog moćnog antioksidantnog dejstva i kod već postojećih oštećenja drugih tkiva i organa, radi odlaganja ili sprečavanja daljih oštećenja. Namenjen je za odrasle i za decu koja su starije od 14 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili kapsule Glucokontrol, efikasno smanjuje nivo glukoze i slobodnih radikala, odlične su i brzo deluju.

Diabetwell kapsule za dijabetes

Diabetwell kapsule može da se koristi samostalno kao prevencija predijabetesa i početnom stadijumu dijabetesa ili uz već propisanu terapiju, kako oralnih antidijabetika, tako i insulina. Kliničkim studijama dokazano je da Portusana svojim trostrukim mehanizmom utiče na nivo šećera u krvi, jer smanjuje apsorpciju glukoze iz creva u krvotok dajući duži osećaj sitosti i pomaže transportu glukoze u ćeliju. Snižava nivo šećera, nivo masti, holesterola i triglicerida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili kapsule Diabetwell, potpuno je prirodni dijetetski preparat, pomaže u snižavanju nivoa šećera u krvi, takođe snižava nivo msti, holesterola i triglicerida.

Btonic orange immune kapsule za dijabetes

Btonic orange immune kapsule su kombinacija biljnih sastojaka dobijenih iz ekstrakta đumbira, vitamina C iz acerole i inulina u kombinaciji sa mineralom cinkom. Preporučije se osoba koje boluju od dijabetesa, osobama koje nemaju balansiranu ishranu i često jedu nutritivno siromašnu hranu i veganima i vegeterijancima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic orange immune kapsule, prirodan je preparat, odličan se pokazao za dijabetes, pomaže, takođe je odličan i za imunitet, protiv prehlade i gripa.

Btonic green metabolism kapsule za dijabetes

Btonic green metabolism kapsule je prirodni aktivator metabolizma, sa algama spirulinom i hlorelom u kombinaciji sa kapsaicinom iz čilija, hromom i ekstraktom borovnice. Preporučuje se osobama koje boluju od dijabetesa, veganima i vegeterijancima, za osobe koje su na posebnim režimima ishrane, za bolju probavu i detoksikaciju, za regulaciju telesne mase.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic green metabolism kapsule, prirodni preparat, znatno pomaže u regulaciji telesne težine, pomaže kod dijabetesa, vrlo efikasan i odličan proizvod.

Čaj biljna mešavina za dijabetes

U našoj ponudi imamo više vrsta čajeva biljnih mešavina za dijabetes, to su: biljna mešavina po recepturi dr D. Nikolića, čajna mešavina herba med za dijabetes.

Biljna mešavina po recepturi dr D. Nikolića za dijabetes

Čaj biljna mešavina ima pozitivan efekat na regulaciju nivoa šećera u krvi, doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi na prirodan način. 

Isskustva naših korisnika koji su koristili čaj biljna mešavina, kvalitetan prirodan proizvod, postiže zagarantovani uspeh, pomaže vrlo brzo, reguliše novo šećera u krvi i odličan je.

Čajna mešavina Herba med za dijabetes

Čajna mešavina Herba med pomaže održavanju fiziološkog nivoa glukoze, šećera u krvi. Utiče na regulaciju sinteze insulina, što dovodi do smanjenja i stabilizacije šećera u krvi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čajna mešavina Herba med, prirodan čaj, efikasan je i brzo deluje, korisnici su prezadovoljni delovanjem, smanjuje nivo šećera u krvi.

Zaslađivač tablete za dijabetes

U našoj ponudi imamo više vrsta zaslađivača za dijabetičare, to su: sweetener zaslađivač tablete i sussina tablete.

Sweetener zaslađivač tablete

Sweetener zaslađivač namenjen je osobama koje izbegavaju šećer u ishrani, pre svega obolelima od dijabetesa tipa I i II, kao i osobama na redukcionim dijetama. Sweetener je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su kombinovanjem ove dve supstance u odgovarajućem odnosu, tako da slatkoća 1 tablete odgovara slatkoći 1 kafene kašike šećera.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sweetener zaslađivač, je odličan za zaslađivanje napitaka, takođe je dobar da smanjite čest osećaj gladi, kao i u varenju hrane i stabilizuje nivo glukoze u krvi.

Sussina zaslađivač tablete

Sussina tablete je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sussina tablete je idealan proizvod bez kalorija, za zaslađivanje kafe, čaja, sokova kao i za kuvanje, a proizveden je posebno za ljude kojima je status značajan i za dijabetičare.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Sussina tablete, odličan je proizvod, zgodan je za nošenje gde god da krenete, bez kalorija je i idealan za dijabetičare.

Indikacije:GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.Delovanje:-uspostavlja imuno-balans organizma-inhibira rast tumora-umanjuje nus pojave radio i hemo terapije-značajno poboljšava zaštitu od infekcija-deluje k..
7.417,50 RSD
Sastav:                                               -Alfa-lipoinska kiselina                           ..
1.900,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Sastav:Jedna gastrorezistentna kapsula sadrži 300mg Alfa lipoinske kiseline.Indikacije:Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze ko..
1.095,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Alfalipoinska kiselina 300mg, Rutin 50mg, Cink-oksid 10mg, Vitamin B2 (riboflavin) 1,4mg, Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 1,4mg, Vitamin D (holekalciferol) 12mcg, Folna kiselina (kalcijum-L-metilfolat) 200mcg, Vitamin B12 (metilkobalamin) 2,5mcg.Indikacije:Aretin je dijeteski suplement sa..
1.425,00 RSD
Sastav:Phaseoli legumen, Myrtilii herba, Mori nigri folium, Meliloti herba, Petroselini folium, Cichorii radix, Absinthii herba, Betulae folium.Indikacije:Kod povišenog šećera u krvi.Delovanje:Ima pozitivan efekat na regulaciju nivoa šećera u krvi, doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u kr..
480,00 RSD
Sastav:-Bio-Teo biljne kapi br. 30 na bazi pasuljevine, ovsa, lista kupine, borovnice i crnog duda prirodno su rešenje za regulisanje šećera u krvi. Zahvaljujući solima hroma, mangana, ali i drugim aktivnim materijama kao što su: silicijumova kiselina, arginin, flavonidi i fitoaleksin, ove kapi stim..
2.340,00 RSD
Brend: BIOFAR
Sastav:Hrom 100 µg, Cink, Mangan, Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Niacin, Pantotenska kiselina, Vitamin B6, Biotin, Folnu kiselinu, Vitamin B12, Vitamin C, Vitamin E.Indikacije:Vitaminsko mineralni dodatak ishrani za održavanje normalnog nivoa šecera u krvi.Način upotrebe:Odrasli: Jednu tabletu d..
340,00 RSD
BioLiver bljne kapi za holesterol i trigleciride je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv. To je biljni tonik koji stimuliše žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirod..
1.120,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Jedna tableta sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline.Indikacije:Preporučuje kod:-Dijabetesa melitusa-Dijabetesne polineuropatije-Oštećenja nerava različitog porekla-Gojaznosti i metaboličkog sindroma-Oboljenja srca i krvnih sudova-Antioksidativna zaštita od starenja Delovanje:-Alfa lipoins..
1.765,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Sastav:Kvascom obogaćen hrom 200 µg.Indikacije:- Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi- Doprinosi normalnom metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina - Doprinosi regulaciji apetita- Doprinosi pravilnom energetskom metabolizmuDelovanje:BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, ob..
1.280,00 RSD
Brend: ADONIS
Indikacije:ČAJ BOROVNICE se u narodnoj medicini najčešće koristi za snižavanje nivoa šećera u krvi, za prevenciju i lečenje bolesti organa za varenje, i bubrega.Način upotrebe: Supenu kašiku lista borovnice preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i posle 10 minuta procediti. Piti 2-3 puta dne..
140,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-Ekstrakt ploda paprike (Capsicum anuum) -Hrom (u obliku hrom(III)-hlorida)-Alga spirulina (Spirulina platensis)-Alga hlorela (Chlorella vulgaris)-Plod borovnice (Vaccinium myrtillus)Indikacije:Preporučuje se:Veganima i vegeterijancimaOsobama koje boluju od dijabetesaZa osobe koje su na ..
2.640,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-cink (u obliku cink-glukonata) -selen (u obliku natrijum-selenita) -vitamin C (u obliku L-askorbinske kiseline) -L-arginin -kofein -suvi ekstrakt herbe tribulusa (Tribulus terrestris) -sprašeni koren peruanske make (Lepidium meyenii) -suvi ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata)&nb..
2.910,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:-Inulin-Suvi ekstrakt korena đumbira (Zingiber officinale)-Cink (u obliku cink-pikolinata)-Sprašen sok ploda acerole (Malpighia glabra) -Vitamin CIndikacije:Preporučuje se:-Veganima i vegeterijancima-Osobama koje boluju od dijabetesa-U sezoni prehlade i gripa-Osobama koje nemaju balansir..
1.190,00 RSD
Brend: BTONIC
Sastav:Aktivni sastojci:-Niacin (nikotinamid) -Pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat) -Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) -Vitamin B2 (riboflavin) -Vitamin B1 (tiamin-mononitrat) -Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) -Vitamin B12 (cijanokobalamin)-Biotin (D-biotin)Mešavina povrća ..
2.050,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 52 (4 strana)