Adonis Apoteka
Korpa

ALLIN

Brend: ALLIN
Sastav:Prirodni biljni preparat na bazi ekstrakata korena i lista koprive i belog luka.Namena:Ima za svrhu jačanje kose, sprečavanje opadanja i pojavu svraba i peruti.Delovanje:Izraženo regenerativno deluje svih vrsta alopecije. Takođe, idealan za upotrebu kod osoba koje žele da postignu primetni ra..
1.025,00 RSD
Brend: ALLIN
Sastav:Aqua destillate, aethyl alcohol, allium sativum, urticae radix, urticae folium, sodium laureth sulfate.Namena:-Ima za svrhu jačanje kose, sprečavanje opadanja i pojavu svraba i peruti. -Izraženo regenerativno deluje kod svih vrsta alopecije.-Takođe, idealan za upotrebu kod osoba koje žele da ..
555,00 RSD
Brend: ALLIN
Prijatna i mirisna mešavina ekstrakata livadskog bilja sa Stare planine svojim aktivnim principima iz navedenih biljaka dovodi do brže oksigenacije korena vlasi i njegove ishrane oligoelementima i mineralima prirodnog porekla. Dodato etarsko ulje nane prijatno draži kožu, te rashlađuje i osvežava ko..
570,00 RSD
Brend: ALLIN
Sastav:5 listova žalfije, 4 lista koprive, 2 grančice majčine dušice, 3 cveta mirte.Namena:Allin šampon koji uklanja masnoću kose i seboreične naslage sa kože.Delovanje:Razmekšava i uklanja nečistoću iz kose, smanjuje masnoću i seboreične naslage sa kose i kože i na taj način oslobađa koren vlasi od..
550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)