Adonis Apoteka
Korpa

TG PHARM

Brend: TG PHARM
Sastav:Vitamin A (palmitat), Vitamin D3 (holekalciferol).Indikacije:VITAMIN AD3 vodeni rastvor predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani ..
340,00 RSD
Brend: TG PHARM
Delovanje:-Beli luk se smatra lekovitom biljkom, koja održava vitalnost, snagu i zdravlje do duboko u starost.-Njegova lekovita svojstva potiču od prisutnih biološko aktivnih organo-sumpornih jedinjenja: alina, alicina, ajoena.-Pored već poznatog antimikrobnog dejstva, čime štiti ljudski organizam ..
560,00 RSD
Brend: TG PHARM
Delovanje:Beli slez oriblete su dijetetski suplement koji efikasno ublažava tegobe izazvane bronhitisom i povoljno deluje na sluznicu gornjih delova disajnih organa. Zaštitno dejstvo proističe od sluzi belog sleza, koja formira zaštitni film u usnoj duplji i ždrelu, kao i od etarskih ulja anisa i eu..
440,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:Jedna kap sadrži 5 mikrograma vitamina D3.Indikacije:Dodatni izvor vitamina D u ishrani dece i odraslih.Način upotrebe:Odojčad od 4. nedelje do 1. godine života: 2 kapi dnevno.Kapi sipati na kašičicu na kojoj se nalazi malo vode ili mleka i dati bebi da popije.Odrasli: 1 kap dnevno.Kap sipat..
290,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:PIVSKI KVASAC sa vitaminom C karakteriše visok sadržaj kompleksa B vitamina, kalijuma, kalcijuma, gvožđa, fosfora.Delovanje:Uloga pivskog kvasca se ogleda u održavanju metaboličkih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.Tablete pivskog kvasca posebno su delotvor..
430,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav:-Valerijana-Matičnjak-HmeljIndikacije:Relax je potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze.Delovanje:Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksac..
700,00 RSD
Brend: TG PHARM
Sastav: GOTI SUN MILK mleko za sunčanje uz dodatak ulja Jojobe, vitamina E, cink oksida i titanijum dioksida. Delovanje:Pruža koži:- neprekidnu zaštitu od UVA & UVB zračenja,- hrane Vašu kožu,- daju joj potrebnu vlažnost,- sprečavaju pojavu crvenila i opekotina,- obezbeđuju elastičnost..
1.010,00 RSD
Brend: TG PHARM
Dejstvo:Štiti od oštećenja koja nastaju izlaganjem SuncuZa suvu kožuOtporan na voduŠtiti od stvaranja pigmentnih flekaUVB zaštitini faktor 20Način upotrebe:Ulje nanositi u dovoljnoj količini pola sata pre izlaganja sunčevim zracima. Nakon svakog izlaska iz vode, ulje ponovo naneti. Pre svake upotre..
580,00 RSD
Brend: TG PHARM
Dejstvo:Goti ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 pruža jedinstvenu biološku zaštitu sa prirodnim antioksidansom. Ulje šargarepe je bogato beta-karotenom. Pomaže kod tamnjenja kože a dobro je za negu suve kože, kod ekcema i kože sklone iritacijama. Prirodni antioksidans štiti od dejstva slobod..
620,00 RSD
Brend: TG PHARM
Indikacije:Vitamin C tablete su dodatak ishrani za odrasle, preporučuje se kod oslabljenog imuniteta, kod prehlade i infekcija, u kombinaciji sa preparatima gvožđa. Deficit vitamina C se javlja kao posledica lošeg načina ishrane, stresa i izloženosti štetnim agensima spoljašnje sredine.Način upotreb..
30,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)