Adonis Apoteka
Korpa

BIOHEMOR oralni rastvor, 100ml

BIOHEMOR oralni rastvor, 100ml

Opis

* fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže prozvoda
BIOHEMOR oralni rastvor, 100ml
1.355,00 RSD
Pregleda: 1199
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hvala na razumevanju. 

BioHemor biljne kapi za hemoroide su tinktura za šuljeve koja je namenjena za rešavanje akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma bolesti, to jest za lečenje hemoroida prirodnim putem. U ovom slučaju je u pitanju narodni lek za uvećane hemoroide koji krvare i kapi za hemoroide koje su namenjene svima onima koji pate od hemoroidalne bolesti i imaju problema sa uvećanim hemoroidima, bilo da su unutrašnji ili spoljašnji šuljevi.

Stvorili smo BioHemor biljne kapi za hemoroide (stari naziv za kapi je bio BioHemorrhoids kapi koji je izmenjen) sa idejom da pacijentima ponudimo jeftino i prirodno rešenje za hemoroide koji krvare i koji su uvećani ali ne toliko da su stigli do IV stadijuma kada je samo operacija konačno rešenje. Ukoliko imate uvećane hemoroide, ovo je idealan prirodni lek za šuljeve. Kontinuiranom upotrebom Priroda na Dar biljne kapi za hemoroide razbijaju trombove u venama hemoroida, zaustavljaju krvarenja i smanjuju uvećanje vene. Naše biljne kapi za hemoroide su prirodna zamena za sintetičke lekove za hemoroide.

Naše kapi i prirodni lek za hemoroide koji krvare je baziran na dejstvu lekovite biljke Rusomače da zaustavlja krvarenje iz šuljeva.

U sastav kapi za hemoroide ulaze sledeće lekovite biljke: Hajdučka trava, Divlji kesten, Rusomača, Kantarion i Kleka.

Unutrašnji i spoljašnji hemoroidi su arteriovenske anastomoze, skup spojeva vena i arterija, čvorići koji se pune krvlju pri normalnom funkcionisanju stolice. Kada krv usled slabosti vena, vezivnog tkiva ili preterane napetosti počne da se skuplja i zaustavlja u tom spletu, nastaju uvećani hemoroidi. Uzroci nastanka hemoroida su: gojaznost, dugo sedenje – hemoroidi kao profesionalna bolest, često napinjanje pri pražnjenju, trudnoća, genetska osnova, seksualni odnosi, visok holesterol, slabost tkiva analnog otvora. Simptomi hemoroida su bol, svrab, uvećani hemoroidi osetljivi na dodir i krvarenje iz hemoroida.

Lečenje hemoroida može biti konzevrativno i hirurški. U konzervativno lečenje hemoroida spada upotreba čepića, tableta, melema, ulja i krema za hemoroide, uz dijetalnu ishranu i kretanje. Hirurško lečenje hemoroida se koristi kod hemoroida III i IV stepena gde se ukljanjaju hemoroidi. Postoji čitav hiz hirurških metoda za uklanjanje hemoroida. Hirurško uklanjanje hemoroida se svodi na podvezivanje hemoroida koji vremenom otpadnu, čime se uvećani hemoroid uklanja. Medjutim, ako se ne vodi računa, može se pojaviti novi hemoroid na drugom mestu.

Prirodno lečenje hemoroida biljkama je sa te strane povoljnije. Spoljašnji hemoroidi se mogu u potpunosti povući ako ne dodju do nepovratne faze. Unutrašnji hemoroidi se takodje mogu povući ali je lečenje spoljašnjih hemoroida malo složenije jer im se teže prilazi. Najbolje je da se spoljašnji i unutrašnji hemoroidi leče prirodnim lekovima spolja i iznutra.

Hemoroidi čak i III stepena se mogu povući ako znate kako da lečite uvećane hemoroide. Prirodno lečenje hemoroida se sprovodi spolja kremama za šuljeve i iznutra kapima.

BioHemor kapi se koriste kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, za razbijanje trombova, zaustavljanje krvarenje iz anusa, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.

Prirodni lekovi za hemoroide su: nevenova krema, kantarionovo ulje, ulje oraha, čaj od rusomače, mast od hajdučke trave, krompir, kupke u čaju od steže, gel od gaveza, arnika, divlji kesten, idjirot. Mnoge još lekovite biljke mogu poslužiti kao biljni lek za šuljeve, stim da neke deluju kao lek za šuljeve koji krvare a neke i ne deluju. Mahom lekovite biljke koje stežu deluju na zaustavljanje krvarenja, a biljke koje čiste krv deluju na smanjenje otoka hemoroida.

Najpoznatiji tradicionalni prirodni lek za hemoroide na biljnoj osnovi je krema od nevena, mada krema od nevena ne zaustavlja krvarenje hemoroida, pa danas postoje mnogo efikasnija sredstva za lečenje hemoroida koji krvare. Na primer, tu su naše biljne kapi za hemoroide koji krvare, jer one iznutra zaustavljaju krvarenje iz šuljeva.

Kako se leče hemoroidi i šuljevi prirodnim putem?

Pre svega, osoba mora da ima redovnu i meku stolicu ali ne čestu, ne više od jednom dnevno, da se ne bi naprezala, što znači da mora da se hrani sa dosta biljne hrane koja ima balastne materije u sebi. Ako imate tvrdu i neredovnu stolicu, uzmite naš blagi i pouzdani prirodni purgativ BioLaksativ biljne kapi čišćenje creva i zatvor stolice. Treba da se izbegavaju jako začinjena i ljuta jela. Treba smršati ako ste gojazni. Kretanje je obavezno da bi se podstakla cirkulacija krvi. Ne sme se sedeti dugo u toaletu na pražnjenju. Prirodna terapija za hemoroide podrazumeva da deluje na hemoride spolja i iznutra. Spolja – krema za hemoroide. Iznutra – kapi za hemoroide. Ovo je terapija za šuljeve na biljnoj osnovi koja daje brze i odlične rezultate i uz malo discipline vas može potpuno izlečiti od hemoroida.

Nije dovoljno samo znati kako zaustaviti krvarenje iz hemoroida i svrab anusa. Potrebno je da se hemoroid smanji i nestane, da se vene pročiste i skupe, da se ponovo stvori normalno funkcionisanje analnog otvora. Za to služe lekovite biljke Divlji kesten i Kleka.

BioHemor kapi se mogu piti zajedno uz sve medicinske lekove raznih vrsta jer nemaju kontraindikacija sa njima osim sa lekovima za hemofiličare koji zgrušnjavaju krv.

Upotreba:


Četiri puta dnevno po 40 kapi (približno 2 ml), rastvoriti u 2-3 dl vode ili voćnog soka, i popiti pre ili između obroka.

Posebna upozorenja: Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina, uz prethodno savetovanje sa lekarom. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka, a posebno na biljke iz familije Asteraceae (kamilica, neven, ambrozija), kao ni osobe sa bubrežnim ili srčanim oboljenjima. Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom. Osobe svetle puti, tokom uzimanja proizvoda, treba da izbegavaju izlaganje tela Sunčevim zracima. Primenu proizvoda, retko, mogu da prate blaga mučnina i osećaj nelagode. Kod preosetljivih osoba, mogući su znaci alergijskih reakcija.

Proizvod sadrži alkohol.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Naša preporuka

11 esencijalnih nutrijenata + milijardu probiotskih kultura posebno prilagođenih deci.Sastav:Sadrži kombinaciju: -različitih vitamina, -joda -i sojeve..
1.300,50 RSD 1.735,00 RSD
Brend: ALVOGEN
Namena:O.R.S. šumeće tablete koriste se za jednostavno i efikasno lečenje i sprečavanje dehidratacije, prouzrokovane prekomernim gubitkom vode i soli ..
678,00 RSD
Sastav:-Ekstrakt korena kurkume -Magnezijum citrat-Vitamin D3Indikacije:Koristi se kod:-osteoartritisa-degenerativnih bolesti zglobova (koksartro..
2.593,50 RSD 3.705,00 RSD
Sastav:Hijaluronska kiselina, Joint-Guard TM, Joint Health Proprietary Blend, EZ Move TM, Joint Support Proprietary Blend, MSM, Curcumin ekstrakt, Bro..
2.712,50 RSD 3.875,00 RSD
Sastav:U jednoj tableti:Kolagen 1gVitamin C (kalcijum-askorbat) 10mgIndikacije:- za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamen..
1.669,50 RSD 2.385,00 RSD
Sastav:1 tableta sadrži:Goveđi kolagen tipa I i III    1,0 gVitamin C           ..
1.788,50 RSD 2.555,00 RSD
Super Collagen anti-age shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo kad i bi..
2.208,50 RSD 3.155,00 RSD
Super Collagen ultra anti-age shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo ka..
10.803,00 RSD 16.620,00 RSD
Sastav:1 ampula sadrži:Fortigel - hidrolizovani kolagen ........................ 10 gVitamin C .........................................................
4.914,00 RSD 5.460,00 RSD
Sastav:1 ampula sadrži:Hidrolizat kolagena ............................................... 5 gSuvi ekstrakt ploda divlje ruže ..........................
5.094,00 RSD 5.660,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Sastav:U jednoj tableti:-glukozamin-sulfat 750mg-hondoitin-sulfat (kao natrijum hondoitin-sulfat) 600mg-metilsulfonilmetan (MSM) 300mg*Ostali sastojci..
4.005,00 RSD 4.450,00 RSD
Brend: NOBELFARMA
Krill Oill je proizvod koji sadrži ulje kril račića, namenjen za očuvanje krvnih sudova i prevencije bolesti srca. Primenu je našao i kod bolesti..
2.331,00 RSD 2.590,00 RSD