Adonis Apoteka
Korpa

Antioksidansi i detoksikacija

Antioksidansi i detoksikacija, pomažu u zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu i otklanjaju štetne materije iz organizma.

Kako se slobodni radikali uvek stvaraju, i antioksidantni sistem zaštite mora biti uvek na snazi. Uloga antioksidanasa je da stabilizuju slobodne radikale i ublaže efekte oksidativnog stresa, a to su propadanje ćelija i razvoj bolesti i prevremenog starenja kože. Telo proizvodi antioksidanse, a mi mu možemo pomoći svojim zdravim izborima.

Detoksikacija je proces otklanjanja štetnih materija iz organizma, koje se godinama u njemu talože i nakupljaju. Ljudska tela su u prošlosti imala veću mogućnost samoregeneracije i isceljenja, jer je stil života u potpunosti bio drugačiji nego danas.

U našoj ponudi možete naći više vrsta preparata koji će Vam pomoći da oslobodite i očistite Vaš organizam od slobodnih radikala i štetih materija u organizmu.

Imamo preparate kao što su: kapsule za antioksidanse, čaj za antioksidanse, biljne kapi za detoksikaciju, kapsule za detoksikaciju.

Kapsule za antioksidanse

U ponudi imamo više proizvoda kapsula za antioksidanse, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko to su: alphalipoin forte kapsule, amazonski acai berry kapsule, ecomer imuno 250mg kapsule, gE 132 kapsule, imunobeta glukan kapsule.

Alphalipoin forte kapsule za antioksidanse

Alphalipoin forte kapsule je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Namenjen je za starije osobe,a mogu ga koristiti i deca starija od 14 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alphalipoin forte kapsule, brzo deluje, poboljšava stanje organizma, zadovoljni su promenama.

Amazonski acai berry kapsule za antioksidanse

Amazonski acai berry kapsule je dodatak ishrani koji predstavlja značajan izvor bioloških aktivnih sastojaka sa antioksidantnim svojstvima. Acai berry se koristi za jačanje i održavanje imunološkog sistema. Aktivne komponente povoljno deluju na lipidni status i pored antioksidantnog dejstva pružaju i antiimflamatorne, antiproliferativne i kardioprotektivne osobine, poboljšavaju digestiju i usporavaju proces starenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Acai berry kapsule, deluju povoljno na lipidni status (holesterol), znatno ubrzava metabolizam, sadrži dosta vitamina.

Ecomer imuno 250mg kapsule za antioksidanse

Ecomer imuno 250mg kapsule je proizvod koji se preporučuje za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma. Sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste ajkula iz hladnih mora. Ecomer Imuno deluje kao: imunomodulator - balansira imuni sistem bez prekomerne stimulacije, imunostimulator- deluje na obe komponente imunog sistema, humoralni i ćelijski imunitet, antioksidans- štiti organizam od dejstva slobodnih radikala koji oštećuju ćelije, a nastaju kao posledica stresa, metaboličkih procesa i nezdrave ishrane. Ecomer se preporučuje: osobama sa slabim imunim sistemom, starijim osobama, osobama izloženim stresu, sportistima za povećanje snage.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ecomer imuno 250mg kapsule, izuzetan je za podizanje imuniteta i opsteg zdravstvenog stanja.

Ge 132+ natural kapsule za antioksidanse

Ge 132+ natural kapsule je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća. Takođe uspostavlja imuno-balans organizma, pozitivno utiče na smanjenje nivoa šećera u krvi, deluje antidegenerativno i antireumatski, značajno poboljšava zaštitu od infekcija.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ge 132+ natural kapsule, odličan je za jačanje imuniteta, efikasan je i daje dobre rezultate.

Imunobeta glukan kapsule za antioksidanse

Imunobeta glukan kapsule u svom sastavu sadrže potpuno prirodan bioaktivni β-(1,3/1,6)-D-glukan izolovan iz bukovače (Pleurotus ostreateus), vitamin C i lipozomalni cink. Preporučuju se kod oslabljenog imuniteta, čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala, pre svega za prevenciju, ali i kada se infekcija već razvije jer značajno skraćuju vreme oporavka i vrlo je moćan antioksidans.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Imunobeta glukan kapsule se pokazao kao najbolji za imunitet, pomaže kod hroničnih upala i deluje veoma brzo.

Čaj za antioksidanse

U ponudi imamo više proizoda čajeva za antioksidanse, ali ćemo Vam izdvojiti jedan koji se pokazao kao najbolji, to je zeleni čaj sa limunom i đumbirom.

Zeleni čaj sa limunom i đumbirom za antioksidanse

Zeleni čaj sa limunom i đumbirom je vrsta nefermentisanog čaja koji zadržava svoju prirodnu boju. Sadrži polifenole, vitamin C, B1, B2, nikotinsku i pantotensku kiselinu, tanine, dekstrine, voska, gume i masnih matrija. Deluje kao antioksidans, blokira enzim urokineazu koji podstiče rast tumoroznog tkiva i time sprečava maligna oboljenja prostate. Snižava ukupni holesterol i pomaže snižavanju krvnog pritiska što blagotvorno deluje na srce i krvne sudove.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Zeleni čaj sa limunom i đumbirom, odličan je, izbacuje sve otrove iz tela, za imunitet je odličan, čisti organizam.

Biljne kapi za detoksikaciju

U našoj ponudi imamo više vrsta kapi za antioksidanse, ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko, to su: aronija biljne kapi i gynkgobil 40mg/ml kapi.

Aronija biljne kapi za antioksidanse

Aronija biljne kapi sadrže bogat izvor antioksidansa. Plod aronije sadrži i vitamine B,C i E i pomaže kod pojačanja imunološkog sistema, podstiče cirkulaciju i povoljno deluje na smanjenje holesterola i glukoze u krvi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Aronija biljne kapi, aronija je izuzetno lekovita biljka, odlična je za ublažavanje stresa i sindroma hroničnog umora i uklanja slobodne radikale.

Gynkgobil 40mg/ml kapi za antioksidanse

Gynkgobil 40mg/ml kapi ekstrakt lista Ginko bilobe, a deluje kao prirodni antioksidans, neuro i kardioprotektiv, poboljšava pamćenje, koncentraciju i cirkulaciju. Deluje kod vrtoglavice i „zujanja“ u ušima, slabe cirkulacije, prevencije moždanog udara i infarkta miokarda, smanjene koncentracije i pažnje, kao i slabog pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Gynkgobil 40mg/ml kapi, efikasne su, povećavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje, jednostavne su za upotrebu.

Kapsule za detoksikaciju

U našoj ponudi imamo više proizvoda kapusla za detoksikaciju ali ćemo Vam izvodjiti nekoliko, to su: apuretin slim kapsule, btonic green metabolism kapsule i liverwell kapsule.

Apuretin slim kapsule za detoksikaciju

Apuretin slim kapsule je dodatak ishrani sa prirodnim sastojcima koji pomažu pri eliminaciji viška vode iz organizma, ubrzavaju metabolizam i redukuju telesnu težinu. Pomaže u programu smanjeja prekomerne telesne težine i ubrzava metabolizam.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Apuretin slim kapsule, preparat je na biljnoj bazi, pogodan za izbacivanje vode iz organizma, efikasno smanjuje telesnu težinu.

Btonic green metabolism kapsule za detoksikaciju

Btonic green metabolism kapsule je prirodni aktivator metabolizma, sa algama spirulinom i hlorelom u kombinaciji sa kapsaicinom iz čilija, hromom i ekstraktom borovnice. Preporučuje se za bolju probavu i detoksikaciju, takođe osobama koji boluju od dijabetesa, za regulaciju telesne težine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic green metabolism, brzo i efikasno ubrzava metabolizam, odličan je i reguliše telesnu težinu.

Liverwell kapsule za detoksijaciju

Liverwell kapsule je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina. Preporučuje se za  za detoksikaciju organizma i obnavljanje ćelija jetre i takođe i kod ciroze jetre, masne jetre i zapaljenja jetre.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Liverwell kapsule, idealan je za detoksikaciju organizma, takođe je odličan za masnu jetru, čisti organizam i odličan je proizvod.

Indikacije:GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća.Delovanje:-uspostavlja imuno-balans organizma-inhibira rast tumora-umanjuje nus pojave radio i hemo terapije-značajno poboljšava zaštitu od infekcija-deluje k..
7.417,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Sastav:Polifenoli u dozi od 400mg/30ml poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije.Indikacije i delovanje:Snažan antioksidans koji pomaže u:-zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu-prevenciji KVB kroz antioksidativno delovanje u primarnoj i sekundarnoj preve..
3.175,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži 50 mg prečišćenog voska (smesa tetrakozanola, heksakozanola, oktakozanola, triakontanola, dotriakontanola, tetratrioktanola).Indikacije:Može se koristiti kod: -Gastrointestinalni problemi: Upala želudačne sluznice ili gastritis; Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu; G..
840,00 RSD
Brend: TG PHARM
Aktivni Ugalj dodatak ishrani sa povoljnim efektom na regulaciju probave, smanjenje nadutosti i pojave gasova. Adsorbuje veliki broj toksičnih materija unetih hranom i lekovima, kao i bakterija iz creva. Doprinosi smanjenju nadimanja nakon obroka. Ne upotrebljavati aktivni ugalj u isto vreme kad i d..
120,00 RSD
Sastav:Alfa-lipoinsku kiselinuEnzim superoksid-dismutazuVitamin ESelen. Indikacije i delovanje:Povećane potrebe za zaštitom ćelija od oksidativnog stresaKomplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve)Usporava prerano starenjePomaže kod komplikaci..
2.600,00 RSD
Sastav:- Minerali ( kalijum, kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, cinnk, fosfor...)- Bogat je izvor A, B1, B2, B3, C, D,i E vitamina- Polinezasićene i mononezaćine masne kiseline (Oleinska, palmitinska, linoleinska)- Polifenolna jedinjenja- Amino kiseline i esencijalne masne kiseline, omega 3-6-9- V..
1.520,00 RSD
Brend: DR.THEISS
Sastav i delovanje:-Kopriva pomaže eliminisanju vode i toksina iz organizma putem diureze pomaže  održavanju normalne telesne težine;-Brusnica (američka borovnica) sadrži prirodne antioksidanse koji pomažu u zaštiti ćelija i tkiva od štetnog dejstva slobodnih radikala;-Jabukovo sirće je opšti t..
970,00 RSD
Brend: DR.THEISS
Sastav:-Kalcijum citrat-Plod divlje borovnice-Ekstrakt herbe koprive-Jabukovo sirće-Cink - citrat-Ekstrakt crnog biberaIndikacije:Apuretin Slim je dodatak ishrani sa prirodnim sastojcima koji pomažu pri eliminaciji viška vode iz organizma, ubrzavaju metabolizam i redukuju telesnu težinu.Delovanje:- ..
1.090,00 RSD
Brend: DeverraFarm
Sastav:Ekstrakt ploda aronije (Aronia Melanocarpa).Indikacije:Dodatak ishrani,namenjen odraslim osobama oba pola za jačanje imuniteta.Delovanje:-Biljne kapi Aronije sadrže bogat izvor antioksidansa. -Plod aronije sadrži i vitamine B,C i E i pomaže kod pojačanja imunološkog sistema. -U sebi sadrže i ..
250,00 RSD
Sastav:Ave brusnica je preparat ekstrakta brusnice (Vaccinium macrocarpon) gde jedna kapsula sadrži 250mg brusnice.*Brusnica je niski zimzeleni žbun, čiji je plod tvrda bobica tamno crvene boje, sa niskom kalorijskom vrednošću i visokim sadržajem vitamina, minerala, polifenola, organskih kiselina i ..
895,00 RSD
Brend: 2M
Sastav:1 tableta sadrži:Silicijum-dioksid ........................... 210 mgMikrokristalna celuloza ................ 208 mgDelovanje:-Deluje mehanizmom adsorpcije, vezuje i eliminiše iz organizma:Toksine koji dolaze iz spoljašnje sredine (uključujući štetne produkte patogenih mikroorganizama, hranu ..
390,00 RSD
Sastаv: 1 kаpsulа sаdrži 6,67mg betа kаrotenа 30% (30mg čistog betа kаrotenа).Indikacije:Koristi se zа nаdoknаđivаnje dnevnih potrebа zа vitаminom A i betа kаrotenom u proleće i leto kao i pri povećаnoj izloženosti UV zrаcimа, kаo pripremа kože zа sunčаnje.Delovanje:Beta karoten se u organizmu ..
1.140,00 RSD
Brend: Esensa
Sastav:Pivski kvasac, koenzim Q10.Indikacije:-   Za usporavanje starenja i jačanje imuniteta svim osobama preko 35 godina starosti-   Osobama koje pate od hroničnog umora  -   Sportistima-   Osobama sa srčanim tegobamaDelovanje:-Koenzim Q10 prisutan u ovom preparatu je proiz..
720,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. *Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. **Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.***Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.Indikacije:Za..
1.430,00 RSD
Brend: E.S.I.
Sastav:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis. *Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. **Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.***Proizvod je pogodan za vegetarijanski način ishrane.Indikacije:Za..
890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 103 (7 strana)