Adonis Apoteka
Korpa

HUMANA

Brend: HUMANA
Indikacije:U slučajevima dijareje. Humana elektrolit se prevashodno koristi za potrebe ishrane u slučajevima dispepsije kod odojčeta (dijareja kod odojčeta), prema preporuci lekara. Takođe se koristi za potrebe ishrane u tretmanu dijareje kod male, školske dece i odraslih.Delovanje:Humana elektrolit..
80,00 RSD
Brend: HUMANA
Sastav:Glukoza, maltodekstrin, natrijum-hlorid, kalijum-citrat,natrijum-citrat, prirodna aroma.Elektrolit sa ukusom banane za odojčad, decu i odrasle Indikacije:Uzrast: 0m+-Primenjuje se prvenstveno u tretmanu dispepsije kod odojčadi (dijereje kod odojčadi), prema preporuci lekara.-Koristi se v..
80,00 RSD
Brend: HUMANA
Sastav:Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Indikacije:Ovaj čaj je veoma blag i idealan je za dodatni unos tečnosti kod beba posle 4. meseca zivota beba. *Bez veštačkih aroma *Bez glutena *Bez veštačkih boja&nbs..
830,00 RSD
Brend: HUMANA
Opis:Naše 100% organske pirinčane pahuljice su pažljivo odabrane i nežno obrađene. Savršeno prilagođene potrebama uvođenja mešovite (komplementarne) ishrane, pirinčane pahuljice su bez glutena i blagog ukusa. 100% organske - 100% prirodne - dodajemo samo tiamin (vitamin B1). Vitamin B1 je važan za ..
565,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)