Adonis Apoteka
Korpa

TG PHARM

Brend: TG PHARM
Sastav:Vitamin A (palmitat), Vitamin D3 (holekalciferol).Indikacije:VITAMIN AD3 vodeni rastvor predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani ..
371,25 RSD
Brend: TG PHARM
Delovanje:-Beli luk se smatra lekovitom biljkom, koja održava vitalnost, snagu i zdravlje do duboko u starost.-Njegova lekovita svojstva potiču od prisutnih biološko aktivnih organo-sumpornih jedinjenja: alina, alicina, ajoena.-Pored već poznatog antimikrobnog dejstva, čime štiti ljudski organizam ..
525,00 RSD
Brend: TG PHARM
Delovanje:Beli slez oriblete su dijetetski suplement koji efikasno ublažava tegobe izazvane bronhitisom i povoljno deluje na sluznicu gornjih delova disajnih organa. Zaštitno dejstvo proističe od sluzi belog sleza, koja formira zaštitni film u usnoj duplji i ždrelu, kao i od etarskih ulja anisa i eu..
440,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:Jedna kap sadrži 5 mikrograma vitamina D3.Indikacije:Dodatni izvor vitamina D u ishrani dece i odraslih.Način upotrebe:Odojčad od 4. nedelje do 1. godine života: 2 kapi dnevno.Kapi sipati na kašičicu na kojoj se nalazi malo vode ili mleka i dati bebi da popije.Odrasli: 1 kap dnevno.Kap sipat..
290,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:PIVSKI KVASAC sa vitaminom C karakteriše visok sadržaj kompleksa B vitamina, kalijuma, kalcijuma, gvožđa, fosfora.Delovanje:Uloga pivskog kvasca se ogleda u održavanju metaboličkih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.Tablete pivskog kvasca posebno su delotvor..
415,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:-Valerijana-Matičnjak-HmeljIndikacije:Relax je potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze.Delovanje:Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksac..
650,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav: GOTI SUN MILK mleko za sunčanje uz dodatak ulja Jojobe, vitamina E, cink oksida i titanijum dioksida. Delovanje:Pruža koži:- neprekidnu zaštitu od UVA & UVB zračenja,- hrane Vašu kožu,- daju joj potrebnu vlažnost,- sprečavaju pojavu crvenila i opekotina,- obezbeđuju elastičnost..
700,00 RSD
Brend: TG PHARM
Indikacije:Vitamin C tablete su dodatak ishrani za odrasle, preporučuje se kod oslabljenog imuniteta, kod prehlade i infekcija, u kombinaciji sa preparatima gvožđa. Deficit vitamina C se javlja kao posledica lošeg načina ishrane, stresa i izloženosti štetnim agensima spoljašnje sredine.Način upotreb..
30,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:Žalfija, Vitamin C, etarsko ulje anisa, etarsko ulje eukaliptusa.Delovanje:Žalfija je jedna od najstarijih biljaka koja se koristi za dezinfekciju usne šupljine i grla. Oriblete žalfije ispoljavaju blago antiseptičko dejstvo redovnim konzumiranjem. Jača sluzokožu usne šupljine i obezbeđuje pr..
246,40 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:Natrijum-hidrogenkarbonat*Farmaceutskog kvaliteta bez aluminijumaIndikacije i delovanje:-Koristi se za higijenu, kod oralne kandidijaze za ispiranje usne šupljine, za otklanjanje kamenca i skidanje naslaga na zubima.-Natrijum-hidrogenkarbonat je slabo bazna supstanca rastvorljiva u vodi i del..
330,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)