Adonis Apoteka
Korpa

Bebi čajevi

Čajevi i deca  –  za primenu biljnih čajeva kod dece, doziranje količine čaja je veoma važna.

Iako su čajevi vrlo često smatrani za zdrav i okrepljujući napitak, kada su deca u pitanju moramo obratiti pažnju koji su čajevi pogodni i blagodetni za Vaše dete, a koje treba izbegavati i sačekati da dete malo poraste.

Zašto su čajevi dobri?

Pored toga što različite biljke imaju određenu korist za različite sisteme organa, čajevi mogu biti zdrava zamena za različite sokove, šejkove i ostale nezdrave napitke. Oni mogu biti i deo neke zajedničke rutine kada Vi i Vaše dete provodite vreme zajedno. Čajevi mogu da pomognu u otklanjanju bolova u grlu, da smanje kašalj, ali i da ugreju i hidriraju.

Kada najpre možete dati čaj detetu?

Čajevi se mogu uvesti deci već od druge nedelje života, kada se najpre koriste čajevi koji regulišu probavu, nadimanje ali i grčeve. To su najčešće kombinovan čajevi koji sadrže kamilicu, anis i komorač.

Koji su čajevi najbolji za Vaše dete?

Deca mogu da piju biljne čajeve i to su najpre nana, kamilica, komorač, matičnjak, žalfija.

Čajevi za bebe

Kod nas možete pronaći više vrsta čajeva za bebe, u ponudi imamo: baby instant čaj, becutan čaj za laku noć filter kesice, becutan instant komorač čaj, bibilibi instant čaj kesica, fructus baby instant čaj protiv grčeva, humana komorač čaj sa kimom, kids čaj filter kesice, plantax čaj.

Baby instant čaj

Proizvod Baby Čaj namenjen je bebama starijim od dve nedelje (uz konsultaciju sa pedijatrom) kao i maloj i starijoj deci za otklanjanje grčeva.

Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost. Plod komorača sadrži dekstrozu i nije potrebno dodatno zaslađivanje. 

Iskustva naših korisnika koji su koristili Baby instant čaj, efiksno otklanja grčeve, odličan je za decu, nema potrebe da dodatno zaslađujete.

Becutan čaj za laku noć filter kesice

Becutan instant čajevi su specijalno formulisana mešavina brižljivo odabranih lekovitih biljaka koje su prikladne za decu i odrasle.

Pospešuje probavu i sprečavanje crevnih gasova.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Becutan čaj za laku noć filter kesice, mogu koristiti i odrasli, čaj je lekovit smanjuje gasove kod beba.

Becutan instant komorač čaj

Becutan instant čaj od slatkog komorača je mešavina ekstrakta i eteričnog ulja ploda slatkog anasona i lako svarljivih šećera.

Bezbedni sastojci za konzumiranje već nakon prve dve nedelje bebina života za otklanjanje grčeva.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Becutan instant komorač čaj, može se davati bebama prve dve nedelje života, efikasan je i delotvoran, smanjueje grčeve i bolove u stomaku.

Bibilibi instant čaj kesica

Bibilibi instant čaj može se koristi kod ublažavanja stomačnih grčeva i nadimanja. 

Aktivni sastojak, ekstrakt morača, opuštaja mišiće creva i podstiče odstranjivanje gasova iz digestivnog trakta.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bibilibi instant čaj kesica, lagani čaj protiv nadimanja stomaka, opušta mišiće i smanjuje bolove u stomaku.

Fructus baby instant čaj protiv grčeva

Fructus Baby instant čaj je dodatak ishrani na bazi visoko prečišćenih ekstrakata komorača i kima.

Ovaj 100% prirodan proizvod namenjen je za ublažavanje stomačnih grčeva kod beba starijih od druge nedelje života.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Fructus baby instant čaj protiv grčeva, čaj je 100% prirodan i delotvoran, bezbedan je za bebe, ublažava grčeve i stomačne tegobe.

Humana komorač čaj sa kimom

Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima.

Ovaj čaj je veoma blag i idealan je za dodatni unos tečnosti kod beba posle 4. meseca zivota beba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Humana komorač čaj sa kimom, odličan za grčeve, veoma je blag i kvalitetan čaj.

Kids čaj filter kesice

Kids čaj filter kesice je mešavina biljnog čaja sa prirodnom aromom ananasa.

Cvet kamilice, plod šipka, list matičnjaka, list nane, cvet zove, plod komorača, prirodna aroma ananasa 8%, list slatke kupine, kora pomorandže.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Kids čaj filter kesice, potpuno prirodan čaj, daje se deci starijom od godinu dana.

Plantax čaj

Plantax čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.

Etarska ulja komorača stimulišu pokretljivost organa za varenje i lučenje želudačne kiseline što dovodi da se hrana lakše vari i brže apsorbuje. Aktivni sastojci sprečavaju pojavu gasova i olakšavaju njihovu eliminaciju.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Plantax čaj, pomaže kod nadimanja, mogu da koriste bebe odmah nakon rođenja, takođe se lako priprema i mogu da ga koriste i odrasli.

Brend: FRUCTUS
Sastav:Suvi ekstrakt ploda komorača 0,2g (po dozi:1 kašika od 5g).Indikacije:Proizvod Baby Čaj namenjen je bebama starijim od dve nedelje (uz konsultaciju sa pedijatrom) kao i maloj i starijoj deci za otklanjanje grčeva,*Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje det..
560,00 RSD
Karakteristike:Becutan instant čajevi su specijalno formulisana mešavina brižljivo odabranih lekovitih biljaka koje su prikladne za decu i odrasle.Pospešuje probavu i sprečavanje crevnih gasova...
240,00 RSD
Becutan instant čaj od slatkog komorača i cveta kamilice sadrži još dodatno i ekstrakt cveta kamilice, koji nadopunjuje povoljno delovanje čaja u cilju smirivanje stomačnih grčeva kod beba. Cvetovi kamilice, zahvaljujući komponentima koje su sadržane u njihovom eteričnom ulju, imaju i protivupalno i..
490,00 RSD
Sastav:BECUTAN instant čaj od slatkog komorača je mešavina ekstrakta i eteričnog ulja ploda slatkog anasona i lako svarljivih šećera.*Proizvod ne sadrži: veštačke boje; arome; konzervanse; mlečne proteine i gluten.Namena:Bezbedni sastojci za konzumiranje već nakon prve dve n..
500,00 RSD
Brend: GALENIKA AD
Sastav:Ekstrakt morača.Indikacije:Bibilibi instant čaj može se koristi kod ublažavanja stomačnih grčeva i nadimanja. Delovanje:Aktivni sastojak, ekstrakt morača, opuštaja mišiće creva i podstiče odstranjivanje gasova iz digestivnog trakta.Način upotrebe: Sadržaj 1 kesice rastvoriti u 100 ml pro..
225,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Karakteristike:Fructus Baby instant čaj je dodatak ishrani na bazi visoko prečišćenih ekstrakata komorača i kima.Ovaj 100% prirodan proizvod namenjen je za ublažavanje stomačnih grčeva kod beba starijih od druge nedelje života...
310,00 RSD
Brend: HUMANA
Sastav:Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Indikacije:Ovaj čaj je veoma blag i idealan je za dodatni unos tečnosti kod beba posle 4. meseca zivota beba. *Bez veštačkih aroma *Bez glutena *Bez veštačkih boja&nbs..
830,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Mešavina biljnog čaja sa prirodnom aromom ananasaSastav:Cvet kamilice, plod šipka, list matičnjaka, list nane, cvet zove, plod komorača, prirodna aroma ananasa 8%, list slatke kupine, kora pomorandžeNačin upotrebe: Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu, prelijete sa 2 dl ključale..
210,00 RSD
Brend: IVA FARM
Sastav:100g instant čaja sadrži:-suvi ekstrakt ploda komorača (4:1)- 3,0g-Glukoza                                         - 97,0gIndikacije:Plantax čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih..
90,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)