Adonis Apoteka
Korpa

Hemoroidi

Hemoroidi su normalna anatomska vaskularna struktura u analnom kanalu. Hemoroidi (šuljevi) su normalne strukture u predelu anusa koje imaju ulogu zadržavanja kontinencije (sprečavanja nekontrolisanog izlivanja stolice). Imaju izgled jastučeta sastavljenog od venskih i vezivnih struktura i svojom pozicijom štite analni kanal.

Kod nas možete pronaći više različitih preparata za hemoroide, koji Vam mogu pomoći da se brzo rešite bola, svraba i krvarenja, imamo tablete za hemoroide, čaj za hemoroide, krema za hemoroide.

Tablete za hemoroide

U našoj ponudi imamo više tableta za hemoroide, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: fluxiv tablete za hemoroide, himalaya pilex tablete za hemoroide, venodia plus tablete za hemoroide.

Fluxiv tablete za hemoroide

Fluxiv tablete pogodne su za osobe sa akutnim hemoroidalnim sindromom kao i za osobe sa hroničnom venskom insuficijenciom (osećaj teških nogu, bol, jutarnji umor nogu). Fluxiv je djietetski suplement, koji dorpinosi zdravoj vaskularnoj cirkulaciji.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fluxiv tablete, odličan je za osobe koje imaju problem sa hemoroidima, kao i ko ima problem sa proširenim venama, brzo deluje.

Himalaya pilex tablete za hemoroide

Himalaya pilex tablete olakšava tegobe kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida, koji ne zahtevaju hirušku intervenciju, pomaže kod proktitisa i fisure anus. Pilex™ tablete doprinose jačanju venskog zida i smanjenju krvarenja. Pomaže u sprečavanju razvoja upalnog procesa, ublažava bol i svrab, tegobe prisutne kod hemoroida. Ima sposobnost da omekšava crevni sadržaj, a time olakšava pražnjenje creva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Himalaya pilex tablete su odlične, deluju već posle 3-4 dana i možete osetiti poboljšanje, nema više hemoroida, niti bilo kakvih problema.

Venodia plus tablete za hemoroide

Venodia plus tablete je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, prečišćenim i mikronizovanim, i dodatkom ekstrakata koprive i borovnice, a koji mogu doprineti očuvanju periferne cirkulacije. Preporučuje se kod hemoroida, hronične venske insuficijencije, teških, oteklih nogu, svraba i peckanja nogu. Ekstrakt lista koprive povoljno utiče na cirkulaciju u stopalima i može doprineti smanjenju osećaja umornih i teških nogu. Ekstrakt borovnice može doprineti održavanju elastičnosti krvnih sudova, povoljno deluje na mikrocirkulaciju i smanjenje osećaja teških nogu.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Venodia plus tablete su zadovoljni preparatom, brzo podstiče cirkulaciju, umanjuje peckanje, svrab, bol, takođe je odličan za hemoroide, brzo deluje i pomaže.

Čaj za hemoroide

U našoj ponudi imamo više vrsta čajeva za hemoroide, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko, to su: dr. josif pančić čaj protiv hemoroida, dobričica herba čaj za hemoroide, amer čaj za hemoroide.

Dr. josif pančić čaj protiv hemoroida

Čaj protiv hemoroida aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja kod šuljeva povoljno deluju na tonus hemoroidalnih vena i zaustavljanje krvarenja. Antrahinonski glikozidi povoljno deluju na ubrzanje crevnog tranzita stimulisanjem crevne peristaltike i povećanjem volumena crevnog sadržaja usled svojih hidrofilnih osobina, dok sluzi prisutne u lekovitom bilju koje ulazi u sastav ove čajne mešavine oblažu crevnu sluzokožu ublažavajići iritaciju, a deluju i na omekšavanje stolice čime se olakšava pražnjenje.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Čaj protiv hemoroida, smiruje upaljene hemoroide, čisti zastoje u hemoroidalnoj regiji, da možete da sedite kao čovek. Najefikasniji je u borbi protiv hemoroida.

Dobričica herba čaj za hemoroide

Dobričica herba čaj je blag ekspektorans, digestiv, adstringens, diuretik, vulnerans, holagog. Koristi se za jačanje organa za disanje, žuči, protiv dijareje, za apetit, protiv histerije, kod hemoroida i cistita. Dobričica je dobar biljni lek za bolesti respiratornih organa. Koristi se u mešavinama protiv kašlja, opstruktivnog bronhitisa, astme i upale pluća. Naročito je dobra kombinacija dobričice, podbela, slatkog korena i majčine dušice.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Dobričica herba čaj je zdrav i lekovit, pomaže kod hemoroida, odličan je i za apetit, kao i za prehlade, upalu pluća, astmu.

Amer čaj za hemoroide

Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Ima snažno protivupalno dejstvo na tkivo prostate, pa na taj način delotvorno poboljšava protok mokraće.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Amer čaj, odlična su iskustva, efikasno pomaže kod hemoroida, čaj pravi čuda, odličan je i za urinarne infekcije.

Krema za hemoroide

U našoj ponudi imamo više vrsta krema za hemoroide, ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko, to su: avaricon hemor krema za hemoroide, hemor m mast za hemoroide, fitorektal krem za hemoroide.

Avaricon hemor krema za hemoroide

Avaricon hemor krema služi za pomoć kod tegoba uzrokovanih hemoroidima, ublažava bol, otok i svrab u analnoj regiji, pruža prijatan osećaj hlađenja. Ekstrakt hamamelisa decenijama je poznat po svojim protivupalnim i regenerativnim svojstvima, dok se neven tradicionalno koristi za tretiranje rana koje sporo zarastaju, posekotina, ogrebotina, opekotina i svih drugih stanja u kojima je neophodna regeneracija kože. Pantenol neguje i štiti kožu od isušivanja, dok etarsko ulje pitome nane deluje antiseptično, ublažava tegobe i pruža prijatan osećaj hlađenja. Alantoin poseduje emolijentna svojstva, deluje zaštitno i umirujuće.

Iskustva naših korisnika koji su koristili avaricon hemor kremu jako je dobra krema, ublažava bolove, svrab i otok, pruža osećaj hlađenja što je odlično i regeneriše kožu.

Hemor m mast za hemoroide

Hemor m mast efikasno ublažava tegobe kod hemoroida, smanjuje otekline i bolove. Koristi za spoljašnje, unutrašnje i mešovite hemoroide. Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Hemor m mast, deluje pozitivno i odlično za hemoroide, ublažava krvarenje, smanjuje bolove i brzo deluje.

Fitorektal krem za hemoroide

Fitorektal krem je biljni krem za ublažavanje tegoba kod hemoroida. Ekstrakti lekovitih biljaka koji ulaze u njegov sastav deluju protivupalno, smanjuju bol, svrab i iritaciju kože i sluzokože kod hemoroida. Fitorektal sadrži ekstrakte hajdučke trave, divljeg kestena i kamilice, mentol i taninsku kiselinu u masnoj podlozi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fitorektal krem, biljni je preparat, ova mast je spas za hemoroide, mogu i trudnice da ga koriste, znatno smanjuje bol i iritacije na koži.

Brend: AMER PROM
Sastav:Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom, vitaminima, mineralima, sukcinatima i biljnim proteinima.Indikacije:Preporučuje se kod:  -Upala unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida - Upala mokraćnih kanala - Bakterija u mokraći (Escherichia coli i dr.)  -U..
648,00 RSD
AVE CICA supozitorije su namenjene za ublažavanje i olakšavanje tegoba  uzrokovanih hemoroidima. Hijaluronska kiselina stimulise epitelizaciju i regeneraciju rektalne sluzokože, smanjujući bol, otečenost i svrab. Sastav:-Natrijumova so hijaluronske kiseline-Ekstrakt biljke Gotu Kola, neven..
1.170,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice.Indikacije:-Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. -Redovno korišćenje er..
1.035,00 RSD
BioHemor biljne kapi za hemoroide su tinktura za šuljeve koja je namenjena za rešavanje akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma bolesti, to jest za lečenje hemoroida prirodnim putem. U ovom slučaju je u pitanju narodni lek za uvećane hemoroide koji krvare i kapi za hemoroide koje su na..
1.355,00 RSD
Sastav:  -Herba rusomače ( Bursae pastoris herba )              -Cvet kamilice ( Chamomillae flos )                      -Kora krušine ( Frangulae cortex )          ..
502,00 RSD
Brend: ADONIS
ŠTA SADRŽI?SadržI flavonoide, etarsko ulje, terpenoide, gorki sastojak glehomin i rozmaricinsku kiselinu.KAKO DELUJE?Blag ekspektorans, digestiv, adstringens, diuretik, vulnerans, holagog. Koristi se za jačanje organa za disanje, žuči, protiv dijareje, za apetit, protiv histerije, kod hemoroida i ci..
151,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Dejstvo:FLEBODEX kapsule su namenjene za ublažavanje tegoba nastalih kao  posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama, hronične venske insuficijencije (otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara, i osećaj ,,teških nogu’’) i tegoba izazvanih hemoroidima, AHS (bol, svrab i krvarenje ..
1.245,00 RSD
Sastav:Diosmin, hesperidin, trokserutin i vitamin C, koji deluju sinergistički. Efekat ove kombinacije je superioran u odnosu na bilo koju komponentu korišćenu kao monoterapiju. Jedinstvena kombinacija 500 mg bioflavonoida.Indikacije:- osobama sa hroničnom venskom insuficijenciom (osećaj teških nogu..
1.045,00 RSD
Bio-Teo Hemorektal je jedinstven biljni melem, kreiran po originalnoj recepturi na bazi prirodnih sastojaka, namenjen za negu kože i sluzokože analne regije.Sastav: Specijalno kreiran biljni melem obrađen zeolitom i magnetnom vodom koji sadrži propolis, ekstrakte aloje, hajdučke trave, di..
964,00 RSD 1.205,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Sastav:Jedna tableta sadrži:Ekstrakte biljaka:Emblica officinalis 16 mg;Terminalia chebula 16 mg;Terminalia belerica 16 mg;Cassia fistula 16 mg;Bauhinia variegata 16 mg;Mesua ferrea 3 mg.Sprašene delove biljaka:Balsamodendron mukul 130 mg;Shilajeet (prečišćen) 16 mg;Melia azadirachta 7 mg.Indikacije..
1.065,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Delovanje:Proctofiss krema se koristi protiv neprijatnosti koje donose hemoroidi, analne fisure i perianalne fistule.Kada nanesete kremu na kožu, osetićete blagi hladni efekat koji momentalno umiruje bol, svrab i peckanje. Tvoja koža i sluznica će biti zaštićene i negovane. Takođe pomaže u omekšav..
1.195,00 RSD
Sastav:Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Ekstrakt koprive 50mg, Ekstrakt borovnice 50mg.Indikacije:Preporučuju se kod:-Hronične venske insuficijencije-Teških, oteklih nogu-Svraba i peckanja nogu-Trnjenja i grčeva u nogama-HemoroidaDelovanje:Venodia plus je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, ..
1.415,00 RSD
Brend: INPHARM
Sastav:Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Ekstrakt koprive 50mg, Ekstrakt borovnice 50mg.Indikacije:Preporučuju se kod:-Hronične venske insuficijencije-Teških, oteklih nogu-Svraba i peckanja nogu-Trnjenja i grčeva u nogama-HemoroidaDelovanje:Venodia plus je dodatak ishrani sa diosminom i hesperidinom, ..
2.285,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)